World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég szar mechanika az tény, hiszen ez a tank HPjából nem vonódik le, jutalom nem jár érte, és a modul nem is ütõdik ki.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ennyi pénzt szerintem simán megér.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A TS-t meg szerintem más mondta.
cyka blyat
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Mivel a creditet ugye nem a lepattanóért adja a játék, az ágyúja pedíg nekem (mint szenvedõ félnek) nem tûnt nagyon übernek, helyezkedni/réseket kihasználni nem elég mozgékony, így nem vagyok róla meggyõzõdve hogy jó pénzkeresõ tank.
De ez csak a kívülálló véleménye, talán egy tulaj pontosabb képet ad.
cyka blyat
lassú volt mint a rohadás de mindig topnak tette be... te meg csak mentél aztán pukk pukk pukk win 😄
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
cyka blyat
Tier 4-5 gyakorlatilag 1 lövés nekik.

cyka blyat
A Dickermaxnál egyébként nem értem mi volt a WG koncepciója, a 800 kredites lõszerárral az egyetlen dolgot is elvették, amiért megérné megvenni, így ugyanis alig termel pénzt. Játszani meg nagyon nem fun vele.
Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. december 22. 18:17:21
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 1 063
Szerzett kredit: 25 210
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész
én meg vadul gépeltem befele invbe hogy tessellia és 0 találat XD
A 107mm-essel tökugyanazt a DPM-et tudod hozni mint a 122mm-essel, mert bár kissebbet sebez, sokkal nagyobb a tûzgyorsasága. Átütésre ugyanott vannak, viszont a 107-esbe negyedannyi a lõszer mint a 122-esbe, így el is dõl a meccs a 107-es javára. 122-essel éppen hogy nullaszaldós, 107-essel meg kellemesen jön a pénz.
Én most viszem az IS-t(másodjára vettem meg), de nagyon hiányzik a 107es.
De amúgy a tuti megoldás az, hogy kipróbálod mindkettõt, és azt használod, amelyik jobban beválik neked.
Wallhackja is van meg minden.
Amúgy meg isiben hiányzott az 50-es számnál, azért ment 75-össel mert azt már ismerte 😊
Én a KV1s-t csak a közepes század miatt vettem meg,mikor beléptem egy klánba és ott azt sokat tolták.Másra nem is használtam,csak századozásra.
Pár hete megyek vele randomban is és azt kell mondanom hogy az egyik legélvezhetõbb tank,annak ellenére hogy egy kicsit nerfelték a páncélját.
Most ketten járunk szakaszba 2 KV1s-el,ha unjuk már a T9-10 csatákat.Az esetek 70-80%-ában top tanknak rak bennünket.Nagyon jó az MM-je.Lassan meglesz vele az 1000. csatám de nem tudom megunni. 😊
Szóval ha valaki T5-6 környékén akar fun tankot,vegye meg a KV1s-t,tegyen bele egy jó legénységet,rakja fel rá a 122-est,töltés és célzásgyorsítóval,ventivel,és biztosan nem fog benne csalódni!
(a topgunok nagy része az utóbbi hetek termése.Században nem jöttek úgy mint randomban)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
ott az 50mm-es van írva, te meg 75össel jöttél 😊
az 50es 67et üt át 70es sebzéssel 20+roffal
a 75ös 98at üt át 110es sebzéssel 12 roffal....
nem túl erõs a 75mm? vittél mindent amit eltaláltál nem? 😄
A Pantheres példám mellett pl ottvan a T1 Heavy, ott 10k-t ír, én meg örülök ha 5k pluszba vagyok vele, egyszerûen használhatatlannak érzem a tankot, nem megy vele.
Magyarán szép az a statisztika, de amig nem próbálod ki hogy neked épp mivel hogy megy, addig semmit se ér.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
jövõhét szombat ugyanez az idõpont lesz, csak már élesben!
addigra remélem megleszünk 30an! Na hogy tetszett a "teszt"? valami vélemény????
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"