World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan létezik, hogyha kilövik az összes legénységi tagot akkor vége a játéknak? Tegnap mellém vágott az arty sebzett 200 at kb, és besárgult 2 legénységi tag, utána kaptam egy 100 as lövést egy másik tanktól és vége a játéknak. HP-m volt még 700 de azt írta, hogy meghalt a legénységem.
Eddig 10k csata van mögöttem, de ilyennel még nem találkoztam.
BattleTag: kabel15#2672
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy elveszett film werkfotója 1943-ból. Az Anyámasszony katonája c. háborús vígjáték a fennmaradt forgatókönyv alapján ítélve jó párbeszédekkel teleírt, színvonalas vígjáték lehetett. Külső jeleneteit a honvédség közreműködésével valahol a budai hegyekben vehették fel, a filmgyárból csak a kamerákat, a hangosztályt és két "négert", azaz fénytakaró maszkot mozgósítottak.
link
Csak ez a kép tartalmaz idevalót, de azért linkelem az eredeti url-t.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Még med vagy heavy, és végre meglesz az a szar is. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.09.07. 20:31:09
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Érdekes mert tőlem kéri a számot.Jah mert én nem csak saját levelet szoktam át venni hanem másét is.
Bár most hogy bele gondolok,lehet hogy én még a régi szeméyligazolványom számát szoktam meg adni,mert talán azt tudom fejből.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.07. 11:31:49
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ha te 20 másodperc alatt aláírsz 3-4 levelet amit a hátán is kétszer kell aláírni plusz még a postásnál lévő szaron is duplán kell aláírni,meg kell a személyigazolvány számod,akkor vagy te vagy a legnagyobb hantás a világon,vagy van egy időnyerőd esetleg időgéped.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Nekem kb 20sec àtvenni a leveleket.:-)
Van egy ötlet a Churchill GC eltávolítására/átmozgatására és egy összekapcsolás létrehozására az ágban, hasonlóan a Jagdpanther II és Ferdinand esetéhez a német fában."
Van még 3 éved, ha most találták ki ezt.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A winrate meg senkit nem érdekel, ha nem fórumon mutatod a többieknek. :-P
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
37 csata a Churchil VII-el, ebből 3 db tier 6-os csata, és egy db tier 7-es, a többi csak tier 8-as. S minden napszakban, hétvégén és hétköznap is próbálkoztam vele.
A legmegdöbbentőbb ebben a foskazán tankban az ágyúsüllyedés teljes hiánya (-4 fok)
The Matrix has you...
Tegnap kigurultam egy T57 elé,600+ hp val,na mondom nekem reszeltek<#hehe>#hehe>
Az oké hogy csak 8-assal 3db 10-eset látok,de a gond akkor van ha a mieink közül egyik agyhalott a másik éppen stock a 3. pedig rossz helyre megy.Ilyenkor símán csak letolnak bennünket a pályáról.Régebben ha volt 6-7-8-9-10 10-es nem jöttek ki így ezek a dolgok mert volt pár mindig aki csinált is valamit de most az ilyen esetek miatt instant garázsmenet van.Meg lehetett élni a morzsákból még 2 tierrel lejjebb is.Most ha gebasz van dől minden mint a kártyavár.
A wr màr nem igazàn érdekel,enyit tudok oszt jóvan:-)
Persze próbàlom kihozni a maximumot,de sajnos én magam nem tudok eldönteni csatàkat.
bár 0-ról húztam bele a crew-t és úgy azért egész használhatatlan,meg sokszor van 1v29 is...
Tegnap is 12csatàból 2win:-/
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.05. 11:32:09
Amx-be 1-et sebeztem,ennyi volt a hp-ja.<#idiota>#idiota>

Ki kellett próbálnom.
Meg is találtam a videót.
Egyszerűen ki kellett próbálnom.
Kb 2 percnél van hogy semmi sem lövi át.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.04. 12:51:14
jó az uccsó komment,tényleg szögben az első görgőt lőve pukkan.
Balszerencsés voltál.
Is7 mi a franc lett?? 2 kört mentem, 2x lőttek ki második lövésre ammó robbanással majdnem full hp-ról. szemből.
Gondoltam hogy újra belekezdek a spotolós küldibe.Nem kellet volna.
Győzelem!
Csata: Live Oaks
Járművek: M41 Walker Bulldog
Szerzett tapasztalat: 765 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 10 471 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 2 959)
Padlógázzal elindultam a jó hely felé m41-el,klasszul elhúztam a csapattól majdnem elértem a kiszemelt bokrot erre Emil rám kezdett lőni.
Lejött láncom is mire le repültem az útról és észrevettek.Jah Emil nulla sebzéssel túlélte csatát.
Győzelem!
Csata: Karelia
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 2 310 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 26 842 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 4 589)
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Nagyméretű szerszám készlet (x3)
Megint spotolni akartam,ezúttal egy 112 meg egy med lőttek belém.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.03. 14:37:39