World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Nazarov77 ha jól tudom,te pár hónapja visszavetted(te a kissebb ágyút írtad),mik a tapasztalataid?Thx.
A 88as 132pen-es vagy a 7.5-ös 150pen-es ágyú a nyerõ rajta?Thx.
- new tier 10 heavy to replace it will most likely be the Chieftain
WoT: Nishizumi77
Akkor lehet mégiscsak meg kéne szerezni 😄
WoT: Nishizumi77
Elképesztõ fun a gyors ágyúval + többet keresek vele, mint M18-cal ^^

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szolgálati közlemény következik:T71 kibebaszott Fun tank!
Akinek elment a kedve a T21tõl,szorítsa össze a fogát és húzza ki a T71et.
Mekkora felüdülés a T21 után,az nem kifejezés.Van sebzés,ami xp és credit többletet termel.És nem utolsó sorban élvezetes vele menni.Csatákat lehet vele eldönteni.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az ágyú körül a "funérlemezt" én nem nagyon tudtam átlõni, csak ha felemeli az ágyút és belõsz mögé, ezt meg lehet manipulálni, ha tudod honnan lõnek (meg találd el a rést, ha mozgatja a tankot, elég gyorsan forog. Persze nekem nincs 263 és nem láttam az új patchben még egyet sem, szóval lehet nerfelték és tévedek. 😄
Két hete láttam egyet utoljára, himmelsdorfon full hpval tartotta a halálutcát egyedül, persze az ellenfél nem használt HEt. 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
lol
Saor Alba
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Saor Alba
Premium Csorcsit korberohogi, kin vele menni a brit utan.
Saor Alba
2. ha kozelharcolsz vele egyeni szoc. problem
3. eleg kegyes vele az MM, ideje nagyreszet top kutyakent tolti
Saor Alba
Az a gond, hogy a teszt szeró nagyon torzít, mindinki a T10-ekkel meg az új T8 prémiumokkal megy.

E8 meg egy rakás szar!
A firefly med lesz a lend-lease ágon, ami kb a 2 brit médium ágnak felel meg. Ha jól emlékszem t6 lesz - legalábbis a legutóbb ezt mondták róla. Nem értem mért várjátok annyira, kb ugyan az lesz mint az e8. Ahhoz meg most is van firefly skin.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
2.megvesz
3.free xp-bõl rádobódik a top löveg
4.2.ik csata után su-100m1 visszasír
nos..
219pen/320damage(elméletben milyen tutkó)
aztán valahogy az a helyzet ,hogy a 0,36os pontosság nem elegendõ ahhoz hogy nagyon messzirõl köpködjek vele... már csak a lõszer ár miatt is gáz a szitu
ha valki jó csatákat akar.. nem érdekli ami tier8 felett van ezen az ágon, AZ EL NE ADJA A SU100M1-t!!! az még farm tanknak is kiváló! még vesztett csatánál is lehet plusszba kijönni.. csak ne assault medként használja!
ettõl még a jagdpanther2 is jobb..
egyébként stock motorral, ketten-el kábé olyan mozgékony mint az elõdje (su100m1)
Saor Alba
Koszi a valaszt.
Elonye hogy eros a lanca nem ugrik le minden qrva bukkanonal mint a T-50-2-nek.
Saor Alba
Méregdrága, okádék D-25 122mm-es löveget használja, és 1000 bele darabonként a lõszer. Páncélja, tier kedvezménye nincs. Nem jó cucc.