World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Defeat!
Map: Cliff 2012. december 19. 10:19:15
Vehicle:: Churchill VII
Exp: 1 167
+ Credits: 37 075
Achievements: : Steel Wall, Sniper, Cool-Headed, Sharpshooter
2156 sebzés + 800 mutatott sebzés, és az én hibámnak érzem a vereséget.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A winratet nem kell manipulálniuk, én is megoldom. Egyik nap megyek 20-30 kört hellcattel vagy t49el vagy cromwellel, event esetén többet is 3 napon keresztül, és olyan hupli lesz a winratemben, hogy élvezet nézni😊!
Top tierben sokkal kevesebbet lehet hozzátenni a csatához, míg t5 t6ban egy jó játékos a sok kezdõ között elég meghatározó tud lenni. Nagyokkal is 55% kb az átlagom, de t5-6 nál 60%+...
Stopposüzenetére reagálva:
ha egy adott tankkal megyek 20-30 kört naponta (nagyok közül) a végére mindig rosszabbul megy mint ha váltogatnám a tankokat, ugyanis a top tiernél jobban semmi nem tud felidegelni... T6-ig ok, hogy a csapat bénázik, hiszen a 80+ %-uk vörös😄, de t10-ben az "átlagos és jó" player bénázása tényleg kiábrándító. Ott 5-6 vesztes kör után már szerintem a többségünk nem a legjobb formáját hozza és erõlteti a gyõzelmet, pedig az sose 1 emberen múlik, szóval ha megtetted azt amit az adott tankkal kell, tojd le a winratet...
Eddig egy tankkal nem tudtam hozni azt, amit elvártam volna, el is adtam ócskavasnak. Lehet tippelni melyik volt az😄!
Az összes lukra tudok értelmes magyarázatot adni. Olyankor vettem prémet és a prémben mindig melegem van és a melegben nem tudok játszani. <#banplz>#banplz>
Szóval pár tized százalékos esésre bármikor lehet számítani. A mostani renyhe lejtmentetet is tudom miért van....
A grafikonon meg valóban nem tudom mit láttál 5%-ot, mert arról nekem sem sikerült leolvasni ilyen értéket.
De természetesen van manipuláció 😊
Saor Alba
Vehicle: T28 Prototype
Exp: 3,284 (x2) + Credits: 54,808
Achievements: : Master Gunner, Spartan, Mastery Badge: "1st Class"
THIS IS SPARTAAAAA! <#zavart1>#zavart1>
Saor Alba
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Eladó egy wot account.
A garázsban lévõ tankok: IS4, IS7, Batchat, Obj 261, Ob 704, T54, Churchill VII. ( A t54, és az Ob 704 is eléri hamarosan a szintjében a legmagasabb tankot).
Továbbá kifejlesztve ( AMX50100, PantherII, TigerII, T29, SU101, S51).
A tankokba lévõ legénységek mind 100%-osak, 2-3 skillesek.
1.510.000 kredittel,
200 goldal,
+15 garázshellyel,
7.000 free xp,
450.000 átváltható xpvel.
Minden tankon meg található a hozzá illõ felszerelés.
10.915 csata, 51%-os win rate.
Természetesen, adom a hozzátartozó e-mailt is, ami csak a wot-os e-mail.
Csak komoly érdeklõdõk jelentkezését várom.
üdv: Milán.
email: [email protected]
tel : 30/9652830
Irány ár: 30.000 Ft.
Egyébként tény, hogy a jó idõszak nem tûnik fel az embernek, viszont pontosan tudom, hogy mikor volt az a visszaesés, amikor gyakorlatilag képtelen voltam egy ideig meccset nyerni, akármit is csináltam. De lehet, hogy az is az egyik oka, hogy egyre jobban felidegesít ilyenkor és gondolom már a végén nem úgy játszunk, mint nyugalmi állapotban 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
felmerül a kérdés, hogy tényleg nincs manipuláció, a dec 6 utáni szakasz enyhén szólva is érdekes, elõször egy nagy ugrás, utána pedig "kompenzáció"? Elég sok csatáról van itt szó, szóval az sem mondható, hogy a kis számok miatt van..

De akkor én is verem a mellem: meglett az egérfogó plecsnim. Bár lehet ez nektek nem nagy szám. 😄
én örülök
Üdv, jó játékot mindenkinek
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Így aztán szerintem mindenképpen meg kéne várnod a hivatalos bejelentést, mielõtt fejleszteni kezded. Eddig minden ilyen jellegû változtatást jó elõre bejelentettek, biztos vagyok benne hogy ennél is így lesz, ha végül döntenek. Szerintem addig várj türelemmel, és figyeld a híreket.
De olvasd magának Ateenak a tanúskodását 😊
Én már rég kitáraztam, ti meg csak leölettétek magatokat, jó typeoshoz méltón 😊
Mert ugye daráláskor is a sebzésbe hal bele az ellen, csak olyankor az osztja le a sebzést aki a frontvonalban van, nem az aki hátul sunny... megfontoltan taktikázik.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.