World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érted, ha eleve pénzhiánnyal küszködsz, a legrosszabb amit tehetsz hogy féláron elversz egy tankot. Kb olyan ez, mint amikor a keveset keresõ ember elmegy és felvesz svájcifrank hitelt. Hirtelen jól néz ki a nagy összeg, aztán utána viszont jön a hidegzuhany.
Kezdj el húzni egy másik ágat, és menjél két kört ott, 1 kört meg ezzel. Akkor a másik ágon szerzett credittel kompenzálod a T-43as credithiányt. Vagy akár tedd félre egy darabig, amíg egy másik ágon pénzt gyûjtesz.
Örülök hogy itt a fórumon néha hasznosat is olvasni 😊
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
De úgy általában a T7 az ami szívás, akár med, akár heavy. Elõtte-utána jobb a helyzet.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Kinéztem a Párducot, van valakinek tapasztalata vele?
A matilda jó kis tank, aláírom, de onnantól kezdve csak a baj van.
0 ágyú kitéríthetõség (talán a francia medeknél is rosszabb), alacsony alfa, az átütéssel is vannak bajok, papíron hiába pontos a tank, a kv5el jobb a találati arányom. Valamint borzalmasan lassú, ez az amit még elnéztem a Protón, mert annak cserébe brutális fronja, és borzalmasan jó ágyúja volt.
Ami elõnyük van: jól hozza a pénzt. T5-6ban.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Csata: Highway 2012. december 22. 15:43:03
Jármû: Centurion Mk. I
Szerzett tapasztalat: 1 048
Szerzett kredit: 40 512
Csodás estének nézünk elébe. <#szomoru2>#szomoru2>
Chat-be és a beállításokban is érzékeli a gombokat és az egeret.
Lagg: zöld, ping: 30-50ms
Valami ötlet?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Saor Alba
csak a prémnél van odaírva hogy kivéve 8.2 tankok...oroszok
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
30% off regular tanks Tier VI and VII (excluding SPG) <#nezze>#nezze>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
megnézzük mire megyünk a teszten! még 2 óra van kezdésig.... aztán ha minden oké, akkor jövõhét szombat lesz éles, addig megpróbálok vele beszélni
A D.max prém nélkül jól hozza a creditet megéri most olcson megvenni?idöm nem sok van hogy a prém accot kkihasználjam ezért lenne jó 1 jó farm tank.
Victory! Map: Lakeville 2012. december 22. 14:25:11
Vehicle: Churchill III
Exp: 4 359 (x3) + Credits: 26 391
Achievements: : Invader
Valo igaz, es a WG nerfelte az 5-os premiumok kredithozamat, egy 6-os tankkal tobbet tudsz keresni. Legtobb premium altalaban amugy is a gyengecske stock valtozata a nem premium tesojanak (lasd: Matilda LL, Churchill LL).
Saor Alba
Ugyan 22 meccsbõl még nem szabad statisztikáát gyártani, de eddig úgy néz ki hogy 10 meccs kell egy topgunhoz és 2.2 kill/meccs jön vele (nekem semmilyen tankkal nincs ilyen jó eredmény). A legviccesebb az, amikor én vagyok az utolsó csillagharcos, és egyesével szállingóznak rám a 50%-os "kill all" tipusú Tier 4-6 tankok, és megy az "egy lövés temetés" 😊
Sztem pénzt költeni prémium tankra "funolni" felesleges, van egy rakás nem prémes funtank. Abból a 2200-bõl meg inkább vegyél egy havi prémet (talán akciósan most lesz is annyiért).