418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Elárulhatná a WG miszerint működik, mert 100%-hogy nem úgy működik, mint randomban.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2018.02.23. 20:27:20 -
Valami káosz a ranked exp rendszere. Össze vissza ad. -
viper07 #400756 Na kérem szépen ezt valaki hozzáértő magyarázza meg nekem. AZ előző csatában a 0- nulla- sebzést és 455 assist -ot , valamint 2 felderítést produkáló IS7 több XP- t kapott, mint én, akinek 1963 sebzés + 1720 assis-om volt, igaz nem derítettem fel senkit. Ez hogy van ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nah rank15 megvan. :D -
De, mindegyik T10 tankkal lehet keresni randomban. Amikor 3xos hétvége van és letriplázom őket, kb fél millát keresek. Prém fiókkal persze, és ritkásan kell aranyat tölteni. Meg kis javító kis elsősegély, amit leárazáskor vesz az ember. :-)
Rank 9 4 sevron -> rank 6 lassan. Sztem ezt a módot nem nekem találták ki. :-D -
asolyom #400753 Akkor csak én nem tudok nagyon játszani a Maus-szal, de ennek ellenére úgy érzem, hogy a mai metában az IS-7 vonal sokkal életképesebb, mint a Maus. Nem véletlenül írtad te is, hogy a rangsorolt csatákra is inkább az IS-7 megy, mint az Egér. Más kérdés, hogy egyébként egyik 10-es tankkal sem lehet keresni, azok inkább csak viszik a pénzt. A nagyobb baj az, hogy sokszor még a 8-as prémekkel sem lehet túl sokat farmolni a MM miatt. -
Is7 257 torony tetejét simán belövöd közelharcban, 705nek meg a motorházát vagy a tornya hátulját. Míg ők nem nagyon, még körbetáncolva is pattinthatod őket. Távolról meg azért egyik sem acélos. -
asolyom #400751 Na ja, a tornyot az ágyútól jobbra és balra 260 feletti pen simán viszi, amikor lőni készülök, miközben az IS-7, Objekt 257, 705, 705A torony frontja "körberöhgi" a Maus prémium lőszerét. Sajnos ez így felejtős. Egyébiránt volt olyan meccs, hogy 7500+ pattintottam, csak éppen sebezni nem bírtam a fent említett körülmények között. Most már sajnálom, hogy nem az IS-M-re költöttem a kreditet.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.02.23. 19:10:34 -
Nézegesd tank.gg-n, hogy milyen szögben kell forgatni, hogy lepattanj egy átlag TD ágyú goldjáról. Persze, mint mondtam, lényegtelen, mert amikor te akarsz lőni, akkor mindenképp átlövik a tornyát szemből. Max akkor van esélyed, ha kicsit cheeseled őket, hátha ellövik magukat.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.23. 18:55:18 -
asolyom #400749 Utóbbi idők legsz@rabb döntése volt a részemről ennyi kreditet beleölni a Maus-ba. Ennél nagyobb pénztemető nem létezik ebben a játékban. Gold nélkül gyakorlatilag használhatatlan, viszont golddal bárki belövi. Lomha szutyok, a 9-es Objekt 257-tel több átlagsebzést tudok összeszedni, mint ezzel az ótvaros vastömeggel.
-
A "ranked alkalmából leárazzuk nektek a t8-t10 tankokat" event része. -
Dehogynem, és sztem még mindig lehet. -
Most dobàljàk rankedben 5+10es csomagokban:-D
Csak sajnos nem az elején:-/
Ha jol tudom csak az Usàkoknàl lehetett venni,nàlunk nem. -
Ezért adtam el én is a T34emet, meg mert már rohadtul untam, hogy milyen lassú. De ez az STRV S1, 288mm pen... (És pattog. :-D) -
pett3rson #400744 ezt a +50% krdeit boost-ot venni lehet vagy nyerni is valahogy? most volt akcióba 8k vagy 11k-ért, (plusz arany, plusz pénz), de nem akarok már többet költeni, maradok a premium nyújtotta lehetőségeknél. Most Löwe-vel is elég jól tudok farmolni és még alig mentem vele. Hát ha még maxolva lesznek a srácok, ihaj-csuhaj. T34 továbbra is átkos, szinte semmi sebzést nem viszek be az ellennek... -
Jó, hát nem reverse sidescrapelek Type 5 ellen, elhiheted. :-D -
Addig jó is míg a tornyodat lövi,de ha alád rottyant,azt nem fogod megköszönni 
Ott már repkednek akár a 7-800-ak is
-
Én most IS7el próbálkozom... a tornyába a Type 5 is 30akat sebez, szóval lőhetik ezerrel. :-D Csak pozíciót kell vele találni... A -6 fokos depressionhöz. -
Én még csak 3 as szinten tobzódok,de MrCif taktikáját követve,a S.Conqi elég jól adja.Egész jól elvoltam alap lőszerrel,így a csaták többsége +os volt.De tudom,hogy ha továbbjutok ott már kelleni fog a 2es golobis 
Akkor majd du nekem is a farm-rol fog szólni
-
Így már értem. :-) Én 2re hazaértem, betoltam még egyet ranked előtt, úgyhogy most van lóvé. :-D -
Mert sajnálom 
5-töl dolgozok,olyan sok nincsen sajnos hogy fél-egy órákra is bekapcsoljam. -
Mé' nem rax be egy +50%-os kredites cuccot? -
Érdekes módon 16h után eltűnnek a t10es tankok,ami nem baj
lehet pedozni saját tierben
+gyűjtögetni a kreditet estére a rankedre
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ezen most jót röhögtem,skill4tu gangbang:-) -
Kétlem. :-) De vigyázz, nehogy elszóld, és hozzám hasonlóan leragadt te is az "Elo hell"-ben. :-D -
Remélem sokan leragadnak és rang 14-15 elég lesz a biztos liga1-hez. -
Megnézed nap végén a total játékosszámot jövő hétvégén, abból már jó közelítéssel lehet majd következtetést levonni. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.23. 13:46:13 -
asolyom #400731 Állítottam a GUI-t, és most nem látom a töltés idő visszaszámlálót. Hogy lehet visszahozni? -
Tolni kell tovább. Jósolni nem tudok, szóval semmi ötletem mennyi is fog kelleni a gold ligához a végére. -
asolyom #400729 Tudom, hogy ezen nem változtat az xvm, de legalább nem mindjárt a betöltésnél látom előre a csata kimenetelét, hanem csak 1.5 perc múlva, amikor 0-5 áll az "eredményjelzőn".
-
Plata #400728 XVM nélkül is ez van,gyors és röhejes csaták.
Mentem T49-el hogy a sok hülye miatti feszültséget levezessem némi marhulással.
Csak négyet tudtam lőni és vége volt.Az egész csapat egy csokorban dekkolt és halt meg.
Azért jobb kedvem lett,padlógázzal yolozva oneshotoltam skorpiót majdnem nulla szűküléssel.Bár ritka balfasz csapat van a tankban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.23. 11:11:41 -
A rankedezö mesterektöl kérdezem,hogy ha eléri valaki a 15.ik rankot,akkor utàna mi kelll kell ahhoz,hogy a gold ligàban is maradjon?
Tolni kell a jàrmü rangot?
-
asolyom #400726 Én most már nem rakom vissza. Lehet, hogy csak véletlen, de azóta xvm nélkül 5-1, előtte 0-4. 
Így legalább nem látom, hogy ki a szláv, vagy piros, zöld...stb.
-
pett3rson #400725 Személy szerint Én is használom, de Én meg arra, hogy nézzem a hozzám hasonló vagy inkább sokkal jobb emberkéket, bízva abban, hogy ha rátapadok a seggére, akkor ketten többet érünk el. Általában bejön.
Majd ha jön az új dizájn akkor lehet nem fogom használni...majd meglátjuk :)
-
asolyom #400724 Nagy ívben tojok a statisztikámra, csak szeretnék jó csatákat menni, és lehetőleg győzni. Viszont lehet, hogy én is leveszem az xvm-et a francba, mert való igaz, hogy már akkor kezdek stresszelni, amikor meglátom a sok piros Mikulást.
-
Plata #400723 Nekem asszem ez a ranked tökre kimarad,rossz időben van.pont akkor nem érek rá.
-
Ja szoktunk,még én is mint mezei noob 
Dézd meg ezt a wr görbét
Nekem is volt ilyen szériám,de akkor súlyos magánéleti gondjaim voltak,nem is ment a játék
Szerintem nagyon rááfeszülsz ere a dologra és azért nem megy.
Tudom mert én is így vagyok vele,minél jobban erőlködök annál jobban nem megy.
Már kb 2 éve nem használok xvm-et,de már a statisztika modot se,mert állandóan azt nézegettem,és ha nem volt megfelelő a szine
akkor már stresszelitem,és jöttek a hüjeségek.
Mostanában a nap végén ránézek oszt jonapot. Lett amilyen lett
-
Pont fordítva
az Fv-t vették ki,és az S.Conqi van helyette.
-
asolyom #400720 Úgy őszintén kedves fórum társak, ti azért néha szoktatok ebben a játékban nyerni is?
Nem tudok másra gondolni, mint arra, hogy elfelejtettem játszani ezzel a játékkal, mert szinte mindig a szopó oldalon vagyok, akármelyik tierben, akármelyik tankkal is megyek. Régebben azért sikerült kicsit több, mint a csaták felét megnyerni. Mostanában állandóan 30-40% WR között vegetálok jobb esetekben. Tényleg én lettem ennyire béna? Lehet, hogy ez is benne van, viszont amikor 1.5 perc után, mire mondjuk megközelítem az ellenfelet, 0-5 áll az eredményjelzőn, akkor talán felmerül bennem az, hogy ismét csak nőtt az amőbák serege ebben a játékban, és 0-5 után már nem csak én vagyok a hülye, ha nem tudom lehozni a meccset, akármilyen lila WN8-at is lövök össze.
-
pett3rson #400719 Arra van valami statisztika, hogy milyen tankokkal és azokkal milyen eredményességgel játszanak magasabb szinten? ahogy néztem tegnap a S.Conqueror az megy, de ha jól tudom azt már kivették, van helyette az FVB215b, de az nem olyan jó. Valamint az Object 907 meg a többi orosz heavy is kedvelt fajta. Még van aki T62A-val is nyomult.