World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiba:
Centurion Mk. I jármû javítása sikertelen. Nincs elég kredited.
Annó a crysis 1el kellett ügyködni hogy elviselhetõ legyen a szaggatás és a graf de... valszeg csak én nem veszem észre a külömbségeket mert nagyon nicns mivel összehasonlítani 😊
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Witcher 2. Az 16-7 FPs-n érezni lehetett hogy lassú de lehet csak hozzá szoktam a 20-25höz. Mivel a látvány fontos nékem ezért... és soha semmti sem éreztem különösen fosnak a dolgokat.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Voltak 9-esek is árazva talán 2x-is,egyszer a Golden Joystick-miatt,egyszer meg amikor jöttek a T10 medek meg Td-k azt hiszem akkor is volt valami árazás,de ebben nem vagyok annyira biztos...javítsatok ki ha tévedtem.
Valaki meg tudná mondani,hogy hogy tudnék üzenetet küldeni valakinek a játékba?
Elviekben meg nem a 23 az optimális? Pont mint a filmnél. 23 képkocka/másodperc mert az emberi szemen 1/23ad másodpercig még ott "marad"a látott kép ezért is látjuk folyamatos mozgásnak a filmet.
Mintha a nyelv valami halott, változtathatatlan monstrum lenne. :-(

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
A nyelvtannáci hozzászólásunkban ügyelünk a kettõs mássalhangzók helyességére. Tisztában vagyunk azzal, hogy a jövevényszavak miképpen épülnek be egy adott nyelvbe, és ha már hobbinyelvészek vagyunk, akkor tisztában vagyunk a lájkolom szó és a kedvelem, vagy a tetszik szó jelentésárnyalatbeli különbségeivel.
Emellett hobbinyelvészként hálás lennék a sorsnak, hogy nyomon követhetem egy angol szó (a like) honosodásának a folyamatát, ha már olyan külföldi szavak esetében nem volt alkalmam ezt megfigyelni, mint példáula a medve, ruha, nadrág, vödör, ispán, pap (szláv szavak)vagy a gyeplõ, oroszlán ács, germek (török jövevényszavak)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Csak szeretem a magyar nyelvet! Mivel itt élek, és ezt beszélem.
Lehetne versenyezni, ki tud jobban magyarítani.
virkir-el egyetértek! Nincs csapatmunka! Pláne, amikor a saját csapattársam lökdös hátulról, meg oldalról, aztán hátulról belém lõ! 1:0 oda!
Na ennyi! Nem zavarom köreiteket.
Ha nagy lesz az effid, akkor azt tudod itt az SG fórumon lóbálni... :-)
Különben több XP-t ér a sebzés. Az egyetlen, amit növelni tudsz sok foglalással, az eff rate. De nem attól lesz új ágyú a tankra, meg álcaháló karácsonyra az asszonynak. 😊
A másik fele meg az xp és a credit a sebzésért jön jobban, tehát érdemes levadászni az utolsót is ha van idõ és létszámfölény.
Igazából mindig mérlegelni kéne a csapattagoknak, hogy éppen mi a jobb megoldás csak ehhez "csapatmunka" is kéne az meg ritka random csatában.
Ha jól olvastam, akkor azt írja az újság, ott alul a jótanácsok, hogy a bázisfoglalás több pontot ér! Ha ez igaz, akkor miért akarja mindenki letarolni az ellent, pláne, ha már csak egy darab, és jó messze van a bázistól? Vagy rosszul tudom, vagy rosszul olvastam, és értelmeztem?
mivel komolyan gondolom ezt a Historical Battle dolgot így csináltam egy csatornát WOT-ban HistoricalBattleHun néven! a jelszó: sgponthu
akit érdekel a dolog azt kérem hogy lépjen be, és ott meglehet beszélni/vitatni/szervezni a dolgokat chat formájában is!
Nekem most el kell mennem itthonról, 1 óra múlva leszek kb. utánna összedobok egy weboldalt is! az is megvan 1 óra alatt! 😊
Holnap már talán kiírják hogy mi várható.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ennyire gyorsan lebukni ritkán látni embereket.
Csak a replay mutat zárójeles fps-t és mi köze lenne a fájlnak a fps-hez.
Ami nem is kevés nálad, az a 60/47 már egész elfogadható.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
amikor rájönnek <#idiota>#idiota>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Azért meg bocsáss meg hogy replay-el nem tudok szolgálni nem mindenki tud befektetni 100e forintot új gépre én meg ott spórolok FPS-t ahol tudok.
Megmutattuk hogy épül fel egy tank, és most játszod itt a mártírt.
Tényleg, akkor menj a klánodba, ha neked az kell hogy mindenki bólogasson. Replayt se adtad oda, jössz ezzel a kanyarlövéssel, egyértelmû hogy csak feljöttél sírni egy picit, meg ócsárolni a játékot, nem voltál kiváncsi a megoldásra. Erre tényleg nincs szükség, nem fogsz hiányozni.
Komolyan mérges vagyok rád, ezzel részemrõl le is írtad magad.