World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
edong
ilyen fasz mellett nem lehet csatát nyerni, amikor bejön top tanknak a T34-ével ... plíz WG! gyökér szûrõt, ne fizikát! az ilyen buzik meg játszanak egymás pöcsével! <#violent>#violent>
"On firing, the gun breech recoiled into the driver's space, with the driver staying in position, in case the vehicle needed to move quickly. The rear mounting had the advantage that combined with its low silhouette, the Archer made an excellent ambush weapon, allowing its crew to fire, then drive away without turning round."
Leseggelsz valahova. Lõsz egyet és gyors elhúzod a csíkot majd megint leseggelsz valahova😄.
Erdemes megvenni?
A SU-100-at szeretem es meg papiron jobb nala.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Lesznek még azért tankok szerintem majd amik meglepetést okoznak, hogy jé ilyen is volt valaha tervrajzon? xd
pont pár napja gondolkodtam, hogy alig van már kiszemelt tankom!
oroszban semmi nincs, amerikai T69, német JP (jövõ7en meglesz, Sturer Emil, francia Souma SM (ha jön egyáltalán) kell.... kínai tankokhoz hozzá sem érek, és ennyi... ez 6 tank amibõl 1 meglesz 1héten bellül... és marad 5 :/
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Szembõl semmit nem ütök át, ha közel megyek 2 lövés vagyok szinte bárminek.
Mégis mit lehet kezdeni vele?

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
firefly engem is érdekelne, remélem hogy nem prémnek hozzák
Amúgy emberek, van már valami konkrétum (pl:screenshot) a brit Firefly-ról? Szerintem arra tankra lett volna mindenki a legjobban kíváncsi a britek közül, aztán se híre, se hamva.
Azt én is tudom hogy T6 nemprém lesz az amerikából szalajtott ágon(Lee, Stuart), de ennyi.

64! WR 1975 effi 392 csata 719 kill szól mellette <#smile>#smile>
Gyors, jó a dpmje, hulldown képes, forog a tornya, tiszta kicsi Hellcat, aminek nem véletlenül ez a neve😛!
Csata: Live Oaks 2012. december 15. 19:02:41
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 1 170
Szerzett kredit: 53 415
Csatában elért Achievement: Pascucci medál
pusztuljon a férgese 😊
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Csata: Erlenberg 2012. december 15. 18:11:42
Jármû: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 1 983
Szerzett kredit: 47 098
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Még jobb is a ha a nép is tudja hogy biztosan nerfelve lesz, mert akkor még jobban igyekeznek kihasználni a kezdeti OPságot.
Csoda, hogy még nem érte nerf a Cromwell-t.
És akkor a sima KV-1-rõl nem is beszéltem, 122mm-es gold lõszerrel...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Steppes... tier 6-7-8 csata... és a SAJÁT gw panthered megindul a mezõre KÖZÉPPEN... mit csinálnál?
én le TK-ztam a kurva anyjába! elegem van a gyökerekbõl!!!!!!
1., Képen látható garázsóránál hogy lehet beállítani, hogy a napot ne ékes orosz nyelven írja, hanem mondjuk angolul, vagy kikapcsolni hogy lehet (mint a linkelt képen), ill.
2., a mod, amiben kiírja a csata összesítésénél a kiosztott/kispottolt damage-t, az angol legyen (vagy magyar, neadj' isten)?
cyka blyat
1 óra alatt lépett 35-rõl 36%-ra...de muszáj,szaggatott folyamatosan a patch óta,hangokat is összekavartam,gondoltam hátha ez segít,de ku..a lassan jön...
Nagyon vigyázni kell vele, mert papír, de fun tanknak marha jó 😄!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
volt vmi 12 sec a reload ha jól emléxem 75-80as crewal vagy hogy hát... részvétem mindenkinek akinek át kell rajta mennie.
Ez az egész tier emelés nagy buziság volt. Csináltak volna inkább egy batman 2õt vagy vmi T10nek oszt jónapot.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Gyors meg jó az ágyúja ez tény, de a toronyhiánya miatt ha nem érzel rá nagyon erre a "rárepülõs stuka támadós" stílusra, akkor kinlódás lesz.
Ugye a legnagyobb gond hogy a sebességet akkor tudod kihasználni nagy tankok ellen, ha tudsz keringeni körülöttük. Erre az ELC nem képes, tehát választanod kell:
A. keringsz körülötte mint a légy, de nem nagyon tudsz kárt okozni benne
B. szembõl támadsz, de akkor hiába vagy nagyon gyors, az egyenes onalú mozgás miatt csak a 300 effes siemkák nem találnak el.
1x-2x láttam profi ELCst, akik eringett a cél körül, pillanatra ráfordult, meglõtte és keringett tovább, de ezt játtsza az akinek 7 anyja van 😊
A T20 után Pershing meg Patton jön, azokban én nem találtam semmi érdekeset. Sokan mondták hogy a Patton a prók fegyvere, én ezekszerint nem vagyok az, mert én csak úgy ellötyögök vele.
Ellentétben a T-54-el, ami egy vadállat tank - leginkább azért mert parhajó a frontja és a tornya is, marhára alacsony, szóval a fizika óta mindenütt jelenlévõ mélyedéseket-huplikat is ki tudja használni.
A végjátékról (Tier 10) nem tudok még mondani semmit, T62-em van, de nem vagyok hanyattesve tõle a T-54 után, az usa TierX viszont még nincs meg.
Szóval, én azt mondanám, nézd meg azt is mi jön a Tier 7 után, ne az legyen a mérvadó.