World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már ha valami problémám van nem itt fogom leírni megkérdezni hanem ott ahol tudom
Választ szeretnél a kérdéseidre vagy megerõsítést a csacsi elképzelésedre?
Mert nem egészen ugyan az a kettõ.

Engem nem sértettetek meg csak most már ha valami problémám van nem itt fogom leírni megkérdezni hanem ott ahol tudom ez általában akkor klánon belül lesz. Mondom köszönöm a válaszokat mostantól megpróbálok én is kanyarba lõni és ennyi, van még mit fejlõdnöm.

Pedig jogos a kérdés. Olyan szép válaszokat kapott, képekkel megtámogatva, teljesen korrekt stílusban. De hát kimondani hogy "ok, lehet benne vmi amit mondtok" az nem megy. Ez van.

Jaj bocs.. összefolytak a nevek. Felejtsd el amit írtam elõbb.

Miben sértettünk meg? Helyesbítettünk és segítettünk.

Pff.. lassú helpdesk vagyok.

OKé ennek most pontot a végére. Bocsánat ha valamit kérdezek úgy látom akik itt vannak annak a szava szent és sérthetetlen higgyetek amiben akartok nem érdekel már különösebben. A válaszokat köszönöm további jó játékot.

Én saram igazad van. Ezt nem figyeltem. köszi
1. goldot nem kapsz max ezüstöt
2. ami nyersz ezüst abból lejön a lõszerköltség + javítási költség, illetve ha saját csapattársat sebeztél akkor a bünti

Mert bejelölted a tankodnál az auto javítást/lõszerfeltöltést.
Ezek nincsenek ingyen.

Lõszer és javítási költség.
És nem gold, csak ezüst.
Amúgy szia 😊

ui: FAQ-t ugye már átolvastad?

Én viszonylag új vagyok a játékban és volna egy kérdésem. Miért van az, hogy gyõzelem esetén nem azt a goldot kapom meg amit kiír a játék a nyertes game végén? Levon mindig 2-3k goldog abból az összegbõl amit nyerek. Ez miért van? Elõre is köszi
Na igen😊, milyen szép a helpdeskek élete.

köszi a segítséget ilyen késõ este azt hiszem hogy csak holnap fogom próbálgatni ha sikerült valamit csinálnom majd írok köszi még egyszer
Pontosan ilyen kártyám van az asztali gépemben, nem mai darab az már biztos. Régebben volt róla szó, hogy az öregecske kártyákat nem szereti a játék értsd ez alatt, hogy grafhibák, anomáliák jönnek elõ. Ez esetben is ez lenne a tippem és akkor nincs mit tenni, de ne legyen igazam. Aktív frissítés sincs már hozzá mert megszüntették a támogatását az x szériának sajnos, úgyhogy ami a "legfrissebb" az sem éppen friss driver. Próbáld meg letisztogatni a kártyát hátha segít, vagy van egy mod az a neve, hogy Millbarge's Slow PC Pack ez kivesz jó néhány effektet meg talán grafikán is butít valamit ez segíthet még. Több ötletem nincs.

Kösz a sok segítséget és a kérdést 😊
-Shappire X1650PRO 512MB
-a drivere tegnap ránéztem elvileg a legfrissebb van fent
-Directx is friss
-a beállításokat próbáltam de nem volt egy szerû mert közben is ezt csinálta.
-más játékom az megy.

Egyébként ha játszok és játék közben lenyomom a "v" betût akkor megszûnik a jelenség játék közben így néz ki:
http://kepkezelo.com/images/0so3f5v1yyvz263vo7s6.jpg
Milyen grafkártyád van?
Mikori a drivere?
Próbáltad újratelepíteni a játékot?
Directx legfrissebb van-e fent?
Próbáltad a beállításokat variálni hátha helyrejön?
Más játékok jól mennek-e?

Most így hirtelen ennyi kérdés merül fel😊.

Kicsit olyan mintha túlmelegedne a videókártyád... legalábbis én akkor szoktam ilyesmit látni.

Nézd meg, esetleg fújd ki a port belõle. Vagy ha nem vagy bátor, akkor cserélgess drivereket (esetleg tegyél fel régebbit/újabbat). Már ha eddig nem mûködött jól.

Ha eddig ment, akkor vmi hardveres difi lehet. Sztem.

Hali tudna valaki abban segíteni hogy miért csinálja ezt mit lehetne vele tenni?

http://kepkezelo.com/images/d5elibxm68txqc28t5b6.jpg
Simán kiütheti a toronymechanikát a testen keresztülmenõ lövedék, mivel az a torony alatt, a testben van, jobbik esetben.😊 Itt van egy kép pl az m3a1 stuart turret basket-rõl, ahol a hidraulika található.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Az meg hogy hogyan ment be - replayon nézegethetnénk, közel sem biztos hogy annyira lefelé nézett a tankod mint gondolod. De szivesen megvizuálom a meccset 😊

Úgy érzem most kukacoskodsz.

A T34-re kerestem, de sajnos nem találtam. T29et se. Az M103 is heavy, csak azt akartam megmutatni, hogy amin kiakadtál (a testet lövik és a toronyforgató mechanika sérül) az valójában teljesen reális. Esetleg te is keresgélhetnél, hátha te szerencsésebben kezeled a guglit.

Talán oddball majd beugrik és tart neked kiselõadást hogy ez pontosan hogy mûködik, de nem hiszem hogy a T34 szignifikáns más konstrukció lenne ebbõl a szempontból. A toronyban ágyúnak, lõszernek meg kezelõszemélyzetnek kell a hely, így józan paraszti eszemmel számomra ez normális hogy a torony mozgatás hidraulikáját nem teszik a toronyba.

De nézd csak, itt van még egy rakás, teljesen eltérõ tank (német, orosz, heavy med), és vhogy mindnek a testben van az a bizonyos kék rész. Gondolot hogy a T34 valami extrém más konstrukció?

Nehezen alszom el, asszonyt zavarja a fény hajnal kettõkor, szóval marad ez. Istenien bele lehet aludni a History of warfare-be. 😊

Bocs nem tõled köszöntem csak Spectõl mert látom fingja sincs az egészhez.

Az a baj hogy ezzel semmit nem válaszoltál meg. Miért M103 kerestél rá mikor az más koncepció? Miért nem T29-re ami csak annyival különbözik a T34tõl hogy 90milis csöve volt, amúgy látom hogy hol a világoskék folt ami sehogy sem függ össze azzal, ha átlövi a tank alját nem hosszában hanem maximum keresztben, de szerintem annyi sem mert a tankom lefelé nézet amit úgy könnyû elképzelni mintha enyhén fentrõl lõtt volna akkor hogy a kanyarlövésben tudott bejutni a tank közepébe.

Ennyi basszus... veszi az ember a fáradtságot és kikeresi a választ, erre lelép. Eh, trollok 😊

De az már tényleg vicc ha egy kis fostos T5-6 light többet sebez mint egy T10 heavy.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nagy ügy...nem téged akarlak leszólni, de láttam már top tankokat nulla sebzéssel...sõt ez inkább nagyon gyakori eset. T10, t9-t8..egyre megy, minden látok ilyet

De most ez kb ilyen gyerekes nerf lenne, mint amikor egy hülyegyerek rosszalkodik. Még ha mondjuk a löveget piszkálnák titokban, arra azt mondanám hogy megeshet.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tegnap Zajcevval toltuk T21/Chaffee platoonban és hát megaláztunk egy jó pár nagyobb tankot. VOlt egy pár eset amikor többet sebeztünk mint a csatában lévõ T10 top tankok 😄.

Na mondjuk a T34-re még akár adhatok is elméleteket, hogy miért nerfelné le a WG, titokban... ingyen osztogatták ugye...

Hangoskönyv? Én azt mondjuk nem szeretem, lehet maradni vagyok, de csak a papír alapú könyveket szeretem. De szakirodalmat meg szórakozásból, egyszerûen nincs idõm olvasni sajna.

OK csá

Nincs is annál szebb élmény, amikor a chaten a túloldali cromwell szó szerint azt írja "meggyalázott egy nyomorult chaffee, szégyen 😊".

Mondjuk az adott csatáan õ volt a 3. X, meg amúgy is, sztem azért egy chaffee esélyes hogy szembeszálljon egy sima T6os meddel.. de hát van aki szégyennek éli meg 😊

"Szóval inkább anomália mint nerf." Ezt még Lammaer elõtt írtam, igaz nem a bug szót használta, de a lényeg ugyan az. Igazából nincs kedvem ezt az értelmetlen vitát folytatni, de szerintem guglizz rá a "nerf" és "bug" fogalmakra.
Meg amúgy nem értem hogy mi jó lenne a WG-nek abban hogy ilyen nerfeket csinálna.

Leszedtem tõle pár hangoskönyvet, elalvás elõtt azt szoktam hallgatni. 😊

Köszi neked is 😊

Próbáljuk meg másképp 😊

Sajnos T34 modellt nem találtam (mióta fizetõs lett a site), de kérlek érd be az M103-éval.

A torony forgató mechanizmus - és most figyelj mert ez fontos - NEM a toronyban van, hanem a testben. Jelen ábrán az a nagy világoskék paca az. Van még kérdés hogy amikor átlõtték a tanod testét, miért sérülhet meg a toronyFORGATÓ mechanizmus?

Solten

Saor Alba

Aham értem szóval mást nem tudsz kitalálni ezért más szövegét használod. A másik ha a kocsim bal elsõ kereke ferdén kopik, elviszem a szervizbe ott azt mondják, hogy a csapágy volt szar ezért kicserélték, és onnantól kezdve a jobb hátsó kerekem kopik akkor ez most szerinted egy random változás, szerintem meg valamit kicseréltek a jobb hátsóban is és azért változik! Akkor gratulálok a gondolkodásodhoz.

Keegan-t például jó történésznek tartják. A második vlágháborút elkezdtem egyszer olvasni, jó volt csak idõhiány miatt félre tettem.

Most nem azért, de honnan kéne tudnom az ilyen elméleteidrõl? 😄. Szóval szerintem elnézhetõ a "tudatlanságom". Másrészt még mindig Lammaernek van igaza, mert ezt bugnak nevezik, nem pedig nerfnek.

PFF. Adja az ég hogy megint ne térjek vissza félévig ide ha ennyi tudatlan van. Csak hogy tudd írtam hogy ki nem írt nerf erre arra szerettem volna utalni hogy a 8.2 patchel nerfelték, ami azt jelenti hogy a gépre másolt olyan fájlokat amik eddig nem voltak ott vagy éppen felül írták mivel változtattak rajta. Ami azt jelentheti, hogy véletlenül valami részeg biztonsági õr rátenyerelt a billentyûzetre és átírt valamit, de ezt nem vették észre így csak bug és nem tud róla 1 fejlesztõ sem így nem került kiírásra.

<#eljen>

Azt hiszem John Keegannél olvastam egy nagyon jó megállapítást errõl, akkor jegyeztem meg magamnak. Sajnos idézni nem tudnám.

De szerinted mégis hogy "nyúlnak bele"? Valaki figyeli a játékod, aztán amikor átlúnek lenyom egy gombot, amivel aktiválja a torony kilövését?

Szerintem is akkora szimuláció van a cuccban és olyan matek hogy csak na... a lövész egész egyszerûen megijedt! és elejtett egy gránátot😊

Ezzel a sorozattal majdnem ki is merült a jó magyar nyelvû harcjármûves szakirodalom. A ~3 GB-nyi harckocsis/löveges pdf-embõl nem sok van ami magyar nyelvû, talán 10 darab. Nem nagyon van választék.
Idén a Delta Vision elkezdte kiadni az Osprey-könyveket magyarul, de azt nem tudom ezek közé tartozik-e az Osprey - New Vanguard sorozat is. Remélem.
úgy érzed kevés a medálod?
szereznél könnyû melóval, esetleg bot üzemmódban is szerezni párat?
Itt a remek alkalom: vegyél KV-4-et 😄
kevés tudással is gyûlni fognak az acélfalak...
Imádom az olyan BUGokat amik csak magukat generálják a játékba, csak ez a belenyúlás nélkül lehetetlen de ha már belenyúlnak akkor meg szerintem Nerfelés. A másik hogy az én hibámból adódóan lõtt meg ott mert fel akartam menni a hegyre és pont mikor egy kis dombról mentem le akkor talált el ott szóval nem lõtt keresztbe csak egy kis darabot vehetett le.

Spec: A 1390 szerintem pont egy szar példa mert a francia tankokat egy rakás anomália veszi körül.