World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah, Comet stab nélkül? Ez olyan, mintha kihúznád a méregfogát. Hát jó nagy marha vagy.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Cromwell OP és pont, most emiatt leszarozni a Cometet, ami statisztikailag is messze a legjobb T7-es med az összes szerveren idétlenség.

A pajzs nem sík ás átlapolt. Type 59 is kínlódott vele nálam.

Hm... szóval büdös effi vadász volt. oké. THX 😊
megg innét lehet még válogatni

Az oldal közepén láttam olyasmit ami érdekelhet, igaz még az elõzõ verzióhoz.

wot nick: PsychoTrooper

Szerintem nagyobb foglalást akart megszakítani😊

wot nick: PsychoTrooper

Nem bugos ez a mod? Mert most vettem észre. Sand River. Hirtelen a sötétbõl világos lesz. Egyre sötétedett majd hirtelen világos lett. Nézem. A nap lement a hold jött fel de egyre világosabb és világosabb lett... :S
patchaou
Tud valaki olyan minimap modot, ami mutatja merre nézek, merre állok, meddig látok stb... de nem cseréli le az ikonokat?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ez de lol meccs volt. Ráestem egy t-44re a centurionnal. votl vmi 800 hp-ja utána. Lényegében agyon ynaomtam mert konstans sebzõdött közben ahogy a tetején parkoltam 😄DDDDD
Ha meg közelrõl orbitolsz a stab nem is kell...
polluxware
baktószentmiklós..

"Mainland" ~'mééééééééénlend'

de látom ebbõl nem jövök ki😊))

Most nem azért, de minden tekintetben veri a többi T7 medet. Oddballal és Marchizorral platoonozva húztam ki belõle a Centuriont és a végére nagyon megszerettem. Mozgékony, nagy rof, jó hull downban. Egyedül a T20 közelíti meg ezt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

polluxware
engem a Comet 3dolog miatt érdekelne

-vertical stab
-jó ágyú mantlet
-0.34 pontosságú ágyú ami gold-al 200milis páncél szúr át..

Okinawa pl?
polluxware
háát ez a bajom nekem is😊

amúgy.. én tényleg a Mainlandre gondoltam

mind1 azért remélem leesett a "szurkálás"<#papakacsint>

azért akkora nettó baromság nem lehet, ha többen ezen a véleményen vannak. Kit érdekel a páncél meden, ennyi erõvel a comet jobb, mint a batchat😛 cromwellnek sokkal jobb a mozgékonysága, gyorsabb, jobban kanyarodik, kissebb ellenfelek ellen rakja be. Az hogy meg rakhatsz rá stabot egy dolog én tier7esre biztos nem fogok rakni. hulldownban lövöldözgetni persze, nem t32 ez, kapsz egyet egy hummeltõl aztán annyi, fõleg hogy tényleg egy sik lemez ott az elön, nekem idáig nem pattogott róla semmi.
Trabant93
A riszájkling matadorok Mekkája 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Pales27
Tektonikus földkéreg lemez mozgásokról hallottál már? Úgy tudom Japánban elég intenzív. 😄 Más ötletem nincs.

Bénán illesztek be és vágok na...
(egy gyors gugli föld eredménye...)
Pusztán technikailag Ivo Dzsima Japán része. Ott pedig voltak harcok.

Az ilyen Ex-Japán 2Vh-s szigetek tele vannak ilyenekkel,tankok ágyúk repülõk...ott nincs aki fémet gyûjtsön😊

polluxware
japánban mit keresne egy kilõtt sherman roncs? mostúgyõszintén..

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?client=tmpg&depth=1&hl=en&langpair=ru%7Cen&rurl=translate.google.com&u=http://drongo-lab.ru/archives/44032&usg=ALkJrhhqFoXyC_a3_5ObWNJDYkiEWCb3-g
úúúrrrr isten. Hogy félhet egy zöld 1500 effi 53 win rates 7k csatás fullos KT egy 110 HP-s su-100tól ami a bázsit foglalja? Majd egy percxig nézte meg a roncs mögül lesték egymást. :S
Toroyn páncél? Sík lemez az egész. Soha sem volt gond átlõni vagy átlõniük. Az pattant a toronyomról ami pont az odlalát találta el és lesúrolta a festéket. Ennyi.
adnál ehhez egy linket? thx
Vmi randomban tolja a napszakto vagy mi? Mert nekem még full éccaka soha sem vót. :S Szürkelet szerûség igen de semmi több. Meg a sivatagban mintha tényleg 7ágra sütne a nap. Amúgy fun mod 😊 Bár mintha picit megenné az fps-t
Cometen van armor hull-downban, amit extrém jól mûvel, mert nagyon alacsony és aránylag elõl a tornya. A tornyát megbízhatóan csak a sarkoknál lehet átlõni. Cromwellt hiába dugdosod, a belsõ pajzs semmit nem véd.

Cromwell jobb. Armor ezeknek... mintha nem is lenne. Nem sok semmi pattan róla. A cromwell legalább gyorsabb és jobban fordul. Ettõl még a T-43 utána comet a legjobb t7 med.
f24sg
Hi.
újra letöltöttem az xvm modot, majdnem egy év után.
A kérdésem:
van egy új stat érték, ami párszáz körül ingadozik magasabb tierû csatákban, nálam 275... hogy AZ-MI-AZ??
Mert a winrate-et, csaták számát, meg eff. érték még ok.

Így-úgy súlyozott szarságok, már kész mélystatisztika ez az egész, Podani János is sírógörcsöt kapna.

u.i.: szakadjon ezekre "az N-dimenziós hipertér, aminek elméletben annyi tengelye van, ahány tulajdonságot veszünk az összehasonlítás alapjául..."<#alien2>
Inkább vmi Pongo-pongo szigeten.

meglepõdnétek ha egy ilyet találnátok az erdõben mi? 😄
gondolom valahol japánországban lehet, vagy a vietkongoknál...
De azt gondolom már nem a kihúzás alatt farmoltad össze. Annyit akartam mondani, hogy szerintem nem éri meg az acc kereskedelem. Ha simán játszol, akkor is lesz legénység, mire felfejlõdik a kicsike.
Nekem a T110E5-öm 489 %-os. Négyskillesem még van kettõ (lassan három) másik crew, többi legkevesebb három. Ezt csak olyannak adnám el, aki hajlandó a crewért megfizetni.

mód, változik a napszak 😄 van mikor csak kicsit elsõtétedik, van mikor beborul, van mikor kurva világos lesz, van mikor minden ilyen sárgás 😄
de jó, feldobja a hangulatot így 14000 csata után 😊
Simán megvan a CW képes legénység, ha a fejlesztés során folyamatosan pakolod át a fiókat egyikbõl a másikba. (persze, ha nem vicceskednek Med-Med-HEavy kombókkal)
Nekem az IS7 mire meglett, addigra 100%-os lett a legénység, 1 100%-os és egy 90%+-os skillel. Az utolsó átképzést 96%-ra vitte csak le a képességet, az meg azért hamar visszanyerhetõ.

Szóval az Út a lényeg, ahogy a japók mondanák...
CW-képes legénység az több száz csata tankonként. Idõ és erõfeszítés, amit megspórol az eladó a vevõnek.

Kipróbálja a játékot, nem megy neki, vesz egy accot, gondolván, hogy ha nagy tankja lesz mennyivel jobb lesz neki. Pedig ugye pont a fordítottja. 😊

A legénységért nem kell dolgozni, az elitség jön abból hogy játszik az ember, és akkor szépen fejlõdnek 😊

valószínû bot volt a lölköm...
Mi a rossebb ez, valami új feature a tesztszerveren?

Ez igaz, de nem értem meg azokat, akik acc-ot vesznek, mert az az igazi élmény, amikor az ember eljut T1-tõl T-10ig. Ha meg valaki eg kész acc-ot vesz, pont a lényeg veszik el.

Egy esetet tudok elképzelni, amikor van értelme a vásárlásnak, egy CW-zõ klánnak közös acc, ha épp CW képes hk-k vannak rajta.

Úgy tûnik t21 húzáshoz company kell, egyszerûen hihetetlen mit el nem veszítünk. 2000, 3200, 1900 spot damage a legutóbbi 3 csatában és nem. Mutatok egy csomót majd a 7k csatával rendelkezõ 580 effes tiger 2 csak áll középen hiába írjuk ott egy 100 hp-s t54 a bázison.
Miért lép be? Hogyan élvezi a játékot ha semmit nem csinál csak megy 100 métert?

Viszont volt egy jó csatám minesban, 4500 damage! 660 spot nem teljesen értettem mi történik de tudtam hogy nyerünk amikor ammorackeltem egy fullos tigrist 😊

Ez igaz. Néha pedig milyen jó lenne. 😊

Elit legénységet nem tudsz venni. Egy accnak az a legértékesebb része.

Van valakinek su-122-44 orosz prém td? Kedvelem a td-ket, de nem tudtam kipróbálni teszten, hogy milyen. Érdekelne, hogy tier limites-e, illetve mennyire használható a kategóriájában (+ mennyit lehet átlagba keresni vele <#nevetes1>).
Nettó baromság amit írsz: Cometre felmegy stab, összehasonlíthatatlanul pontosabb menetbõl, alacsonyabb és rendes toronypáncélja van. Cromwellnek semmi.

A Comet a legjobb hetes med, azt a tehetetlen úristenit már.

+ az infláció, gyerekek hol éltek?😄