World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kis lépés az embernek de hatalmas lépés az emberiségnek!

nõtt az effim 0.77el ....
A lényeg, hogy a plecsnik meglegyenek és az effed nõljön<#banplz>

tegnap nem baszott ám az ideg!

Victory ratio: 29.41%
Battles: 17
Efficiency: 2298.45
Average tier: 7.41

minden meccsen min. 3000 kiosztott sebzés és vereség -.-"
Az tény, de minél lassabban lõ valami annál sebezhetõbb és annál fájdalmasabbak a 0-s átütések vagy pattanók, ezért jobb például a SU100-on a gyorsabb gun szerintem.

Szélsõséges esetben, nekem is néha elõfordul ISU-val 0 dmg-es kör, ilyenkor azért elküldöm a WG-t a p....., mert képtelen bármit is eltalálni, akármennyit célzok és ha véletlenül el is találom azt is benyeli a track, vagy egyszerû 0-s... Ezt kb csak úgy lehetne kivédeni, hogy megyek közelharcolni, de tudjuk jól, hogy az ISU-t 2-3 lövésbõl bármi szétszedi, szóval ez nem alternatíva.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Szerintem a leggyengébb T10 TD jelenleg. Ha jó TD-t akarsz akkor F155 vagy Obj 268. A jgzp hiába sebez nagyot, a DPM-je siralmas. Kb addig félnek tõle amíg nem lõ egyet, azután meg mindenki rámászik aki csak a környéken kószál. Viszont pozitívuma hogy szerintem az õ védettsége a legjobb, ha be van döntve és nem látszik a hasa akkor a HEAT ammós 268al is szenvedni kell hogy át tudd lõni. Mellesleg eléggé map függõ jószág, pl egy serene coast-on alig tudsz vele csinálni valamit.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Lehet ezen gyerekek egyike: 😊

Nem csak azt írtam, hogy körbe táncolja egy med. Lassú mint a fene, lassan lõ, a hasát minden átlövi, persze a legtöbb dolog minden TD-re illik.

Melyik high tier TDre nem igazak amit itt leírtál?

Gyakorlatilag az hogy meg lehet kerülni TD betegség (az US forgótornyosokat leszámítva), az hogy lepattanhat/0-ás critet üthet mindenkire vonatkozik.

Ha ezért szar a jpe100, akkor igazából számodra minden TD szar nem csak az. (számomra is, bár az objectttel egész jól elvagyok, azt viszont nemcsak a hasán lövik át, és az is szarul fordul 😊 )

akkor is azt érzed te vagy a csatamezõ királya mikor körbetáncol a batchat? 😊
Aha...lõ egyet ami vagy talál vagy nem vegyük azt hogy talál. Vagy átüt vagy nem. Vegyük azt hogy átüt. Ha át üt, vagy sebez, vagy nullás sebzés. Vagyük azt hogy sebez. Ha sebez lehet hogy 1200-at sebez, de lehet hogy minimum sebzést ad be. De vegyük azt hogy 1200-at sikerül.

Hát igen.

Ezek után belõ az arty. Körebe szabad egy med és ki csinál. Vagy szembõl szitává lyugattják a jpe100 hasát, vagy oldalról lövik pocsékká.

Használható amúgy a jpe100, de szerintem csak platoon-ban, úgy hogy platoon társak fedezik, segítenek neki, védik a seggét. Akkor igen, a brutál tûzerõ, és kemény front miatt, végig veri az egész ellenséget, megbasz mindenkit...de ha nem egy jó platoon-ban van...akkor lánctalpon gurul nagy kutyaszar nagy (esetleges) sebzéssel.

Én szerintem egy nagyon jó tank a jpz e100. Mikor lõssz egy 1200 ast az ellenség azt sem tudja hová bujjon és érzed hogy te vagy a csatatér királya. Annyi hátránya van hogy 22sec alatt tölt és hogy lassú is egy kicsit így az arty elsõ célpontja vagy de én így is szeretem. :-)
Mikor kaptunk is érte valamit akkor sem rájuk szavaztam.
Az elõbb összefutottam egy vélhetõen magyar játékossal,Panther 2-ben ült a neve Rommel_táboronk volt.Asszem kicsit elírta.

td-be? van ilyen opció? mint korábban t30nál? Pedig most emelték a páncélzatot...ez a black prince kritikus, nem értem, hogy miért, de a találatok kb 60%-tól leesik a lánc
Ha átrakják TD-be akkor, igen, de sajna még nem biztos :/

Köszi,

Tehát akkor olyan CW-célszerszám a kicsike?
OMG. Megéri a mostani formájában hajtani a tier10 angol heavyért??? Mert eret fogok vágni a black prince miatt...
Nagyon játékos függõ.Random csatában nemigen szoktam tartani tõle,E50M-el
2 esetleg 3lövés mindig gyullad.Ha pro játékos van vele akkor nehezebb leküzdeni

WOT nick: tepi1

Gondolom helyzet függõ, de ha magára hagyják akkor elég szerencsétlen, ellenben mentem fütyörészve E-75 full HP,kanyarból ki ott áll😄 buummm rálõttem de semmi mert meg voltam illetõdve😄 õ meg benyomta skillses lõszer váltást és kilõtt lényegében full HP-rõl 10 sec alatt😊

Bocs, most látom csak. Ugye a write only üzemmód... :-)

Érdeklõdni szeretnék, hogy van-e valakinek gyakorlati tapasztalata a német TD vonal ékkövérõl, a JgPZ E100 nevû kis aranyosról?
Sok mindent hallani, de akinek van, és beszéltem vele, az vagy szereti nagyon, vagy nagyon nem. Nagyon CW orientált cucc, vagy randomban is megállja a helyét? Ellenfélként félek tõle, mert képes egy lövésbõl elfüstöltetni elég sok mindenkit.
Ezért írtam, hogy átgondolva tényleg hülyeség volt ez írni.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Amennyire bejött a Cromwell annyira nem a Comet😊 ott bebacarint T9-be is😊 és a rettenetes HÁROMMAL azaz 3-om😄D megnövelt pen😊 De lehet hogy hamar feladtam😊 és pont a szopórolleren ültem akkor😊

Ezért van az, hogy nem üresek a tier VI-VII környéki csaták. A játék régóta kint van, a top playerek TierX körül tolnák. A full hobbi szintenjátszók meg nem érnek el úgysem a VI-VII tier környékére.
Egy játékban kontentet kell adni, ez pedig vastagon az. Lásd még WoW farmolás-hegyek.

Az meg, hogy pénzt akarnak, természetes. Te sem ingyen dolgozol, Szásáék sem lopják a szervert meg az áramot, sõt, az ottani programozók sem ingyen dolgoznak.
Kérdezték, többen is, hogy ezért mennyi aranyat kapunk.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Más játékokban megcsinálták, hogy bárki elérheti a top szintet fizetés nélkül, csak lassan.
Itt ahhoz, hogy elérd elég sok farmkört kell menni kis tankkal. (amit ismét csak nerfelgetnek utóbbi idõben)

Ok átgondolva ezt tényleg marhaság volt leírni.

Toby0501
Elég lett volna annyit beírni, hogy "Pay to win!".<#idiota>

És most jut eszembe a láthatósági rendszer, a 0ás kritek.
Na mind1.

"Can't play without prem account in T8-T9-T10"

Ezt nem értem, miért probléma. Nincs ingyen ebéd...
Nagyon jól szórakozom a játékkal, de távol áll a legjobbtól. Ha fizetnek érte sem adom el a lelkem. <#lama>

Ám láttátok, hogy a WG újra azt kéri, hogy szavazzunk rá? (de most ingyé)
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/187131-vote-for-world-of-tanks/#top
Azért én megpróbáltam felhívni a figyelmüket 1-2 dologra:
Best MMO?
Why?
Credit nerf, prem tank nerf.
Can't play without prem account in T8-T9-T10.
The MM stupid again. (T8 tanks vs T6) No platoon, and 75000 online players.
You cant reach xp beacuse it depends on the performance of others.
So i think you must buy my wote.

Bármennyire is szórakoztató volt, ne kezdjük újra. <#puszi>

Hát hogy én ezt tegnap nem láttam.Ki ez az elmebeteg hülye állat?<#nevetes1>De amúgy jó volt reggeli olvasmánynak,jó röhögtem rajta.És ez az állat még bemásolta,jézus.<#mf2>

abba lett hagyva mert trolika eltávozott közülünk

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ne...már abbahagyták legalább...
Toby0501
50 fölött volt, saját tierjében elég pattogós tud lenni, ugye a sok újonc nem tudja, hol kell lõni. Jó kis tank egyébként, majd' minden csatámat vigyorogva tolom végig vele. És még nem 100-asok a legények.

Akkor is jó komment 😊

az énvótam x)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Lol tegnap este mentem pár kört szjuper pörsivel majd közbe egy kört IS-el.
Csak éppen azt hittem még mindig a pörsiben ülök belevertem az is-3-ba majd beforgattam a tornyot kicsit oldalra ahogy a pörsinél szoktam.....
Bele is vert egy 400-ast én meg még mindig csak néztem értetlenül mire leeset hogy az IS-ben ülök.....
Hiàba nOOb vagyok na....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Más is hasonlóan gondolkodik....
"Good job VK, keep bathing the cockroaches." 😊

Annó is-4 meg is-7 elsõ 30-40 csatája volt kibaszott szánalmas csinálhattam én bármit. akkor vettem megint pérmet mikor meglett az is-4 aztán oylan shit csapatokat kaptam meg iylen 200xp-ket hogy ezt így nem lehet húzni kell a prém.
+7% volt a t-44 gunjával. Azóta azért az effi meg a winrate ha nem isnagyon de nõtt. Nem a tankal van ott baj henem oylan csaparokat ad mellém, hogy... Mert ugy egy fecske nem csinál nyarat.
Szerintem kever valamit mert olyan soha nem volt.
A T-54-hez.
Nálam is hasonló de érdekes módon amióta rákerült a D-102C. Az LB-1-el 60% környékén volt a gyõzelmi arányom 1200+ sebzéssel, amióta felkerült az ágyú azóta meg visszaesett 48-ra a sebzés meg szép fokozatosan emelkedik.
Meg van/volt még pár ilyen tankom amivel egyszerûen nem bírtam értelmes köröket menni, az ISU-t is eladtam idegbõl félúton a BL-10-hez.

ÓÓ. Utolsó mondaton átsiklottam. Volt oylan idõ? Hm... szép is lehetett. 😊
Is-4 legénysége akik mosta t-54ben vannak 3. skill van 54%on. Pedig õk végig járták a ranglétrát. Az elejétõl IS-7ig aztán T-43tõl T-54ig 😊
igen. Tegnap adta a T-54nek a jobbnál jobb csapatokat.

Vicces hogy veri magát a féregje 😄. Az bezzeg nem baj amikor csata végén önként megy strandolni?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Teljesen korrekt, néha olyan jól esik. Mi is csináltunk már ilyet, csak mi utána nem fulladtunk bele.

Sztem az egyik legjobb felhasználási módja ez a víznek. A végén amúgy is be szoktak ugrani az artyk, szóval úgyis mindegyik fürdõgatyában van már 😊

popey8
Cheater, hacker stb😄

Embernek nem lehet ilyen mákja a WoT-ban, mint neked. Állsz egy helyben, rád lõttek nem tudom mennyit és egy se sebzett. Ilyen nincs. A végén az arty eltalált, de még meg se karcolt. Ez lehetetlen!😄 GRAT<#worship>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Solten

<#smile>

Saor Alba

Csinálok helyet neki, van egy nagyon poros T28 a garázsban 😄