World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaz, ez benéztem 😊

Mondjuk hogy a KV1Sen mi opság arra kiváncsi lennék, mert az eltelt idõ nagy részében (amíg át nem alakították) igen csak harmatos volt, még csak nem is volt kötelezõ étmenni rajta mert a KV3-al volt elágazásban, és még csak farmolni se volt jó.

patchaou
Bizony, az hozta össze a kreditet IS-7re 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Plusz szerintem az is bejátszik, hogy a nerf elõtt a KV1 az egyik legjobb farmtank volt, rengetegen használtuk (én is kihúztam vele az S51et). Sztem ez is benne van, nem kicsit.

De ott van hogy ez EU szerveren is a KV1S a legnépszerûbb. Mondjuk tényleg sok van belõle, a T6 csaták mindig tele vannak vele. Bár az meglepett hogy nem a Tigris lett a legnépszerûbb Eu szerver tank.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

EGy dolgot figyelmen kívül hagysz "HitlerKitty": a játékosok döntõ többsége az orosz és a kínai piacon van. A német tankok csak európa másik felén vannak agyon hypeolva, ahol jóval kevesebb játékos van.

t26e4 patch óta jobb lett? érdemes beruházni rá?
patchaou
Szerintem simán szar megfogalmazás, hogy kedvelik õket. Az hogy azokkal mennek a legtöbb csatát még nem azt jelenti, hogy tetszik nekik és szeretnek is vele menni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

I.C.ram
Érdekes, hogy a ruszki tankok uralják a piacot, pedig egyáltalán nem olyan népszerû tankok játékon kívül, mint a Tiger, KT, stb. Szóval egyértelmûen az OPságuk miatt kedvelik õket.
Az igazi GDP killer játék, 230.000 évet csesztünk el az életünkbõl világszerte.

2012: On the Warpath

flashpointer
Láttam szokott itt acc eladás hirdetés lenni. Azt tudjuk hogy mennyire eredményesen? :]
Az a helyzet hogy én is el akarom passzolni, megköszönném ha adnátok egy tippet hogy hova érdemes még kitenni. Árban meg úgy egy tizesre gondoltam, mert jó lenne minél hamarabb.
köszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Prém tank: type59, 3. skill
100 arany, 7 misi pénz, 50k free XP, meg úgy 500k átváltható freebe
összesen 25 garázshely
garázsban:
Mouse,
E50 140k xp
VK3002DB 75K xp
JagdTiger 130k xp
GWtiger 30K xp
OBJ704 250K xp
meg egy csomó 5-6 os mindenbõl, 16 garázshely foglalt.
Kifejlesztve:
IS7
IS4
E100
franci amx50 100
amcsi t5-t6 ig
angol t5 t6 heavy med

Emancipate yourself from mental slavement!

Eagle16
Kivételes eset volt csak.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A kedvencen a végig HE-vel lövöldözõ buzi az E-75 ben. szórta a 72 HP mínuszokat.

Legutolsó köreim: 5%, 19%, 32%, 9%, 15%.
Mindben volt retardált sötétpiros E-75 vagy IS-3.

Mint a Coca-Cola reklamban volt: Unnepelj ma velunk.... <#nevetes1>
Most nincs fent az XVM, de ennyire szar lenne a helyzet? Honnan kerult elo ennyi mikulas?

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Solten
Ja, a Nyugat-europainak a Lajtatol keletre (egykori vasfuggony) mar EAST, a vadkelet. 😊

Saor Alba

Kár, pedig élvezetes csaták voltak.

Gondoltam inkább beugrom Quickfingerhez megnézni, hogy mit alkot, erre éppen kinyírt véletlenül egy saját T71-et, rá 2 másodpercre meg kicsapta egy arty a T-54-bõl. 😊
Ja, én csak azt nézem, ki merre kolbászol. 😊

Érdekes, hogy medbõl a leglassabbat vitték. Gondolom a hegyes-völgyes terepen, a gun depressionje miatt.

Ahhoz képest, hogy EU East van kiírva a streamen, Balkan selejtezõ meccset mutatnak 😄

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Ott volt alapból, de egy feliratot sem tudok elolvasni.
popey8
Úgyse nagyon lehet látni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Át lehet rakni 480+-ba. jobb oldalt lent.

Azt se látom, ki van kivel ezen a felbontáson...
f24sg
EZ nagyon remek! Pedig amit lehet, beraktam, clutch braking, legnagyobb motor, stb.
A bétát még végig-TDztem, és azért ment a dolog, most meg kb. mintha premiumként vettem volna õket 0 tapasztalattal.😄

Az új francia TDk-rõk meg már írtátok, hogy elkapta a Foch-okat is a butítás, szal azokba bele se kezdtem.

Komolyra fordítva a szót, te mit vársz ha több hétig a elég agili tankokkal tologatod majd beûlsz néhány lassú TDbe. Naná hogy szörnyû érzés.

Kb olyan mint amikor az autópályán döngetsz, aztán a lehajtón le kell lassulnod 50re. Olyan mintha állnál 😊

Csak a ferdit nerfelték mobilitás ügyben, az ISU az buffolva lett. Igy lettek egálban 😊

f24sg
Több hét jó kis E-50-ezés, cromwellezés, cometezés után beültem a jó öreg ISU-ba, meg a Ferdibe.
Szörnyû élmény, CSAK vesztes csaták; úgy érzem, semmi hatásom nincs a végkimenetelre, a TD-im pedig baromi lassúak az emlékeimhez képest! (volt ezekkel valami mobility nerf?!) El sem tudom képzelni ezek után, milyen lehet egy T-95-ben.
Amúgy a Comet nem rossz, még a cromwell után sem, a rosszabb mozgásért kárpótol a hulldown+gun depression.
RO4 ESL stream. HUNS - Underdogs vs. BiA-2 The rolling goats

http://hu.twitch.tv/bump_wg

Meg még sikerült elsõre dupláznom T54-el és M103-al csak az a büdös kölök újraindította a gépet, úgy hogy azok nincsenek benne. 😊

wot nick: PsychoTrooper

Ha mindenki panaszkodik akkor én is.

Gyõzelmek / Csaták 7 / 10 70%
Átlag / Össz. tapasztalat 1 098 / 10 985
Összes kredit 303 386

wot nick: PsychoTrooper

Na de a kommenteket is nézd....

Irving Rojas · Houston, Texas
Austria died when Steve Irwin died.

Amerikaiak ugye.... 😊

Hát... itt sokan voltunk - van egy vasút megy a pályán be a városba. középpen folyó meg nagy sok mezõ. Nem highway vele együtt jött be nem ugrik be a neve. T34 én votlam a top egyedül t8. Enemy type jöna folyóban. Megölöm. enemy 10 tank jön nema városbvan ahol a hvy-k szoktak. Az embereink hullanak. Én csaka térképen látpm õket õk engem nem. Hummel (utológasoan is a rohadt kurva nénikéjét) meg a 5 kv-1s JP tiger p cromwell mega franc tudja még mi kicikcakkozott annak rendje és módja szerint. Ez az egész - a csapaton 95%nak lemészárlása - nem tartott tovább mint 3,5-4 perc.
LOOOL
Na na.
kép

<#nevetes1>
Solten
Erdekes hogy meg nem kaptam csetbant, batorito, onbizalomnovelo hozzaszolasaimmal teleflemelem a csetet 😊)

Saor Alba

Múltkor inkább betettem a no chat modot.

Nálam pont fordítva van. Felbasznak szidom õket aztán egyzser csak beköszönt a nyugalom elfogadom, hogy balfaszok és... give a fucking shit üzemmódban játszom 😊
A mayákhoz kell nézni, és ott 13.51 van...

Vmikor délután lesz azt hiszem Az még odébb van! Plsu ki tudja? lehet hogy ott már vége is a vlágnak csak ide még a hír nem jutott el. 😉
Solten
Nem tudom de tegnap olyan edesek voltak, 2-en voltunk a tamadok 15 ellen (en heavy meg egy medium-os srac), amit nem szedtunk ki azt a ket artista intezte el, mikor is mar majdnem a bazisnal jartunk vegul is kinyirtak minket, de addigra mar megtizedeltuk oket. Nos a tobbi meg eletben levo novenyzet (akik a szikla mogott voltak nem mozdulva eletben voltak meg) meg mindig acsorgott a terkep kozepen total letszamfolenyben. Beirtam egy batorito move f*ckers-t es megindult az ivazio! Ketten maradtak kozulunk eletben a vegen majdnem kinyirta oket is az utolso arty 😄DDD De sikeresen befoglaltak a bazist, nagy heppi end...

Saor Alba

bujcsik555
Írj be engem is, Marder II-t tuti tudok vinni, crusaderhez még 3k xp kell hogy kifejleszzem, de addigra biztos meglesz 😄 Ahova jobban kell ember oda raksz majd...(ingame ugyanaz mint itt a nevem)

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Chatbann az egyik legjobb dolog.... olyankor én sztóikus nyugalommal tudom szemlélni a dolgokat 😊

A Föld jelentõs részén már dec. 21 van, tehát asszem ezt benéztük <#nevetes1>
2:15. A ok kibaszott gyökér noob remélem ott fog megdfögleni holnap kínok között fetrengve hogy a jó büdös kurva annyukat. Hogy lehetnek ennyire SZAR VAK RETARDÁLT BARMOK???

Minnél többen vannak fenn annál nagyobb kibaszott seggfejek. Ráadás vmi kurva geci kiscserkész fasszopó is fejjelentett így a chatbann is él holnapig nehogy eltudjam küldeni az édes kurva annyába az összes büdös retard gecit.
MÁr sorry de vagy én is kimegyek lövöldözni...
és még hogy én (egyedül) káromkodom szét a fórumot! 😄
😄DDD <#hehe>
Jobb is hogy hónap vége a világnak. Legalább ez a sok szar gyökér mind megdöglik ahelyett hogy itt a wotban basznák el az ember szórakozását.
írd meg hogy mivel jönnél! és beírlak a táblázatba!
max. ha tényleg nem leszünk meg akkor jösz és tesztelgetünk 😊
Jaja. Tesztelgethetünk is akár.