World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt a churchill 7et megis h gondoltak????
Van ott sebzés, csak nem akkora hogy a modult/legénységi tagot kiüsse. Ezeknek ugyanúgy HPje van mint a tanknak, tehát végülis okoztál kárt meg nem is.

Elég szar mechanika az tény, hiszen ez a tank HPjából nem vonódik le, jutalom nem jár érte, és a modul nem is ütõdik ki.

Reméltem, hogy ennél több kárt is képez okozni 😊 Köszi.
Mondjuk ahogy elnéztem, szegény angolok így is elég nagy hátrányban lesznek a tetû lassú tankjaik miatt. Lehet nem ártana több Crusader nekik, mert így olyanok mint ha egy csapat full Masu setuppal menne CW-re 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ez csak arra jó hogy felszökjön tõle az ember vérnyomása.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

oké, akkor jó lesz 😊
Azt meg tudjátok mondani, hogy mi az értelme a pennek, ha sem kritikus sebzés, sem HP damage nincs vele? Rálövök oldalról a StuGIII-ra aminek 30mm az oldala a 150 AP gránáttal, erre rámondják a fülemre hogy penetration, de semmi egyéb. Ennek mi az értelme?
Ja, amúgy szerintem nem lesz túl erõs vele. 50%-os crew mellett több mint 3 sec a célzási idõ, a pontossága meg botrányos. A penje mondjuk jó, de a csörcsirõl azért többször is le tudtam pattanni, fõleg hogy ugye nem tudok weak spotra lõni.

BaLeeX
Dicker Max nagyon fun. Hasonlóan durva az ágyúja, mint a KV-1S csak épp vagy 3x olyan gyorsan tud lõni vele. Hátránya, hogy kicsit lassú meg papír de ez ugye TD-ként használva nem akkora hátrány.

Ennyi pénzt szerintem simán megér.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Igazából nem néztem hogy a honlapon hogy mivel kellett volna vinni. Mivel úgy gondoltam hogy ha historical battle, akkor az eredeti konfigurációval kell vinni. Az meg a 75mm-es ágyú (vagy a 76,2-es), tudtommal a Marder II-n eleve nem is használták az általad említett löveget, csak pár prototípus készült el azzal a löveggel.
A TS-t meg szerintem más mondta.

Antimat
Igen, nekem a 3601H-hoz is hozzá kellett szokni, de az utolsó 3-4 csatában vele, már kezdtem azt is megérteni, pedig az se egy pzIII/IV gyorsaságban.

cyka blyat

toocha
Csak tippeltem, de látom a szürke négyzetek nálad is ott figyelnek a sarokban.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Én csak azt tudom hogy ellenségként utálom a szuper pershinget, szemétláda spaced frontpáncélja van, elnyel az is mindent még az alja is. Az ágyújától annyira nem tartok ha jön szembe, az olyan átlagos, plusz abszolút nem flankolós fajta, mindíg csak egyenesen szokott jönni, semmi trükközés vagy ilyesmi (mozgékonysága gondolom nincs).

Mivel a creditet ugye nem a lepattanóért adja a játék, az ágyúja pedíg nekem (mint szenvedõ félnek) nem tûnt nagyon übernek, helyezkedni/réseket kihasználni nem elég mozgékony, így nem vagyok róla meggyõzõdve hogy jó pénzkeresõ tank.
De ez csak a kívülálló véleménye, talán egy tulaj pontosabb képet ad.

Antimat
Köszi, megpróbálom leszedni.

cyka blyat

Antimat
Nem, csak 3 tank vár megvásárlásra kredithiányban. És még közel sem biztos, hogy veszek, csak érdeklõdtem, hátha jó farmtank.

cyka blyat

Sokan nem szeretik,de szerintem jó kis tank.Elég lassú,sebzés sem túl nagy,viszont a páncélja az kárpótol.Bár mióta behozták a goldot,azért többen átlövik,de még így is jól bírja.Nem mondom hogy olyan rohadt élvezetes(bár én szeretek vele menni) de az ami a célja,a pénzkeresés,arra tökéletesen alkalmas.
Azaz, nagy kaszabgép volt a szentem.
Na erre kíváncsi leszek, TD-kkel baromi béna vagyok, de erre pár hónapja nagyon kedvet kaptam, grindelek is már rá egy ideje. És most a karácsonyi akció keretében ha minden jól megy meg is fogom tudni venni, anélkül hogy eladnám hozzá ingem-gatyámat (így csak a gatyámat😊) Kösz a véleményt<#eljen>
fú bétában mekkora OP szar volt ez 😄
lassú volt mint a rohadás de mindig topnak tette be... te meg csak mentél aztán pukk pukk pukk win 😄
Úgy van, egy lomha dög volt, ez némileg javult hogy kapott egy valamivel erõsebb motort a T7-be helyezésével, de még mindig ergya.
Legnagyobb bajom volt vele, hogy ISZONYATOSAN lassú. Még a toronyforgatása is, nemcsak maga a tank.

toocha
Köszi

Teljesen kellemes, nem volt veje bajom, plusz aien nagyon erõs, hogy rendkivül mozgékony/gyors AT. Jól lehet vele helyezkeni, meglepetésbõl rácsapni vkire, azt már ott se vagy mire feleszmél 😊

Rendben, köszi.
A KV3 még az új MM elõtt, fõleg a bétában volt baromi OP, mikor T6-ként 10-bõl 7-szer top tank volt, a 120 mm-es frontpáncélzatával pedig minden gond nélkül pattintott bármit, ami szembejött. Most, hogy fel van rakva T7-be, és a + - 2 tieres MM-el a pedotank jellegét is elvesztette, totál jellegtelen, feledhetõ járgány lett. A páncélja T7-ben már egyáltalán nem egy nagy etvász, védettségben az IS is tud ilyet, és az még halad is közben. Hulldownban egész jó, mivel viszonylag kicsi, és elég pattogós a tornya, egyébként sok trükk nincs hozzá, érdemes kicsit beforgatni, az azért sokat dob a védelmén, fõleg hogy örökölte a KV-tõl a mindent elnyelõ szuperlánctalpat. Égni viszont szeret, mint a KV széria minden tagja.
Nekem csak egy meleg télikabátot hoz..(amit becserélek wot aranyra..)<#eplus2>

Annyi mint a jpz4-nek, 10 fok balra-jobbra. Nem sok, de nem is olyan vészes mint az arl v39-nek.

Ezek szerint mindenki WOT aranyat kért a nagyitól/Jézuskától? Mi ez a hirtelen prémiumtankvásárlási dömping? 😊

toocha
garázsóra lehet a problem

toocha
Minden tanácsot megköszönök! Eddig nem vagyunk túl jóban a kv3-mal 1-7 az arányom😞 Ha valakinek van bármilyen használati tanácsa örömmel fogadom.

Antimat
SuperPershingrõl mi a vélemény? Kedvelem a lassabb, sniperkedõs medket, az orbitolás nem jön be. Ez arra jó?

cyka blyat

T25 AT-nak milyen a horizontális lövegkitéríthetõsége?
Nekem a KV1s "kis tier"-ben ugyanolyan op,mint anno a 167pen 300dmg ágyú(Kv,su85).
Tier 4-5 gyakorlatilag 1 lövés nekik.

Antimat
Valakinek ötlet, hogy ez mitõl lehet? Mármint hogy techtree-ben nem tudok az orosz-amcsi-briten kívül mást nézni, valahogy kicsúszi ka képbõl a többi nemzet.

cyka blyat

Sem funolásra, sem farmolásra nem alkalmas. Ahogy lammaer is írta, van elég funtank a nem-prémek között.

A Dickermaxnál egyébként nem értem mi volt a WG koncepciója, a 800 kredites lõszerárral az egyetlen dolgot is elvették, amiért megérné megvenni, így ugyanis alig termel pénzt. Játszani meg nagyon nem fun vele.

rofl😄

Régi kedvenc is még mindig jó...
Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. december 22. 18:17:21
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 1 063
Szerzett kredit: 25 210
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész

skylineboy? 😄 azt hittem tessellia a neved 😄
én meg vadul gépeltem befele invbe hogy tessellia és 0 találat XD
Vazze ne csináld, még beírtál jövõ hétre is. Pz3-mal voltam.

KV-3ason a 107mm-es ágyú a nyerõ, sokkal jobb választás mint a D-25T(ami mellesleg a játék egyik leggyatrább lövege, ne tévesszen meg a magas sebzés, minden másban harmatgyenge)

A 107mm-essel tökugyanazt a DPM-et tudod hozni mint a 122mm-essel, mert bár kissebbet sebez, sokkal nagyobb a tûzgyorsasága. Átütésre ugyanott vannak, viszont a 107-esbe negyedannyi a lõszer mint a 122-esbe, így el is dõl a meccs a 107-es javára. 122-essel éppen hogy nullaszaldós, 107-essel meg kellemesen jön a pénz.

Én most viszem az IS-t(másodjára vettem meg), de nagyon hiányzik a 107es.

De amúgy a tuti megoldás az, hogy kipróbálod mindkettõt, és azt használod, amelyik jobban beválik neked.

Te nem voltál most ugye? 😄 mi az ingame nicked?
Nem sok a 75-ös a TD-nek, nekem 50-essel bûvészet volt átvinni a matildát pl. TD-tõl ne sajnáljuk az erõs löveget.

Szpecnyaz mindig csal, én csak tudom, látom mit csinál platoonban 😄
Wallhackja is van meg minden.

Amúgy meg isiben hiányzott az 50-es számnál, azért ment 75-össel mert azt már ismerte 😊

Gottfried
Ezzel csak egyetérteni tudok !!!!!

Én a KV1s-t csak a közepes század miatt vettem meg,mikor beléptem egy klánba és ott azt sokat tolták.Másra nem is használtam,csak századozásra.
Pár hete megyek vele randomban is és azt kell mondanom hogy az egyik legélvezhetõbb tank,annak ellenére hogy egy kicsit nerfelték a páncélját.

Most ketten járunk szakaszba 2 KV1s-el,ha unjuk már a T9-10 csatákat.Az esetek 70-80%-ában top tanknak rak bennünket.Nagyon jó az MM-je.Lassan meglesz vele az 1000. csatám de nem tudom megunni. 😊
Szóval ha valaki T5-6 környékén akar fun tankot,vegye meg a KV1s-t,tegyen bele egy jó legénységet,rakja fel rá a 122-est,töltés és célzásgyorsítóval,ventivel,és biztosan nem fog benne csalódni!
(a topgunok nagy része az utóbbi hetek termése.Században nem jöttek úgy mint randomban)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

amúgy nem is azzal a gunnal jöttél ami ki volt írva weboldalra 😄
ott az 50mm-es van írva, te meg 75össel jöttél 😊
az 50es 67et üt át 70es sebzéssel 20+roffal
a 75ös 98at üt át 110es sebzéssel 12 roffal....
nem túl erõs a 75mm? vittél mindent amit eltaláltál nem? 😄
bujcsik555
Oké, nem jól fogalmaztam, úgy értem nagyba függ a játékstílustól, hogy hogy tudsz vele keresni, tehát a nagyonsokféle emberkébõl összeszedett átlag nem feltétlen igaz egy emberre vetítve.
A Pantheres példám mellett pl ottvan a T1 Heavy, ott 10k-t ír, én meg örülök ha 5k pluszba vagyok vele, egyszerûen használhatatlannak érzem a tankot, nem megy vele.

Magyarán szép az a statisztika, de amig nem próbálod ki hogy neked épp mivel hogy megy, addig semmit se ér.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Érdekes, én úgy tapasztaltam hogy Panther után a T20 a legjobb. T-43 meg a VK DB rémálmaimban se jönnön elõ, annyira tré gép mindkettõ.

te mondtad hogy tudnál majd segíteni TS-ben ugye??? 😊
jövõhét szombat ugyanez az idõpont lesz, csak már élesben!
addigra remélem megleszünk 30an! Na hogy tetszett a "teszt"? valami vélemény????
Hát... pl E-75 oldala ami 145 mm vagy hogy. Ott a 160 jobban viszi mint a 144.
Jó nem arra gondolok amihez mind a kettõ tutira kevés, de biztos van olyan célpont ahol az egyik kevés míg a másik már elégséges hozzá. Viszont azért hoztam fel a dolgot mert a DB-nél én éreztem a különbséget az eredményeimben a 132 és 150 pen között, ezért vetettem fel a 144 és 160 közti dolgot.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"