World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan fideszes a kissrác, egy beszélgetésbõl kihagyja a közepét és keveri az ok és okozatot... és már kezd dühös lenni😊
Ha kell küldök xanaxot báttya! <#hehe>#hehe>
Néha visszanyal a fagyi!
Kinek a pap.....Én féláron vettem a T25-t,de még így is megbántam.
Itt hazudozol!! személyeskedsz😊)) linkeld be a közte levõ hozzá szólásokat is😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hiába rakod ezt be miközben kihagyod a közte levõ hozzá szólásokat... mert ez kurvára nevetségessé teszi amit írsz<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
az megéri sztem, ha bírod a robosztus tankokat.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
erre ezt kaptad...
"Ahamm te valami nagy pro lehetsz.. gondolom még nem láttál olyat hogy oda jön egy tank mi? Csata közben amikor már 3 VS 10 volt 50 métere jelenik meg a házak között.. te meg majd kimanõverezed... Biztos sokat játszottál 704-el😄 mert annyira mozgékony a szarrá nerfelése óta.. szeretem amikor ilyen noobok osztják az észt...
Csöndben maradtál volna okosabbnak maradtál volna....."
Hol van itt hogy milyen játékos vagy? Hol van itt hogy mennyi az effed? szóval nem kéne hazudozni azt a következõ kommentjeiddel érdemelted ki hogy megnézzem mennyire is vagy te pro player hogy ekkora pofád legyen....
Farmolok ma....
A végén Kv1,Churchill,meg Covenanter jöttek foglalni,hiba volt részükrõl...8hp-val fejeztem be.
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. december 16. 15:50:50
Jármû: PzKpfw III/IV
Szerzett tapasztalat: 1 965
Szerzett kredit: 48 808
Csatában elért Achievement: Top Gun, Spártai
Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. december 16. 11:01:42
Jármû: PzKpfw III/IV
Szerzett tapasztalat: 1 894
Szerzett kredit: 48 522
Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2012. december 15. 18:11:42
Jármû: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 1 983
Szerzett kredit: 47 098
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Nem értem mért baj ha valaki jobban játszik nálad? lehet hogy te jobban tudsz szántani... "
Itt az ékes bizonyítéka amit írtam hogy adok egy szimpla tanácsot hogy miért közelharcol és ha lepattanó akkor nem a világvége és nem az életed múlik rajta, mert ezt írtam. Egybõl mit dadognak a papagályok hogy õk jobbak. Közben én sehol nem vertem magam mekkora ász vagyok és nekem a WOT az életem és azzal kelek meg fekszek hogy mi van a játékkal és hogy mennyit csökkent meg nõtt az effim meg hú most lement 1 egésszel akkor most mit fognak gondolni rólam. Felettem a kérdést itt valakinek mivel különb mert neki 2000 es az effije érdekes semmit nem bírt rá válaszolni.
KB ezek vagytok ti! <#ticking>#ticking>
NE vegyél 5-ös prém tankot. minimum 7-est.
Talán ezért merült fel hogy lehet hogyha 21xx az effem az 704-el akkor azt is el lehet gondolni hogy tudom hogy messzirõl kéne lõni.... ennyi volt az eff szerepe a témában..
Remélem te is amikor valami témában kérdésed van nem egy jó szakembert kérdezel meg hanem egy hozzá nem értõ marhát...
Az én válaszom:NE VEGYÉL T5 PRÉM TANKOT!!!
Abból az arany mennyiségbõl vegyél prém napokat,vagy váltsd át a free xp-ket,de felesleges prém tier 5ös tankot venned.Nekem van T25...Semmit nem ér.
Tier 5 ami jól hoz:Stug3,Su85,Pz3/4,Pz4,Elc Amx.Én ezeket használom,átlag 20k-t össze lehet vele hozni gyõztes csatában prém nélkül.
Sajnos ITT EG n az a baj hogy ha valakiek nagy az effije akkor azt hiszi õ már 3 m el a föld felett jár meg ha belép csatába akkor ha õ ott van akkor a csapat felének játszani se kell mert õk megnyernek bármilyen kört.
EBBEN KURVÁRA IGAZAM VAN! A legviccesebb az egészben hogy ezek felnõtt emberek. <#hehe>#hehe>

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Nem értem mért baj ha valaki jobban játszik nálad? lehet hogy te jobban tudsz szántani...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A KV-1 mindenképpen jó.
De ha ügyesebb vagy, akkor a BDR-1GB bõl többet kihozhatsz, mert nagyobbat üt a gunja.
én ezt a kettõt ajánlom.
10-20000 creditet hozogat, meccstõl függõen.
Ha sokat játszol, akkor vegyél premium tankot, minimum 6000 gold vagy afelettit.
ITt mindenki high effis rambó és 1 v 5 ös harcokat vív! TROLOLOLOLOLO! <#hehe>#hehe>

Szeretném megkérdezni hogy ti meik t5 ös prém tankot ajánljátok,és hogy menyit lehet vele keresni prém nélkül?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Errol fiatalkori emlekek jutnak eszembe mikor a haverokkal kibeszeltuk a csajokat es ok nehanyat elmondtak mindenfele szarnak az agyban. Aztan parat en is megdugtam ezek kozul a "szarok" kozul, de velem szerintem nagyon is rendben voltak szex teren. Aztan mikor rakerdeztem milyen volt a haver az agyban csak rohogott mert nagyon alul teljesitett. Ha megkerdeznenk az obj 704-et mit gondol trolloloka jatekarol lehet o is rohogogorcsot kapna.<#nevetes1>#nevetes1>
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Alakulóba a mûsor megint! <#hehe>#hehe>

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer