World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk hogy a KV1Sen mi opság arra kiváncsi lennék, mert az eltelt idõ nagy részében (amíg át nem alakították) igen csak harmatos volt, még csak nem is volt kötelezõ étmenni rajta mert a KV3-al volt elágazásban, és még csak farmolni se volt jó.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
2012: On the Warpath
Az a helyzet hogy én is el akarom passzolni, megköszönném ha adnátok egy tippet hogy hova érdemes még kitenni. Árban meg úgy egy tizesre gondoltam, mert jó lenne minél hamarabb.
köszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
100 arany, 7 misi pénz, 50k free XP, meg úgy 500k átváltható freebe
összesen 25 garázshely
garázsban:
Mouse,
E50 140k xp
VK3002DB 75K xp
JagdTiger 130k xp
GWtiger 30K xp
OBJ704 250K xp
meg egy csomó 5-6 os mindenbõl, 16 garázshely foglalt.
Kifejlesztve:
IS7
IS4
E100
franci amx50 100
amcsi t5-t6 ig
angol t5 t6 heavy med
Emancipate yourself from mental slavement!
Mindben volt retardált sötétpiros E-75 vagy IS-3.
Most nincs fent az XVM, de ennyire szar lenne a helyzet? Honnan kerult elo ennyi mikulas?
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Saor Alba
Érdekes, hogy medbõl a leglassabbat vitték. Gondolom a hegyes-völgyes terepen, a gun depressionje miatt.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A bétát még végig-TDztem, és azért ment a dolog, most meg kb. mintha premiumként vettem volna õket 0 tapasztalattal.😄
Az új francia TDk-rõk meg már írtátok, hogy elkapta a Foch-okat is a butítás, szal azokba bele se kezdtem.
Kb olyan mint amikor az autópályán döngetsz, aztán a lehajtón le kell lassulnod 50re. Olyan mintha állnál 😊
Szörnyû élmény, CSAK vesztes csaták; úgy érzem, semmi hatásom nincs a végkimenetelre, a TD-im pedig baromi lassúak az emlékeimhez képest! (volt ezekkel valami mobility nerf?!) El sem tudom képzelni ezek után, milyen lehet egy T-95-ben.
Amúgy a Comet nem rossz, még a cromwell után sem, a rosszabb mozgásért kárpótol a hulldown+gun depression.
wot nick: PsychoTrooper
Gyõzelmek / Csaták 7 / 10 70%
Átlag / Össz. tapasztalat 1 098 / 10 985
Összes kredit 303 386
wot nick: PsychoTrooper

Irving Rojas · Houston, Texas
Austria died when Steve Irwin died.
Amerikaiak ugye.... 😊
kép
<#nevetes1>#nevetes1>
Saor Alba
Nálam pont fordítva van. Felbasznak szidom õket aztán egyzser csak beköszönt a nyugalom elfogadom, hogy balfaszok és... give a fucking shit üzemmódban játszom 😊
Saor Alba
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Minnél többen vannak fenn annál nagyobb kibaszott seggfejek. Ráadás vmi kurva geci kiscserkész fasszopó is fejjelentett így a chatbann is él holnapig nehogy eltudjam küldeni az édes kurva annyába az összes büdös retard gecit.
MÁr sorry de vagy én is kimegyek lövöldözni...
max. ha tényleg nem leszünk meg akkor jösz és tesztelgetünk 😊