World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...meg a Marderkét is.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
a top löveg jobb lesz mint ez? alap 122-es az gyenge volt még csak a su101-é van.
hogy érdemes ezzel menni? gyors de sokan átlövik,azt észrevettem.

Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. december 20. 18:08:18
Jármû: VK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat: 411
Szerzett kredit: 7 965
Csatában elért Achievement: Spártai
Pláne mikor lelövök egy prém jagdtigert egy lövésig,utána 8 lepattant...vagy mikor ma su122-54-el kergettem egy bat-et(töltött és menekült),kinyírtam ,következõ egy lóri,200 hp-ja maradt,lõtt egy arty belém 1134-et,és annyi...plussz hány olyan kör mikor sebzek 3-4 ezret de nincs már csapat..de gondolom ezeket más is átéli...
senki jelentkezõ historical battle-re? :S ennyire nem megy? <#conf>#conf>
mert akkor hagyom a francba! feleslegesen nem töröm magam!

nem értem én ezt...mának is ilyen a winrate? bár inkább lost rate ,hihetetlen szopóág 4 napja kb...
de úgyis világvége,meg a prémium is lejár holnap 😊
és az 1 hónapos prémmel csökkent a win...lehet az a baj,ha lejár nyerõ széria jön?
Szóval én látok rá némi esélyt 😊
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Csúnya is vagy, hülye is, vagy, de ha már bemásztál oda... zzzzzippp.... 😊
Ki is derült hogy nálunk is WG-s fejlesztõk dolgoznak akik titkon figyelik hogy éppen tesztelek és rátettek szopóágra, mert a teszt elején az elsõ 6 esetben 3-ast kaptam. Néztem is hogy nincs e SerB az asztal alatt 😊
Victory!
Battle: Serene Coast 2012. december 20. 16:35:07
Vehicle: PzKpfw III
Experience received: 1 942 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 19 846
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"
Székely ember gondolkodik, hogy kaszálni kéne a birtokán, s ehhez kölcsön kérné a szomszédja kaszáját. Át is megy hozzá.
- Komám, adja mán kõcsön a kaszáját!
- Adnám én, de van egy kis probléma: ha kõcsön adom, maga kicsorbíjja, akkor mérges leszek. Ha nem adom, maga lesz mérges. De van ám itten egy áthidaló megódás!
- Mi vóna az?
- Hát fogja magát, oszt hazamegy a picsába!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Megy a vadász az erdõben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelõ kettõt, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idõ múlva sértetlenül elõjön a medve a vállát porolva:
- Vadász, vadász te szopni jársz ide...

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Legközelebb majd akkor írj, ha az 50%os legénységbõl 65%-ost csináltál training battléban. Sztem igy mindenki jól jár 😊