World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Választ szeretnél a kérdéseidre vagy megerõsítést a csacsi elképzelésedre?
Mert nem egészen ugyan az a kettõ.
2. ami nyersz ezüst abból lejön a lõszerköltség + javítási költség, illetve ha saját csapattársat sebeztél akkor a bünti
Ezek nincsenek ingyen.
És nem gold, csak ezüst.
Amúgy szia 😊
ui: FAQ-t ugye már átolvastad?
-Shappire X1650PRO 512MB
-a drivere tegnap ránéztem elvileg a legfrissebb van fent
-Directx is friss
-a beállításokat próbáltam de nem volt egy szerû mert közben is ezt csinálta.
-más játékom az megy.
Egyébként ha játszok és játék közben lenyomom a "v" betût akkor megszûnik a jelenség játék közben így néz ki:
http://kepkezelo.com/images/0so3f5v1yyvz263vo7s6.jpg
Mikori a drivere?
Próbáltad újratelepíteni a játékot?
Directx legfrissebb van-e fent?
Próbáltad a beállításokat variálni hátha helyrejön?
Más játékok jól mennek-e?
Most így hirtelen ennyi kérdés merül fel😊.
Nézd meg, esetleg fújd ki a port belõle. Vagy ha nem vagy bátor, akkor cserélgess drivereket (esetleg tegyél fel régebbit/újabbat). Már ha eddig nem mûködött jól.
Ha eddig ment, akkor vmi hardveres difi lehet. Sztem.
http://kepkezelo.com/images/d5elibxm68txqc28t5b6.jpg
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
A T34-re kerestem, de sajnos nem találtam. T29et se. Az M103 is heavy, csak azt akartam megmutatni, hogy amin kiakadtál (a testet lövik és a toronyforgató mechanika sérül) az valójában teljesen reális. Esetleg te is keresgélhetnél, hátha te szerencsésebben kezeled a guglit.
Talán oddball majd beugrik és tart neked kiselõadást hogy ez pontosan hogy mûködik, de nem hiszem hogy a T34 szignifikáns más konstrukció lenne ebbõl a szempontból. A toronyban ágyúnak, lõszernek meg kezelõszemélyzetnek kell a hely, így józan paraszti eszemmel számomra ez normális hogy a torony mozgatás hidraulikáját nem teszik a toronyba.
De nézd csak, itt van még egy rakás, teljesen eltérõ tank (német, orosz, heavy med), és vhogy mindnek a testben van az a bizonyos kék rész. Gondolot hogy a T34 valami extrém más konstrukció?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mondjuk az adott csatáan õ volt a 3. X, meg amúgy is, sztem azért egy chaffee esélyes hogy szembeszálljon egy sima T6os meddel.. de hát van aki szégyennek éli meg 😊
Meg amúgy nem értem hogy mi jó lenne a WG-nek abban hogy ilyen nerfeket csinálna.
Sajnos T34 modellt nem találtam (mióta fizetõs lett a site), de kérlek érd be az M103-éval.
A torony forgató mechanizmus - és most figyelj mert ez fontos - NEM a toronyban van, hanem a testben. Jelen ábrán az a nagy világoskék paca az. Van még kérdés hogy amikor átlõtték a tanod testét, miért sérülhet meg a toronyFORGATÓ mechanizmus?
Saor Alba
Azt hiszem John Keegannél olvastam egy nagyon jó megállapítást errõl, akkor jegyeztem meg magamnak. Sajnos idézni nem tudnám.
Idén a Delta Vision elkezdte kiadni az Osprey-könyveket magyarul, de azt nem tudom ezek közé tartozik-e az Osprey - New Vanguard sorozat is. Remélem.
szereznél könnyû melóval, esetleg bot üzemmódban is szerezni párat?
Itt a remek alkalom: vegyél KV-4-et 😄
kevés tudással is gyûlni fognak az acélfalak...
Spec: A 1390 szerintem pont egy szar példa mert a francia tankokat egy rakás anomália veszi körül.