World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Victory ratio: 29.41%
Battles: 17
Efficiency: 2298.45
Average tier: 7.41
minden meccsen min. 3000 kiosztott sebzés és vereség -.-"
Szélsõséges esetben, nekem is néha elõfordul ISU-val 0 dmg-es kör, ilyenkor azért elküldöm a WG-t a p....., mert képtelen bármit is eltalálni, akármennyit célzok és ha véletlenül el is találom azt is benyeli a track, vagy egyszerû 0-s... Ezt kb csak úgy lehetne kivédeni, hogy megyek közelharcolni, de tudjuk jól, hogy az ISU-t 2-3 lövésbõl bármi szétszedi, szóval ez nem alternatíva.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gyakorlatilag az hogy meg lehet kerülni TD betegség (az US forgótornyosokat leszámítva), az hogy lepattanhat/0-ás critet üthet mindenkire vonatkozik.
Ha ezért szar a jpe100, akkor igazából számodra minden TD szar nem csak az. (számomra is, bár az objectttel egész jól elvagyok, azt viszont nemcsak a hasán lövik át, és az is szarul fordul 😊 )
Hát igen.
Ezek után belõ az arty. Körebe szabad egy med és ki csinál. Vagy szembõl szitává lyugattják a jpe100 hasát, vagy oldalról lövik pocsékká.
Használható amúgy a jpe100, de szerintem csak platoon-ban, úgy hogy platoon társak fedezik, segítenek neki, védik a seggét. Akkor igen, a brutál tûzerõ, és kemény front miatt, végig veri az egész ellenséget, megbasz mindenkit...de ha nem egy jó platoon-ban van...akkor lánctalpon gurul nagy kutyaszar nagy (esetleges) sebzéssel.
Az elõbb összefutottam egy vélhetõen magyar játékossal,Panther 2-ben ült a neve Rommel_táboronk volt.Asszem kicsit elírta.
Tehát akkor olyan CW-célszerszám a kicsike?
2 esetleg 3lövés mindig gyullad.Ha pro játékos van vele akkor nehezebb leküzdeni
WOT nick: tepi1
Érdeklõdni szeretnék, hogy van-e valakinek gyakorlati tapasztalata a német TD vonal ékkövérõl, a JgPZ E100 nevû kis aranyosról?
Sok mindent hallani, de akinek van, és beszéltem vele, az vagy szereti nagyon, vagy nagyon nem. Nagyon CW orientált cucc, vagy randomban is megállja a helyét? Ellenfélként félek tõle, mert képes egy lövésbõl elfüstöltetni elég sok mindenkit.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Egy játékban kontentet kell adni, ez pedig vastagon az. Lásd még WoW farmolás-hegyek.
Az meg, hogy pénzt akarnak, természetes. Te sem ingyen dolgozol, Szásáék sem lopják a szervert meg az áramot, sõt, az ottani programozók sem ingyen dolgoznak.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Itt ahhoz, hogy elérd elég sok farmkört kell menni kis tankkal. (amit ismét csak nerfelgetnek utóbbi idõben)
Ok átgondolva ezt tényleg marhaság volt leírni.
Na mind1.
Ezt nem értem, miért probléma. Nincs ingyen ebéd...
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/187131-vote-for-world-of-tanks/#top
Azért én megpróbáltam felhívni a figyelmüket 1-2 dologra:
Best MMO?
Why?
Credit nerf, prem tank nerf.
Can't play without prem account in T8-T9-T10.
The MM stupid again. (T8 tanks vs T6) No platoon, and 75000 online players.
You cant reach xp beacuse it depends on the performance of others.
So i think you must buy my wote.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Csak éppen azt hittem még mindig a pörsiben ülök belevertem az is-3-ba majd beforgattam a tornyot kicsit oldalra ahogy a pörsinél szoktam.....
Bele is vert egy 400-ast én meg még mindig csak néztem értetlenül mire leeset hogy az IS-ben ülök.....
Hiàba nOOb vagyok na....
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
"Good job VK, keep bathing the cockroaches." 😊
A T-54-hez.
Nálam is hasonló de érdekes módon amióta rákerült a D-102C. Az LB-1-el 60% környékén volt a gyõzelmi arányom 1200+ sebzéssel, amióta felkerült az ágyú azóta meg visszaesett 48-ra a sebzés meg szép fokozatosan emelkedik.
Meg van/volt még pár ilyen tankom amivel egyszerûen nem bírtam értelmes köröket menni, az ISU-t is eladtam idegbõl félúton a BL-10-hez.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Sztem az egyik legjobb felhasználási módja ez a víznek. A végén amúgy is be szoktak ugrani az artyk, szóval úgyis mindegyik fürdõgatyában van már 😊
Embernek nem lehet ilyen mákja a WoT-ban, mint neked. Állsz egy helyben, rád lõttek nem tudom mennyit és egy se sebzett. Ilyen nincs. A végén az arty eltalált, de még meg se karcolt. Ez lehetetlen!😄 GRAT<#worship>#worship>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png