World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mai egyik szuper hírónk. A 153. csatájában hetes top tank <#falbav>#falbav>

Ma már nincs suli?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ki van fejlesztve a Tiger I és az IS, jó lenne féláron megvenni mindkettõt... <#idiota>#idiota>
Kis magyarázat a színekhez:
Kék: nagyon szuper játékos
Zöld: szuper játékos
Sárga: közepes játékos
Narancs: "jobb ha el adod a tankod" játékos
Piros: "mindenkinek jobb lesz ha törlöd a játékot" játékos
A csata kimenetele sejthetõ volt:
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Toweliee - pucolós az is, akinek be kellett volna vonulnia letöltenie a büntetését , de nem akarózott neki 😊 Bár katona nem voltam, de azt hiszem ott is létezik/létezett, és sok szó ami bent használatos a seregbõl lett átvéve.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott a kilõtt tigrise a hegyen a bokorban, a csatát egyébként "KURWA ANYÁTOK" köszönéssel kezdte.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
SovereignXY: Kérdés, hogy milyen szavak. Akármennyire is vicces lenne, ne örülnének a kis ingyenélõk, ha manager helyett intézõnek hívnánk õket pl. 😊
mobiltelefon: keráló (a merülõforralót is így hívják)
legolcsóbb tudatmodósítószer: dobi (1 db fekete tea fél L vízben forralva amíg kb 2-3 dl víz marad meg; olyan a hatása, mint az amfetaminoknak - nagy mennyiségû koffein ázik ki belõle kis a koncentrátumó folyadékban)
pedofil: pedro
szökésben lévõ: pucolós
áruló: vamzer
elsõáldozó: elsõbûntényes
hipp / hippi / hipis: szemle stb stb.
Hát...
Tényleg jó kis OP tank, a mozgékonysága van olyan jó mint egy átlag medé (ezen meg is lepõdtem), az ágyú pedig tényleg remek - tök jó, tegnap volt nem egy "utolsó harcos" momentumom, amikor már jöttekk rám minden irányból a pirannyák, de egy-egy bátrabb hetzer-stug-pz4 bizony damage szerzés helyett az én killszámomat gyarapította 😄
Az MM besorolása is egész jó (feltéve persze hogy mostmár nincs az a feature hogy az elsõ 10 meccsen kedveznek a játékosnak, úgy emlékszem ezt megszûntették).
Hé nyelvtannáci: szmájlit (vagy hogy te is értsd, "mosolygós kis fejfigura jeleket") azt használhatunk ebben a topikban?
A másik, szólnál légyszives a fórumfelügyelõknek (hogy a primitívek is értsék, moderátorokra gondoltam) hogy ugyan nevezzék már át ennek a római piacnak (értsd fórum) a címét "Tankok világá"-ra, mert hát mégiscsak magyarok vagyunk.
De annyit azért árulj el, szereztél bent új barátokat? 😄
A fogvatartottak szavai arra engednek következtetni, hogy a legtöbb esetben a szlenghasználat automatikussá válik a (😎 kinti világban nagyfokú önfegyelemre van szükség (de a szándék a legtöbbekben megvan rá), hogy a szlenghasználatot koordinálni tudják: Az emberhez hozzánõ, el se tudja kerülni. A telefonban is így beszélek már. Bár tudom, minõsíti az embert, rossz értelemben. — Ragadós, beépül a mindennapi szóhasználatomba. — **
Van, aki teljesen felveszi, van, aki küzd ellene. A szleng használata egyenes arányban van az intelligenciával. Aki hülye, nem is tudja, hogy szlenget használ, mert a rendes magyar nyelvet sem ismeri. Ez a rendes közege, azt se tudja, mi az a szleng. Sokan itt nõttek fel, vagy az egész család ebbe nõtt bele.
B=börtön
*fogvatartottak
**Mikor elõször szabadultam, még a fiatalkorúak börtönébõl, bent annyira rászoktam arra, hogy ezt mondjam: hidd el, nem hazudok, anyám basszam meg! Mikor kiszabadultam, apámnak is így bizonygattam az igazamat. Akkora pofont levágott (adott), hogy még most is érzem.
"Én jobban szeretem az igazi szavakat. Bevallom ezeket a jelöléseket nem ismerem, és nem is szeretném õket túlzottan használni, kivéve az olyat mint a 😄, 😊)) stb. Bár ezeket sem a rövidítés miatt hanem inkább csak azért mert tetszenek és kifejezõek. Egyébként is mit érdekel bennünket az angol rövidítés, akkor már inkább legyen magyar. De attól tartok, hogy még így is eltorzul illetve feledésbe merül a szép, hangzatos stb. magyar szó. Még a minden napi beszédben is zavar, ha valaki túlzottan szlengben beszél (persze nem mintha nem érteném, inkább nem tartom szépnek, hangzatosnak), és közben oda jut, hogy egy egyszerû hétköznapi szót nem fog megérteni csak szótár segítségével." („fufu”-tól vettem át.)
Úgy rémlik, a Panther-ral /amit rohadtul utáltam/ kezdtem a Tigrist is, hogy már meglegyen rá a top ágyú meg a motor.
elé mentek meghalni? XD
Peeete, hát egész tûrhetõ tank ha szerencséd van pattognak rólad😄 lövege jó, gyorsulás fordulás jó sztem, csak papír😄
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Már érdemes volt olvasgatni a fórumot 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
The Matrix has you...
IS-en meg volt anno azaz ágyú, de utáltam.
Aztán megvettem a SU-100at kb fél éve. T6ban már nagyon király az a gun.
Innen már egyenes út volt a KV-1S.
Van itt vki akinek van a garázsában fun tanknak megtartva és rendszeresen megy vele?
Nem látom az okot a mögött hogy miért ez a legnépszerûbb... nem vitatom hogy az, oda van írva, de az hogy erõs T6os tank, önmagában nekem kevésnek tûnik 😊
Csata: Steppes 2012. december 20. 23:50:59
Jármû: Jagdtiger
Szerzett tapasztalat: 1 196
Szerzett kredit: 33 676
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
9 kill😊