World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
T-43: 144 pen /180 damage
Panther: 198 pen / 135 damage
VK 3002DB: 132 pen / 220 damage vagy 150 pen / 135 damage
Comet: 148 pen / 140 damage
T20: 160 pen / 240 damage
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
(A tapasztalatos dolgot meg azért vetettem fel, mert a Párduccal jóval elõbb játszottam, mint a 3002DB-vel és a DB-vel mégis sokkal jobb statot sikerült összehozni a tapasztalat folyamatos gyûlése után.)
Páncélzatuk nincs, agilitásuk nincs (tehát nem igaz frontline medek amivel körbetáncoljuk a heavyket), nincs semmi speciális technika amit használni lehetne bennük.
Egyedül a panther vérszívó ágyúja az, ami a T43-nak nincs, na annak a nagy penje miatt talán lehet egy picivel több sebzést bevinni, és talán az több XP/credit. Bár lehet hogy a T43 szorzója meg jobb 😊
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Exp: 3 105 (x3) + Credits: 45 204
Achievements: : Sniper
Victory! Map: El Halluf 2012. december 22. 16:43:34
Vehicle: IS
Exp: 3 780 (x3) + Credits: 54 516
Achievements: : Steel Wall
Egyszerûen felesleges a T5-T6 prémtank, ott nincs olyan tank amit más nem goldossal ne tudnál megcsinálni.
cyka blyat
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A minapi Szakesz által linkelt ESL-s dolog felkeltette az érdeklõdésemet viszont hiába nézelõdtem a hivatalos oldalukon sehol sem láttam pontos leírást, hogy milyen tierben és milyen pontokkal folynak a meccsek.
Arról nem is beszélve, hogy hová lenne esélyem bekerülni egyszer.
Aki jártas ezekben a dolgokban kérem tájékoztasson itt vagy privát üzenetben.
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.