World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ûráémjön az e75
és az hiszi 2150 effel hogy most akkor ettõl jobb hogy kilövi a kv5-öm
elegem van hogy bannoltaK.
és ide kell sírnom. bocs
A fent említett hölgyrõl meg annyit, hogy elõbb több nõiesség van egy agyontaposott molylepkében mint benne. Bár kétségtelen tény, hogy még ettõl is van lentebb. Lentebb linkelte valaki azt a csalánszopó förmedvényt, na az a legalja mindennek.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
kis édes 😄

(elsõ mondat után ugrottam is a többit 😊 )
Bocs hogy itt õrjöngök, de ezt ki kellett írnom magamból. <#mf1>#mf1>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Eladva:
A következõ tank sikeresen eladva 'T21' Kaptál kredit: 476 960 kreditet.
(mondjuk a 100as legénységért kár volt hogy mentek a vágóhídra)
Megvásárolva:
Crusader' vettél. Elköltöttél kredit: 250 000.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
hiába mobilis... sose láttam tõle kiemelkedõ teljesítményt és szerintem nem is képes rá..... papír vacak 😄
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
kell bele a nagy motor + a fasza 107es és KÖTELEZÕ rá a co2 tartály, különben égni fogsz mint a búzaföld!
másodikra csak T8 jött szembe, na ott már pattogott szépen, szal jó lesz az. igaz, a duplázás még várat magára 😊
Victory ratio: 38.1%
Battles: 42
Efficiency: 1419.99
Average tier: 7.57
Experience: 28783 685.31
Capture points: 0 0
Defense points: 100 2.38
Damage: 51644 1230
Kills: 39 0.93
Spotted: 81 1.93
Rég produkáltam már ilyen ótvar napi statot 😄. A kezdeti 60%-os winrátám lement 48%-ra a T71-el, pedig mint ezen látszik, nem csak a lábam lógattam vele.
Érdemes kipróbálni funra? vagy inkább felejtsem el? 😄
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
A remek játékrendszerrõl ne is beszéljünk 3k damage 200xp... ha nem csinálok semmit csak botként bent vagyok a 100 tuti megvan... komolyan jutalmazza a teljesítményt😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Most nem azt mondom hogy rajongója vagyok (tudom ebbõl már úgyse jövök ki jól, vállalom), meg nem is álmaim asszonya, de sztem alapvetõen nem csúnya. Õt másért "szeretjük", mert õ olyan "egyszerû".
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Bár lennék kampósorrú, akkor nem kéne dolgoznom 😊
A fiam az év végi ajándékait már 2 hete megkapta, trollkodott is a suliban (elsõs 😊 ) hogy nekem már megvannak az ajándékaim nektek még neeeem 😄
Te még nem tartol itten?
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelsõ.
Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nemb
ajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska.
Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg.
Holafûrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradõl, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést.
Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égõjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégõvel, kellazégõ, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfûteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyû, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyõttojik.
Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfõzzél, fõzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska.
Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba.
Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, kurvadrága, neagyerekelõtt, nehisztizzél, feldõltafa, kurvaélet, égazégõ, mondtamkontaktos, deszépnyakkendõ, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged.
Holnapanyádéknál, utálomakarácsonyt.
Lammaer neked nem lennék ellenfél mert ha meglátnálak ellenfélként a csatamezõn fehér zászlót lóbálva adnám meg magam. 😛
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Na, egy ilyen alkalommal én egy fasza kiszel tündés hátteret kaptam a gépemen, ami azért volt vicces mert elsõre nem is vettem észre (a böngészõm is My little pónis szkint kapott, azt hittem csak azt csinálták), ráadásul 10 perccel késõbb a gépemrõl terveztük demózni a kliensnek az új funkciókat.
Azért rendesek voltak, 1 perccel elõtte szóltak hogy nézzek még körbe....
Amúgy Tünde nem is igazán csúnya, egyszerûen csak buta mint a fõõõd.... ha igazán csúnyát akarsz, van rá jobb celebünk is
Hála istennek a neve nem jut eszembe 😊
(ui, azért az már gáz ha vki megköszöni hogy nem oltogattam, elég jelzésértékû hogy milyen hirhedt lettem 😊, el kéne gondolkodnom az életemen )