World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja meg nézegessétek a weboldalt és terjesszétek a hírt! kláncseten bemásoljátok a következõ szöveget az nagyon jó lenne!!!!
Elindult egy magyar kezdeményezés Historical Battle szervezésérõl! Bõvebb infó itt: www.wothistorical.mlap.hu
szerintem nem lenne olyan rossz 50%-ossal! ki kell próbálni!!!!!
másrészt meg ha egy oldalra bekerülni több jó játékos, a másik oldalra meg több gyengébb akkor a jobbak hiába jobbak mert 50%os legénységgel nem lesz alázás 😄
és a valóságban sem voltak olyan gyorsak a tankok mint itt a gameben 100+-os legénységgel! még élethûbb lenne 😄 és sztem a valóságban sem hoztak össze 80%-os találati arányokat a tankok!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
szerintem így nem rossz a balansz! 50%-ot akarok mindkét oldalra hogy FAIR legyen!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
WOT nick: tepi1
WOT nick: tepi1
TS-el az a gond, hogy nem értek hozzá! ha valaki vállalja a dolgot akkor felõlem oké! 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
majd ha látom, hogy megy a dolog és vannak érdeklõdõk akkor majd elkezdem szervezni a magasabb tierû csatákat is de ott már kell bele creditet fektetni... pl. KT-re 88ast megvenni, Pantherre rövid 75öst... stb
Panzer 3 - választható fegyver (50mm KwK 39 L/60 vagy 75mm KwK 37 L/24)
Jobban megnézve a kiírást két tankom is van ami megfelel.
Ilyen van a garázsomban.
"elkészült" az oldal a Historical Battle-nak!
egyenlõre még full gagyi! a kinézettel nem foglalkoztam még! Csak az infókat pakolgattam fel! http://wothistorical.mlap.hu Nézzetek körül!
Nézzétek meg a következõ csata menüpontot is! Nézzétek meg milyen tankok kellenek! milyen fegyverzettel (Battle of El Alamein menüpont) és kezdjük el az embereket összeszedni a csatára! szerintetek szombat délutánra/estefelére összelehetne hozni a csatát? vagy legyen vasárnap?
meglenne addigra 30 ember? akarom mondani 29 <#vigyor0>#vigyor0>
amit most legjobban kellene tenni az az hogy terjeszteni az igét! 😄 meg a weboldalt! 😊 tudja meg minél több ember!
Vége ez.
Cs. Freud Imre, panzermindgeschütze szolgálatodra!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Én közepes grafikával tolom. Ezzel sivatagban 35 körüli az fps-em, több grafikai elem esetén 20-25. Szerintem ezzel is élvezhetõ a dolog. Ahogy Talicskaa is írta, és régebben én is tapasztaltam, 20 alatt kezdõdik a diavetítés. Úgy nagyon szar játszani. Biztos igazad van, hogy jobb 40 feletti fps számmal a játék, de nincs összehasonlítási alapom.
Gyakorlatban ez mennyire feltûnõ? Ezek szerint ez szarabb mint a normál ap? Egy csomó tanknál pedig az a gold ammo
Mondjuk ez a játék egyenesen támogatja a szarparaszt agyhalott degenerált emberek játékát...
Teljesen más egy számítógépes graf 60 FPS kõ stabilan a faja... aki nem látja a 24 fps és a 40+ közötti különbséget egy játékban forduljon sürgõsen a szemorvosához😊
Az már egy másik dolog hogy megszokik az ember valami, mert mondjuk az van vagy nincs pénze bõvíteni! nem ezt fikázom csak elviekben ez a helyzet😊
Lehet játszani 10-es pingel meg lehet 200-al is meg lehet szokni mégik kurva nagy elõnye lesz a 10-es pingel játszónak😊