World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak én nem értem a mondanivalód lényegét?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ebbe mi a problem? Az, hogy kilõtt egy 2150effes?

nem hiszem el
ELEGEM VAN
ûráémjön az e75

és az hiszi 2150 effel hogy most akkor ettõl jobb hogy kilövi a kv5-öm

elegem van hogy bannoltaK.

és ide kell sírnom. bocs
Lehet jobban is jártál 😄
A fent említett hölgyrõl meg annyit, hogy elõbb több nõiesség van egy agyontaposott molylepkében mint benne. Bár kétségtelen tény, hogy még ettõl is van lentebb. Lentebb linkelte valaki azt a csalánszopó förmedvényt, na az a legalja mindennek.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Tessék. most mentem vele 😊
kis édes 😄

Inkább beszélgessünk arról, mi a véleményed Kiszel Tündérõl...

(elsõ mondat után ugrottam is a többit 😊 )

Istenem, de rühellem ezeket a rohadt artykat! Az elõbb KV-1S-sel Ruinbergen egyedül maradtam egy PzIII-mal, az ellennél egy Matilda, egy PzIII meg 3 arty. a két tank 1-1- lövés volt, aztán jött a java. Valami mocskos francia g*cirõl 2x pattantam le 20 méterrõl, ez alatta õ persze kétszer belémvert olyat, hogy elszállta az összes modulom plusz a töltõm és a lövészem. Innentõl aztán röhögve szedtek szét. Ja, és T3-as volt mind, én meg egy T6-os tankban ültem. Hát a ********** ***** ********** ******** ****** annak a ****** *** *********.
Bocs hogy itt õrjöngök, de ezt ki kellett írnom magamból. <#mf1>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

sziasztok azt sztném kérdezni ha veszek megjelenés résznél vmit a tankra (pl. zászlót) akkor azt utána tudom cserebelélni az eredetivel vagy fixen az új marad?
na megvan oldva a Crusader meg a T21 kérdés!

Eladva:
A következõ tank sikeresen eladva 'T21' Kaptál kredit: 476 960 kreditet.
(mondjuk a 100as legénységért kár volt hogy mentek a vágóhídra)
Megvásárolva:
Crusader' vettél. Elköltöttél kredit: 250 000.
Sztem az nem változott, mivel az a grafikán cseréli a textúrákat. Ami jó volt 8.1-ben, az jó lesz 8.2ben is.

pedig nagy mosolyt csal majd az arcodra, mikor Masuk meg társaik pattogni fognak 😄
Részegen jó mindkettõ 😉

zankon = tankon (elnézést)

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

hát nekem nem tetszik 😄
hiába mobilis... sose láttam tõle kiemelkedõ teljesítményt és szerintem nem is képes rá..... papír vacak 😄
Srácok! 0.8.2-höz van ilyen mod ami mutatja, hogy a zankon hol-mi sérül??

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Az hogy? El nem tudom képzelni hogy létezik olyan player akinek az nem tetszik 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

hát stockkét elég szenvedõs lesz :S
kell bele a nagy motor + a fasza 107es és KÖTELEZÕ rá a co2 tartály, különben égni fogsz mint a búzaföld!
Talán úgy, hogy a kettõ élvezeti faktora nagyban korrelál idõnként 😄

cromwell felejtõs.... nem tetszik
na, gondoltam megveszem már én is a KV-4-et, hónapok óta ki van fejlesztve .. jön az E-75, láncomat lekapja, rá fél-fél másodperccel jön a big bada bumm egy JgTigertõl meg egy E-100-tól szembõl. a két perc pozícióba történõ cammogásomat egy kb 2 mp-es kivégzés követte .. így stock-ként T10 csatában azért nem olyan nagy fun az.
másodikra csak T8 jött szembe, na ott már pattogott szépen, szal jó lesz az. igaz, a duplázás még várat magára 😊

Hát ha fun tank a brit med ágon akkor only Cromwell. Minden egyebet felejts el 😄.

Ne is mondd 😄.
Victory ratio: 38.1%
Battles: 42
Efficiency: 1419.99
Average tier: 7.57
Experience: 28783 685.31
Capture points: 0 0
Defense points: 100 2.38
Damage: 51644 1230
Kills: 39 0.93
Spotted: 81 1.93
Rég produkáltam már ilyen ótvar napi statot 😄. A kezdeti 60%-os winrátám lement 48%-ra a T71-el, pedig mint ezen látszik, nem csak a lábam lógattam vele.

akiknek volt Crusader-ük hosszú távon tõlük kérdezném, hogy mennyire kegyes vele az MM?
Érdemes kipróbálni funra? vagy inkább felejtsem el? 😄
Azt írod ,hogy jön össze a tank kontra Tündi? van olyan armorja a Tündinek is mint egy E-100-nak!!Meg leszólsz minket de neked eszedbe jut megdugni a MMXII-es pokolszépséverseny gyõztesét 😄 menj mááá 😄 :d
Meg is van az eredménye a csodálatos teljesítmény jutalmazási rendszernek... Rengeteg botot látni fõleg este 22 után...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

nem leszek népszerû de hogy függ össze kiszel tünde és tankozás témaköre alapesetben,ha a penetrációtól mint kifejezéstõl eltekintünk.(akinek van hozzá gusztusa hogy behatoljon abba a szõrös mézesbödönbe) 😊
Figyelj,ki mit kedvel!Ebben az esetbe van aki megeszi a svábbogarat van aki meg sikoltozik tõle.Remélem hasonló hasonlat!
Baszod, most ebédeltem...a fene már!

Ahogy nézem ma is babuin özön... kb jan 2 nem lehet játszani? ennyi idióta faszfejet mint itt nem hiszem hogy máshol van.
A remek játékrendszerrõl ne is beszéljünk 3k damage 200xp... ha nem csinálok semmit csak botként bent vagyok a 100 tuti megvan... komolyan jutalmazza a teljesítményt😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ilyen bókok mellett helyet kapsz donatellácska mellett a naptárba😄

toocha
Háhá... még a gugli is error404-et ír ki... Tündi rombolja a netet..

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Áh, megremegett a kezem linkelés közben, hiába na, szívem hölgye Õ 😊

toocha
Akár a krokodilnak...

Pedig sztem nem, guglizz rá és kapcsolj image módba, vannak egész pofás képei. mondjuk ez

Most nem azt mondom hogy rajongója vagyok (tudom ebbõl már úgyse jövök ki jól, vállalom), meg nem is álmaim asszonya, de sztem alapvetõen nem csúnya. Õt másért "szeretjük", mert õ olyan "egyszerû".

Nem csúnya csak olyan "érdekes" az arca.

Magas labda volt, fõleg ebben a topicban 😉

toocha
"Amúgy Tünde nem is igazán csúnya"- Apa neked komoly gond van a szemeddel- azt a lényt az oroszlán is sírva enné!

Természetesen magánügy, vicceltem csak😊.

Azok is melóznak!!A bankszférában!!Nyúlnak mindent 😄
Nem, "rosszabb", de ez maradjon az én titkom 😊

Bár lennék kampósorrú, akkor nem kéne dolgoznom 😊

Akkor ti Hanukát tartotok<#alien>

Hát, itthon mi globálisan nem tartunk karácsonyt, szóval egy csomó nyûg (fenyõfa, ajándékrohangálás, spéci kaja) nincs is.
A fiam az év végi ajándékait már 2 hete megkapta, trollkodott is a suliban (elsõs 😊 ) hogy nekem már megvannak az ajándékaim nektek még neeeem 😄

Nebazz...
Te még nem tartol itten?

Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelsõ.

Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nemb
ajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska.

Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg.

Holafûrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradõl, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést.

Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égõjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégõvel, kellazégõ, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfûteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyû, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyõttojik.

Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfõzzél, fõzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska.

Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba.

Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, kurvadrága, neagyerekelõtt, nehisztizzél, feldõltafa, kurvaélet, égazégõ, mondtamkontaktos, deszépnyakkendõ, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged.

Holnapanyádéknál, utálomakarácsonyt.

Mivel úgy gondoltam, hogy nem csak Szakesz az aki ESL-re jár ezért mertem felvetni itt a témát. Másfelõl láttam az Underdogs-ba jelentkezés feltételeit amit mondjuk úgy, hogy közel sem érek el, így azzal számoltam, hogy talán más csapatból való illetõ megosztja, hogy náluk mik a feltételek a csatlakozáshoz hátha véletlenül beférnék.

Lammaer neked nem lennék ellenfél mert ha meglátnálak ellenfélként a csatamezõn fehér zászlót lóbálva adnám meg magam. 😛

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Hehe, valamelyik nap nem lockoltam a gépem a munkahelyen, és nálunk alapszabály hogy ilyenkor a kollégák széttrolkodják a csávó gépét amíg õrizetlenül hagyja (ilyenkor szoktak megjelenni a 100 fõs skype szobákban az olyan önvallomások mint "ma reggel rájöttem hogy meleg vagyok" és hasonlók).

Na, egy ilyen alkalommal én egy fasza kiszel tündés hátteret kaptam a gépemen, ami azért volt vicces mert elsõre nem is vettem észre (a böngészõm is My little pónis szkint kapott, azt hittem csak azt csinálták), ráadásul 10 perccel késõbb a gépemrõl terveztük demózni a kliensnek az új funkciókat.
Azért rendesek voltak, 1 perccel elõtte szóltak hogy nézzek még körbe....

Amúgy Tünde nem is igazán csúnya, egyszerûen csak buta mint a fõõõd.... ha igazán csúnyát akarsz, van rá jobb celebünk is

Hála istennek a neve nem jut eszembe 😊

Írd fel valahova, hogy amikor majd megint rámtámad valaki hogy mekkora szemét féreg troll vagyok akkor felléphess a védelmemben 😊

(ui, azért az már gáz ha vki megköszöni hogy nem oltogattam, elég jelzésértékû hogy milyen hirhedt lettem 😊, el kéne gondolkodnom az életemen )

toocha
AAAAAAAAAAPPPPAAAAAAAAAA!!!!😊

thx lammaer a segitséget és külön köszönet hogy nem oltottál le a kérdésem miatt.
toocha
Nem vitatkozom. Van akinek Kiszel Tünde is tetszik..