World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
Ellõhetett valami hidraulika vezetéket, vagy tudom is én, hogy volt megoldva az amerikai tankoknál a torony forgatása. 😄 Ne láss bele ilyen rejtett nerfeket.<#idiota>

Átlõtt mint a szart, szépen átlósan alulról átment rajtad a skuló.

Amúgy meg ne keverjük össze a NEF és a BUG fogalmakat, ha mindenáron akarod szapulni a játékot 😊

Kb minden tanknál láttam már hasonlót. Volt olyan hogy a 13-90 tornyába kapott találat intézte el a motort. Szóval inkább anomália mint nerf.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az már csak bónusz hogy utána eltalálták a hátsófutógörgõt ami láncolt és lõszerrekeszt sebzett.

Nem tudom hogy mióta van a tank elején alján a tornya! A rádióson nem lepõdtem meg mert az már eddig is kint ült!

pedig az lesz viszonylag 😄
Abban mi a nerf hogy egy E75 átlõ egy T34-et?.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nekem jó, csak akkor nem keverjük össze a historical battle fogalmával, mert ez nem az lesz.

wot nick: PsychoTrooper

Látom volt egy kicsi ki nem írt nerf!

Dehogynem. Alapvetõen akik ezeket a könyveket veszik németorientáltak.

Valakinek nincs meg a patch elõtti audio mappa tartalma???
Azt a 4000 aranyat használd mondjuk egyhavi prémre. Teljesen felesleges kidobni 4Kt egy semmire sem használható prémtankra, fõleg ha van egy T8as prémed már.

mert?
eddig senki sem jelezte, hogy nem lenne jó amit kitaláltam/kitaláltunk....
szerintem ez jó így... elõre meghatározott tankok elõre meghatározott fegyverzettel 50%-os legénységgel... na de nekem most tényleg lépnem kell! bb all!
De itt is fent van.

Én voltam😄 és valóban jó könyv😊.

Ezt nem is olyan nagyon rég valaki belinkelte pdf formátumban.

A II. világháború német páncélosai - 20. századi hadtörténet
S. dr.-Hart. R. dr. Hart
Hajja és Fiai Kiadó, 1999
Ez a könyv például teljesen korrekt módon ír. Sok képpel van illusztrálva, elõnyök-hátrányok is le vannak írva. Szóval nem istenítõs, de nem is a lehúzós fajta. AKit érdekel a téma, annak ajánlott a beszerzése.

Nem biztos az.

Pedig a spotolást ki kell venni, meg a csili-vili célkereszteket is.
Ha nem így néz ki a dolog megette a fene az egészet

Az nem az a könyv, én errõl beszélek.

Mindig elmondom, a jó történész mindig objektivitásra törekszik, de mivel ez egy emberi tulajdonság, teljesen senki sem lehet az, mindenkit befolyásolnak az érzelmi, saját látásmódja.

Vagy nézzétek meg a Négy páncélos és a kutya címû sorozatot, az M1Abrahams megirigyelheti, miket mûvelnek a T34-el :d Fenomenális. Tiszta MBT tank.

A Magyar Királyi Honvédség fegyverzete nekem is megvan, meg van egy kiadványom, ha jól emlékszem, amiben a külföldi tankok vannak illuztrálva a magyar lajstromzámokkal.

Kábé mindegy melyik irányba elfogult valaki. Kicsit mindenki elfogult, ezt el kell fogadni, de azért van egy határ. Szovjet oldalra elfogult hadtörténeti munkákkal elég sokkal lehetett találkozni 89 elõtt. 😊

Ismeri valaki a Lángoló világ címû nagyszerû könyvet? Azt hiszem 76-os. 😊

Olyat senki nem fog írni. Azt nem lehetne eladni.

Lehet azért találni, ha valaki nagyon akarja magyarul is.

Sziasztok!

Tanács kellene.

Utóbbi idõben jól ment az ESL, a havi prém mellé összejött kicsit több mint 4000 arany, így szeretnék a T34 mellé egy másik farmtankot is.

Nézegettem a PZ IV S-t, szimpatikusnak tûnik, és a pénz is elég lenne rá.

Mivel nem tudtam kipróbálni, így véleményeket kérek róla, vagy ha nagyon rossz, akkor más alternatívát 4000 arany körüli prém tankra.

Köszönöm.
Sárhidainak van egy nagyon jó kétkötetes mûve, az elsõ az MKH külföldi gyártású, a második a hazai hk-kat mutatja be. Ami szomorú, hogy magánkiadásban jelent meg nagyon kevés példányszámban, az elsõ kötet nem is szerezhetõ be, miközben pl. Stohl Buci remek könyve a "BÖRTÖNÉLETRÕL" meg ömlik ki a könyvesboltokból. <#szomoru2><#levele>

nem foglalkozom ezzel a móddal
Na ez fasza, a HR mod még az angol tankokat nem ismeri, 0.7.5-ig használható....
Nem ártana frissíteni.

Csinálsz 6 killt (top gun), 5000 spot dmg-t (patrol duty) és az máris 2000xp 😄.. Am meg ajánlom a faq áttanulmányozását. Esetleg replayek vagy live streamek nézését. Mindent átfogó tippekeket szerintem nem igazán tudunk adni.

jatektechnikailag: sok spot, foleg ha sebzik is az ellenfelet kozbe. sok sebzes, foglalas.

vagy premium account.

jah es nyerjen a csapat!
Azt már nézted hogy a HRmod v2.5-tõl a játék nem fossa össze magát?

CSakhogy sajnos magyar nyelven igen kevés jó szakirodalom van, és még kevesebb a ne elfogultak száma. Mondjuk engem nem zavar, ha kicsit túlzottan kiemelik az erényeit pl egy tanknak, csak a hártányait is írja le. Pl a német erõátviteli rendszer és átlapot kerekek hibáit. Nyilván az ágyúik teljes mértékben felülmúlták kortársaikat, ez elõny, csak azzal oda is kellett volna jutni. Na a Kurt Rider könyvek ezt kisé hanyagolják, meg sok hibás adat van.

Én anno rengeteg idegen nyelv könyvet le is töltöttem (persze legálisan), de azok is rendesen elfogultak többségükben. Inkább pusztán a technikai leírásokra és a veteránok leírására hagyatkoztam inkább.

oneal1
akkor tényleg nem kapok extra xp-t értük?

hogy szerezhetek a legtöbbet?

!Forza Ferrari!

Medálok az összes(igaz angolul)
Azért kíváncsi lennék arra, hogy ha FP olyan könyvet írt volna, hogy "A legyõzhetetlen T-34", mennyire rugóznál rajta. <#eplus2>

tudtommal a kituntetesek onmagukba nem jelentenek extra xp-t. amugy a leirasuk:

http://wiki.worldoftanks.com/Achievements

oneal1
meg lehet nézni esetleg a játékban elérhetõ jelvényeket, kitüntetéseket? csak hogy mire hajtsak, hogy több xp-t szerezzek, mert most nagyon belassult a fejlõdés.

plusz elfogadok tanácsokat xp szerzés ügyben😄

!Forza Ferrari!

közben még arra volt idõm hogy összeszedjem milyen Historical Battle-k lesznek ha beindul a dolog....
Battle of Brody 1941 - németek vs oroszok
Battle of Hannut 1940 - németek vs franciák
Operation Goodwood 1944 - németek vs angolok
Battle of Kursk 1943 - németek vs oroszok
Invasion of Normandy 1944 - németek vs USA/UK
Battle of Berlin 1945 - németek vs oroszok
és ugye amit már megbeszéltünk
Battle of El Alamein 1941 - németek vs angolok

kellene ebben egy kis segítség! kellene 1 csata amikor csak usa vs német lenne!
ezekkel a csatákban kapcsolatban kérlek titeket hogy PRIVÁTBAN írjatok! ma már nem leszek, így holnap tudok csak ránézni a leveleimre!
bármilyen ötlet jöhet! köszi elõre is! remélem sok levelem lesz holnap!!!! 😊
Azért azon elgondolkozhatnának az emberek, hogy miért adják a keleti aluljárójában 300 forintért az ilyeneket. 😊

Én ezt pontosan értem, csak az a baj, sokakat el se lehet téríteni, hogy igazi szakirodalmat olvassanak. Maradnak ennél. Valamikor persze, 15-16 évesen, én is ezt szerettem olvasni...de van aki sose jut ezen túl, és ez baj.

Egy csipetnyi elfogultság + olcsóság, ezért sok ember számára hozzáférhetõ. Aztán a könyvekrõl még szerintem mindig kevesebben gondolják, hogy hazudnak (mint pl. TV, internet, Blikk). Ennyi lehet a pszichológiája.
Nekem is van egy csomó ilyen ponyvám, egy bizonyos helyen egy bizonyos tevékenység közben kifejezetten múlatja az idõt.
Sokak számára az a könyv az etalon. A legyõzhetetlen tigris páncélos, meg a Földi Pali könyvek jelentik a hadtörténelmet.

Köszi, megvizuálom.

Nekem megvan az a Tankkönyv nevû olvasmány,lassan gyûjtõi,és (negatív)eszmei értéke lesz úgy látom😄
(ha más értéke nincs is neki)
Magát a Tankkönyvet asszem valami strandon vettem újság helyett olvasni...szóval tipikusan olyan helyrõl ahol komoly könyvet kap az ember😄
Kár hogy falun vagyok elõvenném és fellapoznám most hogy így szóba került csak a poén kedvéért(szerintem az ilyen 200-300 forintos KReider+FPali #°%@+ felét beszereztem vagy beszerezték rokonok ismerõsök nekem anno)
..ezt pedig tuti megvettem volna.. 😞

"- no Agritractor with a gun, sorry"
Ahhoz még nem volt szerencsém 😊
😊

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;