World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XVM mod, letöltést megtalálod guglival vagy picit lejjebb görgetve.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
A - akkorát rúg mint a ló (zojject a BL10el)
B - tornya van és nagyon gyors (a jó kis amcsi mid tier TDk)
A Lee még így sem fér bele a keretbe. Plusz TDnek még nagy is, nincs Tierjénél erõsebb ágyúja (mint a TDknek) és természetesen nem rejtõzik.
Nyilván TDként KELL használni, mert nincs tornya, de még TDnek is szar 😊
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
5 arty csapatonként... ebben mégis mi a korlátozás?
Ha 2 lenne, na az korlátozás, az 5-el bekaphatják a vibrátort és kiverethetik a fogukat vele, mert az nem korlát, hanem kb úgyhagyják mint ahogy most van.
(igen, láttam screenshotokat oldalanként 7-rõl, de 3 high tier arty felett már tökmindegy mennyi van)
Amúgy meg, vesztes csatára teljesen normális hogy deprimált zenét kapsz... nincs ok az örömködésre!
Mert az intézi az internetes elérést, hogy az XVM saját szerverérõl lehúzza a játékosok adatait minden csata elõtt.
Ha mindez amit fenn írtam kínai, akkor elképzelhetõ hogy még csak nem is telepítetted fel rendesen.
Egyébiránt miután megnéztem a filmet, úgy döntöttem kap még egy esélyt tõlem az M3 Lee és megcsinálom vele a T1-et, ami kimaradt, mert úgy utáltam anno a Lee-t. Most meg olyan jól szórakozom vele. Valami mintha megváltozott volna... 😄
pedal to the metal...
így neveld a KV-4esedet!
ez után mond hogy szar tank a kv4 😄😄
nyeli a 0-ákat mint kacsa a nokedlit!!!!
Már leírták, hogy a mostani nyolcasokból lesznek a tízesek és kiegészítik az ágakat.
De mint tudjuk a WG szava sokat nem ér ezért még az is elképzelhetõ 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Köszönöm.
szerintem zsír tank nagyon! csak elég speciálisan kell használni