World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jobb lenne ha nem bírnád hanem értenéd, de attól még kurva messze vagy.

Különben is egy férfi mindig is gyerek marad, csak a játékai lesznek mások.
Ez így 40 felett már eléggé egyértelmû számomra.

wot nick: PsychoTrooper

Kibaszott a szerver,épp 2000dmg-nél tartottam..
Nektek?
.. nalam elfekudt a szerver..
Ja, szar az egész nem is értem azt a 2000 effet hogy értem el ezzel a TD-vel.
Biztos sokat foglaltam meg felderítettem vele.

Bírom a kritikát és nem zavar hogy full ismeretlen emberkék verik magukat fórumon. Nincs hatása egész jópofa és vicces nézni a gyerekeket ahogy kakaskodnak egy játék miatt, 8 évesek körében biztos mindent eldöntõ hogy ki az ügyesebb egy játékban. <#hehe>

Jacko nem csak a kisfiukat szerette? 😊
nem reklámképp de, feltöltöttem youtube-ra a KV-4es hihetetlen körömet amit anno. mentem....
javaslom azok figyelmébe akik nem tudják hogy kell használni a KV-4et vagy szarozzák 😄
http://www.youtube.com/watch?v=rB3dXLsp04A&feature=youtu.be
Elvan adva Object 704 és teljesen feleslegesnek tartok egy olyan tankot amivel campelni kell egész kör alatt meg imátkozni hogy az AP lõszer ne láncoljon vagy pattanjon olyan páncélról amit keresztbe hosszába átkéne lõnie. Ha érdekel szimplán fun tanknak tartottam az utolsó kb 100 csatában mert csak HE vel használtam.Egy nap alatt megcsináltam vele 20 000 xp t úgy hogy nem kellett egy kört se farmolnom fentartásához.Csak idõközbe tesztelgettem Object 268 at és úgy döntöttem hogy tier 9 be se élvezetes és tier 10 be se az campelni egész kör alatt és függeni a társaidtól hogy most jók e vagy sem, ettõl már csak az arty függõbb tank.Az hogy nincs neki tornya remélem nem kell magyarázni hogy magába sokat nem ér ha körbetáncolja egy med. Többre tartok egy medium tankot pl Type 59 vagy IS8. Arra meg nem fogok tankot tartani mint itt látható is a nagyképû effi huszárunk hogy napi szinten 10 kört nem megy vele mert rontja a winratet. Erre teljesen felesleges.

Szokás mondani, hogy nem az a buzi aki csinálja hanem aki hagyja😉.

Jackson jól nyomja. Mindenkit hátulról... 😊

Hehe a Slugger Jacksonra történõ átnevezéséhez írta valaki 😄

Jackson as tank name were kinda... erm You know..
"We need to use Jackson to penetrate behind"
"Jackson penetrated our back"
"Jackson flanked us and surprised"

I'm getting all the dirty stuff from Jackson named tank

WoT: Nishizumi77

..nah mi van? kaptal egy kis jogos kritikat azt egybol megy a besortedes meg a pincsikutya? nah ez a szanalmas 😊

elotte meg csipobol osztani az eszt az ment rendesen 😊
Egy kicsit megrendezettnek tûnik a dolog. 😊
Még nem századoztam, nem tudom az miben változtat a dolgon és, hogy ott mennyit számít ez a 3k+ xp. Ez az amikor megkapod az ellenfél xp-jét is elosztva a csapatra? Mert úgy még kevesebbnek tûnik a 3400 xp fõleg így, hogy a srác prémiumos. Elég nehéz elképzelnem egy olyan "válogatott" csapatot, ahol senki sem tud megölni az ellenfél csapatából 1-et sem, de a csodatank obj. 268 mindenhol ott terem és megoldja a gondot. 😄 És emellé még lõ mindenkibe kettõt 16 sec reloaddal. Szerintem hagyták, hogy megöljön mindenkit, mindenki õt védte és így az ellenfél csapatának is lett xpje a többiekbõl, amit megint csak õ kapott meg a végén. 😄 És ugyanezt eljátszották a haverjának is.
Arra hoztad fel példának ezeket, hogy mondtam lehetne jobb is a tizes TDk xp hozama, de én egyedül játszom randomban, max 2es szakaszban, nem századozok vele. Még mindig azt mondom, hogy ezek a feltételek mellett 20k dmgre 3400 xp kevés. 😊 És ezt az is bizonyítja, hogy 1100 xpre ace tankert kaptam E4re. Más tankokkal 1100 xp az egy átlagosan jó kör, max first classra elég. Ezzel meg ki kellett érte irtanom a fél csapatot, spottolni és bázist foglalni. 😄
No mind1, ettõl még jól mutat a 15 kill az adatlapon, bárhogy is csinálták. 😊 Ha mégis sikerül megszerezni tedd fel ide, vagy küldd el. 😄
Azt mondom pont hogy így teljesen kóser dolog. Full random és 50% feletti win rate és SZÓLÓ only hát... gold(kis tankok kihagy gyors) és sok sok high tier ahol valszeg top vagy közeli és lehet mit tenni.
Mindezt alapozod arra hogy végignéztem planetwoton hogy miket játszol hogy gyakorlatilag duplázgatni jársz be játékba semmi másért és ha mész is valamilyen tankal mondjuk 10 kör felett akkor 50% ot se bírod elérni.

Úgy hogy kurvára ne verd magad mert leszarom hogy mit gondolsz rólam. Személyeskedni meg személyeskedj azzal aki világraszart meg a kis pincsi kutyáiddal akikkel így bánsz.

Legyen szép estéd!

Na azért az 1200-as effi manapság már átlag fölöttinek számít.
Viszont jobban megnézve az a 2.98-as foglalás valamit mutat meg elnézve azt a parádés 1590-es átlagsebzést a 704-el, hát nyilvánvaló a pro gamer titulus. 😄
Ha leveszem 1-re a foglalását akkor meg már ennyire sem szép az a stat a 963-as effi-vel. xD

Tudod ez olyan dolog, hogy én nagyjából elégedett vagyok hogy O704-el 2600 körül van az átlagsebzésem. Ugyanakkor tudom, van olyan ismerõsöm aki 3000 felett lõ vele. Na most én elképzelni sem tudom hogy mi a rossebet kell ahhoz csinálni, mert hiszen én nem vagyok olyan rossz az 1000db 704-es csatámmal (muhahaha)

Szóval ez a csóka is biztos teljesen elégedett az 1600-as sebzésével, meg a 48%-os winnel, és elképzelni sem tudja, hogy lehet ennél többet elérni, ezért nem érti a felvetésed sem.

Én meg ámulattal vegyes csodálattal tekintek azokra akik jobbak, (nem kicsit sokkal jobbak) mert nagyjából elértem tudásom határát, és tudom egy bizonyos szint felett iszonyatosan meg kell dolgozni a sikerért.
Szóval ilyenkor is mikor beteszek 1-2 képet hogy mennyire béna a csapat kicsit megszeppenek utána, mert lehet ha másképp csináltam volna valamit nem ez lesz az eredmény. És azt hiszem ez az alapvetõ különbség amitõl kicsit jobbá válhat egy játékos, ha egy hangyányit is komolyan veszi.

SovereignXY
Én sem játszottam vele máshol.
A random ennyit tud, 48% akkor is kijön ha nem csinálsz semmit, csak megnyomod a bal egér gombot ha eléd jön valami, a sebzést kell nézni, mert a random szopathat is. Nekem KT-val sokkal jobb volt a win arányom, mint T29-el, de az utóbbival ugyan annyit sebeztem mint az eggyel fejlebb levõ KT-vel a szar win ellenére.

De nem akarok vitát generálni, inkább megyek húzom az M103-at.

Most mentem az elõbb a wideparki pályán fordított menetben innen viszont simán át lehet lõni a kocsikon.Úgy h a túloldalt találat ér vkit.
Full random jórészt szóló akkor kb itt is kell hogy legyen.
Hagyjad már 704-el ment 240 kört azt is el tudom gondolni.. azt osztja az észt....

Nekem meg 1000 fölött, akkor most én vagyok az okosabb?

Meg annyira ostoba vagy hogy szerinted a 2 méterrõl hajó agyuval leadott nullás sebzés az én hibám.... ellenben a szánalmas statod a te hibát babuin...

Azt azért megnézném, hányszor fordul elõ hogy egy arty a nagy manõverezgetés közben véletlenül vízbe pottyan. Szerintem artyknál 100/99 esetben szándékosan esnek a vízbe. Jogos lenne érte az extra büntetés.

Miután megnéztem a statjaidat a remek 1200-as eff... a remek 49% winrate😄DDDDDDDDDDDDD lényegében innentõl csak röhögni lehet minden hozzá szólásodon a WOT-a kapcsolatban...
Objectel letoltál 240 csatát 47%-os winrate gondolom mennyi lehet vele az effed😄DDDDDDDDDDDD

Azt hiszem inkább rajtad lehet röhögni mivel egy retardált babuin vagy😄DDD

Mert õk alighanem birtokolják a shift és/vagy egérgörgõ kombó varázslatos hatalmát!😊
Sniper nézetet használj, ne autoaim-et. Más oka nem lehet, hogy képtelen vagy ellõni a vasúti kocsik alatt.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Kerestem de itt nincs. <#wink>

Van oylan is? 😊
Nincs, viszont valószínûleg companyban csinálhatta, és minimum 20-30K sebzés lehetett, amit kiosztott. Akár közvetlenül sebzett, akár felderítés által, de rengeteg sebzés lehetett.

Itt egy másik emberke, aki az illetõ klántársa, és puszta véletlenségbõl neki is van 15 killes csatája, amire 3600 expt kapott.

oveNsohN

pointer4
A sin meg a vagon között el lehet lõni, a kerekek mellett, az alváz alatt.
Miért ne bírnál visszalõni ?
Nem mindegy milyen szögben tartod, minél kisebben kell, vagy átlõnek trackestûl. Oldalról tudnak felgyújtani ,szembõl lõheti a bumszlit, max a tracket szedi szét. Spaced armorja van trackben, oldalról is tud lövéseket elnyelni, ha nagyon az elejét/végét lövik. A közepén éri a lõszer a tanktestet. De ha tévedek bocs. Nekem így tûnt fel, múltheti eventen 3 millát szedtem vele, nekem nem volt különösebb gondom. Aki át akar lõni úgyis megtalálja azt a pozíciót ahonnan át tud. Minden tankon van weakspot.
Még talán annyit, hogy most vettem meg a churchil 7et, és nem tûnik rosszabbnak, bár stockként még csak topnak rakott. 152es fronttal már kicsit jobban lehet taktikázni, legtöbb tierbeli nem lövi át szembõl és a track kirakás is megy. 1. körben steelwall sikerült vele, hiába van meg az elv, hogy hogyan lehet kilõni, nem mindig sikerül összehozni, fõleg hogy low tierben kezdõk vannak többségben. Nagyon jól pattog, fullos repairrel jól el lehetne szórakozni vele még tier7ben is.

Sziasztok valaki meg tudná nekem magyarázni, hogy a Widepark nevû pályán bal oldalt mész, és átlõnek a vasúti kocsikon te meg nem bírsz vissza lõni rájuk, mert nem engedi a célzó rendszered.Ez valami bug vagy mi lenne?
PsyhoApu
Panther M10 megéri az árát? Vagy csak pénzkidobás?

http://kutyuszoba.blog.hu/

Hogy én mennyire szeretek hétvégén játszani.<#csodalk>

Már elõzõ patch közepétõl meg van oldva, hogy a strandolók fizessék a repairt.
Amúgy ez a ma már korábban említett, "legyen még több a fizetendõ összeg, ha vízbe mászik valaki" dolog teljesen értelmetlen, nem mindenki önszántából esik vízbe, a gép meg nem tudja kiszûrni, hogy ki csinálta direkt. Ugyanannyit fizet, mintha kilõtték volna, inkább azt kéne megcsinálni, hogy ha vízben lövi ki valaki akkor számítson a sebzés meg a kill. Én is tolattam már véletlenül malinovka tó széli bokorból a vízbe ELCvel, megúsztam a szembõl érkezõ lõszert, de a vízbõl már nem lehet kijönni (ez is gáz, 10 sec alatt a tank meg sem telik vízzel igazán lehetne kicsit több az idõ, és akkor talán ki lehetne lõni a szándékosan fürdõzõket is, arról nem is beszélve, hogy ki lehetne mászni a véletlenül beleesõknek.) WGnek ez a legkevesebb munkát igénylõ megoldás, de ettõl még lesznek, akik inkább halnak maguktól ,mint más által.
Bocs amúgy, ez nem mind neked akart menni. Csak a te megjegyzésedbõl lehetett kiindulni.
Megpróbáltam a kitolatós technikát is már.
Eredmény: tüzet kaptam.
Valami szarházinak sikerült elkapni azt a kis bumszlit oldalt. Feltételezem az a tartály.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Na, hol van a hányósszmájli??

Azért mondom, hogy félek, nem tetszik eddig, és gyengén is muzsikál a kezem alatt.. A prém csörcsilt imádom, a T1HT nagyon szerettem, Wolvit, megint szerettem. pz4-et derp gunnal, és arany lõszerrel szerettem. Biztos, hogy a 84%os legénység sokban hozzátesz a rossz érzéshez, de eddig ottvan a nightmare dobogómon ez a tank. Letaszítva ezzel az amx m4-et a 3. helyrõl.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Rosszul használod. Jól lehet vele trackkirakósat játszani, mint is4el, kitolaltsz oldalazva, hogy csak a tracket lássák, megvárod, hogy lõjjenek és utána nézel ki. Az ágyúja meg tier5ben egyik legjobb (cromwellel ugyanez az ágyú még t8ban is jó). Csak a sebessége zavaró, de kárpótolja ,hogy 700 hpja van. A közepét meg a tornyot rejtsd el. Kicsiknek meg esélye sincs, ha jól tudsz vele lõni. Az ágyú kitéríthetõsége nem a legjobb, de tier5be az is elég.
Megerõsítve. De ahogy azt Sovereign kollégától hallhattuk, az artysták továbbra is vízbefojtják magukat ha bukó a meccs, mert ugye "dögöljön meg a szomszéd tehene is".
Hát ha már a Churchill I-et is szarnak tartod, a kategóriájában kimagaslóan jó fegyverzetével, mi lesz itt késõbb? A VII-es tokkal vonóval ugyanez lesz egy tierrel feljebb. A black prince meg...

Pales27
Már hiába fulladnak az artyk, mert mostantól maximális a javítás.
Teszten legalábbis az volt, próbáltam, erõsítsetek meg!

Tévedsz...azok még lassabbak lesznek.
A Churchill I szerintem amúgy nagyon is jó tank,sõt az utána lévõk sem rosszak,csak a sebességük idegölõ...
Ez a csörcsil1 1 utolsó szardarab.
Nem akarom el hinni, hogy a prém csörcsil jobban használható ennél.
Volt már 1-2 lassú tankom, pl t28 protó, de azt szerettem.
És ilyen lesz a 6os és 7es is. Te jó ég!

1-2hete kerestem fun tankot(Leopard,Vk2801 esetleg)erre itt van ez a kis tank.Simán csinálok belõle idõvel 1 mini Panter2/E50-et.
Most villanykörte és javítás megy skillnek,de után mehet a mozgás közbeni pontosság,toronyforgás közben pontosság.
5/2x saját tier,5/2x 5-6tier és 1/5X tier 7 az mm-je.(A t25 sokkal rosszabb mm és minden téren)+a Pz4-nél is jobbak az értékei a pz3/4-nek.
Anno ezt az ágat kezdtem el elõször...Most azért már jelentõsen feljavultam😊
692effrõl indultam,most 1320-nál tartok.

Igen, én is csak dicsérni tudom azt a tankot😊. Kötelezõ rá az "Additional Grousers" szerintem.

Ja,volt benne mázli bõven,de pubik voltak.😊
3napja visszavettem eff javítás végett azóta farmtank+fun egyben.
170 csata 47%ról jelenleg 270 csata 54%+Tank Ace.
Így legalább nem idegesít fel a hétvégi dömping😊
+A PZIII/IV MM-je is egész jó.

Nagy malac...10% HP-nál ezektõl kapni nem sebzõ találatot...(SPÁRTAI)

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Farmolok ma....

A végén Kv1,Churchill,meg Covenanter jöttek foglalni,hiba volt részükrõl...8hp-val fejeztem be.

Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. december 16. 15:50:50
Jármû: PzKpfw III/IV
Szerzett tapasztalat: 1 965
Szerzett kredit: 48 808
Csatában elért Achievement: Top Gun, Spártai

rush0620! Nyugodj meg jogosan röhögök rajtad mikor linkelgeted a videót hogy nem tudsz object 704 el egy 380 hp s tankot kilõni. Mindig ez jut eszembe rólad! <#hehe><#banplz><#action>

Koridor
thx