World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te nem vagy egy buta ember! 😊 Az tetszik hogy páran mindig ráharapnak.....

Egyébként meg szép statom van,sokkal korrektebb lenne ha pár dícsérõ szót kapnék érte.Érdekes hogyha században vagy cw-n jó egy artys,azt mindenki elismeri.Csak itt jár a pofája a sok szerencsétlennek,itt buziznak le,közben meg artyznak õk is.Szánalmas banda!
Kezdõ troll vagy, nem igaz? Alapszabály, ne egybõl az anyázással kezdj, akkor kapásból sokat vesztesz a hitelességedbõl.
De. De te meg buzi vagy továbbra is.

Szerintem nem nemzetfüggõ.

Te véletlenül nem az az idiota barom TDantes vagy akinek régebben olvastam itt pár nyomorék hozzászólását?
Ja elfelejtettem: a legtöbb gyökér lengyel.
Sajnos sok (most kérek elnézést) a magyar fogyatékos is.

Van ahova nem kell meghívó.

apa kezdõdik😊 minek reagáltok rá? ez élteti hogy lehurrogjátok
neked meg a pofád jár....
popcorn time

Egy éve játszok ezzel a játékkel, de ennyi mentálisan sérült egyedet még nem láttam mint ezen a hétvégén.

Én tologatom a napi duplát vele, de sztem õ a fizika egyik legnagyobb vesztese. Nagyon tud driftelni, meg a kis huklikon is akkorát repül, hogy leszakad a lánc. Mostmár nem OP brühühü...

Ja, meg az ágyúja, annak is betett ez a sok 0 damage. Végre elvergõdsz vmi zsíros TDig, artiig, és nem bírod kinyírni még hátulról se rendesen.

anyád meg egy ribanc 😊
"nem az arty ász"... nem hát, a seggkurk-ász jár ezért 😊

Torzonborz
ez nem Magyar népi hagyomány...

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Azé jöhetne egy... szeretem ha pl sikerülne beszerezni könnyen-gyorsan magyar zeneszámokat meg szinkronos filmeket. Ugye piratebay nem arról híres hogy tele van magyar cuccal.

Tudom, sokak szerint szar szinkronosan nézni a filmeket, én szeretem. Hiába megy a felsõfokú angol, szinkronnal kényelmesebb nézni 😊

Buzi

kb 1 év után visszanéztem ma. Miért csúszkál a t-50 mintha jégen menne? így semmi fun nincs benne játszik egyáltalán valaki még scout-tal?
Egy kis csemege amin csámcsoghatnak a tisztelt artygyûlölõ takos urak!
Az arty is tank,azért jár a tank ász titulus és nem az arty ász 😊

I.C.ram
Rakat szar lett az ncore...
Küldhetnél nekem egy invet...

életem csatája bat-el 😊
5kill, 5k dmg kiosztva és 9ezer dmg felderítés által

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. december 23. 14:41:25
Jármû: Bat Chatillon 25 t
Szerzett tapasztalat: 2 259
Szerzett kredit: 119 361
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Õrjárat, Felderítõ
na most szépen felmegyek nCore-ra és leszedem újra a Stalker COP-ot és kipörgetem 186-odjára is! Thanks noobS ! 😄
13-90 nem jó? <#kuss>
Bent voltam 1 T9-es csatában IS-3-al és találkoztam 1 IS-8-al ,csak azért tudott kivégezni mert nagyobb sebzést tud okozni és több HP-ja van.Ötbõl 5 találat sebezte.
Nem mondjátok,hogy ekkora 1 fos lesz ez az IS-8 ?!
voivod32
Sajna a 1390 sem sokkal jobb, én az egész francia könnyû ágat feladtam miatta...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

nem gondolom azt, hogy olyan húde oltások lettek volna, sõt szerintem oltás egy sem volt, én is azután böktem be egy "tökéletes vagy" iróniát miután szerinte aki õt kilövi és gyengébb játékos akkor csak mákja lehet, aki meg jobb játékos az meg inzultálja XD elpattant az agyába egypár ér, talán mostanra helyrejött az esze, bár meg kell tudni tanulni veszteni/elfogadni a negatív dolgokat ha már megtörténtek különben sanyarú élete lesz

igen tudom magyar népi hagyomány generációk óta az ilyen megnyilvánulás el kell fogadni😊
Hiába jelzek ám , hogy bassza meg talán azt az oldalt védeni kéne...áh...ugyan oda se kell arra figyelni...de egy idióta T32-es beírja, hogy Maus uninstall...mert az arty által szétlõtt Maus-al nem tudok gyorsabban menni...a büdös fasz ki van már! Nem lehet felfogni hogy LASSÚ! Komolyan agyam eldomom és nem elõsször ugatnak le, hogy miért nem megyek gyorsabban , mikor egy lassú tankban ulok. Nem lehet felfogni,ennyit tud, ennyivel megy! Német nehéz harckocsik, lassúak! Vráááááá

gondolj bele hogy a csatákban a gamerek 80%-a fogyatékos...
akkor a 135.000 online emberbõl mennyi fogyatékos? 😄
Torzonborz
miért , talán sajnálod ? ha valaki ekkora nagy oltári baromságot ír akkor viselje el az oltást.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Aztakurvaélet. ezt a sok fogyatékost elviselni. Basszaus...nem igazáááá

hát az lehet 😄
azért ezis poénos hogy valaki ír valamit,ami úgymond "szõrszálhasogató" és egybõl hatvanan ráugranak mint egy nagy cupákos véres csontra a kutyák,és oltjátok amíg szusz van az emberben,ha egyántalán érdekli ezt a bizonyos személyt hogy ti mit írtok róla,remélem ezért most én is jól beleszek oltva,köszönöm elõre is😊
sajnálom nem tudok veszíteni. rossz tulajdonságom.
az ugye megvan, hogy a jatek errol szol?
Lehet az volt a baj hogy õ 3000 effes, emiatt pedig megalázónak érezte hogy egy 2150-es megölte 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

nem... õ sem tökéletes! hiányzik belõle a hiba!
természetesen te meg tökéletes vagy

Hát erre nem tudok egyebet mondani 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az E-75-ös mennyiben hibás azért mert kilõtt téged, mert noobok voltak a csapatodban illetve, hogy 2150 az effje?

Nem értem mi a problémád, az E75 minden nála kisebb heavyt könnyedén megöl és ez így van rendjén. Meg nem értem miért akartál ezért beszólni neki. Gondolom Te is öltél már kisebb tankot, fõleg a pedo KV5el.

Nem rég szereztem ezt a két páncélfelépítéses képet, talán érdekes lehet.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
T-54 mod.1947. Ennek a tornya nem tudom, hogy a játékban az alap vagy a fejlesztett torony, mert nekem nincs T-54-esem. De van képem a T-54 mod.1949-rõl.

Illetve Object 165 (T-62A).
pontosan. ha nagyobb lõ rám, azért sírok, ha kissebb átüt, akkor azért.
ha kis effes lõ ki akkor tudatom vele hogy mákja volt.
ha nagyobb effes, akkor pedig insult.
<#law>
na beléptem én is a 20.000esek klubbjába 😉
20.006 killem van 😄
Én értem... õ az a fajta, aki szerint igazságtalan kilõni a kisebbet.
KV5-jével nem is szokott csak T8 vagy afeletti tankkal harcolni.
De mivel megsértõdik azon hogy egy T9-es kilövi, ezért csak T8al hajlandó szembeszállni.

igen. mert e75 je volt.
nekem meg 40%-os csapatom. tele noobokkal.
engem meg bannoltak insultért, és nem tudtam neki beszólni.