World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg ne keverjük össze a NEF és a BUG fogalmakat, ha mindenáron akarod szapulni a játékot 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
wot nick: PsychoTrooper
eddig senki sem jelezte, hogy nem lenne jó amit kitaláltam/kitaláltunk....
szerintem ez jó így... elõre meghatározott tankok elõre meghatározott fegyverzettel 50%-os legénységgel... na de nekem most tényleg lépnem kell! bb all!
S. dr.-Hart. R. dr. Hart
Hajja és Fiai Kiadó, 1999
Ez a könyv például teljesen korrekt módon ír. Sok képpel van illusztrálva, elõnyök-hátrányok is le vannak írva. Szóval nem istenítõs, de nem is a lehúzós fajta. AKit érdekel a téma, annak ajánlott a beszerzése.
Ha nem így néz ki a dolog megette a fene az egészet
Ismeri valaki a Lángoló világ címû nagyszerû könyvet? Azt hiszem 76-os. 😊
Tanács kellene.
Utóbbi idõben jól ment az ESL, a havi prém mellé összejött kicsit több mint 4000 arany, így szeretnék a T34 mellé egy másik farmtankot is.
Nézegettem a PZ IV S-t, szimpatikusnak tûnik, és a pénz is elég lenne rá.
Mivel nem tudtam kipróbálni, így véleményeket kérek róla, vagy ha nagyon rossz, akkor más alternatívát 4000 arany körüli prém tankra.
Köszönöm.
Nem ártana frissíteni.
vagy premium account.
jah es nyerjen a csapat!
Én anno rengeteg idegen nyelv könyvet le is töltöttem (persze legálisan), de azok is rendesen elfogultak többségükben. Inkább pusztán a technikai leírásokra és a veteránok leírására hagyatkoztam inkább.
http://wiki.worldoftanks.com/Achievements
plusz elfogadok tanácsokat xp szerzés ügyben😄
!Forza Ferrari!
Battle of Brody 1941 - németek vs oroszok
Battle of Hannut 1940 - németek vs franciák
Operation Goodwood 1944 - németek vs angolok
Battle of Kursk 1943 - németek vs oroszok
Invasion of Normandy 1944 - németek vs USA/UK
Battle of Berlin 1945 - németek vs oroszok
és ugye amit már megbeszéltünk
Battle of El Alamein 1941 - németek vs angolok
kellene ebben egy kis segítség! kellene 1 csata amikor csak usa vs német lenne!
ezekkel a csatákban kapcsolatban kérlek titeket hogy PRIVÁTBAN írjatok! ma már nem leszek, így holnap tudok csak ránézni a leveleimre!
bármilyen ötlet jöhet! köszi elõre is! remélem sok levelem lesz holnap!!!! 😊
(ha más értéke nincs is neki)
Magát a Tankkönyvet asszem valami strandon vettem újság helyett olvasni...szóval tipikusan olyan helyrõl ahol komoly könyvet kap az ember😄
Kár hogy falun vagyok elõvenném és fellapoznám most hogy így szóba került csak a poén kedvéért(szerintem az ilyen 200-300 forintos KReider+FPali #°%@+ felét beszereztem vagy beszerezték rokonok ismerõsök nekem anno)
"- no Agritractor with a gun, sorry"