World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha megnézted az elõzõ kommentjeimet igazán megérdemeltem. 😊
Egyébként nem jók ezek a gyorsan ledaráljuk az ellent csaták, mert alig lehet sebzést kiosztani a mészárszék jelleg miatt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Valaki esetleg valami válasszerût a kérdésemre?
Én is szeretem a hosszú csatákat, egy esetet leszámítva, mikor az arty engem pécéz ki😊.

Elég durva hogy mennyire inkompetens volt a csapatotok ebben a közös csatánkban. Kb lóf.sz sebzést se csináltak a 10es tankjaitok.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

De egyedül vagy ezzel. Noob vagy 😄 Minél nagyobb tierû a tankod, annál kevésbé van szükséged fedezékre, csak nyomni kell elõre és le kell darálni mindent. 😉

Az ilyen napokon mikor az elso 3-4 csatam zsinorban elbukom vagy szopok mindennel eloveszem a type-ot es csak azzal megyek. Ha mar szopok legalabb keressek egy kis creditet. Plusz a type tier limites ugyhogy ha szar az MM akkor is az also kozepso hely valamelyiket fogom ki.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Ma nekem is elég szar napom volt wotba. Alig nyert a csapatunk. Nekem eközben az átlagsebzésem és a killrate is nõtt.. Ha 3-szor nem láttam öngyilkos csapattárs KV-5-t (aki vagy szakadékba vetette le magát vagy vízbefolytotta magát) akkor egyet sem. TD-vel voltam (su-100m1) egész nap, és kb. a csaták felébe egy top heavy legalább kempelt a bázis közeli bokorba várva a sült galambot, mentségére szolgáljon, hogy az ellenségnél is így volt ez. Volt ma seggel támadó Tiger P is (pedig ez igazi unicum, gyakoribb a sima Tigris esetében). Kb. 3-szor csúsztam le a top gunról viszont lett egy csomó sniper medálom, becsúszott egy confederate és egy defender is.

A legtobb ember azt hiszi, hogy a T62-vel elol kell harcolni az elso sorban mert milyen szuper az agyuja.
A masodik sorbol tamogattam amig ki nem vivtuk a jelentos letszam folenyt es csak utana mentem elore es leszedtem 4 tankot maradek 6-bol. 5200-at sebeztem(a legtobbet), de vegig nooboztak amig hatrebb voltam, hogy spottoljak nekik. Meg a kis faszomat nyiratom ki magan, hogy ok jol szoraozzanak. Igy is nyertunk 15-8-ra csak igy 13 percig tartott a csata nem 4-5 mint sajnos olyan sokszor mostanaban.
Nem tudom ezek nem elvezik mikor taktikazni kell es nem csak odarohanunk es majd lesz valami? En sokkal jobban szeretem ha 10 percnel tovabb tart a csata es kozben tobbszor valtoztani kell az elore eltervezett taktikan es a helyzethez alkalmazkodva jatszani.
Gondolom nem vagyok egyedul ezzel.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

<#nyes>

Jöhet még ha ilyen módon növekszik az XP😊

A következõ! 😊 Többet nem floodolok ígérem!

http://mwreplays.com/replay/RUSA6T4FAQH4/

Ahá és tényleg. Olyan rövid a readme, hogy csak rápillantottam és azt hittem el is olvastam 😊

Én is ezt a hangmodot használom, el se tudnám már képzelni a játékot nélküle. <#eljen>

hehe jó ez a mód! 😊
befellegzett ez ellenség számára 😄
Az egész audio könyvtárat be kell másolnia res-bõl a res_mods-ba és útánna a moddal felül írni.

Hát, nálam vmi nem klappol... feltetem, de minden hang eltûnt a játékbõl, csak a lövéshangok NÉMELYIKE maradt (pl az artik), de az is elég torz recsegõs.

Mondjuk eleve amit mûvelnek, az inkább csatahajós játékba illik, de nemtom mi lehet a gebasz...

Lehet játszanom kéne. 😊

De rég volt már ilyen izgalmas köröm!

http://mwreplays.com/replay/PC7EBM6I14W3/

Azt nem tudom. Azért az viszont túlzás, hogy 8 meccsbõl 8x a lista legalján vagyok.

ezt nem értem! ha mindenki szop akkor ki nem szop?
Nyugi, nem csak te fogtál ki sz@ar napot.
Matilda: 2x Tier 6-ban
Cromwell: 3x Tier8-ban
Centurion: 3x vastagon tier10-ben.
Ennyi mára elég is.

Sunsetjoy
Most te ültél fel a szopórollerre, ennyi az egész.

Nekem szinte minden elsõre összejött duplázóra, 2-vel még achikat meg II-III. osztályt is szereztem. Mondjuk mivel eladtam a Pattont, javult a winrate 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Más is szív ma, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? 13 csata, 11 vereség. Lemming train, basecamp, össze toptank a hegyre, csapatsebzés orrba-szájba, volt itt minden.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Már hogyne lenne weak spot.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

meghozta a szerencsém a változó napszak mód! 😊
Vereség
Csata: Siegfried Line 2012. december 18. 20:17:02
Jármû: JagdPz IV
Szerzett tapasztalat: 367
Szerzett kredit: 17 985
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Ranger

és ráadásul kurva jó ez a mód! 😄😄
feldobja a hangulatot amikor besötétedik és az utcákon a vadászok keresik a prédát! <#smile>
Most akkor érdemes elkezdeni húzni az angol heavy ágat, vagy csak vicc volt, hogy átteszik TDbe a 10est. Csak emiatt vettem meg hétvégére a churchil7et, felesleges volt?
popey8
Tehát ha jól értem, akkor hiába küldöm én be elsõre vagy huszadiknak, de úgy, h csak a legfontosabb adatok vannak megadva (tank, pálya, koordináta) esélyem sincs egy kis goldot nyerni. Magyarul minél jobb leírást kell csinálni, h mi alapján fejtettem meg a "kérdést". Sztem az elsõ 2 jó válasz nagyon hamar beérkezik hozzájuk, szal itt csak a leírásra kell fókuszálni igazából és azzal lehet nyerni (4 napon keresztül). Mondjuk, ha itthon lett volna az asszony notija, még meg is tudtam volna nézni a pontos koordinátát (a pálya és a tank meg van), de már késõ, mert biztos megfejtették. Kár, h az angolom már erõsen megkopott. Köszi a segítséget.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Végéhez közeledika Comet páylafutása nálam és... írok egy kis szösszenetet róla kedvcsináló vagy éppen elvevõnek 😊
Összességében nem egy rossz tank de a cromwell-hez képest vissza lépés. Orbitolni hát... túl nagy fordulókör miatt nem a legoptimálisabb de azért nem lehetetlen kivitelezni. Snipe-olni nem rossza gun pontos hozzá bár néha szeret össze vissza hordani. Átütés... az gondja neki fõleg ha az MM berakja topnak és ellene T29, IS-t rak. Szembõl weak spot nincs gond de nagyobb távról már igen.
Páncél az nincs. Ami eltalál ált át is üt hacsak nem vmi érdekes szögben éri. Ammo rack meg lövész sztem a többihez képest gyakrabban hal meg.
A löveg megállás utáni szükölési sebessége lehetne gyorsabb is. Így ha menetbõl meglátsz vkit akkor könnyen megvan az esélye, hogy mire rászükülsz õ már beléd küld egyet. De így is 66szor jobb mint anno a 100as a t-34-85ön mikor az enemy 2õt is lõtt beléd mire te rászükültél 😊
szerintem te most dicsekszel 😊
Köv csatában magyarokkal futottam össze. Vadasz12 a CCC klán tagja, amint kilõtték egy szolíd kurva anyátok megjegyzést tett. Innen gratulálok a klánnak is. Amúgy jó játékos, 900 csata alatt ki lõtt úgy 400 tankot.

Szerencsére az én csapatomban is volt magyar. HendRoox, arty-val. És nulla sebzéssel. De legalább egy kussolj te cigány geci-reagálásra képes volt. Na õ 34 csatán van túl...abóbból 22 arty, ilyen második reg lehet.

Öröm a honfitársakkal összefutni. És még csak két kört mentem ma!

Igen, mert õ délrõl jött. 😊

A Kínai Nagy Fal eredetileg azért épült, hogy Chuck Norrist távol tartsa ... hiábavaló és szánalmas kísérlet volt.
A 2 leggyorsabb, korrekt válasz nyer, és mikor ezek megvannak, onnantól minden nap amíg tart a contest, kiválasztanak kettõt (naponta), amelyekben a legjobbnak ítélik a leírást, ezeket szintén díjazzák. Ha viszont például az elsõ két jó válasz a verseny utolsó napján érkezik, akkor ugye értelemszerûen csak kettõ "jó leírás" nyertes lesz.
ilyen egy igaz hos! a mi fiunk!
csak a duplavé számít 😉
Milyen jó már, tier 7-es csatában IS, 35! sebzést vitt be összesen, túlélte a csatát és befoglalta a bázist. Igaz mást se csinált, csak ült ENKS közepén és foglalt...nem ám lõtt volna a tõle 5 méterre felbukkanó tanokokra...áh...de hát végülis megnyerte nem? Õ a játékos.

xvm+jimbo+max camera van fent.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=187067
Nem. nekem megvan a regi link, abba meg a 8.1 van hivatkozaskent, de rakattintva mar a 8.2 van kint az oldalon.
Azt raktam én is.... valamivel összeakadhat

Cmsgv2+stats_location_8.2.zip file.
popey8
Ezen a Guess Where contesten csak a leggyorsabb megfejtõk és a 2 legjobb leírást adók nyerhetnek naponta? Vagy az is aki, pl. 126-jára küldi be a jó megfejtést? Ha éjfél után küldöm be a helyes megfejtést egy jó leírással, akkor az már új napnak számít? Kellene egy kis segítség, mert nem igazán tudom kibogozni az angol szöveget.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

az nem 8.1-es?

Köszi 😊) Így kéne nekem is. A hivatalos fórumról töltöttem le a második verziót. Ti is?
Most ezért csak neked mentem egy ilyen über kört😄DDDDDDDDDDDDDDD

Nekem defaultba a nagy osszesitokepernyon netto osszeg van. a kis kepernyo legaljan az osszesitoben is netto van, a kis szumma eredmenyek pedig brutto ertekek.
Igen, ahogy lexlutor mondja, és lassan, hogy én is megértsem! Beállítottál valamit vagy alapból így van neked?
kosd-ossze-es-szinezd-ki-be is tudod? 😊