World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaja. Olyan olvasni, mint Zuzuval beszélgetni. A másik nagy csoda a Tankkönyv. 😊
Na igen, amíg a lóri T8 volt, addig õ volt a legjobb med (némileg agilisebb volt mint az 50-100). De a T9be rakás betett neki rendesen.
Más: tud vki olyan célkereszt modot, ahol a töltéskijelzõ konkrétan mutatja másodpercben a hátralevõ idõt? Ideális esetben más fancy célkereszt cucc meg csilivili graf nem kéne, csak ez.
Jó lenne lassan pontosan tudni mi meddig tart 😊
Más: tud vki olyan célkereszt modot, ahol a töltéskijelzõ konkrétan mutatja másodpercben a hátralevõ idõt? Ideális esetben más fancy célkereszt cucc meg csilivili graf nem kéne, csak ez.
Jó lenne lassan pontosan tudni mi meddig tart 😊
Na jó igaz ha úgy vesszük hogy az egy "med"😊
(bár a T8 lóri jobban bejött,pedig én már a "nerfelt" verzióval játszottam csak)
(bár a T8 lóri jobban bejött,pedig én már a "nerfelt" verzióval játszottam csak)
Az amx 50-100 a legjobb T8-as med 😊
De csatlakozom, megéri a T43-al küszködni, a T54 ugyanis istencsászár jármû.
De csatlakozom, megéri a T43-al küszködni, a T54 ugyanis istencsászár jármû.
aki jön annak most elmondom hogy tarsa be a szabályokat!
no gold ammo! 50%-os legénység! és elõre meghatározott gun használata!!!!
(de majd a részletes leírás fent lesz a weboldalon)
aki egyszer is "csal" pl. nem 50%-os legénységet hoz (replayt bármikor kérhetek és abból simán megmondható hogy hány %-os a legénység) vagy nem jó gunt hoz az elbúcsúzhat a Histocial Battle-tõl mert nekem gyökerek nem kellenek akik szétb***k más játékát szándékosan!!!!!!
no gold ammo! 50%-os legénység! és elõre meghatározott gun használata!!!!
(de majd a részletes leírás fent lesz a weboldalon)
aki egyszer is "csal" pl. nem 50%-os legénységet hoz (replayt bármikor kérhetek és abból simán megmondható hogy hány %-os a legénység) vagy nem jó gunt hoz az elbúcsúzhat a Histocial Battle-tõl mert nekem gyökerek nem kellenek akik szétb***k más játékát szándékosan!!!!!!
Megéri,a T-44 talán a legjobb T8med,és ami utána jön is mind jó,de ha már most anyagi problémák vannak akkor nem tudom mi lesz a T-54-essel...az zabálja a kreditet rendesen.
csak kár hogy karbantartás van a mindenkilapja.hu-n 😄
holnap reggel megnézem és ha már elérhetõ akkor gyors összedobom....
más ilyen "elõre megcsinált" weboldalt nem ismerek, de ha nem lesz elérhetõ akkor keresek másikat 😊
holnap reggel megnézem és ha már elérhetõ akkor gyors összedobom....
más ilyen "elõre megcsinált" weboldalt nem ismerek, de ha nem lesz elérhetõ akkor keresek másikat 😊
Tréfáltam. Nem megy jól a játék, ... Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.
igen igen a gyengébbik 75ös lesz 103 átütéssel! ebbõl lesz 5 darab és lesz 2 darab 50es 67mm átütéssel! elég az a 67mm átütés, csupán jó szervezõképesség kell a német csapatnak 😉
igen, írtam is hogy csinálok csak ezek szerint te nem láttad 😊
majd csinálok egy mlap-os oldalt... igaz nem lesz a legmenõbb de jobbat nem tudok :d nem értek hozzá
ez viszont átlátható lesz és minden rajta lesz!
visszatérve a PZ4 témára jogos hogy sok lenne a 7db pz4 75össel így 5db lesz 75össel 5 meg 50essel! 😊
majd csinálok egy mlap-os oldalt... igaz nem lesz a legmenõbb de jobbat nem tudok :d nem értek hozzá
ez viszont átlátható lesz és minden rajta lesz!
visszatérve a PZ4 témára jogos hogy sok lenne a 7db pz4 75össel így 5db lesz 75össel 5 meg 50essel! 😊
Meg ha mindenképp ragaszkodsz a hosszú csövû változathoz, akkor az L/43-t kell rátenni a PZ-4ekre
PzKpfw IV Ausf. F2 – G - 7,5 cm KwK 40 L/43
PzKpfw IV Ausf. H – J - 7,5 cm KwK 40 L/48
A H - J már jóval késõbbi mint el-alamein.
PzKpfw IV Ausf. F2 – G - 7,5 cm KwK 40 L/43
PzKpfw IV Ausf. H – J - 7,5 cm KwK 40 L/48
A H - J már jóval késõbbi mint el-alamein.
Lehet egy paget kéne összedobni, ahol részletesen le lehet írni mivel-hova kell jönni, mik a szabályok, a bannerbe meg csak egy linket rakunk.
HE-vel ellövöldözgetne xd..
nem nehéz ez! csak egyszer kell megcsinálni utánna már nem 😊
banner jó ötlet!!!! majd szólok akkor Tvelvetnek csak elõbb legyen kész az egész, de jól haladunk 😊
banner jó ötlet!!!! majd szólok akkor Tvelvetnek csak elõbb legyen kész az egész, de jól haladunk 😊
Ugye nem is olyan egyszerû a balance, pedig itt kézzel próbáljuk. Nem csoda hogy az MM olyan amilyen 😉
Ha lesz esemény, keresd meg Tvelvetet priviben, és akkor kirakja bannerbe.
Ha lesz esemény, keresd meg Tvelvetet priviben, és akkor kirakja bannerbe.
sztem jöhet 2 db csörcsill.... voltak már akkor is csak afrikában kevés volt 😄 2db azokkal a gunokkal nem oszt nem szoroz 😊 legalább változatos lesz
KWK 40 L/48....
a mégrövidebb 75ös csak 43mmert üt át!
de lehetne hogy mondjuk 2 darab ilyet hozzon! de ki vállalja be azt? XDD
a mégrövidebb 75ös csak 43mmert üt át!
de lehetne hogy mondjuk 2 darab ilyet hozzon! de ki vállalja be azt? XDD
Mondjuk 5db hosszú csövû 2db rövid csövû variácó okés lenne.
A puding próbája az evés, majd kiderül. De akár a churchill helyett lehet 6 crusader is, úgysem voltak akkor churchik.
Egyel több tier 5, de a Pz4-ek közül remélem nem mindegyik a hosszú csövû 75-össel menne mert ekkoriban még voltak bevetésen a rövid csövû 75-ösök is.
lol félreolvastam 😄 "nem volt még matilda és valentinet" olvastam :d sry
OK itt az újabb terv:
NÉMET: 7 PZ4, 4 PZ3, 2 Marder II, 2 Pzjager I
ANGOL: 2 Churchill I, 4 Crusader, 2 M3 Lee, 4 Matilda, 3 Valentine
németben 1el több tier5 lenne, de viszont lenne tier3as és 2es vadászuk... igaz kevés a hp-juk de jó gunjuk van és jól rejtõznek....
angolnak nem lenne tier3-2 tanjuk csak tier4-5 de ott van a 4 lomha matilda
na ez milyen? jó a balansz? vagy szar?
NÉMET: 7 PZ4, 4 PZ3, 2 Marder II, 2 Pzjager I
ANGOL: 2 Churchill I, 4 Crusader, 2 M3 Lee, 4 Matilda, 3 Valentine
németben 1el több tier5 lenne, de viszont lenne tier3as és 2es vadászuk... igaz kevés a hp-juk de jó gunjuk van és jól rejtõznek....
angolnak nem lenne tier3-2 tanjuk csak tier4-5 de ott van a 4 lomha matilda
na ez milyen? jó a balansz? vagy szar?
Szerintem irónia volt, remélem...
Az nem könyv, hanem inkább nem minõsítem. El ne olvasd!Én megtettem, de kár volt. A makettezés miatt rengeteg könyvem, leírásom van, a DAK-ról is vagy 2-3 db színes és kevésbé színes kiadvány is hever a polcon.
Az nem könyv, hanem inkább nem minõsítem. El ne olvasd!Én megtettem, de kár volt. A makettezés miatt rengeteg könyvem, leírásom van, a DAK-ról is vagy 2-3 db színes és kevésbé színes kiadvány is hever a polcon.
Én is azt írtam, csak elírtam. :d Volt kb 200 db belõlük. csak útálták mint én :d
dehogynem volt valentine! 😄 matilda is volt ha jól tudom...
pz2õt betenni hülyeség ide.... M3 stuartot se igazán akarom 😄
pz2õt betenni hülyeség ide.... M3 stuartot se igazán akarom 😄
"Most vettem a Legyõzhetetlen Tigris páncélos <...> címû kitûnõ és alapos dokumentumkönyveket!"
Az biztos kitünõ és alapos könyv? Itt a topikban már volt szó róla, és nem úgy jött le (én magam nem olvastam, szóval ez informatív kérdés kivételesen).
Az biztos kitünõ és alapos könyv? Itt a topikban már volt szó róla, és nem úgy jött le (én magam nem olvastam, szóval ez informatív kérdés kivételesen).
igen... marder 2-nek is durva a gunja, de legalább nincs sok hp-ja 😄
könnyebben kilõhetõ lenne, jó ötlet
könnyebben kilõhetõ lenne, jó ötlet
Ha jól tudom, 41-be az M3 suartok és a crusaderek alkották a gerincet, meg vol még matilda és valentine. Németeknél PzII 20mm-essel, PzIII 37 és 50 mm-essel illetve PzIV 75 mm-essel.
A 122es. Hát mit gondolsz?
Akkor stug helyett legyen marder, az is volt afrikában.
Stug 3ból valóban volt pár darab... de nem lenne túl erõs???
még a legszarabb gunnal is 103at üt át! nagyon jó roffal!!! max 1 darabot mernék vinni!
M3 Lee! az a baj hogy van már 4 féle tank britt oldalon, de akár lehetne vinni 2 db Lee-t is hogy változatosabb legyen és akkor csak 3 valentine lenne!
még a legszarabb gunnal is 103at üt át! nagyon jó roffal!!! max 1 darabot mernék vinni!
M3 Lee! az a baj hogy van már 4 féle tank britt oldalon, de akár lehetne vinni 2 db Lee-t is hogy változatosabb legyen és akkor csak 3 valentine lenne!
Hali bocsi de a cometre a 76 mm top gun a jobb vagy a 75 mm-es .thx a segitséget.
M3 Lee/Grant mehetne még angolokhoz szerintem.
tényleg! na efelett átsiklottam! akár belehetne tenni 1-2 darabot 47mmes gunnal!
Ja, meg Stug III is.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
a végefele már voltak Sherman-ek is meg talán Tiger is ott... churchill III-asok érkeztek meg 1942 végére 43 elejére oda....
én most inkább az 1941-es "állapotokat" akarom elõtérbe helyezni.. egy Tiger iszonyatosan kilógna a sorból..... Churchill VII meg leverne mindenkit egyedül, szóval ez a kettõ felejtõs most! de nyugi! nem fogom kihagyni a Tiger-t meg a Churchill VII-t sem! majd egy másik csatában még kelleni fognak <#kacsint>#kacsint>
én most inkább az 1941-es "állapotokat" akarom elõtérbe helyezni.. egy Tiger iszonyatosan kilógna a sorból..... Churchill VII meg leverne mindenkit egyedül, szóval ez a kettõ felejtõs most! de nyugi! nem fogom kihagyni a Tiger-t meg a Churchill VII-t sem! majd egy másik csatában még kelleni fognak <#kacsint>#kacsint>
Am Panzerjager I lehetne a németeknek, mert az volt afrikában is.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Hát akkor marad a tiger I, az 501. páncéloshadtest szolgált a DAK-ban Észak-Afrikában. :d És a heavy tank kérdése is meg van oldva. A ChurchillVII is volt asszem, de utánanézek.
Rendben 😊, De egyáltalán megéri szöszölni a T-43-al? Vagy hagyjam a fenébe?
mindig lemarad valami <#szomoru2>#szomoru2>
minden csata (battle of el alamein, battle of kursk stb...) 2 csatából állna! egy oda és egy visszavágóból! ha 1-1 akkor döntõ 😊
szóval olyan idõpontot kell találni amikor ráérnek az emberek 1 órára!
pl. szombat délután/estefele.... és olyan emberek kellenek akik betudják tartani ezt az 1 órát és nem lépnek le közben 😊
minden csata (battle of el alamein, battle of kursk stb...) 2 csatából állna! egy oda és egy visszavágóból! ha 1-1 akkor döntõ 😊
szóval olyan idõpontot kell találni amikor ráérnek az emberek 1 órára!
pl. szombat délután/estefele.... és olyan emberek kellenek akik betudják tartani ezt az 1 órát és nem lépnek le közben 😊
TS-en nem is gondolkodtam, mert ugye gyakban bekapcsolom a csapatbeszédet és annyi! mikrofon meg nem kötelezõ, most ha 1-2 ember nem tud beszélni az nem gond, de persze legyen bekapcsolva a hang hogy hallja mit mondanak neki! effi? hát ezen még nem gondolkodtam, de szerintem lenne annyi jelentkezõ hogy ne egy oldalra kerüljenek be a nagyon jó játékosok....
de hiába pro valaki pl jönne szakesz vagy itt vagyok én az 1650es effimmel 😄
egy 50%-os legénységû tankkal aligha fogok top gun-t csinálni 😊
csata elõtt lenne felkészülési idõ, gyakszobában lehet beszélgetni csata elõtt... lenne 5 perc kb. megbeszélni a taktikát, ki mit csináljon, merre menjen, mikor, hogyan... kemp, rush, spot.... stb stb.... csata idõ 20 perc lenne szerintem 😊
jól ellegyünk ha már játszunk és ne kelljen sietni nagyon az óra miatt
de hiába pro valaki pl jönne szakesz vagy itt vagyok én az 1650es effimmel 😄
egy 50%-os legénységû tankkal aligha fogok top gun-t csinálni 😊
csata elõtt lenne felkészülési idõ, gyakszobában lehet beszélgetni csata elõtt... lenne 5 perc kb. megbeszélni a taktikát, ki mit csináljon, merre menjen, mikor, hogyan... kemp, rush, spot.... stb stb.... csata idõ 20 perc lenne szerintem 😊
jól ellegyünk ha már játszunk és ne kelljen sietni nagyon az óra miatt
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
ja elfelejtettem!
azért (is) akartam betenni németekhez stpz2-õt hogy ne csak 2 fajta tank legyen német oldalon.... mert ugye angolban van 4, így meg német csak 2!
mit tegyek be? pz3/4 nem jó mert kamu.... pz2 volt a csatában a valóságban de esélye nem lenne itt,,, pz3a szintén esélytelen.... 😄
azért (is) akartam betenni németekhez stpz2-õt hogy ne csak 2 fajta tank legyen német oldalon.... mert ugye angolban van 4, így meg német csak 2!
mit tegyek be? pz3/4 nem jó mert kamu.... pz2 volt a csatában a valóságban de esélye nem lenne itt,,, pz3a szintén esélytelen.... 😄
Egyébként én is szívesen részt veszek benne.
Emberekkel kapcsolatban követelmény van? TS, eff stb ilyenekre gondolok.
jó, akkor no arty 😊
legénységgel nem szeretnék brabrálni, jó az 50% így lesz FAIR PLAY 😄
akkor inkább legyen más a létszám... +1 pz4 vagy -1 crusader....
segíteni abban kellene, hogy embereket szerezni aki jönne ilyet csatákra...
magát a csatákat én megszervezem milyen tank kell, melyikbõl mennyi, fegyverzet, map stb.... csak emberek kellenek!!!! 😄
legénységgel nem szeretnék brabrálni, jó az 50% így lesz FAIR PLAY 😄
akkor inkább legyen más a létszám... +1 pz4 vagy -1 crusader....
segíteni abban kellene, hogy embereket szerezni aki jönne ilyet csatákra...
magát a csatákat én megszervezem milyen tank kell, melyikbõl mennyi, fegyverzet, map stb.... csak emberek kellenek!!!! 😄
Azért nem egészen korrekt így, gondolj csak a német flak88 légvédelmi ágyúra. Rommel remekül alkalmazta a tankok ellen Franciaországban, és onnantól kezdve lett tankelhárító üteg is. A német tankok ellensége meg nem a szövetséges páncélos volt, hanem a légierõ (Hurricane konzervnyitó ill. P-47 elsõsorban).
Igen ebben én is szívesen segítek. Most vettem a Legyõzhetetlen Tigris páncélos és a Harmadik Birodalom páncélosai címû kitûnõ és alapos dokumentumkönyveket! (Viccen kívül, mielõtt még rámuszítod Chuck Norrist, tényleg segítek).
szatomi30, ezek az ingyenes lehetõségek, természetesen vehetsz egy prémiumtankot vagy prémium elõfizetést.
szatomi30, ezek az ingyenes lehetõségek, természetesen vehetsz egy prémiumtankot vagy prémium elõfizetést.
Meg amúgy ha kell segítség akkor beszállnék én is, kutatómunkát végezni meg stb.