World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Tényleg igen kellemes jószág, meglepõdtem hogy van olyan gyors és közel olyan agilis mint egy T-50, az ágyúja is többnyire elegendõ a célpontok leküzdésére. A negatív kitéríthetõségrõl nem is beszélve.
Határozottan szimpatikus 😊
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Ha a javitas helyett azt teszed mindenhol 100%-ra akkro 5% pluszt ad minden skillhez. A 4. skiled mar ugyis 91%-on van ugyhogy a plusz 5%-kal nem buksz szinte semmit, de nyersz minden mas skillen 5%-ot. Arra vigyazz, hogy csak akkor mukodik ha mindenkinek 100%-on van. A parancsnokodnak nincs javitas, de van alca azt csereld le. Most ha jol tudom 100 aranyert lehet/ fo. Arra vigyazz, hogy aranyert dobd el mert ha nem akkor ugrik egy csomo % vagy akar minden.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
230-at sebzõ 175 pen ára: 252 credit
390-et sebzõ 175 pen ára: 1025 credit
320-at sebzõ 219 pen ára: 1230 credit!!!
Dafuq? A legjobb nagytestvérén t9-ben a 440-et sebzõ 268 pennel rendelkezõ 1065-be kerül. Már a t54 1230-as lõszerein is elbámultam de ez?
Egy meccs tier V franszia artival: Himmelsdorf.
Nem véletlen.
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Új szólás: "Ritka mint a 2 percnél tovább élõ ELC tanker."
Egy kérdés.
Hellcat-tal csak retardáltak közé lehet kerülni?
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Amugy koz a valaszt. HE nem johet szoba mert nem hasznalok. Eleg az a 390 foleg 6-os mezonyben.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
[/url][/img]
[/url][/img]
visszajátszás nincs róla esetleg?
wot név: _bitang
Nem egyszer volt olyan, hogy beálltam td pozícióba, céloznék, és meglepõdtem, hogy a Foch-al felülrõl látom a pályát.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
De az egész témát jó lenne már hanyagolni.
Bár a foxbat mellélövését még nem sikerült eljátszani.
Olyan már többször volt, hogy mentem elõre, mint a barom egy tankkal, mert azt hittem még az elõzõ meccs és top vagyok. 😊
úgyhogy kénytelen leszel beérni ennyivel:
fejezd be légyszíves, unalmas.
matyashun (20:46:21) újra itt egy nap bann után😊
matyashun (20:47:04) tegnap kiszedtem 2 tagot egymás után elsõ véletlen votl második meg már úgyis mindegy alapon 1-1 lövéssel😊 rögtön kivágtak ***********
<#banplz>#banplz>
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Véletlen mi? Nagy lószart...
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

wot nick: PsychoTrooper
En kerek elnezest, hogy nem voltam aktualis. <#nevetes1>#nevetes1>