World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak azért írtam, mert ugye egyrészt semmi köze a valósághoz a tankra lövöldözgetõ artyknak. Másrészt pedig elég nekem randomban meg cw-n laposférget játszani. Gondolom ezzel mások is így vannak. Én a balanszot inkább a 2 csapat eltérõ legénységében adnám meg. A németek pl lehetnének képzettebbek mint az angolok, vagy más csatában oroszok. Esetleg a 2 csapat létszámával is lehetne variálni, pl olyan csatát választani ahol a németek voltak számbeli fölényben, így nem lenne probléma az erõsebb angol tankállomány.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

hát ha jó az elképzelés akkor terjeszteni kellene a hírt!
meglegyünk legalább 10-12en, de úgy lenne az igazi ha 15en.... és ha nagyon beindulna a dolog késõbb akkor csinálok neki egy weboldalt, oda feltenném az összes csatát és akkor már mindenki látná mikor milyen csata jön és melyik tank szabad még....
Ha tényleg "csak" 1 db T-43-as áll a garázsban van hely bõven kisebb tanknak nem😊?
Tehát csak meg kell venni valami T5-6-os tankot.
Veszel egy kisebbet vagy marha jól teljesítesz a csaátkban.

foxbat88fx, én a német vonalra be tudok szállni.
Sziasztok! Az a problémám, hogy a pénzem ami jelenleg van állandóan ingázik, hol kisebb hol nagyobb, de szinte alig megy feljebb. Jelenleg T-43-as orosz medium tankom van. Olvastam errõl a GY.I.K.-ban hogy kisebb harckocsival megoldható ez a probléma, de nekem nincs kisebb, akkor hogy lehetne megoldani? Köszi a válaszokat elõre is!
Nem csak ma. planetwoton vissza néztem az elmõlt napok statját. A legtöbb 45% körüli. De van 42 is. Akad 56 is de kb 1/3ada ami 50 feletti. É mivel nem t10 tankokkal mentem így azt sem lehet modnai hogy rajtam múlott. De az amúgy is mnagy FAIL ha vki azt mondja egy ember fordítja a csatát.
csak a balansz érdekében tettem be! 1db-ot!
angoloknak van 2db nehéz tankjuk amíg a németeknek nincs ilyen elõnyük, és több a jobban páncélozott tank britt oldalon, ezért gondoltam azt az 1 szem artyt.... egyébként 50%-os legénységgel nem hiszem, hogy olyan nagyon nagy veszélyt jelentene 😊 de köszi a hozzászólást! várom a továbbiakat! akár itt akár privátban!!!!
szabályok lemaradtak:
gold ammo tilos
kötelezõ replay-t csinálni
50%-os legénység! (bõvebben lent)
csak sima tûzoltó, javító, elsõsegély használható!
arany cuccok tilosak! benzin, csoki, kávé, olaj....stb

visszatérve a legénységre! jobb lenne 50%-os!
egyrészt mert a 75%-os darabja 20.000! másrészt meg ugye mindig fejlõdnek és mindig újakat kellene venni! Igaz 50%-osan bénák leszünk! lassú tank, lassú célzás, pontatlan de 100%-ban FAIRPLAY lenne!
és ez lenne a lényeg!!! nos mit szóltok hozzá?
pedig volt olyan ahova kellett néhány su-26-os

wot nick: PsychoTrooper

Szerintem az arty hanyagolható, ha már 1x történelmi csata. Elvégre nem a tankokat lövöldözték azokkal.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

nálam is ez van ma

esl-en szoktunk nyerni, most összejött egy havi prémre, meg szoktam venni én is olcsóbban modulokat mikor akció van, de most nincs és tier7re én még nem akarok rakni, max akkor raknék, ha folyton lenne prémem és lenne felesleges arany a leszereléshez is. Mivel 1x nem egy ágat húzok, luxus lenne, ha tier7tõl felsezrelném az egyik tankomat.
Ha nem manipulálják ezt a szart akkor miért tesz ma szinte állandóan 35-40% körüli csatákba és bukjuk is el rendre õket???!!!
gyors összedobtam egy Battle of El Alamein-t! ezt néztem ki a listámból most gyorsan, e persze ezen kívül még van 7 csata!
na szóval BATTLE OF EL ALAMEIN:
Németek vs. Angolok
Német tankok és választható fegyverzet:
Panzer 3 (5cm KWK 39 L/60 vagy 7.5cm KWK 37 L/24)
Panzer 4 (7.5cm KWK 40 L/48)
Sturmpanzer II (1gunja van csak)
Angol tankok és választható fegyverzet:
Valentine (QF 6 pounder MK. III)
Matilda ( QF 2.pdr Mk. X)
Crusader (QF 2.pdr Mk. X)
Churchill I ( QF 2.pdr Mk. X vagy QF 6 pounder MK. III)

Elosztás:
Németek: 1 Stpz2, 6 PZ3, 8 Pz4
Angolok: 2 Churchill I, 4 Crusader, 4 Matilda, 5 Valentine
Mapok: Sand River és El Halluf

nos vélemény? bármilyen ötleteket várok!!!!!
Hát nem tudom visszaállítani BL-10 eredeti hangját.... 😞
Ahogy Psyho is mondja. Szoktak lenni apró aranyszerzési lehetõségek és akkor még a félárú akciókról nem is beszéltünk.
Nekem pl most is van a polcon minimum 2-3 millió értékben felszerelés amik várnak a tankjaikra.

PsyhoApu
Kb 1 éve vettem utoljára creditet, azt is akcióba. Viszont valahogy mindig vannak olyan akciók, promóciók amivel tud az ember némi aranyat szerezni. Azok pont arra elegendõek, hogy a modulokat tudjam pakolgatni. Legutóbb talán a telefonszám regisztrációnál kaptam aranyat. Vagy egy nap prémium? Már nem emlékszem

http://kutyuszoba.blog.hu/

Ez így elképzelésnek nem lenne rossz de iszonyat munka és szervezés kéne.
Amin voltam kettõn oda egy komplett modcsomagot kellett feltenni.
Itt vannak a videók ahol látszik hogyan is néz ki egy ilyen csata a fórumba meg a tank konfigurációk.
A lényeg, hogy a lehetõségekhez képest történelem és valósághû legyen az egész.
Amúgy szvsz nagyon jó ötlet volt kár, hogy abbamaradt.

Az ilyesmibe nagyon sok tesztelést bele kell sajna feccölni. Pláne, hogy az adatbázis nem áll rendelkezésre, mint a fejlesztõknél.

nem mindenkinek van creditje, hogy tier7tõl felszerelje a tankokat modulokkal + arany, hogy késõbb leszedje azokat. Persze marha vagyok, hogy nem költök eleget a jtékra, köszi! Amúgy tier9tõl szoktam felszerelni a tankokat, kivéve azokat a tier8asokat amiket eslre is viszek, vagy a prém tankokat.
Hm... imádom ezt a játékot. Megvattam ma a centuriont és... eddig vmi 37% a win rate. Oylan emberek mellé rakja hogy... DIREKT szopatja a stock tankot vagy mi a tököm???
Augusztusban volt az utolsó HR csata, de itt szerintem követhetõbb a kiírás, meg ott a HR mod linkje is.

link

rendben 😊 az elkövetkezõ napokban összeírok mindent! hétvégére meg is leszek mindennel..... milyen csaták lennének, milyen pályákon, milyen tankok kellenének milyen fegyverzettel!
és majd leírom ide és meglátjuk a továbbiakat! szerintem jó poén lenne 😊
pontosan! gold ammo kizárva! tûzoltó, javító és elsõsegély csak sima lehetne... felszerelések lehetne bármi.... tölt.gyorsító stb stb... de viszont pl. olyan lenne hogy mondjuk ISU nem jöhetne BL-10el! Panther nem jöhetne hosszú csõvel csak 75össel, KT is csak 88assal jöhetne! ehhez az is kell hogy az emberek megvegyék a gyengébbik löveget és bele a lõszert.... + kifizetni a lõszert, mert ugye javítást nem kell gyakban 😊
Én már lemondtam errõl, eladogattam a német vasaimat amik jók lettek volna ide. Ha szervezel rám számíthatsz részvevõként.
köszi, de természetesen ha lenne magyar, vagy tudnánk összehozni sg-s emberekbõl akkor ezt részesíteném elõnyben.... csak jobb ha magyarokkal vagyok/vagyunk!
Virkir, vitya, Diegho lehet az embered

ilyesmi topikot keress
Sajnos gyér angol tudásom megakadályozott a részvételen.

Ebben benne lennék. 😊

én jelentkeznék rá😊

tehát valaki(k) training battleba csakis olyan tankokkal mennek olyan felszereltséggel mint amilyen a valós életben is voltak?

vagy ha nincs és lenne rá jelentkezõ akkor én szivesen szervezek....
természetesen ki kell még gondolnom a részleteket, csatákat, jól meg kell szervezni a részleteket... lenne-e elég ember, kinek milyen tankja van amit tud hozni, melyik csatát elevenítsük meg, gold ammo persze tiltva lenne...stb...stb 😊
vki nem jár innen Historical Battle-ra?
Jó ideje várom már hogy betegyék ezt a módot hivatalosan is a gamebe, de mivel basznak betenni és lehet hogy 2013-ban sem teszik be így hátha valaki jár ilyenre! Vagy fórumon keresgéljek?
Gyûjtöm a tankokat is már..... van egy csomó: Tiger, Tiger 2, Stug, Panther, PZ2, M4 sherman, Pershing, M10 wolverine, kv-1-2, IS, SU-152, matilda, churchill I-VII
ezeket mind erre gyûjtöttem erre nincs ez a mód :@ valaki nem tud valami infot adni? gondolom itt az sg-n nem szoktatok ilyet rendezni <#confused>
akkor jó 😄
csak mert láttam másikat is, ami rondább, kékesebb volt az ég van mikor teljesen fekete.... stb
Ez van nekem is. Érdekes.
Nekem aránylag jól mûködik, kb. olyan mint a Pershing pajzs. Át lehet lõni, ahol nincs átlapolva de elég sok mindent megfog. Legalábbis a Cromwell semmijéhez képest több.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Volt egy régi az oylan kcisit gagyi féle volt amit most találtam ott jobban kijön a fény árnyéák este nem este hatás csak iylen fura mint írtam.
van ám többféle ilyen napszakváltó mód.... én ezt használom!
http://data.hu/get/5961633/Day_Night_Mode.rar
sivatagban nem volt még este, csupán városokban sötétedett be nagyon faszán 😄 sivatagban inkább napsütés volt jobban, mountain passon is csak sötétedés.... de fun kis mód.... nagyon tetszik 😊 fullos graffal biztosan nagyon szép lehet, nekem lowon van minden XD
Hát... lehet az átlapolt nem átlapolt akár ultramodern dorchester armor is egy tuti nem emléxem hogy lepattant volna onnan akár egy másik comet. Én is lõttem ott át másik cometet. A lövegpajsz mellett azért akad felület ahova lõhetek. Lövegpajzs talán megfog vmit de...

Kár hogy nicns ilyen stat hogy mennyi lövést kapott be 1-1 tank és abból mennyi volt a pattanó.
Mást nem látott belõlem, szóval... A célköre meg kb. a triplája lehetett az egész torony profilnak.

LOOOOOOOL
Azok SVÉDEK 😉
LOOL. Balfasz egy type lehetett. Vagí armor csíter vagy ennyi. 😛
Hát az isibõl már hazaértek, munkahelyrõl még nem...

Ezek honnan jönnek vagy mi vagy hogy????? Eltelt a meccsbõl 5,5 perc. Fél csapat kempel. Az állás 4:7. erre megkérdezi az M5. menyjek scoutolni? Ha igen hova?
EPIC FACEPALM.
patchaou
Remélem megtaláltam ami nekem kell, igaz ahhoz 8.0-volt írva. Amúgy olyan van amit elõször linkeltél, csak abban zavarnak a színes és ikonok.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A szovjetek is beküldtek egy páncélosszázadod Ózdra 44-ben. Soha több nem hallottak felõlük. A parancsnok naplóját megtalálták ugyan, de nem tudták mire vélni az utolsó bejegyzést. Dikkmán Gazsi....

pointer4
Az a baj, hogy ezeket feldarabolni és elszállítani sokkal nagyobb költség, mint amennyi pénzt ér az anyag.
Solten
Arrafele nem tanyaznak borsodi norvegok.

Saor Alba

flashpointer
Nem élnek ott emeberek akik tudnák hasznosítani ezeket a cuccokat? O_o csomó nyersanyag

Emancipate yourself from mental slavement!