World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem így is jó. 😊
És még abban tudnál segíteni, hogy ezt honnan tudom letölteni? 😄
vagy legalább 1 linket tudsz adni? 😊
Sziasztok!
Tudom nem tõlem kérdezted,de válaszolok: XVM mod
A leírtakon kívül az effiket és a winrátát is mutatja.

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Bugimisi, elárulnád, hogy hogy hívják azt a modot ami csatán belül számolja a kiosztott hitet, meg hogy mennyien foglalnak? 😊
Elõre is köszönöm, ezt a modot keresem elég régóta és gõzöm nincs, hogy hívhatják. 😄
*legalabb

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Vegre egy igazan jo kor az altalam nagyon utalt KV-4-gyel. Es egyben ez lett az utolso is. Kellett volna meg 6e exp az ST-1-hez, de inkabb kihuztam freebol. Igy legeleb szep emlekkel tavozott a garazsbol.
Azert annyira szeppel nem mert se egy top gunt sem a master tanker-t nem tudtam vele megcsinalni. Nem is tudom van-e mas tankom ilyen szar stattal amelyikkel ennyit mentem. Nem fog hianyozni.

[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Ez a jóképû bantu néger lenne Mr Lee? 😊

amíg pihentek, nézzétek meg a Lee-t !😉

pedal to the metal...

rég volt ilyen jo hétvégém, 20 csata és ebböl csak 1 defeat:-).
lehet tartok 1-2 nap szünetet:-)
Trabant93
Értelek,megfogadom a tanácsod.Köszönöm!

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

És fele akkora sebzést lövésenként.

A nagy pen miatt én mindenképpen a 90est javasolnám (kell a pen, hacsak nem steel wallt akarsz csinálni az ellenségnek), ráadásul a nagyobb lövedékenkénti sebzés a legtöbb szituációban hasznosabb... pl nem kell gyakran kijönnöd fedezékbõl, mielõtt az ellen elbújik egybõl 240-et ütsz bele, nem 115-öt...

Felejtsd el a 76ost...

Trabant93
Melyiket érdemesebb inkább használni a t20-on?A 76-os vagy a 90-es löveget?
Már egy ideje a 90-el tolom,de nem érzem a legjobbnak a rof miatt.A 76-osnak ugyan 128 az átlag átütése,de cserébe kapok majd 3-szor gyorsabb töltést.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Hmmm...valaki tud sniper mod-ot? Ilyesmire gondolok, ami kicsit csinosítja a sniper mode-ot. 8.2-höz van valami ilyen aranyosság? Elõre is köszi

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Csak simán rágugliztam, semmi tudomány. 😊
el se hiszem!

végre eladhattam ezt a Black Prince szart!!!!! <#vigyor2>

Kifejlesztve:
Caernarvon jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 105095. Elköltött szabad tapasztalat: 4905.

már csak az AMX 13 75-tõl kéne megszabadulnom, és nincs több gyûlölt tank ..

bujcsik555
Anyám, nem tudom a játékra vagy a játékosokra haragudjak most jobban. Másfél preccel kezdés után, épphogy pozicioba érek, s-51 egyhitel full hprol. Már épp fuckyouarty-znék, akkor figyelem hogy csapattárs volt. Térképen legalább 1, de inkább 2 kockán belül nem volt hozzám enemy, nem tudom hogy a faszba sikerült neki, de aszongya véletlen volt nem engem akart. ANYÁD

Meccs végén, látom kaptam kemény 2100 credit kárpótlást kettõezer egyszáz!!!
Mikor a tankom javítása 15k, és a "kompenzáción"(HAHAHAHAHA) kívül kb semmit nem kaptam mivel még ellenséggel találkozni se volt idõm.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Vagy csak egyszerûen nagyon kicsi az esély. Mind1, sztem túlbeszéltük. Öljünk 😊

Gondolom olyankor dobnak egyet, hogy egyáltalán dobjanak-e. Egyszer kidobják a 10%-ot, hogy egyáltalán robban-e, majd dob mentõt a töltõ képességétõl függõen. Ezek a srácok már rpg-n nevelkedtek, tudják mi a mentõdobás. 😊

Van abban vmi amit mondasz... ilyesmi kell legyen, de lesz ott még pár kockadobás.. mert ahol a Masu harcol, ott 300Hp sebzés lófütty 😊
Szóval valószinû még az sem elég ahhoz a dobáshoz hogy 0-ra redukálódik a modul HPja.

KV-1S-hez. Mostanában az IS-t maxoltam ki, így régebben nem játszottam vele, de nem emlékszem rá, hogy ennyire kimagasló tank lett volna (meg nyilván jót tett egy kis tapasztalatgyûjtés is azóta). A múlt heti akció miatt elõvettem, az eredmény 17 csata, 82.35% WR. 2. meccsre meglett a master tanker, volt 2 TG, voltak 5 killes csaták (azért 4-5 kill után úgy érzi az ember, mintha arty-k jobban figyelnének rá), acélfal, és ami még jobb sniper/mesterlövész/master gunner is. 50-60K nettó hozott (persze prém mellett) a jobb csatákban. Még T8-as csatában sikerült elõre sunnyogni a végelszámolásban. Az IS azért nagyobb hatékonyságra szokatja az embert, az is segíthetett.

Szerintem úgy van, hogy ha csak sebzed, semmi esély a robbanásra. Ha viszont megsemmisíted, akkor is sérültnek írja ki, de van némi esély a robbanásra. Mint ahogy a motornak is a gyulladásra. Ha csak sebzed nem gyullad. Ha megsebzed a HP-ját, akkor jön a kockadobás.

Bugi Misi

JT 9 killes köröm aki akarja megcsodálhatja, kritikát is elfogadok😊

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Hát, vagy ez, vagy tényleg ennyire figyelmetlen voltam 😉

Hát.. köszi. Most kicsit összetörtem belõl 😊
Jaj, pont ma láttam én is egyet élõben (ikonját már láttam, de még nem volt alkalmam megcsodálni). Perverzió kell ehhez is hogy vki megvegye....

Gondolom nagypapa ilyenben ült/ezt tervezte anno, szóval szentimentális okokból van meg 😄

Na, kiestél a pikszisbõl SerB-éknél? <#nevetes1>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az elsõ amit csatában láttam. Mondjuk sokat nem csinált, mire felért a városban véget ért a csata 😛

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Meg is érdemled, prémnoob 😊

Közben számoltam. 20 prémium ammóbol 16 lepattanó.😊 Pfff
Pont ez az. Túlságosan elégedett vagy. Gyanúsan elégedett. Csak nincs valami rejtegetnivalód? <#nevetes1>
Nade miért pont éééén? Sose sipákolok a matchmaker miatt (sõt, sztem túl kedvezõ ez a +-2 tier), a WG konspirációnak is ellene vagyok, hát mivel érdemeltem ezt ki? 😊

Guglizva lehet találni egyet-egyet a fórumokra rakták be az emberek. Régebben itt meg lehetett találni (FAQban is benne van), de egy idõ óta fizetõssé vált, és bár van pár ingyenesen megnézhetõ, vhogy a modulokat már ott sem mutatja (nemtudom hogyha kipengetné az ember azt a 3 dolcsit, akkor visszajönne ez a belsõ nézet).

Ezeken honnan szeded? (Már a jó képeket a modulokról)

Biztos fényt derítettek sötétben ténykedõ konspirátor mivoltodra, és egy gombnyomással azon, haragjuk súlya alatt sínylõdõ szerencsétlenek közé vetettek, akikkel mindig kicsesz a random, mindig lepattanót lõnek, mindig rossz csapatba kerülnek, egy szó mint száz, mindig õket szivatja az egész játék <#nevetes1>
Akkor az én accountomat nerfelte a rohad WG! Szemetek 😊

reggeli serverrestart ota 3xos van 😊
Jó ez a 3x és tier VII akció. Ennyi zuzmót régen sikerült idecsõdíteni.
Tier VII tankot nemigen érdemes most elõvenni, mert mágusok bújnak elõ a semmibõl és támadnak háttal T29-cel.

Az új csörcsivel epikus szórni a 65 HP sebzéseket. Mondjuk azt 1,5 másodpercenként.
Ha elõkerül egy KV-1 vagy egy nagyfejû varázsdobozos KV-2 akkor gond van.
És ezzel a szarral csinálok 2x annyi sebzést mint a mi oldalunkon összegyûlõ KV használó retardáltak.

egész délután 3x volt nekem

Akkor tul képpen semmit nem csinál.
Elképzelhetõ hogy a hetzer lövedékeinek a lepattanásával variáltak? Kb 1 hónapja játszom a hetzerrel, eddig a lövések túlnyomó része megvolt, nem is nagyon vettem észre hogy van lepattanó, de mostanság örülök ha 15-20%-a átmegy.Egy kv-1 et sem tudtam kilõni kb 20 méterrõl két lövéssel sem, a harmadikra meg nem volt idõm 😊 Nagyon nagy része lepattan a PRÉMIUM ammonak.Pár napja elég játszhatatlan lett a hetzer a premium lövedékekkel.
Nekem nem tûnik túl reálisnak a 280. Vagy pedig arra valami spéci számítási módszer van.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Többen írták tegnap, hogy csak a chinese tankok kijövetelekor lesz... februárban tán...

Égsz a vágytól hogy te is kisgyermekeket gyilkolássz az OP tankodban? 😊

Na igen.. az elmélet jól hangzik, de ha csak 280HPs egy Masu ammo rack, akkor minden Tier8 feletti pen vinné a racket, és állandóan ammo rack robbanástól kéne hangos legyen az össszes csata.

Gondolom van itt még a csodálatos lövedéklekövetõ rendszer mellett egy szép nagy randomfaktor is. Hiába na, ez a WOT.

Nekem már pár órával ezelõtt is 3x volt, úgyhogy nálad lehet a bibi😊
eddig = ma egész délután....

Mi a szösz... be vagyok rúgva, vagy eddig 2x volt az elsõ gyõzelem és most átváltott 3xre?

Szerintem tök jó tank, csak sok APCR kell hozzá ha T8ba tesz.

hat az kelleni fog hozza. ma kezdtem el menni vele. negyedikre lett meg vele a dupla..
A moduloknak vajh hogy változik a HP-ja tier vagy méret szerint? Pl., ha a Masu moduljainak ennyi a HP-ja, akkor a mennyi lehet egy szutykos T5-nek?

Nagyon úgy tûnik hogy nem lesz Type már az idén,manapság a kínai ág érkezésére vizionálják a Type újra eljövetelét😄.
Nekem még ~10k van hátra a Black Prince-bõl, az (szerintem) még szarabb, nyugi .. 😊
A sebesség ugyanaz, a pen ide is kevés, de legalább megy T9 ellen is, miközben minden átlövi a függõleges lemezeit.. Borzalmas.

Kitartást'

Szerintetek az év végi gift shop-os akcióban lesz esély Type-ra, vagy csak a pémiumot árazzák le? Nekem nem egyértelmû a leírásból, hogy lesz-e más is ..