World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Részemrõl ennyi voltál, kár is válaszolnod, úgy se érdekel.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Õ valószínûleg már tier5tõl ezt a legénységet viszi tovább, sõt szerintem õ még akkor kezdte az ágat, amikor nem volt szintenként duplázva az xp mennyiség, és a 3. skillhez is annyi kellett, mint az elsõhöz.
Ha nevelni akarsz csinálj gyereket vagy mint az idõsebb 40 es magányos nõk, szerezz macskát azt foglalkozz azzal. <#hehe>#hehe>
egyébként moderátort még véletlenül se fúj erre a szél? Ki van írva, hogy banlista van, de amióta idejárok bárki büntetlenül anyázik, káromkodik, vagy csak szétspamolja a topicot kedve szerint.
Bocs az offért, de ez már kikívánkozott belõlem.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
JA ÉS NEM ÉN KEZDTEM MEGINT ELÖLRÕL!

wot nick: PsychoTrooper
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Mert 22-ig van T34 csomagban, ha rögtön átveszi akkor nem tudja a 7 nap prémet kihasználni karácsony miatt.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A veled valo vita teljesen felesleges. Olyan mintha Fekete Lacit akarnank meggyozni az egeszseges taplalkozasrol vagy Schorbert Norbit az egeszseges ferfi izlesrol.
Raadasul a helyesirasod is botranyos. Gondolom a mounika show-t nezted a nyelvtankonyv helyett.
Az ilyen megnyilvanulasok erositik meg a "low effis az eletben is hulye biztos" hitet.
ui. A "telleg-"et meg nem igy kell irni hanem igy: TENYLEG (ketszer is igy irtad tehat nem lehet veletlen)
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Bár nem akarok beleszólni a játékodba (meg mintha már régebben is rákérdeztem volna), de miért nem reseteled a crewt kicsit rendezettebbre? 😊
A BiA sokat dobna rajta, camo/repair/sixth sense, amik szerintem fontosabbak, a többi 4. skillnek is bõven elég lenne.
Most reseteltem az E4et féláron, 3. skill 80%on se volt rajta, most 73%.
Nem tudom mennyit dobna vissza a 4. skillen, de kétlem, hogy észrevehetõ mennyiséget.<#smile>#smile>
Ezért nem léptem be klánba sem eddig.
Ahogy Woody Allen mondta:
Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának.
Én a múltkor elmentem T-54 el duplázni (torony nagy löveg hiányzik róla), úgy hogy a D10T löveg volt rajta, mert az LB1-et visszatettem a T-44-re. Egész jó kör sikerült, de páran biztos csodálkoztak.<#idiota>#idiota>
Meg pershing-el akartam csatázni és T32 lett belõle, és kurvára nem tûnt fel milyen lassú dombnak felfele meg hogy top tank vagyok.
Csak néztem hogy mekkorákat sebzek, meg hogy mi történt ezzel a löveggel. <#mf1>#mf1> A csata végére esett le hogy mekkora marha vagyok.....
lehet az volt a baj

1000et kapott, és csak 30Xp-t vont le, meg "csak" 31000 creditet.
Néhány hete kiosztottam 600 csapatsebzést, két körig farmoltam utána Kv5-el. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Saor Alba
A figyelmébe ajánlanám ezt a csatát,amiben maximálisan bebizonyította a 268 hogy a gyorsasága és az ágyúja miatt a játék egyik legjobb TD-je. 😊 8000+ sebzést nem sok mindennel lehet kiosztani.(+1000-ret egy saját idiota E75 kapott hogy forduljon már vissza védeni.Érdekes módon felfogta az üzenetet)
Obj268
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Saor Alba

Én mindannyiszor kitattem magamért, de hiába. Utolsó csatában 3100 sebzést toltam, és kaptam érte 430 XP-t? Aztán a Batchat meg 200.000 XP? Hülyék ezek az oroszok, komolyan.
Vicces hogy úgy produkálok 45%-os winratet és minimális xp-bevételt ezzel a tankal, hogy minden csatában viszonylag jól teljesítek. A tier9 medek varázsa, mi? <#smile>#smile>
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Pedig máskor is8-ak pattognak róla.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"