World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
meglegyünk legalább 10-12en, de úgy lenne az igazi ha 15en.... és ha nagyon beindulna a dolog késõbb akkor csinálok neki egy weboldalt, oda feltenném az összes csatát és akkor már mindenki látná mikor milyen csata jön és melyik tank szabad még....
Tehát csak meg kell venni valami T5-6-os tankot.
foxbat88fx, én a német vonalra be tudok szállni.
angoloknak van 2db nehéz tankjuk amíg a németeknek nincs ilyen elõnyük, és több a jobban páncélozott tank britt oldalon, ezért gondoltam azt az 1 szem artyt.... egyébként 50%-os legénységgel nem hiszem, hogy olyan nagyon nagy veszélyt jelentene 😊 de köszi a hozzászólást! várom a továbbiakat! akár itt akár privátban!!!!
gold ammo tilos
kötelezõ replay-t csinálni
50%-os legénység! (bõvebben lent)
csak sima tûzoltó, javító, elsõsegély használható!
arany cuccok tilosak! benzin, csoki, kávé, olaj....stb
visszatérve a legénységre! jobb lenne 50%-os!
egyrészt mert a 75%-os darabja 20.000! másrészt meg ugye mindig fejlõdnek és mindig újakat kellene venni! Igaz 50%-osan bénák leszünk! lassú tank, lassú célzás, pontatlan de 100%-ban FAIRPLAY lenne!
és ez lenne a lényeg!!! nos mit szóltok hozzá?
wot nick: PsychoTrooper
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

na szóval BATTLE OF EL ALAMEIN:
Németek vs. Angolok
Német tankok és választható fegyverzet:
Panzer 3 (5cm KWK 39 L/60 vagy 7.5cm KWK 37 L/24)
Panzer 4 (7.5cm KWK 40 L/48)
Sturmpanzer II (1gunja van csak)
Angol tankok és választható fegyverzet:
Valentine (QF 6 pounder MK. III)
Matilda ( QF 2.pdr Mk. X)
Crusader (QF 2.pdr Mk. X)
Churchill I ( QF 2.pdr Mk. X vagy QF 6 pounder MK. III)
Elosztás:
Németek: 1 Stpz2, 6 PZ3, 8 Pz4
Angolok: 2 Churchill I, 4 Crusader, 4 Matilda, 5 Valentine
Mapok: Sand River és El Halluf
nos vélemény? bármilyen ötleteket várok!!!!!
Nekem pl most is van a polcon minimum 2-3 millió értékben felszerelés amik várnak a tankjaikra.
http://kutyuszoba.blog.hu/
Amin voltam kettõn oda egy komplett modcsomagot kellett feltenni.
Itt vannak a videók ahol látszik hogyan is néz ki egy ilyen csata a fórumba meg a tank konfigurációk.
A lényeg, hogy a lehetõségekhez képest történelem és valósághû legyen az egész.
Amúgy szvsz nagyon jó ötlet volt kár, hogy abbamaradt.
link
és majd leírom ide és meglátjuk a továbbiakat! szerintem jó poén lenne 😊
ilyesmi topikot keress
Sajnos gyér angol tudásom megakadályozott a részvételen.
természetesen ki kell még gondolnom a részleteket, csatákat, jól meg kell szervezni a részleteket... lenne-e elég ember, kinek milyen tankja van amit tud hozni, melyik csatát elevenítsük meg, gold ammo persze tiltva lenne...stb...stb 😊
Jó ideje várom már hogy betegyék ezt a módot hivatalosan is a gamebe, de mivel basznak betenni és lehet hogy 2013-ban sem teszik be így hátha valaki jár ilyenre! Vagy fórumon keresgéljek?
Gyûjtöm a tankokat is már..... van egy csomó: Tiger, Tiger 2, Stug, Panther, PZ2, M4 sherman, Pershing, M10 wolverine, kv-1-2, IS, SU-152, matilda, churchill I-VII
ezeket mind erre gyûjtöttem erre nincs ez a mód :@ valaki nem tud valami infot adni? gondolom itt az sg-n nem szoktatok ilyet rendezni <#confused>#confused>
csak mert láttam másikat is, ami rondább, kékesebb volt az ég van mikor teljesen fekete.... stb
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
http://data.hu/get/5961633/Day_Night_Mode.rar
sivatagban nem volt még este, csupán városokban sötétedett be nagyon faszán 😄 sivatagban inkább napsütés volt jobban, mountain passon is csak sötétedés.... de fun kis mód.... nagyon tetszik 😊 fullos graffal biztosan nagyon szép lehet, nekem lowon van minden XD
Kár hogy nicns ilyen stat hogy mennyi lövést kapott be 1-1 tank és abból mennyi volt a pattanó.
EPIC FACEPALM.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú