World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak erõs idegzetûeknek:

edong

ilyen fasz mellett nem lehet csatát nyerni, amikor bejön top tanknak a T34-ével ... plíz WG! gyökér szûrõt, ne fizikát! az ilyen buzik meg játszanak egymás pöcsével! <#violent>

Lesz benne taktikai lehetõség az tény, de hogy szokni kell majd az tuti😄 Már ha így lesz.
Nem fordul rosszul a Valentine a játékban még egy picit hozzádobnak ehhez a sebességéhez és lehet menni vele:Ð..

"On firing, the gun breech recoiled into the driver's space, with the driver staying in position, in case the vehicle needed to move quickly. The rear mounting had the advantage that combined with its low silhouette, the Archer made an excellent ambush weapon, allowing its crew to fire, then drive away without turning round."

Leseggelsz valahova. Lõsz egyet és gyors elhúzod a csíkot majd megint leseggelsz valahova😄.

Valakinek megvan az orosz premium td? Kellene valami amivel tudnam huzni az orosz legenyseget es meg jol is keres.
Erdemes megvenni?
A SU-100-at szeretem es meg papiron jobb nala.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Hát ez az, csak kérdés hogy valósítják meg. Seggelve azért egy kaland lenne vele a játék.
jaja T1E6 érdekel de azért nem kell tennem semmit, csak beírni egy kódot 😊
Már pedig az tuti benne lesz szerintem.

+ a meglepi tank amit kapunk😄

Lesznek még azért tankok szerintem majd amik meglepetést okoznak, hogy jé ilyen is volt valaha tervrajzon? xd

Archer lenne vicces, ha tolatva kéne lövöldözni vele <#idiota>
Én így voltam a Sluggerrel, mielõtt meglett rá a 90mm-es. Azóta baromi jó kis TD lett belõle. Top ágyúval biztos jó lesz.
meg nyitott meg nem nyitott 😄 de majd csak összehozzák, de onnan csak a teknõsbéka érdekel engem 😊 más britt csak a firefly.... ennyi, kifújt a britt tankok....
pont pár napja gondolkodtam, hogy alig van már kiszemelt tankom!
oroszban semmi nincs, amerikai T69, német JP (jövõ7en meglesz, Sturer Emil, francia Souma SM (ha jön egyáltalán) kell.... kínai tankokhoz hozzá sem érek, és ennyi... ez 6 tank amibõl 1 meglesz 1héten bellül... és marad 5 :/
Trabant93
Ezért kell a su 152 ágra menni.A 152-es kályhacsõvel biztos nem fogsz pattanni semmirõl 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Ez a su101 talán a legszarabb td amivel valaha játszottam. Elképesztõ 175 pennel kínlódni. Foglalom a bázist mert kell nekem ugrik egy t32. Na az egy dolog hogy többször pattant rólam de nem bírtam átlõni hasban, a kis géppityunál, nem bírtam láncolni 200 sebzéssel. Kénytelen voltam rohangálni körbe így is minden második lövésemet elnyelte.
Szembõl semmit nem ütök át, ha közel megyek 2 lövés vagyok szinte bárminek.
Mégis mit lehet kezdeni vele?

Nehéz lesz eldönteni mikbõl fog állni a TD ág vagy, hogy melyikekkel fogják kezdeni, mert vannak egyaránt tornyos és nem tornyos TD-k is briteknél.

Trabant93
Mostantól ezzel indulok mindig csatába:

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

á oda nem fog.... ott A39, Alecto, AT10 meg ilyenek lesznek
Igazából nem lepõdnék meg ha a TD ágra menne.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ez csivatalos....
firefly engem is érdekelne, remélem hogy nem prémnek hozzák
Honnan van?

Amúgy emberek, van már valami konkrétum (pl:screenshot) a brit Firefly-ról? Szerintem arra tankra lett volna mindenki a legjobban kíváncsi a britek közül, aztán se híre, se hamva.

Azt én is tudom hogy T6 nemprém lesz az amerikából szalajtott ágon(Lee, Stuart), de ennyi.

hehe ezeket most találtam 😄😄😄

hmmm ez jónak tûnik
Akkor ezek szerint én nem találtam vele a közös hangot, nekem annak idején sokkal jobban bejött a Stug, Su-85. Ízlések és pofonok.
egyik kedvencem a Wolvi!!!! iszonyat jó! 😊😊
64! WR 1975 effi 392 csata 719 kill szól mellette <#smile>
A wolverine egy marha jó td 😊, tessék megtanulni használni... és M1A2 kell rá...
Gyors, jó a dpmje, hulldown képes, forog a tornya, tiszta kicsi Hellcat, aminek nem véletlenül ez a neve😛!
Gyõzelem!
Csata: Live Oaks 2012. december 15. 19:02:41
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 1 170
Szerzett kredit: 53 415
Csatában elért Achievement: Pascucci medál

pusztuljon a férgese 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Wolvire értelmetlen azt rakni, az egy TD, közelharcolni sosem fogsz vele, ha mégis, akkor fél perc után elpatkolsz. Messzirõl fogsz lövöldözni, erre pedig a pontos, gyors M1A2 van kitalálva.
Shermanra a 105-ösnek van értelme (szerintem csak azzal játszható). Látom Wolvira is van hasonló, gondolom az is hasonló, és akkor arra is azt kellene rakni. Az pontosabb, gyorsabb legalább?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Miért kéne hogy erõsebb legyen a TD páncélja? Nem minden TD él a páncélból, sõt, nagyon kevés TD él a páncélból. Az ágyúja pedig jobb, a Shermanon M1A1 van, a Wolverineen M1A2. Más játékstílusra való a kettõ, viszont tény, hogy az M10 nem egy különösebben erõs TD.
Az miért van, hogy az M4 páncélja erõsebb az ugyan olyan szintû TD Wolverine-é? És a gunja sem jobb. AKkor miben jobb, vagy a Wolverine egy **** tank?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2012. december 15. 18:11:42
Jármû: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 1 983
Szerzett kredit: 47 098
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

Érdekes módon az angol ág nem lett OP elsõre sem. A hétvégi eventet persze rászabták, szóval lehet, hogy nem is játszanak vele annyian, mintha OP lenne.

Trucker39
<#nevetes1>

Természetesen, de pont ezért nem értem, miért kell minden új nemzet/ág/prém tank behozása után az egekbe magasztalni azt. Ne dõljünk már be minden alkalommal a parasztvakításnak😊
Sokszor megtárgyaltuk, üzletpolitika. Ráugrik mindenki, jön az XP váltás goldért hullám, visszajönnek azok is akiknek esetleg kicsit csökkent a lelkesedése.
Még jobb is a ha a nép is tudja hogy biztosan nerfelve lesz, mert akkor még jobban igyekeznek kihasználni a kezdeti OPságot.

Akkor lehet hogy ezért nem találok most a Pattonban semmit... én késõn érõ típus vagyok, nemrég lett a pattonom fullos....

Ez igaz. Megeszem a kalapom, ha nem lesz lebutítva az a tank. Nem értem ezeket a hatalmas lelkesedéseket egyes új nemzetek egyes különösen jó jármûvei körül. Hányszor volt olyan, hogy az ilyeneket szép lassan, vagy épp hirtelen ne nerfelték volna szénné pár hónappal a debütálásuk után? Majd ha fél év múlva még mindig istenkirályság a Cromwell, akkor készséggel elismerem, hogy a T6 medek királya.
Többek között az M48 Patton-re is ezt mondták a játékosok, aztán a WG egy huszárvágással megoldotta a problémát. 😊
Csoda, hogy még nem érte nerf a Cromwell-t.

<#eljen>

Eagle16
Tényleg szuper kis tank, de ez az OP szar KV-1S az õrületbe kerget, pattog mint a franc és 2 lövésbõl kiszedi az azonos tier-û tankokat...de van balansz...van. Persze.

És akkor a sima KV-1-rõl nem is beszéltem, 122mm-es gold lõszerrel...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

képzeljétek el a következõ szituációt....
Steppes... tier 6-7-8 csata... és a SAJÁT gw panthered megindul a mezõre KÖZÉPPEN... mit csinálnál?
én le TK-ztam a kurva anyjába! elegem van a gyökerekbõl!!!!!!
Mondjuk a huplikat pont nem találtam annyira jónak a T-54-gyel. Pont vagy kisebbek, vagy nagyobbak a kelleténél. Az ágyú meg annyira nem hajlik lefele, hogy partoldalakat ki lehessen használni. Pláne, amióta átalakították a pályákat. Pl. Erlenbergen olyan B2 környékén volt egy hó kis teknõ, azt is mélyítették és nem lehet ott rosszalkodni már a T-54-gyel. Ettõl függetlenül jó pattogós az eleje is. Mindenre alkalmas, ha kel spottolhatsz, ha kell flankelhetsz, de szemtõl szemben sem rossz. Nekem eddig az a tank a legjobb kombináció sebesség védelem ágyú szemszögbõl.

Antimat
Ha már ez a kép így itt van: valaki tudja esetleg, hogy a
1., Képen látható garázsóránál hogy lehet beállítani, hogy a napot ne ékes orosz nyelven írja, hanem mondjuk angolul, vagy kikapcsolni hogy lehet (mint a linkelt képen), ill.
2., a mod, amiben kiírja a csata összesítésénél a kiosztott/kispottolt damage-t, az angol legyen (vagy magyar, neadj' isten)?

cyka blyat

Valaki rakta újra mostanában a wot-ot?
1 óra alatt lépett 35-rõl 36%-ra...de muszáj,szaggatott folyamatosan a patch óta,hangokat is összekavartam,gondoltam hátha ez segít,de ku..a lassan jön...

Jó az az ELC😄, ha értelmes a csapatod marha jó spotternek, mert durva a camoja, ha hülye az ellenfél 1 v 1 ben jól el lehet szórakozni vele, de ami a legkifizetõdõbb, hogy 200 méteren kívülrõl lövöldözöl vele bokorból😄, ha nem pró az ellen nem talál meg 😄.

Nagyon vigyázni kell vele, mert papír, de fun tanknak marha jó 😄!
Nem tartom kizártnak, hogy su-85b stílusban is lehet mûködtetni, nekem az nagyon bevált, csak akkor nyilván a gyorsaság elõnyöd veszik el. Vagyis az sem, mert a hellcattel sem kell folyton rohangálni, viszont ha szükséges, nagyon jól jön, szóval úgy gondolom, hogy nekem ez inkább egy passzív scout, rejtõzködõs stílusban válhat be, mert azt biztosan jól tud.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Én is ingyér kaptam. Nézem az ágyújat egész jó pen meg damage mondom állatt lesz. Cimborám mondja nicns tornya. Monom ott van én látom nem hiszem el, hogy a WG torony nélküli scout TD izét csinált. Hát de...
volt vmi 12 sec a reload ha jól emléxem 75-80as crewal vagy hogy hát... részvétem mindenkinek akinek át kell rajta mennie.

Ez az egész tier emelés nagy buziság volt. Csináltak volna inkább egy batman 2õt vagy vmi T10nek oszt jónapot.
Gold ammo noob 😛PPPP
Még ismerkedem vele😊 A scoutolás nem megy, azt már most látom, szóval még keresem, hogy milyen stílusban kellene vele játszani, persze ahhoz nem ártana a top gun, valószínûleg azzal meg fogok tudni barátkozni.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Hát, én sikoltva attam el az ELC-t amikor a francia tree átalakítása után megjelent a garázsban és az elsõ meccsen realizáltam hogy nincs rendes tornya 😊

Gyors meg jó az ágyúja ez tény, de a toronyhiánya miatt ha nem érzel rá nagyon erre a "rárepülõs stuka támadós" stílusra, akkor kinlódás lesz.

Ugye a legnagyobb gond hogy a sebességet akkor tudod kihasználni nagy tankok ellen, ha tudsz keringeni körülöttük. Erre az ELC nem képes, tehát választanod kell:

A. keringsz körülötte mint a légy, de nem nagyon tudsz kárt okozni benne
B. szembõl támadsz, de akkor hiába vagy nagyon gyors, az egyenes onalú mozgás miatt csak a 300 effes siemkák nem találnak el.

1x-2x láttam profi ELCst, akik eringett a cél körül, pillanatra ráfordult, meglõtte és keringett tovább, de ezt játtsza az akinek 7 anyja van 😊

Jaja, ez egy nagyon jó érv. +1

A T20 után Pershing meg Patton jön, azokban én nem találtam semmi érdekeset. Sokan mondták hogy a Patton a prók fegyvere, én ezekszerint nem vagyok az, mert én csak úgy ellötyögök vele.

Ellentétben a T-54-el, ami egy vadállat tank - leginkább azért mert parhajó a frontja és a tornya is, marhára alacsony, szóval a fizika óta mindenütt jelenlévõ mélyedéseket-huplikat is ki tudja használni.

A végjátékról (Tier 10) nem tudok még mondani semmit, T62-em van, de nem vagyok hanyattesve tõle a T-54 után, az usa TierX viszont még nincs meg.

Szóval, én azt mondanám, nézd meg azt is mi jön a Tier 7 után, ne az legyen a mérvadó.