World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha eltûnik a tank mikor a lövésem eltalálja azt nem számolja a rendszer találatként?
Mert a sebzésért nem láttam pontot csak kiírta hogy kilõttem...?
Hogy van ez?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
De ilyen korulmenyek persze mindenkinek adodnak csak nem mindenki tud elni a lehetoseggel.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Ne foglalkozz vele, nem sok gyakorlati haszna van.
wot nick: PsychoTrooper

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Utána meg minket a csapat reakciójáról.
Emlékeim szerint a hatvanas években ezt még szimultán oktatták, azóta tudom, hogy módosultak a tantervek.
Nade ennyire?
Most be engedett de azt írta h tervezett karbantartás miatt nem tudtam tovább lépni.
játék közben kidobott! megszakadt a kapcsolat!
én nemrég 36 lövést kaptam vele.. egy comet folyton csak láncot lõtt 😄
megköszöntem Neki az acélfalat. jó nevelt vagyok.
Most 1 másik gondom adódott elindítottam a csatát és nem lépet be.Bezártam a progit és most nem akar vissza jönni a játék csak a bejelentkezõ oldal van ahol kezdi a fríssítést aztán semmi?????
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
wot nick: PsychoTrooper
Én 2500 csatát mentem az obj 704-el és azt mondom hogy a játék egyik legjobb jármûve.Talán csak a 268 múlja felül. Lassan azzal is meglesz az 500 csata és 2000 körüli az effim mindkettõvel,úgy hogy szinte csak randomban megyek velük egyedül.(nem szakaszban) Szóval T10-ben nagyon csak megállja a helyét.
A BL10 pedig a játék legjobb ágyúja volt egészen addig míg nem jöttek a T10 medek ls TD-k.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Az extraprofitból azért minimális részt visszaforgathatnának a terheléselosztás, hibatûrés frontjára.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"