World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ami új lesz:
AMD FX-6300 3.50GHz BOX Black Edition
ASUS M5A99FX PRO R2.0
CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT
Ami marad a régi:
Sapphire vapor-x hd 4870 2gb gddr5 pci-e
Majd elmondom milyen lett,de full grafikával is 60fps felett várok tõle...😛
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
De én biztos noob vagyok tudom 2k fölötti effel, de most már tudom hogy távolról kell megszórni 3x pfff ott kezdõdik hogy jelen állapotban a 3 lövésbõl 1 mellé megy 1 pen/0 damage és egy sebez.. de te pro vagy kösz hogy leírtad ezt a profi taktikát....
gyorsabb lesz (40km/h max.) és nem fogja annyira bírni a találatokat
114mm körüli páncélzata lesz

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
WoT: Nishizumi77
Lehet ez valami T7-8as prém lesz
Nevetséges, hogy bétában maxra húzva futott minden recc nélkül. 8.0 és az azt követõ 1-2 patch óta használhatatlan. Már oda jutottam, hogy nem használok sniper nézetet, mert akkor 5mp mire lõni tudok. Valaki tud megoldást az FPS problémára?
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
<#ejnye1>#ejnye1>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Tegnap jó sokat Cromwell-eztem prémium nélkül, óriási ez a kis tank. 20k xp jött össze vele pár óra alatt, élvezet vele játszani. A 80%-os legénységem fel is ugrott a végére 95%-ra. Ilyen 700-1000xp körük jöttek nagyrészt.
TD-ket feladtam végleg, többet nem veszek egy darabot sem, lehet akármilyen hiper-szuper mikor épp berakják.
M103 meg vonzza a gyökereket. Kár, pedig az egyik kedvencem.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Más felhasználásra, meg eltérhetnek a skillek fontossági sorrendjei.