World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként meg szép statom van,sokkal korrektebb lenne ha pár dícsérõ szót kapnék érte.Érdekes hogyha században vagy cw-n jó egy artys,azt mindenki elismeri.Csak itt jár a pofája a sok szerencsétlennek,itt buziznak le,közben meg artyznak õk is.Szánalmas banda!

Sajnos sok (most kérek elnézést) a magyar fogyatékos is.
Ja, meg az ágyúja, annak is betett ez a sok 0 damage. Végre elvergõdsz vmi zsíros TDig, artiig, és nem bírod kinyírni még hátulról se rendesen.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Tudom, sokak szerint szar szinkronosan nézni a filmeket, én szeretem. Hiába megy a felsõfokú angol, szinkronnal kényelmesebb nézni 😊
5kill, 5k dmg kiosztva és 9ezer dmg felderítés által
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. december 23. 14:41:25
Jármû: Bat Chatillon 25 t
Szerzett tapasztalat: 2 259
Szerzett kredit: 119 361
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Õrjárat, Felderítõ
Nem mondjátok,hogy ekkora 1 fos lesz ez az IS-8 ?!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
akkor a 135.000 online emberbõl mennyi fogyatékos? 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ha kis effes lõ ki akkor tudatom vele hogy mákja volt.
ha nagyobb effes, akkor pedig insult.
20.006 killem van 😄
KV5-jével nem is szokott csak T8 vagy afeletti tankkal harcolni.
De mivel megsértõdik azon hogy egy T9-es kilövi, ezért csak T8al hajlandó szembeszállni.
nekem meg 40%-os csapatom. tele noobokkal.
engem meg bannoltak insultért, és nem tudtam neki beszólni.