World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És még abban tudnál segíteni, hogy ezt honnan tudom letölteni? 😄
vagy legalább 1 linket tudsz adni? 😊
Tudom nem tõlem kérdezted,de válaszolok: XVM mod
A leírtakon kívül az effiket és a winrátát is mutatja.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Elõre is köszönöm, ezt a modot keresem elég régóta és gõzöm nincs, hogy hívhatják. 😄
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Azert annyira szeppel nem mert se egy top gunt sem a master tanker-t nem tudtam vele megcsinalni. Nem is tudom van-e mas tankom ilyen szar stattal amelyikkel ennyit mentem. Nem fog hianyozni.
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
pedal to the metal...
lehet tartok 1-2 nap szünetet:-)
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
A nagy pen miatt én mindenképpen a 90est javasolnám (kell a pen, hacsak nem steel wallt akarsz csinálni az ellenségnek), ráadásul a nagyobb lövedékenkénti sebzés a legtöbb szituációban hasznosabb... pl nem kell gyakran kijönnöd fedezékbõl, mielõtt az ellen elbújik egybõl 240-et ütsz bele, nem 115-öt...
Felejtsd el a 76ost...
Már egy ideje a 90-el tolom,de nem érzem a legjobbnak a rof miatt.A 76-osnak ugyan 128 az átlag átütése,de cserébe kapok majd 3-szor gyorsabb töltést.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
végre eladhattam ezt a Black Prince szart!!!!! <#vigyor2>#vigyor2>
Kifejlesztve:
Caernarvon jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 105095. Elköltött szabad tapasztalat: 4905.
már csak az AMX 13 75-tõl kéne megszabadulnom, és nincs több gyûlölt tank ..
Meccs végén, látom kaptam kemény 2100 credit kárpótlást kettõezer egyszáz!!!
Mikor a tankom javítása 15k, és a "kompenzáción"(HAHAHAHAHA) kívül kb semmit nem kaptam mivel még ellenséggel találkozni se volt idõm.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Szóval valószinû még az sem elég ahhoz a dobáshoz hogy 0-ra redukálódik a modul HPja.
JT 9 killes köröm aki akarja megcsodálhatja, kritikát is elfogadok😊
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Gondolom nagypapa ilyenben ült/ezt tervezte anno, szóval szentimentális okokból van meg 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az elsõ amit csatában láttam. Mondjuk sokat nem csinált, mire felért a városban véget ért a csata 😛
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Tier VII tankot nemigen érdemes most elõvenni, mert mágusok bújnak elõ a semmibõl és támadnak háttal T29-cel.
Az új csörcsivel epikus szórni a 65 HP sebzéseket. Mondjuk azt 1,5 másodpercenként.
Ha elõkerül egy KV-1 vagy egy nagyfejû varázsdobozos KV-2 akkor gond van.
És ezzel a szarral csinálok 2x annyi sebzést mint a mi oldalunkon összegyûlõ KV használó retardáltak.
Elképzelhetõ hogy a hetzer lövedékeinek a lepattanásával variáltak? Kb 1 hónapja játszom a hetzerrel, eddig a lövések túlnyomó része megvolt, nem is nagyon vettem észre hogy van lepattanó, de mostanság örülök ha 15-20%-a átmegy.Egy kv-1 et sem tudtam kilõni kb 20 méterrõl két lövéssel sem, a harmadikra meg nem volt idõm 😊 Nagyon nagy része lepattan a PRÉMIUM ammonak.Pár napja elég játszhatatlan lett a hetzer a premium lövedékekkel.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Égsz a vágytól hogy te is kisgyermekeket gyilkolássz az OP tankodban? 😊
Gondolom van itt még a csodálatos lövedéklekövetõ rendszer mellett egy szép nagy randomfaktor is. Hiába na, ez a WOT.

A sebesség ugyanaz, a pen ide is kevés, de legalább megy T9 ellen is, miközben minden átlövi a függõleges lemezeit.. Borzalmas.
Kitartást'