World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
Azért van vesszõ is ott😊
"A hétvégi, karácsonyi"

amúgy kimaradt ez: "meg a"

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Köszi, király vagy!
Gondolom vasárnap. Mivel hétvégére más special van.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sunsetjoy
A 100 goldot már többen megcsinálták, régebb óta van amúgy.

A hétvégi, karácsonyi specialt mikor írják már ki, vazze ? 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

http://worldoftanks.eu/news/5328-contest-better-safe-sorry/ lehet versenyezni+ aki beállítja az accjához a telefonszámát kap 100 goldot.
Butították a T-54 tornyát vagy megint gold ammo volt? Mert a Tigris meg én nem tudom mi közvetlena lövegpajsz mellett lõttek át. A lövészt ki is nyírta. ÉS nem 5 méterrõl hanem vagy 350rõl
Felraktam ide egy xvm configot.
Ha esetleg kell valakinek.

A színezés a régi sötétpiros-piros-sárga-zöld-lila kombóra van állítva. Az effet kiírja a tank felé is színezve, az altra pedig a játékos nevét és az adott tankkal a csaták számát százasával, színezve az adott tank winrate-jével.

Bár csak pár kört mentem,de nem.
Csak a hang akadozik néhol.
Másnak is lefagyogat ma a játék?
Majd ha learatják a rizst kínában, addig sajnos nem érnek rá a tankjaik 😞.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

következõ patch,február körül.
Aha, ott.

Itt az editor

Kicsit el lehet szöszölni vele amíg belövi az ember.

Semmit nem jelent, mert a KV rebalanszolásáig és szétválasztásáig a KV volt az alap farmoló tank, mindenkinek volt egy, sok csatával. Gyanítom a szétválasztás óta csak az játsza, akinek át kell haladnia rajta.

Igazából erre a hsz: 191587-re akartam válaszolni.

Nem tudom hol hibáztál, néha a saját bénázásommal sem vagyok tisztában.

wot nick: PsychoTrooper

Sziasztok! Kínai tankok mikor jönnek ki? A róluk készült videóban 8.2-as verziót jeleztek.
Egyébként ma már úgy tartják a nyelvészek, hogy 2 dolog volt igazán veszélyes a történelem folyamán a magyar nyelvre, amitõl kipusztulhatott volna.
1 - A tatárjárás
2 - Kazinczy és társai
Szóval no comment....

"3-Ki lehet belõle húzni 1 artyt is, 140k XP-ért, ami elég sok."

Többé már nem... mondjuk idén még lehetett, meg jó farmtank is volt.

Ennyi... Minden más csak a hülyék szélmalomharca. <#vigyor2>

Hogyan lehet ezeket beállítani az xvm-ben? Gondolom abban van.

Magát az eff értéket iratom ki a tank felé színezve. Szerencsére a sajátomat nem írja. 😄

Azt, hogy a tankkal mennyit ment, azt is az editorban lehet? Beállítom alt-ra.

Azért 3 dolgot vegyél figyelembe.
1-A KV nagyon népszerû farmtank, fõleg régebben volt az.
2-Ha CW-zni akarsz akkor nem tudod kikerülni, mert az IS7 az alap tank CW-re.
3-Ki lehet belõle húzni 1 artyt is, 140k XP-ért, ami elég sok.

Nekem az egyik kedvenc példám ezen a téren, amikor a nyelvújítók megalkották a "légeny" szót - a levegõre.
Persze mindenki gondolja és bólogat is, hogy azért nem honosodott meg mert milyen hülye szó.

Amikor is az ember bedobja, hogy a nyelvújitók csinálták a "mozdony" szót is, ugyanebben a szellemben. Az meg vhogy megmaradt.

Szóval ülhetnek fenn a fejesek és mondhatják mi a helyes, mi a nép döntünk. IMO 😊

Könnyen átkonfigolható, nekem 4 szín van (piros, sárga, zöld meg lila a szakeszfajáknak) azt doszt.

Sõt, játéktérben a tank neve mellett a HP csik fölött egy kis @-t is beraktam az effi szerint színezve. Így egybõl látszik a körülöttem sertepertélõ tankokrõl hogy miféle szerzet vezeti. Pl ha a közelemben ólálkodik egy baráti piros "kukacos" (netán pont mögöttem van), szépen adok neki helyet hadd menjen, nehogy beblokkoljon.

+ nagyon jó feature, hogy ki tudod iratni mindenkirõl hoy az ADOTT tankkal mennyit ment már.

Vannak néha érdekes állatfajok, pl aki tegnap volt olyan, aki több 1000 csatát ment VK3002DBvel...

Komolyan nem tudod máshol kiélni a nyelvmûvelõ hajlamaidat? Másrészt utánaolvashatnál, hogy a különbözõ szlengek is a nyelv részét képezik. Az meg elég fura hogy ha pár ember dönti el hogy egy nyelvnek mi értékes és nem értékes része.
Lammaer: Ez nem a Tankok Világa, hanem a Tartályok Világa topik<#banplz>.

7-en vagyunk egyenlõre a holnap 17:00-kor megrendezendõ historical-on!
Úgy néz ki, hogy nem leszünk meg 30-an, mert több jelentkezõre számítottam! 😄 De nem baj! Továbbra is lehet jelentkezni! Ha mégis meglennénk 30-an akkor csata lesz! Ha nem akkor teszt! Megnézzük, hogy mire mennek egymással a tankok 50%-os legénységgel!
Úgyhogy továbbra is lehet jelentkezni!!!!
Van még szabad hely: Battle of El Alamein
Nem! 😄

A penitenciád 60 kör AMX-40, és 40 kör stuart M3. 50%os legénységgel mindkettõ.

Estére fenn legyen a screenshot a szerveren hogy megcsináltad (kezdõ csata számok majd büntetés letöltése utáni csataszámok).

Majd megtanulod a rendet, a kutyafáját!

Errõl trécseltünk tegnap.... mondjuk pont a KV1, na az a szovjet ág óta igencsak halovány 😊

Meg amúgy is, szted ki élvez jobban egy KV1-et mondjuk egy sorozatlövõs AMX-nél, vagy egy jobbfajta t8-t9es mednél?

Kettõ event lesz a hétvégén és mindegyik szombattól-hétfõig fog tartani.

1. event: Tier 7-es heavykkel kapcsolatos event lesz (sztem leárazás + credit hozamnövelés)
2. event: holiday event (ide sztem felszerelés leárazás lesz meg egy-két t5-t6 tank féláron)

Úgyhogy visszaveheted elég nagy eséllyel a KV-3mat sztem.

patchaou
Nem biztos hogy az a kedvenc amivel a legtöbbet mennek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

De az tényleg nem tûnt fel senkinek, hogy az NA szerveren a KV-1 a kedvenc hk, és nem valamelyik amerikai modell? És gye nincs soviet bias... <#eplus2>

Trucker39
F1 racing. 😊

http://mwreplays.com/replay/7R90P80QC44I/

Trucker39
Hol látsz egyet? Én 3 sebzõt látok. De igazad van, nem volt túl jó a meccs. Hol hibáztam? Nem szaladtam TD-vel a többiek után, akik szerencsésen elvéreztek az elsõ néhány perben. Ha én is szaladok, kicsit hamarabb vége lett volna a csatának.

A legjobb hír mióta elindult a játék. Két év alatt sikerült rájönniük hogy magas tierû arty a top tier csatákban tönkreteszik a játékot és használhatatlanná a lssú tankokat.

Axon
Megnéztem. Ez tényleg nem valami komoly. Legfeljebb farmolgatnék az S-35CA-val és az AC Mle 1946-al.

Azért ha egy ilyen leosztásba csak egy sebzõ lövést adnék jp-vel bennem felmerülne a gyanú, vajon én mit rontottam el.
Tegnap is volt két olyan csatám E75-el ahol vagy az elsõ percben benyaltam valami óriási sebzést, és ez meghatározta a játékomat vagy alig lõttem értékelhetõt, és nem kicsit éreztem szarul magam a bukott kör miatt.
Égett is a pofám a szakasztársam elõtt aki meg végiglõtte az ellenfelet.

wot nick: PsychoTrooper

Gondolom a mostani T8-asok mennek fel T10-be. A limit már tényleg idõszerû lenne, mert alacsony tier-ben is egyre gyakoribb a 4-5 tüzéres csata. A "sok munka" szöveg azért eléggé árulkodó.

Solten
A jenki mar kinnt van, hasonlo lesz csak valamivel benabb.

Saor Alba

Axon
Köszi a választ. Néhány hónapja eladtam a KV3-as tankom, hogy az akkori felszerelés akcióban minél több felszerelést vegyek a tankjaimra. Azóta várom, hogy féláras legyen és vissza vegyem, mert nagyon szerettem.

Nincs a T34-ben gold ammó,csak sima.De arról nem tehetek hogy T95 az oldalát mutatta végig,Jpze100 meg ráfutott egy low hp-s e75-re és nem érdekelte hogy simán mögé kerülök.

Storm: Expanding arts branches up to 10 levels already planned (and we also believe that it must be good for you).
As there are a lot of machines on which herpoymikakih almost no disk imaging, and because now enter the arts need to write a lot of converters (for transfer tanks at other levels), then this is not so simply as it seems. By the summer, and can govern. And while there will be a nerf arts and include limits on the balancer Artoo. Most likely first limitation balancer, and then nerf because changes in test machines for a long time, and the changes balancer now in active work and testing. Details on the balancer will come later - when the official announcement features.

fordítsa le aki szeretné😊 lesz arti gyengítés,lesz limitálás,ki lesz szélesítve az artiválaszték is tier 10 ig,de ez "sok" munka amihez idõ kell😊 ennyi a lényeg
T10 csatában T34-el kinyírtam egy T95-öt egy Type 62-t majd végül egy JgPzE100-at,sérülés nélkül megúsztam.De micsoda ugatást kaptam,voltam golden boy,premium noob stb.Mondjuk felét nem értettem.

semmi.valószínüleg holnap fog kezdõdni és mivel egy nappal késöbb indul egy nappal késöbb is ér véget,és a szokásosnál többet nem is kell várni,3x xp néhány tier 5-6-7 tank féláron ,és hasonlók.
Axon
hétvégi eventrõl van valami hír?

Solten
Europa tobb regiojaban mar az van. Tegnap este benabb volt a szinvonal egy x3-as hetvegenel 😊

Saor Alba

Nincs olyan szerencsénk...
Most olvasom hogy nerfelik majd az artykat és limitálják a számukat?
Mi a fene?
Megjött az eszük vagy mi?
8 csata 7 vereség😊
Alakul😊
Azt hiszem új rekordot állítottam fel,egy csata alatt 770 ellenséges tankot lõttem ki.<#whatever>
Legalább is a játék szerint,igazából csak 2 volt egy Is7 meg Obj261,de a jelentés szerint 770.

patchaou
Szerintem most ébredtek fel, eddig nekem jó volt, de estig inkább hagyom.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ilyet azért T10-ben is lát az ember,több ezer csatával.<#idiota>
(igaz azért a 10-100 csatára "nagyprémtankKELL" emberkéknél kicsit jobban😊