World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kBagyula
Kezdem megszeretni ezt a Matildát.

...meg a Marderkét is.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Félnek a világvégétõl. De hetedjére végre sikerült duplázni...eh...

szombaton én is mennék historikba!
Nekem ma össze-vissza szórt az su-100m1 0,33-as pontosságú lövege😄.. A szélrózsa minden irányába mentek a lövedékek csak épp a célpontra nem😄. (100% legénység + ventivel)

hehe ma 1 darab csatát mentem! de nem is bánom! 😊😊😊
hatodik szopó kor zsinórban....mifranc van ma? A holnapi világvége miatt még utoljára minden hülye szobanövény feljött?!

max ha nagyon nem leszünk meg akkor bemegyünk amennyien vagyunk és megnézzük mit tudnak a gépek egymás ellen 50%-os legénységgel az adott fegyverrel!
Ah...ma nagyon szopó ág van, duplázni se tudok, se sebezni...se semmi..semmi semmi semmi...

Okaj. 😊

Oké! idõpont legyen szombat 17:00! meglátjuk mi lesz belõle!!!!
És az hogy a picsába lehet, hogy hétbõl csak kettõ! volt sebzõ lövés. Öt...az nullás volt.

Német oldalról megvan minden, az angolról csak a crusader. Írj be egy Pz3-ra egyelõre, de nyitott vagyok bármire. 😊

hawken
ehh hogy a picsbe tudja a churchill oldalról egy lövéssel leszedni mindkét láncot az M6-ról?

Az ellenoldal sem állíthatott különösebben nehéz feladatot, ahogy a színeket ellátom.

Eagle16
1200 xp-s kör lett, prémium nélkül. Op Cromwell-el meg nem volt valami nehéz 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Na igen. Holnap megsemmisülnek a WoT szerverek (is), úgyhogy már bármit lehet mondani. Ha meg mégsem lesz vége a világnak, akkor a WG beszopta. <#eplus2>

Touche

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Könnyû ilyen kijelentést tenni világvége elõtt:Ð..

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

mivel jönnél? beírlak táblázatba
Még nem tudom, hogy mi lesz hétvégén, de ha itthon leszek, mennék én is.

nem a lövegpajzsra gondoltam,hanem a bal szélsõre...nem voltam egyértelmû,a 3 lövésbõl a felsõ és alsó közötti,a saroknál bal szélen...

I.C.ram
50x le volt már írva, hogy attól, hogy valami átlyukad, nem biztos, hogy a mögötte lévõ lemezen is átmegy. Átlõtte a lövegpajzsot, de a mögötte lévõ lemezt már nem tudta, és így nem is sebzett. Rétegelt páncél (spaced armor).
Mert összevissza rohangáltam. De jelentkeztem már. 😊

nem lenne jó ha még csírájába elhasalna ez a kezdeményezés

hát nem adom fel, csak meglepõdtem.... azt hittem lesz pár jelentkezõ mire hazaérek.... erre 0!
valakinek van egyébként ilyen su-ja?
a top löveg jobb lesz mint ez? alap 122-es az gyenge volt még csak a su101-é van.
hogy érdemes ezzel menni? gyors de sokan átlövik,azt észrevettem.

Én nem tudom megígérni, hogy hétvégén estefele tudok lenni, ezért nem jelentkeztem még, de ettõl még érdekel az egész.

3 lövés egy kv3-tól...egy nem sebzett,de a középsõt hogy lõtte oda szembõl azt nem igazán értem...biztos gold volt de akkor is...

Ln Spártai vagyok
Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. december 20. 18:08:18
Jármû: VK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat: 411
Szerzett kredit: 7 965
Csatában elért Achievement: Spártai
Néha valóban ezt érzem 😊
Pláne mikor lelövök egy prém jagdtigert egy lövésig,utána 8 lepattant...vagy mikor ma su122-54-el kergettem egy bat-et(töltött és menekült),kinyírtam ,következõ egy lóri,200 hp-ja maradt,lõtt egy arty belém 1134-et,és annyi...plussz hány olyan kör mikor sebzek 3-4 ezret de nincs már csapat..de gondolom ezeket más is átéli...

na visszatértem! és mit látok?!?!?!?
senki jelentkezõ historical battle-re? :S ennyire nem megy? <#conf>
mert akkor hagyom a francba! feleslegesen nem töröm magam!
Nála reklamálj, nézd meg most is rajtad röhög....

másnak,javítva

nem értem én ezt...mának is ilyen a winrate? bár inkább lost rate ,hihetetlen szopóág 4 napja kb...
de úgyis világvége,meg a prémium is lejár holnap 😊
és az 1 hónapos prémmel csökkent a win...lehet az a baj,ha lejár nyerõ széria jön?

toocha
Akkor várok. Köszi!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

A következõ hétvégi event: Tier VII Focus: Heavy Tanks

Szóval én látok rá némi esélyt 😊
toocha
Tudom, hogy senki sem jövõbelátó, de pont KV3 vásárlás elõtt vagyok, és szerintetek van rá esély hogy a közeljövõben leárazzák?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Basszus, tényleg ez ki is ment a fejembõl. 😊

😄

És ha ott lett volna?

Csúnya is vagy, hülye is, vagy, de ha már bemásztál oda... zzzzzippp.... 😊

Amúgy vicces, mert épp egy randomgenerátort tesztelek a cégnél. Be is állítottam szépen hogy 50%-ban dobjon 1et, 25%-ban kettõt, 25%-ban 3-at.

Ki is derült hogy nálunk is WG-s fejlesztõk dolgoznak akik titkon figyelik hogy éppen tesztelek és rátettek szopóágra, mert a teszt elején az elsõ 6 esetben 3-ast kaptam. Néztem is hogy nincs e SerB az asztal alatt 😊

A PzIII-mal nem bonya az ace tanker. 😊

Victory!
Battle: Serene Coast 2012. december 20. 16:35:07
Vehicle: PzKpfw III
Experience received: 1 942 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 19 846
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"

<#eljen>

Nekem ez ugrik be már jópár napja:
Székely ember gondolkodik, hogy kaszálni kéne a birtokán, s ehhez kölcsön kérné a szomszédja kaszáját. Át is megy hozzá.
- Komám, adja mán kõcsön a kaszáját!
- Adnám én, de van egy kis probléma: ha kõcsön adom, maga kicsorbíjja, akkor mérges leszek. Ha nem adom, maga lesz mérges. De van ám itten egy áthidaló megódás!
- Mi vóna az?
- Hát fogja magát, oszt hazamegy a picsába!
<#nyes><#nyes><#nyes>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ezért jó ez a fórum, mindíg akad egy-két delikvens. Ahogy a vicc mondja:

Megy a vadász az erdõben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelõ kettõt, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idõ múlva sértetlenül elõjön a medve a vállát porolva:
- Vadász, vadász te szopni jársz ide...

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ne kötekedj. Legalább elkezdõdik valami, ami nem egymás fikázásáról szól. Amint írták, gyakorlóban nincs legénység fejlõdés.

Na, megvolt a szokásos heti konstruktív posztod....

Legközelebb majd akkor írj, ha az 50%os legénységbõl 65%-ost csináltál training battléban. Sztem igy mindenki jól jár 😊