World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyakorlócsatában nem kapsz xp-t.

Mennyi szenvedés, kavarás, fenyegetõzés van egy alapból poén csatáért... Az 50%-os legénységet nem tudom hogy gondoltad, mert ha mész néhány csatát már 60-65%-on fognak járni, vagy minden csata után vesztek új pilótákat? és mivan ha x csata után a rendszer már nem enged többet vásárolni? ez az egész úgy kabaré ahogy van, az erre készült weboldalon meg a reklámhirdetésektõl nem lehet látni a tartalmat annyi van belõlük. 😛

na nekem most lépnem kell, estefele leszek majd, addig ha valaki jelentkezni akarna akkor írjon privit! köszi!
ja meg nézegessétek a weboldalt és terjesszétek a hírt! kláncseten bemásoljátok a következõ szöveget az nagyon jó lenne!!!!
Elindult egy magyar kezdeményezés Historical Battle szervezésérõl! Bõvebb infó itt: www.wothistorical.mlap.hu
mert a 75%-os emberek darabja 20.000 credit, és nem mindenkinek van creditje erre! figyelembe véve azt hogy csata után kidobjuk õket a kukába!
szerintem nem lenne olyan rossz 50%-ossal! ki kell próbálni!!!!!
másrészt meg ha egy oldalra bekerülni több jó játékos, a másik oldalra meg több gyengébb akkor a jobbak hiába jobbak mert 50%os legénységgel nem lesz alázás 😄
és a valóságban sem voltak olyan gyorsak a tankok mint itt a gameben 100+-os legénységgel! még élethûbb lenne 😄 és sztem a valóságban sem hoztak össze 80%-os találati arányokat a tankok!
Esetleg lehetne poéncsata. Ötven százalékos arty legénységgel, átképzés nélkül. <#idiota>

Ha mondjuk egy 100%-os és két skilles legénységet átültetek x páncélvadászból y páncélvadászba, de nem képzem át õket az új típusra, (piros a típus a nevük mellett), akkor a képességeik hogy módosulnak, a 100% mennyire megy le, illetve a skillek mûködnek? És mi van akkor, ha mondjuk páncélvadászból egy nehéz hk-ba ültetem õket? Azt tudom, hogy átképzés nélkül nem fejlõdnek, de a képességük hogy változik?

Ehhez az 50% crew-hoz miért kell ragaszkodni? A gázpedált se találják meg, 75 esetleg?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

nem nagyon gondolkodtam rajta 😄
szerintem így nem rossz a balansz! 50%-ot akarok mindkét oldalra hogy FAIR legyen!
Be lehet dobni a német oldalra bármikor egy tigrist, vagy egy pantert kompenzációképpen. 😊

Azon nem gondolkoztál amit tegnap írtam, hogy a gyengébb német tankokat esetleg képzettebb legénységgel kompenzálnánk? Elvégre a német harckocsizók a valóságban is képzettebbek és tapasztaltabbak voltak a nyugati/keleti kollégáknál.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ja, meg az én szervezésemmel majd lenne (ha lesz rá érdeklõdés), valami alternatív "történelmi" csata is. Valami olyat képzeltem el hogy a NATO és Varsói Szerzõdés egymásnak esik. Itt ugye lehetne használni a T8-9-10 tankok egy jó részét, amikkel rendelkeznek az emberek, szóval nem kéne óriási költségekbe verni magunkat. Esetleg késõbb lehetne szintén alternatív "WWII 1946" (hasonlóan az IL 1946 scenarióhoz), ahol a top tier német tankok is szerepet kaphatnának, csak ezt még nem tudom hogyan lehetne kibalanszolni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ok.Köszönöm

WOT nick: tepi1

nem, mert gyakorlóban nem fejlõdnek az emberek! 😊
Hali!Olvasom a szabályzatot és azt írtad,hogy 50%-os emberek lehetnek csak.Akkor minden csata után új embereket kell toborozni?

WOT nick: tepi1

ha faszán bevan állítva akkor jó a játék voice chat is....
TS-el az a gond, hogy nem értek hozzá! ha valaki vállalja a dolgot akkor felõlem oké! 😊
patchaou
Nem lenne jobb TS-en lefolytatni a dolgot? A játékba "épített" voice chat olyan amilyen...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ez kis költségvetésû csata lenne kezdésnek 😊
majd ha látom, hogy megy a dolog és vannak érdeklõdõk akkor majd elkezdem szervezni a magasabb tierû csatákat is de ott már kell bele creditet fektetni... pl. KT-re 88ast megvenni, Pantherre rövid 75öst... stb
Nagyon süti. 😊 Elég sok tank megvan ezekbõl. 😊

Churchill I - választható fegyverzet (QF 2.pdr Mk X. vagy QF 6 pounder Mk. III)
Panzer 3 - választható fegyver (50mm KwK 39 L/60 vagy 75mm KwK 37 L/24)
Jobban megnézve a kiírást két tankom is van ami megfelel.

Panzer 3 - választható fegyver (50mm KwK 39 L/60 vagy 75mm KwK 37 L/24)
Ilyen van a garázsomban.

Ez ki ez mi ez? Most látom elsõnek de kurvára WTF????
Na srácok!
"elkészült" az oldal a Historical Battle-nak!
egyenlõre még full gagyi! a kinézettel nem foglalkoztam még! Csak az infókat pakolgattam fel! http://wothistorical.mlap.hu Nézzetek körül!
Nézzétek meg a következõ csata menüpontot is! Nézzétek meg milyen tankok kellenek! milyen fegyverzettel (Battle of El Alamein menüpont) és kezdjük el az embereket összeszedni a csatára! szerintetek szombat délutánra/estefelére összelehetne hozni a csatát? vagy legyen vasárnap?
meglenne addigra 30 ember? akarom mondani 29 <#vigyor0>
amit most legjobban kellene tenni az az hogy terjeszteni az igét! 😄 meg a weboldalt! 😊 tudja meg minél több ember!
A hozzád hasonló nyelvmûvelõk tevékenysége többet ártott eddig mint hasznot. Nem tudom miért nem lehet megérteni hogy a nyelv egy élõ és változó dolog. Ráadásul elég nonszensz egy MMO fórumba ilyen posztot írni.

De azt tudod hogy nem gyorsabb😊 csak míg én minden képkockát látok rendesen addig te háromból kettõt😊

A pingben ott érzem a külömbséget. FPS... csak mintha gyorsabb lenne de nem hiányzik az a plus speed. De majd hétfõn felkeresem a szemészem 😛
Ja az érdekes az hogy milyen kurva keveset sebzett az ágyúm.Elõzõ csatában az átlag 800 felett volt.

T30-al harmadik próbálkozásra lett meg a duplázó,elsõ kettõ defeat,de annyit sebeztem hogy pluszosak lettek prém nélkül.Duplázó meg -15k majdnem.Érdekes csata volt a csapat fõleg egymást szidta,tök balfaszok voltak,élve eljutottam az ellenség bázisára és sikerült elfoglalni,jött velem egy HAC-os E75.

Vége ez.

a hülye degenerált fõ jellemvonása, hogy nincs tisztában saját magával........
Akkor majd kérek idõpontot😄

:-DD
Cs. Freud Imre, panzermindgeschütze szolgálatodra!
Én még próbáltam notebookon tehát van össze hasonlítási alapom😊

WOT neved csernus vagy mi?

Feszültnek tûnsz. Akarsz róla beszélni?
Egyszerûen hihetelen hogy ennyi degenerált retardált babuin játékos van... plusz nem értem mire fel sértõdik meg a szarparaszt ha elküldik a kurv anyjába... aki kurvának áll ne csodálkozzon ha basszák.... ha hülye degenerált valaki ne csodálkozzon ha közlik vele... a sok béna fasznak meg nem érdekel a nyervákolása...

Úgy látom ezt hetente kétszer valakinek be kell linkelni. 😊
patchaou
Miért kell ezt a szerencsétlent hetente minimum egyszer berakni ide?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Elrettentésnek:
Nekem már 3-ik napja😄

Egy fps játékban biztos nagy szerepe van a képkockák számának, de itt szerintem nincs akkora.
Én közepes grafikával tolom. Ezzel sivatagban 35 körüli az fps-em, több grafikai elem esetén 20-25. Szerintem ezzel is élvezhetõ a dolog. Ahogy Talicskaa is írta, és régebben én is tapasztaltam, 20 alatt kezdõdik a diavetítés. Úgy nagyon szar játszani. Biztos igazad van, hogy jobb 40 feletti fps számmal a játék, de nincs összehasonlítási alapom.
Végre kigrindeltem a t71-et, pár csata határozottan tetszetõs. Viszont látom apcr a töltény bele. Wiki szerint ua. mint az ap csak jobban veszít a penbõl minél távolabbra megy.
Gyakorlatban ez mennyire feltûnõ? Ezek szerint ez szarabb mint a normál ap? Egy csomó tanknál pedig az a gold ammo

Egyébként ma megint kibaszott sok retardált babuin agyhalott szarparasztokkal!! és még finom voltam és nõies....
Mondjuk ez a játék egyenesen támogatja a szarparaszt agyhalott degenerált emberek játékát...

<#nyes>

Igen egy filmnél a 24 fps oké, most ugye jön a 48 fps-es Hobbit😊
Teljesen más egy számítógépes graf 60 FPS kõ stabilan a faja... aki nem látja a 24 fps és a 40+ közötti különbséget egy játékban forduljon sürgõsen a szemorvosához😊

Az már egy másik dolog hogy megszokik az ember valami, mert mondjuk az van vagy nincs pénze bõvíteni! nem ezt fikázom csak elviekben ez a helyzet😊
Lehet játszani 10-es pingel meg lehet 200-al is meg lehet szokni mégik kurva nagy elõnye lesz a 10-es pingel játszónak😊

LOL 😄D
Olyasmi. Én viszont a fütyülõre szavaznék, mert mégiscsak viccesebb, hogy bedugom a fütyülõmet a Pendrive Insertion Native Area-ba (nemrövidítem). 😊

Akkor a kipenderít azt jelenti hogy kiveszi a pendrive-ot a gépbõl? 😊
Dettó. Meg az összes ezzel kapcsolatos marhaságot. Egy nyelvész ismerõs mesélt egyszer, hogy még náluk is egyesek azt hiszik, majd õk megmondják a tutit. Ekkor került szóba a penderítõ, mint a pendrive magyar alternatívája. Valami nyelvész fent az elefánttornyában kitalálta. Jól el is terjedt azóta. <#eplus2>

Ellenben ha ledöntök egy házat és jön a sok por. bah... Az shit de...
Kikapcs lánctalp effektek és nincs por 😊