World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vízbefúlásért tripláznám a javítási költséget simán. 😊
A brit ágyúknál nagyon nagy a sebesség tól-ig, amit a legénység képzettségi %-a határoz meg leginkább - a Matilda ágyúparkja ez alól kivétel: már 80%-nál gyorsnak mondható a zömében fix értékek miatt, ami folyamatosan javulni fog, ahogy a célzás sebessége is.
Ha ki bírja várni az egyén, hogy elérje a crew a 100(+)%-ot, akkor jelentõs formajavulást mutat az angol. A lassúsága megszokható, de a csúcs-csipegetõ kicsi alfája és a gép nem éppen No.1 páncélja miatt se a bujkálós, oda-visszagurulós, se a kiállok a mezõ közepére és onnan osztom az ...-t harcmodor nem az erõssége - vagy csak a gyengébb/lassúbb fegyverzettel bírók ellenében. Inkább lesipuskás (mire ráfordul, addigra 2-3 találatot is benyelhet az ellenfél - a célzása is jelentõsen leromlik a sûrûn bevágódó meggymagok következtében - , ami a viszonylag nagy pen miatt nagyobb arányban sebez, mint az "átlag" - fedezék, és/vagy ennek hiányában: visszavonulási terv mindig legyen kéznél) és támogató szerepkörben jeleskedik - de ha õ a Top, akkor bármi jöhet.
Célzásgyorsító kell rá, mert különben elvész a löveg egyik legjobb tulajdonsága: a magas RoF érték - így is a célzásra kell várni, már 85%-os legénységtõl (töltésgyorsítóval(?) és ventilátorral).
A howi' + közelharc - azért, nem annyira pontos, no, és "átütése" se igen van - nagyon eseti, pár pályán nehéz eljutni vele odáig és az ellenfelek között is "válogatósabb", míg a sniper-gun-nal mindenhol el lehet boldogulni - és ezt már a KV-1-es is "szereti" (...ha a random is úgy akarja 😞 ).
Stabil, kevésbé ingadozó, szélsõségektõl mentes köröket lehet vele futni, még gyakorló noob-ként is, ha már full-os a járgány -> nem ez a legrosszabb brit gépezet a WoT-ban. 😊
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
És kb ezt reagálom ha túlerõ van és nem lehet mit tenni.
Nem az életed múlik rajta! <#vigyor1>#vigyor1>
Csöndben maradtál volna okosabbnak maradtál volna.....
Lehet itt videókat mutogatni de egy elbaszott nem mûködõ foshalom ez az egész....
Pár napja már írtad,látom még küzdez a Lorraine-el.
Azóta nem mentem vele,mióta megjött az ELC(6hónap?)AMX.
Semmi kedvem tier 9esként 40mm páncéllal menni,hiába fullos,olyan fóbia alakult ki a franciák iránt régen,mintha"Wanted"felirat lenne a tankra ragasztva,1bõl 5en mennek rád+papír mivolta miatt az artyk is téged kapnak ki elõször(maximál sebzést simán elérnek rajtad).
Amiért nehéz használni, az a páncélzat hiánya, az alacsony végsebesség, és ezeket kell kompenzálnod a látótávval, a tûzerõvel vagy éppen hull down pozícióval.
Szóval eléggé elszakadt már a rendszer a számoktól, nem sokat mutatnak.
Csata: Mines 2012. december 16. 11:01:42
Jármû: PzKpfw III/IV
Szerzett tapasztalat: 1 894
Szerzett kredit: 48 522
3 napja õ a farm tankom,pedig csak az eff rating-ját akartam visszahozni.
Anno ez az ág volt az 1. nekem.
Nagyon jó az MM-je.+2-3skill a legénységnek és lesz 1 mini E-50em.
Papíron a PZ IV-nél is jobb(gyorsabb,fordulékonyabb).
Amúgy nagy respect az ELC-zésért, ahhoz biztos nagy türelem kell.
Amúgy próbáld ki tesztszerón legközelebb ha még nem tetted, nem gondolná az ember hogy azzal a lassúsággal és mérettel egy tank használható is lehet, de a TOG az. Az a hihetetlen ágyú és toronyforgás/kitérítés/menet közbeni pontos tüzelés eladja.
Mivel eddig nem scoutoltam igazán soha, meg kell jegyezzek valamit: nevetséges, hogy ugyanannyi vele az effem (annak ellenére, hogy a kezdeti xp grind és beletanulás elég rosszul sikerült), mint azokkal a gépekkel, ami tényleg fekszik és eldöntöttem velük elég sok csatát. 1850-1900-at úgy lehet vele összeszedni, hogy igazából olyan sokat nem adok a csaták végkimeneteléhez, egyelõre..miközben a többivel rendesen meg kell izzadni érte😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Nem hiába na, minden helyzetben nagyon látszik hogy õk képviselik a fogyatékosokat a játékban.
Én is megvettem hogy kihúzzak vele egy fullos brit med legénységet, de kínszenvedés. Tényleg nem szabad olyan tankot megvenni ami nem tud legalább 35-40 km/hát elérni.
Sokan azután is képesek voltam megvenni a jpze100-at, hogy kipróbálták teszten és pontosan tudták mit vesznek... és az még ingyen se volt.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Nem mondom, hogy annyira szörnyû lenne, de azért valljuk be, hogy a lassúság minden tankot tönkretesz, az M18 pedig éppen ennek az ellenkezõje, mindenhova odaér.
Lehet, hogy egyéni ízlés kérdése, de én képtelen vagyok jónak nevezni egy tankot, ha az képtelen visszaérni resetelni a bázist, de ha esetleg a bázison maradsz vele, képtelen segíteni a támadást, egyszerûen korlátozza a lehetõségeket.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A legjobb t9 heavy volt. Csak úgye valami 3 patchen keresztül nerfelték, de aki normálisan húzta, azt nem érintették nagyon ezek a nerfek és gyorsan meglett neki a t10.
A 183mm-es meg inkább jpze100 kategória, de ennek legalább lesz valamennyi mozgékonysága, meg camoja. Talán valamivel életképesebb lesz.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Ha nem jön be akkor van 1 T10es tankom.
Mit veszíthetek?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Any info when this might happen?
Well, for the first half of 2013, three things are scheduled: German meds, German TD's, British TD's (+arty, but Tuccy spoke of it as if the British arty might come separately). The order in which they will arrive is not yet clear, but according to hints on the Russian forum, the British TD's might come first - approximately in April.
Tehát a kínaiak után jönnek a várva várt német újfiuk!
Ezek szerint az a33 excelsior prém tank lesz és nem lesz 2. nehéz ág... kár, nekem nagyon bejön, de prémként szar lesz...:/
Ahogy olvasom, ez 1 kocsmai beszélgetés a wg-sekkel.
Csak nekiugrok az angoloknak.
Már csak azért is, mert már haragszom magamra, amiért az Is-7et nem fejlesztettem ki anno.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Viszon 3601re szerintem jobb a vacak 88as mert az max T8 ellen megy és gyakran kerül 6-7 közé oda meg elfogadható.
WoT: Nishizumi77
szokásos helyrõl szereztem
WoT: Nishizumi77
Tehát ha kihúzom lesz még1 10es tankom?
Honnan szerezted ezt?
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25