World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teszem azt egy beforgatott KV-3-ra ugyanúgy nem lövök rá se 160-al, se 144-el (meg 132-vel sem), mert a T20 a pontosság, T43-nál az átütõerõ hiányzik hozzá. P2/JP/JP2 alját átviszi mindkettõ, de Type ellen kevés úgyszintén. Sorolhatnám napestig, marginális az a 15 pen különbség.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ha így nézzük jogos. :S
Normális hogy minden német mednek ammo rack találata van elsõre? Nem robban csak... idegesítõ(csak azzal jászom így nem tudom a többieknek milyenek a tapasztalataik)
Attól még apró célpont. Ha jól idõzítesz, szinte eltalálhatatlan.

Nem tudjatok veletlenul hogy az FCM 50 t-nek mekkora az agyu negativ vertikalis kiterithetosege?? A wot wikin nincs neki megadva.
Hulldown? Ez akkora WTF... nincs páncél a tornyán. Nem ügy átlõni. Talán egy másik t7nek. De 200as tigris ágyú tuti átviszi. Pershing tornyát is viszi a type. De a t-54 tuti. Vmelyik nap vmelyikkel lõttem át easy.
Konkrétan a T-43 144 penje és a T20 160 penje közt nem tudom mekkora különbség mivel egyikkel sem játszottam, DE a DB-n levõ 132 pen és 150 pen közt igen is van bõdületesen nagy különbség az biztos. Akkor ebbõl kiindulva miért ne lenne különbség a 144 és 160 közt?

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

hihetetlen mit muvelnek tier9 tankokba..
Nekem med az orbitolós féle. A t20 nem arra való. Az iylen szörnyszülött se nem sniper mint a panther se nem orbit mint a t-43, comet.
Összekevertem a T-44-gyel a T-43-mat. Annak van 175-ös penje. 😊

.. megjott vegre a kretenhullam..
Sokat nem jelent mondjuk az a 160. Ami ellen kevés már a 144, oda többnyire csirke az az ágyú is. T20 inkább a hull-down, az alfa és a nagy végsebesség maitt veszélyes.

A T7 medek közt a Párduc után a T20-nak van a legjobb penje. Szóval a penje nemhogy hátrány hanem még erény is. Arról nem is beszélve, hogy legjobb átlag damage-el rendelkezik.
T-43: 144 pen /180 damage
Panther: 198 pen / 135 damage
VK 3002DB: 132 pen / 220 damage vagy 150 pen / 135 damage
Comet: 148 pen / 140 damage
T20: 160 pen / 240 damage

T34.
Jpgos ált a végén hozzá tezsem, hogy SZERINTEM
Koszi, olyan pantherII reinkarnacionak tunik.
Kipróbáltam a PzV-M10-et. Teljesen korrekt prémium, és tud annyit keresni átlagban, mint egy T34 az olcsó lõszer miatt. Jobban vezethetõ, mint az alap Panther.

Én FCM-et vennék. Jó gun, olcsó lõszer, nagyon agilis, max T9ig megy. Eléggé best buy cucc szerintem.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nemár, a T20 tök jó tank. Agilis, gyors és a többi tank le se szarja. Az ágyúja is hajlik lefele rendesen. Ki sem kell dugni a buksid a domb mögül szinte. Az egyetlen hátránya, hogy randa, mint a bûn. 😊 Najó a penje nem az igazi, de nem szembõl kell vele tigris2-re vadászni.

Most felsoroltál 3 teljesen különbözõ játékmódot igénylõ tankot. Amelyik a te játékmódodhoz legjobban alkalmazkodik azt vedd meg.

Én TD premet farmolni tuti nem vennék..

Azért szerintem tedd hozzá, hogy ez a TE egyéni véleményed. Mivel nem vagyunk egyformák, nem egyforma játékstílust képviselünk nem lehet mindenkinek egyforma a listája. Attól, hogy neked a T20 ment legkevésbé másnak lehet azzal ment legjobban.

Sziasztok, segitsegeteket szeretnem kerni tier VIII prem. tank vetelehez. Super Pershing,FCM 50 t es Jagdtiger kozott vacilalok. Ti melyiket javasolnatok? Az igaz, hogy ezek mind tier limitesek, azaz maximum tier IX-es tankokat sorsolna be a csatakba ellenfelnek? Nem csak a penzhozam lenne fontos, hanem a jatekelmeny is. Koszi
Fordítva. A t20 egy szar pontosabbana db a legszarabb aztán jön a t20 majd a panther és a t-43 megosztva a comettal a top.
Tudom jól, hogy egyik sem kiemelkedõ, de szerintem a T-43 mozgékonyabb, mint a Párduc, míg a Párduc szívószál ágyúja azért kellõ pent biztosít ahhoz, hogy ne kelljen közel menni, mint T-43-mal. Tény, hogy igazából egyiknek sincs kellõ elrettentõ ereje. Viszont én magamból kiindulva, nem egyformán használnám.

(A tapasztalatos dolgot meg azért vetettem fel, mert a Párduccal jóval elõbb játszottam, mint a 3002DB-vel és a DB-vel mégis sokkal jobb statot sikerült összehozni a tapasztalat folyamatos gyûlése után.)

Lehet a német fanok megégetnek, de sztem ugyanúgy kell használni õket, legalábbis nekem semmi extra nem jut eszembe egyik tankról se.
Páncélzatuk nincs, agilitásuk nincs (tehát nem igaz frontline medek amivel körbetáncoljuk a heavyket), nincs semmi speciális technika amit használni lehetne bennük.

Egyedül a panther vérszívó ágyúja az, ami a T43-nak nincs, na annak a nagy penje miatt talán lehet egy picivel több sebzést bevinni, és talán az több XP/credit. Bár lehet hogy a T43 szorzója meg jobb 😊

<#eljen><#puszi>

Victory! Map: South Coast 2012. december 22. 16:53:12
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Exp: 3 105 (x3) + Credits: 45 204
Achievements: : Sniper

Victory! Map: El Halluf 2012. december 22. 16:43:34
Vehicle: IS
Exp: 3 780 (x3) + Credits: 54 516
Achievements: : Steel Wall
Szerintem azért a Párduc és a T-43 egyáltalán nem egyforma játékstílus no meg persze egyénfüggõ is a dolog ki, hogy játszik vele. Meg persze mikor. (értem ez alatt, hogy mennyire tapasztalt az illetõ már)

Na így korrekt <#taps>

Tartsd meg a goldot modul leszedésre. Vagy vegyél a pénzbõl egy fasza hambit (nem ám meiset, hanem jó kis vidéki puffancsos-csalamádésat). Vagy a steamen akciósan valami jó kis multis FPSt. Ne add oda a WG-nek a smmiért a pénzed.

Egyszerûen felesleges a T5-T6 prémtank, ott nincs olyan tank amit más nem goldossal ne tudnál megcsinálni.

Vki megmagyarázza nékem, hogy mi az értelme az angol hvy ágnak? Legalább is t8 és felette? Ugyan az a gun mint a mednek, páncél kicsit több de még mindig nem elég hogy ténylegesen megfogjon dolgokat. cserébe lassabb és kevésbé fordul.
Lécci valaki mondja meg milyen 5ös vagy 6os prém tankot vegyek igy féláron?ami élvezhetö is és egy kis pénzt is hoz.prém elöfizetést meg nemtudnám kihasználni mert nemjátszok annyit.
Átfogalmazom. Komoly összeget egyik hetes meddel sem fogsz keresni. Vannak annál erre sokkal alkalmasabb tankok a prémiumokon kívül. Ha a pénz a lényeg, nem a tier7 medek jutnak elõször eszembe.

Sztem ekkora különbség nincs a két tank között. Egyik sem igazán alkalmas a klasszikus med játékra, mindkettõ olyan átlagos tank. Kb az Ablak-Zsiráfban a "tank" címszó mellé õket rajzolnám.

Antimat
Uhm, szerintetek kreditfarmra szinte mindegy melyik prémium T8 tank, vagy van most valami, ami külünösen a WG "szemefénye"?

cyka blyat

Hajrá, free killek százai várnak rád😊.

Ez nem feltétlenül igaz, mert mi van ha jobban fekszik neki a Panther, mint a T-43.

Azért ezt így nem jelenteném ki, ugye a credit az teljesítményfüggõ. Én csak abból indultam ki, hogyha a kolléga T-43al nem hozza ki plusszosba, akkor a Pantherral se fogja (minden minõsítés/személyeskedés nélküli ténymegállapítás).

most erdemes tier7 heavybe ulni. az elobbi csatban 10 tier heavy volt oldalankent, arty nelkul 😊
tier7 heavyben ül boldog-boldogtalan? Elõ kell venni a type-ot. 😊

mijki
Köszönöm a válaszokat és a segítséget!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

nem, de nincs is mit tenni ellene, pénzszagra gyûl az éji vad(ugye 50%-kal több cr T7 heavykkel), elõbújt a sok wittmann, meg társai😊

Üdv!

A minapi Szakesz által linkelt ESL-s dolog felkeltette az érdeklõdésemet viszont hiába nézelõdtem a hivatalos oldalukon sehol sem láttam pontos leírást, hogy milyen tierben és milyen pontokkal folynak a meccsek.
Arról nem is beszélve, hogy hová lenne esélyem bekerülni egyszer.
Aki jártas ezekben a dolgokban kérem tájékoztasson itt vagy privát üzenetben.
Elõre is köszönöm a válaszokat.

Azért 209K csata nekem már reprezentatívnak számít. Lehet biztos keresni a panterrel is, ha nem is sokat. Rég mentem már vele. Amúgy szerettem azt a tankot, de nem volt egy op cucc. A t20 már inkább az. A panter2-t is minõségi ugrásnak éreztem egyébként.

Gondoltam két nap szünet után gurulgatok párat, szerintetek 10 vereség 1 gyõzelem után kellene még ezt erõltetni?😄

bujcsik555
Azért ez nem túl reprezentatív, én pl imádtam a Panthert, és még vestes körben is tíbõl hétszer plusszos volt.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Pénzt szerintem egyik hetes meddel sem fogsz szerezni. Ráadásul az t20-on kívül elég fosok a hetes medek. Itt egy lista, hogy melyik tank mennyit hoz. Link

QuentinT
A Panther egy nehézkes, lomha dög. A hosszú 75 mm ágyúval viszont jól lehet vele hátulról sniperkedni, ha elviseled, hogy a csapattársak világtalan többsége nooboznik miatta.

Már rajta vannak a szabvány modulok (venti, rammer, EGLD), tûz ellen van poroltó 😊