World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
höhöhö, ja 😄
Nem zavar egyébként? Én utálom, amikor nem látok. Fényes nappal képes vagyok felkenõdni sziklákra, nemhogy éjszaka. 😊

hehe kurva jó amikor lemegy a nap! <#buck>
pointer4
Akkor eladni is nagy munka lesz 😊

T-34+ 4xTierX ~ olyan 15k Huf áron reális.
"gondolta a"

A tapasztalatok szerint egy ilyen accountot jó ha 3-4000ért el tudsz sütni, nem éri meg eladni. Elkelni azok az accountok szoktak, amin egy nyolcas prémium tank van legalább, és ezek se sokkal több pénzért, mint a rajtuk lévõ prémtankok árának összege.

Az idõ pénz.. gondolta pincér és hozzáadta a számlához dátumot.

Rengeteg "munka" volt benne. Mert vannak akik nem szórakozásból nyomják, teccikérteni? 😊

Sippie
30ezer, és prémtank sincs rajta? Érdekes...
Ez az egyetlen értékem a játékban, ami jó. 😊

Csíter gold ammo noob 😛
A szeptembertõl az ugrás az pont azért van, mert addigra fejeztem be a két ágat, amit húztam és onnantól azzal a tankkal mentem, amivel úgy éreztem, hogy aznap menni fog.

pointer4
<#nemtudom>
jugen
A NAV figyel <#idiota>

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

eza comet vicc, nemhoyg tier7-esként szarabb mint a cromwell, de ha leraknánk tier6ba még akkor is szarabb lenne a cromwellnél😄 mintha felcserélték volna véletlenül a 2 tankot 😊
http://kepkezelo.com/images/k9iv77a84pqs14fn99n1.jpg
Defeat!
Map: Cliff 2012. december 19. 10:19:15
Vehicle:: Churchill VII
Exp: 1 167
+ Credits: 37 075
Achievements: : Steel Wall, Sniper, Cool-Headed, Sharpshooter
2156 sebzés + 800 mutatott sebzés, és az én hibámnak érzem a vereséget.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Hali!

A winratet nem kell manipulálniuk, én is megoldom. Egyik nap megyek 20-30 kört hellcattel vagy t49el vagy cromwellel, event esetén többet is 3 napon keresztül, és olyan hupli lesz a winratemben, hogy élvezet nézni😊!

Top tierben sokkal kevesebbet lehet hozzátenni a csatához, míg t5 t6ban egy jó játékos a sok kezdõ között elég meghatározó tud lenni. Nagyokkal is 55% kb az átlagom, de t5-6 nál 60%+...

Stopposüzenetére reagálva:
ha egy adott tankkal megyek 20-30 kört naponta (nagyok közül) a végére mindig rosszabbul megy mint ha váltogatnám a tankokat, ugyanis a top tiernél jobban semmi nem tud felidegelni... T6-ig ok, hogy a csapat bénázik, hiszen a 80+ %-uk vörös😄, de t10-ben az "átlagos és jó" player bénázása tényleg kiábrándító. Ott 5-6 vesztes kör után már szerintem a többségünk nem a legjobb formáját hozza és erõlteti a gyõzelmet, pedig az sose 1 emberen múlik, szóval ha megtetted azt amit az adott tankkal kell, tojd le a winratet...

Eddig egy tankkal nem tudtam hozni azt, amit elvártam volna, el is adtam ócskavasnak. Lehet tippelni melyik volt az😄!

Az összes lukra tudok értelmes magyarázatot adni. Olyankor vettem prémet és a prémben mindig melegem van és a melegben nem tudok játszani. <#banplz>

Szóval pár tized százalékos esésre bármikor lehet számítani. A mostani renyhe lejtmentetet is tudom miért van....

Namost, a napi WR simán mozog 5 százalékot, mert ha mondjuk 20 meccset játszol minden nap és az egyik nap 1-el többet nyersz vagy vesztesz, az már pont 5% 😊

A grafikonon meg valóban nem tudom mit láttál 5%-ot, mert arról nekem sem sikerült leolvasni ilyen értéket.

De természetesen van manipuláció 😊

Ellenség weak spotját szembõl közelrõl eltalálni nem probléma.
Sorry. Én hibám. Szembõl a weak spottal nincs gond, de távolról eltalálni azt már az.
Simán lehet, hogy tévedek, mert körülbelül annyira hidegen hagy ez a része a játéknak, hogy azt nehezen tudnám szavakba önteni, de pointer4-tõl az az idézet elég egyértelmûnek tûnik számomra.

Solten
Ja, a jatek vege fele 54 hp-m volt aztan egy Tigris meg ket ISU verdeste a festeket a frontrol. Megneztem mi a fene ez, lol plecsni 😊

Saor Alba

Solten
Victory! Map: Serene Coast 19 December 2012 00:07:27
Vehicle: T28 Prototype
Exp: 3,284 (x2) + Credits: 54,808
Achievements: : Master Gunner, Spartan, Mastery Badge: "1st Class"

THIS IS SPARTAAAAA! <#zavart1>

Saor Alba

Nyilván fel lehet tenni a kérdést, de ha nem kap választ akkor nem kell követelõzni. Eleve senki se tud a témáról biztosan, a különbözõ elméletek meg ki lettek tárgyalva. Gondolom ezért nem válaszolt senki. Csak néha vissza kéne olvasni és levonni a megfelelõ következtetéseket.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Félreérted, arra reagáltam, hogy nem olyan kevés a 0,2% sem, úgy gondoltam, hogy egy-egy százalékos változásokhoz itt azért jóval több idõre van szükség és nem is lenne reális akkora ingadozás.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

patchaou
5%-ot? Szerintem nézd meg jobban, vagy frissen ne az éjszaka közepén. Az egész 1%-on belül van. Commandier jól látja, 0,05 azaz öt század százalékot esett.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sziasztok!

Eladó egy wot account.

A garázsban lévõ tankok: IS4, IS7, Batchat, Obj 261, Ob 704, T54, Churchill VII. ( A t54, és az Ob 704 is eléri hamarosan a szintjében a legmagasabb tankot).
Továbbá kifejlesztve ( AMX50100, PantherII, TigerII, T29, SU101, S51).
A tankokba lévõ legénységek mind 100%-osak, 2-3 skillesek.
1.510.000 kredittel,
200 goldal,
+15 garázshellyel,
7.000 free xp,
450.000 átváltható xpvel.
Minden tankon meg található a hozzá illõ felszerelés.
10.915 csata, 51%-os win rate.
Természetesen, adom a hozzátartozó e-mailt is, ami csak a wot-os e-mail.
Csak komoly érdeklõdõk jelentkezését várom.
üdv: Milán.

email: [email protected]
tel : 30/9652830

Irány ár: 30.000 Ft.
Azért ilyen mennyiségben már nem mozog csak úgy +/- 5%ot a WR egyik napról a másikra, megnézném, akiknek akkorákat ingadozik😊)
Egyébként tény, hogy a jó idõszak nem tûnik fel az embernek, viszont pontosan tudom, hogy mikor volt az a visszaesés, amikor gyakorlatilag képtelen voltam egy ideig meccset nyerni, akármit is csináltam. De lehet, hogy az is az egyik oka, hogy egyre jobban felidegesít ilyenkor és gondolom már a végén nem úgy játszunk, mint nyugalmi állapotban 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

😊 0.2% ot változott a winrate-ed, aztán kb 0,05-öt esett vissza... Ennyit még a reggeli kávé elmulasztása is manipulál az eredményeden, még akkor is ha van vagy 15000 csatád.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Egy kis érdekesség, most láttam meg a statomban:
felmerül a kérdés, hogy tényleg nincs manipuláció, a dec 6 utáni szakasz enyhén szólva is érdekes, elõször egy nagy ugrás, utána pedig "kompenzáció"? Elég sok csatáról van itt szó, szóval az sem mondható, hogy a kis számok miatt van..

Szerintem meg jogos Veqtor kritikája. Felmerült 2 opció, 2 ezen a fórumon ismert embertõl. melyek eltértek. Engem is kíváncsivá tett, de nem reagált senki, hát feltette még 1x. ÉS? Nem lehet? Lehet, hogy a sok maszlag között, ami itt folyt napok óta, meg sem találta a választ, ha volt is, mert az senkit nem zavar, hogy értelmetlen vita folyik oldalakon keresztül. Miért kell így reagálni? Mert a dolog a WOT-tal kapcsolatos? Ja tényleg, el is felejtettem, hogy ez a fórum mire hivatott, istenítsük magunkat, és sûrûn jelezzük, ki a legszebb kiskakas a szemétdombon.

De akkor én is verem a mellem: meglett az egérfogó plecsnim. Bár lehet ez nektek nem nagy szám. 😄
én örülök

Üdv, jó játékot mindenkinek

Már kaptam egy elfogadható választ. De csak, hogy jobban aludj visszaolvastam, és az utolsó "válasz" (pointeré) a témával kapcsolatban inkább egy kérdés volt, mintha õ sem tudná biztosan, hogy igaz-e. Ezért kérdeztem meg, hogy akkor most mire lehet számítani, hátha valaki jobban utánajárt a dolgoknak. És örülök, hogy a játékra szánt idõmet felesleges magyarázkodással töltöttem. Jó8
Ha visszaolvastad volna ez eddigi posztokat, akkor nyilván választ kaptál volna a kérdésedre. De ugye mindig egyszerûbb 3x feltenni egy kérdést, mint visszaolvasni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Köszi a választ.
Szerinted én beszélgetés céljából tettem fel egy kérdést? Azért írtam le 3x ,ha esetleg valaki felnéz és elolvassa az utolsó 15-20 HSZt meglássa a kérdésem és hátha tudja rá a választ. Bár már mindegy, inkább kiguglizom, mert itt 3 vita lemegy teljesen értelmetlenül mire valaki végre leírja azt az egy sort, ami érdekelt.
Ez a hír az EU-s fórumon lévõ kérdések és válaszok topikból származik, egy nagyon rendes csóka folyamatosan fordítja nekünk EU-soknak az orosz Q&A topikot, mióta a miénket(EU) bezárták. Õ volt valami keet európai rendezvényen, ahol elmondták ezt az infót. Ezek után a kedves fejlesztõk siettek kimagyarázni a dolgot, hogy ez egyelõre csak egy ötlet, még nem végleges döntés.

Így aztán szerintem mindenképpen meg kéne várnod a hivatalos bejelentést, mielõtt fejleszteni kezded. Eddig minden ilyen jellegû változtatást jó elõre bejelentettek, biztos vagyok benne hogy ennél is így lesz, ha végül döntenek. Szerintem addig várj türelemmel, és figyeld a híreket.

Szerinted itt van olyan aki a WG-nél dolgozik mint fejlesztõ?

Oké majd megkérdezem negyedszer is késõbb, hátha akkor már olyan is ír, aki tudja is a választ, nem csak épp ráér. 😉
Jaja, jó érzés amikor vért kell izzadni egy gyõzelemért.
Kérdezd meg negyedszer is, biztos genyák vagyunk és nem mondjuk meg neked 😉

Mert te a kis belsõ világodban élsz 😊

Megkérdezem harmadszor is hátha. Ezzel a 10es angol heavy átkerül TDbe dologgal kapcsolatban van valami konkrét? Vagy ez a részlet, amit linkeltél a hivatalos és csak vicc volt? Szakesz azt mondja igaz, te azt, hogy nem, tudja valaki biztos forrásból? Ha csak vicc az egész nem szenvednék a heavykkel.
Látom nem egyezik a nézõpontunk 😄.

Igazad van, lóri volt.

De olvasd magának Ateenak a tanúskodását 😊

Én már rég kitáraztam, ti meg csak leölettétek magatokat, jó typeoshoz méltón 😊

Nana, nem úgy volt az, szerintem még Atee is emlékszik rá 😄.

Az egy AMX volt, és én már rég kitáraztam és lelõttem az ellenséget 30%-ra mire ti egyáltalán odaértetek 😊 Arról én nem tehetek hogy a szpecnyaz iskolában nem tanították a focus firet 😛

Nem is tudom ki csinált olyat hogy hátul kempelt a lórival, amíg mi Type 59-el elõl harcoltunk 😄.

Csak a hátul leselkedõ kempere... akarom mondani SNIPER taktikát ûzõknek 😊

Mert ugye daráláskor is a sebzésbe hal bele az ellen, csak olyankor az osztja le a sebzést aki a frontvonalban van, nem az aki hátul sunny... megfontoltan taktikázik.

Mostmar akkor ugy fogom csinalni ahogy irtad. Mindig tanul az ember. <#taps>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.