World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Csak pár nap múlva tudok saját tapasztalatból mesélni róla. De úgy láttam szakaszban, hogy értõ kezek alatt igen veszedelmes kis jószág.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Comet is hasonlóan jó állatfaj? 😊

patchaou
Én is megtartom egészen addig amíg el nem baszarintják.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

No, itt a fórumtársak tömjénezésének hatására free xPbõl gyorsan kiraktam egy cromwell-t (Lamma elsõ törvénye szellemében: ami OP azzal kell menni).

Tényleg igen kellemes jószág, meglepõdtem hogy van olyan gyors és közel olyan agilis mint egy T-50, az ágyúja is többnyire elegendõ a célpontok leküzdésére. A negatív kitéríthetõségrõl nem is beszélve.

Határozottan szimpatikus 😊

Elírtam. Tier6-7...

Bugi Misi
4-5 lövésnél nem bir többet általában, ezért mákja volt nagyon!😊

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Cliffen tier5-6-os meccben minden ellenfél a korridorban támadott. Szabályos pulykalövészet volt. 😊

Brother akart lenni.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Brothet In Arms=BIA ha magyarra van a jetek akkor testveriseg. Az a kis okolbe szoritott kez.
Ha a javitas helyett azt teszed mindenhol 100%-ra akkro 5% pluszt ad minden skillhez. A 4. skiled mar ugyis 91%-on van ugyhogy a plusz 5%-kal nem buksz szinte semmit, de nyersz minden mas skillen 5%-ot. Arra vigyazz, hogy csak akkor mukodik ha mindenkinek 100%-on van. A parancsnokodnak nincs javitas, de van alca azt csereld le. Most ha jol tudom 100 aranyert lehet/ fo. Arra vigyazz, hogy aranyert dobd el mert ha nem akkor ugrik egy csomo % vagy akar minden.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Úristen, hány lövést kaptál? Ez a tank ez ennyire pattogós, vagy ekkora mázlid volt? 😊

Gottfried
de mi az a BIA ?? A mentor akar lenni?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Te jó ég, valaki még nézi a lõszerárakat... 😄DD

patchaou
Nincs valami cucc amitõl gyorsabban tûnik el a chat szöveg csata közben?

Meg ugye figyelembe véve az ágyú szintjét, hogy magasabb tierben már csak a lõszer miatt se lehessen nagyon pluszba kijönni. Arról meg már el lehetne társalogni hogy ez mennyire balansz, és mennyire üzletpolitika.
Igen, jellemzõen négyszeresére, 250-rõl ezresre ugrik. Itt 5x és egy tierrel följebb olcsóbb, ezen csodálkoztam, mi ez az anomális?

Kaliber ebbol adodoan sebzes alapjan allapitjak meg az arakat altalaban. De a T-54-nel csak kibaszasbol adjak 1230-ert. Raadasul azzal hamar el lehet durrogtatni 20-25-ot belole. Volt mar, hogy azert vesztettem csatat vele mert elfogyott a loszerem.

Minden tankágon Tier7nél (néhol már Tier6-ban, lásd KV1s) ugrik nagyot a lõszerár... elég régóta 😊

Azt a mocskos. Végre meguntam és free xp-bõl ráraktam a su101-re a legjobb ágyút (rögtön ace tanker). A töltény árakat nézte valaki?
230-at sebzõ 175 pen ára: 252 credit
390-et sebzõ 175 pen ára: 1025 credit
320-at sebzõ 219 pen ára: 1230 credit!!!

Dafuq? A legjobb nagytestvérén t9-ben a 440-et sebzõ 268 pennel rendelkezõ 1065-be kerül. Már a t54 1230-as lõszerein is elbámultam de ez?

30 meccs tankkal: nyílt pályák zömmel, enemy arty élvezkedés.
Egy meccs tier V franszia artival: Himmelsdorf.
Nem véletlen.

Toby0501
Többnyire mázliból jött össze, itt a replay.

Bugi Misi
én eddig minden tankommal retardok közé kerültem...

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Egy javaslat.
Új szólás: "Ritka mint a 2 percnél tovább élõ ELC tanker."
Egy kérdés.
Hellcat-tal csak retardáltak közé lehet kerülni?

n1... kettõt ezek közül a medálok közül még nem is láttam 😊

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Ennyire utban lennek mindenkinek? 😊
Amugy koz a valaszt. HE nem johet szoba mert nem hasznalok. Eleg az a 390 foleg 6-os mezonyben.

Aztaqva. SZép. 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ha neked jöttek, szerintem azt is találatként jelzi a végén. Mást nem nagyon tudok elképzelni, esetleg még ha picivel mellélõttél HE-vel, akkor sebezhette a robbanás, de ez azért ritka.
Bugi Misi
ekkora makkert!😄

ezt most neked találták ki😄
Link

Ilyeneket, hogy tudok loni a sU-100-as 122-es agyujaval?

[/url][/img]
[/url][/img]

Solten

Saor Alba

gratula

visszajátszás nincs róla esetleg?

wot név: _bitang

Met
Akkor 30 napig a weboldalon bármikor át tudja venni.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Azért mennek a moderátorhoz, mert teleszemeteled a fórumot a hülyeségeddel, amire senki nem kíváncsi. A másik tökire sem egyébiránt.

Valaki bannolja már ezt a degeneráltat.
Amikor elkezdtem húzni a francia artit, közben a TD-ket is húztam.
Nem egyszer volt olyan, hogy beálltam td pozícióba, céloznék, és meglepõdtem, hogy a Foch-al felülrõl látom a pályát.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Mint írtam nem én hoztam elõ és anyázni se én kezdtem. Olvass legközelebb!

És most ezért szalad a pincsi kutya a moderátorhoz mert engem anyáznak meg baszogatnak folyton folyvást mert azzal kell törõdnöm hogy ki mit gondol rólam. Köszi szépen.

Moderáld már magad kicsit,ez a stílus elég bicskanyitogató.
De az egész témát jó lenne már hanyagolni.
Ó, ezt hányszor eljátszottam. Ezek szerint nem csak velem van a baj. 😊

Bár a foxbat mellélövését még nem sikerült eljátszani.

Olyan már többször volt, hogy mentem elõre, mint a barom egy tankkal, mert azt hittem még az elõzõ meccs és top vagyok. 😊

Az összes szájbakúrt gyökér aki a véleményét akarja leírni rólam úgy hogy nem kérdezte senki, jobban jár ha megtartja magának.

Mint látszik én kezdem, de a hülyék összetartanak. Neked meg vaskosfaszú niggerek basszák szájba az anyádat szarosfasszal. <#hehe>

Félreértesz. Nem az aktuális / nem aktuális miatt írtam, hanem mert ezzel újra elindítasz egy lavinát.
elõször azt akartam írni neked, hogy takarodj már a jó kurva anyádba innen, más topicot szemetelj össze, de aztán meggondoltam magam ..

úgyhogy kénytelen leszel beérni ennyivel:

fejezd be légyszíves, unalmas.

matyashun (20:46:13) hali
matyashun (20:46:21) újra itt egy nap bann után😊
matyashun (20:47:04) tegnap kiszedtem 2 tagot egymás után elsõ véletlen votl második meg már úgyis mindegy alapon 1-1 lövéssel😊 rögtön kivágtak ***********

<#banplz>
Az a baj, hogy így hiába van 4 képességed, mert csak 3 használható. Az a +5%, amit a BIA ad nagyon hasznos, mert nemcsak az elsõdleges képességre van hatással, hanem a másodlagosra is. Persze te tudod, de most feleannyiért lehet resetelni a legénység képességeit.

Gottfried
úgy 4000 körül.Velük vittem végig az elsõ orosz TD ágat és az obj.704-el 2500 csatám van.

Látom azért a játék nem változott idõszözben, még mindig van olyan nap, amikor úgy dönt a játék, hogy te ma bizony nem duplázol ezzel a tankal. Mehetsz amennyit akarsz, sebezhetsz bármennyit, játszhatsz bárhogy, mind vereség.

Véletlen mi? Nagy lószart...

Gottfried
Alapjában véve egy kicsit trehány emberke vagyok,talán azért nem foglalkozom vele.A parancsnoknál nincs meg a javítás,a többi kb. rendben van.Egyszer talán majd rendbe teszem....

Komolyan gondoljam meg hogy írjak vagy ne? Nem tûnt fel hogy nem én kezdtem? Nézz már lentebb ki kezdett el papolni az életrõl meg mi a dolgom meg mi nem. Komoly egy fórumon vagyunk wazze. Kérjek engedélyt védekezni ha belémkötnek vagy netalántán írni egy postot mert itt mindenki ilyen beképzelt? Különben se osztottam senkinek se észt hogy hogy kell játszani. Rendre az öregebb emberkék jöttek baszogatni úgy hogy 2 ember között volt vita de alapból másik 5 nek még bele kell pofázni.Én ha írok véleményt azért vállalom a felelõséget. Nehogy már itt ilyen egyoldalú beugatások menjenek azt a másiknak kuss a neve mert ha még vissza szól akkor nehogy megsértse azokat akik beleszólnak más vitájába.

Nálam így áll a 4-ik skill, kicsit alábecsültem a csataszámot.

wot nick: PsychoTrooper

Ember, egyesek meloznak es van aki tavol van Magyarorszagtol ami idoeltolodast jelent. Volt parszaz uj komment es ez az elsok kozott volt. Eleg volt ezen is atragni magam nem volt kedvem a tobbi 200-hoz is erre viszont muszaj volt leirni a velemenyem.
En kerek elnezest, hogy nem voltam aktualis. <#nevetes1>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.