World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: LSSAHPAUL, 2017.09.12. 22:07:50
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Én ezzel és az MT-15-tel szpok 1 éve. (Csak ez a kettő hiányzik, kínomban már kimaxoltam minden más küldetést.)
Mutatom mi van ha előveszek egy medet.
OK van, amikor akár 2-3 TD is van. Na azok a 0-15/15-0 jellegű csaták, ahol nem érek oda egy rohadt TD-hez sem.
Tök úgy érzem magam mint a spori:
Darth Surge
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.09.12. 21:30:42
The Matrix has you...
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
T8-al 80% T10
Az vettem észre, hogy minden második nap szivat a gép. T7-es csatáimat szinte kivétel nélkül T8-9-ben futom. Másnap, mint a kisangyal top tierként megyek. Mától statisztikát fogok erről írni 😊 Ma úgyis sz***póág van...
The Matrix has you...
Ez mitől van és mit tudok vele kezdeni?
The Matrix has you...
Majdnem úgy néz ki mint az Iron Fist,csak második világháborús.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.09.11. 20:53:59
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Pearl riveren meg dragon ridgen és nortwesten vadásztam a tigrisekre.
Most meglátok egy tigrist visítva menekülök.
Kár hogy xfire kihalt,rengeteg képem videóm volt rajta.
12 killes t25td csatámról is azon volt.
Meg amikor 3 löwet öltem sluggerrel,majdnem négyet de már 200 vérnyomásom és elbasztam.Csak 1 lövés kellett volna.
Akkor még alacsony vérnyomással vacakoltam,de t25 csatánál is felment vagy 200-ra.
Mindig t7-be kerülök vele.
Nerfelt troll ágyú szart sem ér.
110-150 körül sebez.
Bár type 64-be 400 valamennyit sebzett meg dickerbe is.
De ami keményebb abba szarul sebez.
Régen t5 medeket oneshotolta.
Most fosok tőlük.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Nagyon rossz hogy nem lehet írni az ellenségnek,imádtam őket szekálni,régen M4-el meg troll ágyúval mennyit szívattam az ellenséget,kár hogy M4 ágyúját nerfelték.
Irtó nagy hecc volt a régi troll ágyú,még t7-ben is vígan boldogult vele az ember.Annyira jó hecc volt
Pearl riveren hányszor írtam be az utolsó élő ellenségnek hogy:Resistance is futile.
Annyira jó hecc volt,mennyit ugattak már miatta.Az M4-ben is négy skilles banda volt úgy emlékszem,lazán tudott 500 méterről ölni,irtó jó volt.
South coast és northwest volt még a kedvencem M4-el.
Bár South coast-on már T49 volt a nagy kedvenc.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Az eleje maga a löveg,Tholian web cannon.<#vigyor>#vigyor>
Ha gondolod elnevezem rólad.<#papakacsint>#papakacsint>
De szerintem a teóriád téves mert:
1.Szerintem öregebb vagyok nála.
2.Nem hiszek ilyen marhaságokban.
3.Ő izé meg hozé
4.Dettó
5.<#idiota>#idiota>
De elővettem egy kis ökörködésre a na ugyan mit? Hát azt.

Poén hogy nem távolsági harc volt.
Hanem közelharc,az udes meg igazi jutalom volt,kamikaze stílus nem jött be neki mert belehalt.<#hehe>#hehe>
Mellesleg jó kedvem van, a gyógyszerre ittam egy kis vörös boros kólát,így tuti a jó kedv.<#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.10. 23:16:40
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2017.09.10. 20:21:21
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Csak optimistán, ne úgy mint a kedvenc polák modpack készítőm, aki egy kicsit elhagyta magát.
" note: I'm going to hospital for serious treatment, so there is a chance that there will be no modpack updates for next 2 weeks, or no updates ever if they fail"
aslain.com
Nincs sok kedvem játszani.Ha játszom is elég gyászosan.
Mert vagy szarul érzem magam vagy szarul érzem magam és még be is vagyok gyógyszerezve.Oszt kábán nem vagyok túl hatékony.
Mellette még kedvem is szar hogy még mindig nem javulok.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Én mostanában a Total War Arenával szórakozom...de az is Closed Beta megint... erőteljesebben majd akkor fogok vele, ha bejelentik, hogy nem lesz több wipe... 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.09.10. 15:29:23
Kínai TD ág elég fun lett imo. T4-el valamelyik hajnalban 5ig játszottam, annyira élveztem. :-) Tiszta Su-85B feeling, csak még zöld is. :-o
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az stg/guard egy foshalmaz, illeszkedik az utóbbi 3 prém szintjéhez, gyengébb a tierjénél, papír test, semmi menetdinamika-csőlehajlás, toronymaszk átlőhető, kupola elég nagy weak spot, löveg pontos full beszűkülve, menetből semmit nem talál el, és ez egy med akar lenni...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.09.10. 14:58:25
na meg hát holnaptól szorgalmi időszak sokaknak...de mondjuk 1 hete én sem játszottam, és bőven megvagyok nélküle... csak gondoltam szétnézek mit gondoltok pl. erről az STG/Guardról is... de hát semmit. 😛 😄
Három tk-zó gyökér volt,ha jól láttam löwe patriot és m41 is megvolt hülyülve,engem m41 csesztetett,de patriot be is kékült.

Most kijött a lépés,de néhàny mapon én is csak szenvedek vele.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Rengetegszer megszívat az ágyú kitérithetöség,,amikor megállsz aktor elfordul a tank.
Az Oni-ra beraktam a 2est,azt elfelejtettem visszaváltani<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.09.08. 15:07:10
A csapat jó része csak Campingezik várják a sült galambot.Mindenki csak sebezni akar de bekapni találatot nem,főleg ezekben az OP álcás svédekben recskáznak sokan.De előkerültek a mágikus hurkatöltők is.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun