World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meghoztátok a kedvemet a KV-1S-hez, nem volt rá kreditem ezért nekiálltam farmolni. S nézem, hogy nekem az még ki sincs fejlesztve.. Egy darabig nem lesz, free xp-bõl kihúzom.
nincs ferdim de a francia 8as td sokkal élvezetesebb játékélményt nyújt.
igen azon agyalok én is v ferdinándon
nehezen szántam el magamat rá, de nagyon nem bántam meg.
t6 felett mindig is nehezebben veszem rá magamat h játszak huzamosabb ideig egy tankkal mert t7 felett már sokkal nehezebb kompenzálni a nyövényi életformákat 😄
de ezzel élvezetes..csak keresni kell a helyeket, ahol csak szembõl jöhetnek rád 😊
t6 felett mindig is nehezebben veszem rá magamat h játszak huzamosabb ideig egy tankkal mert t7 felett már sokkal nehezebb kompenzálni a nyövényi életformákat 😄
de ezzel élvezetes..csak keresni kell a helyeket, ahol csak szembõl jöhetnek rád 😊
IS3-at vegyél.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Hm... vegyek egy ilyen orosz fekete lyukat?
Akkor inkább IS3
ez már beteges 😄
ha valaki kételkedne a kv4 erejében 😛
számomra az eddigi leg élvezetesebb t8 heavy tank..
azt gondolom ész kell hozzá, de improvizáció már kevésbe 😄

ha valaki kételkedne a kv4 erejében 😛
számomra az eddigi leg élvezetesebb t8 heavy tank..
azt gondolom ész kell hozzá, de improvizáció már kevésbe 😄

Egyikkel sem jársz rosszul,én nem tudnék választani h melyik a jobb.
Az már van.
Tiger II<#wave>#wave>
Ha vennék egy tier VIII nehéz tankot (csak hogy legyen mit a buzi artistáknak szétkapni) melyiket ajánljátok inkább?
- IS-3
vagy
- T32
?
- IS-3
vagy
- T32
?
egybõl mentem egy 3 killes team elsõ loset -.-"
Már vissza is vonom ,nem olvastam el figyelmesen ,hogy az IS-8 ról szól ...😄
Ebben részben értek csak egyet,Az AMX kicsit sem jo hull down-ra,még egy ici picit sem,mindnt beszed,5 bõl ha 1 pattan,semmi több,forgathatod mint a csajodat a pöcsödön de semmi.Ezen felül én kifejezetten partizán tankank tartom,és szinte mindíg megyek vele,ha van olyan szerencsém,hogy bekerüljek az ellen mögé,akár egy is-7-t le lehet bontani majdnem o-ra.Volt olyan csatám,persze ez kicsit mák,2 tár 2 IS-7,és mindkettõt oldalról ki is gyújtottam,nekem nagyon bejön,de mondom mindent szinte mindent mindenkitõl beszed.nagyon PAPPPÍÍROS
napi elsõ win.. de pozitívan állsz hozzá😄
Na 1 nappal korábban jött a jézuska nekem 😊
Megvásárolva:
Jagdpanther' vettél. Elköltöttél kredit: 941 500.
dög jól néz ki! még a 75mm-es gun ellenére is 😄
amúgy jpz4 tûrhetõ volt: 125 csata 210 kill 58% WR 1195 dmg/battle
(persze nem tartom meg 😄 amint vége az akciónak eladom!)
JP-vel szerencsére nem kell sokat szenvedni a jobb 88as gunért 😄 van 9000 szabad exp-m! a maradékot meg összeszedem napi elsõ winbõl 😄
Megvásárolva:
Jagdpanther' vettél. Elköltöttél kredit: 941 500.
dög jól néz ki! még a 75mm-es gun ellenére is 😄
amúgy jpz4 tûrhetõ volt: 125 csata 210 kill 58% WR 1195 dmg/battle
(persze nem tartom meg 😄 amint vége az akciónak eladom!)
JP-vel szerencsére nem kell sokat szenvedni a jobb 88as gunért 😄 van 9000 szabad exp-m! a maradékot meg összeszedem napi elsõ winbõl 😄
Azt csak aranyért lehet átváltani. Ha meg akarod tartani a tankot, akkor a legénység képzését is tudod gyorsítani. Ott van a kipipálható checkbox a garázsban a legények felett.
Most kellene mindenkinek rádírni, mint a régi Spartacus filmben.
ÉN VAGYOK NYOMIARTY! NEM! ÉN VAGYOK!!! 😊
ÉN VAGYOK NYOMIARTY! NEM! ÉN VAGYOK!!! 😊
Lett egy elit tankom, mindent kifejlesztette, azt írja hogy most mar szabad tapasztalati pontot fog gyüjteni, azt hogy tudom a többi tnaknál felhasználni amit evvel gyüjtök ?
eladtam. nem vonz annyira a BChat, hogy megérje párszáz õsz hajszálat növeszteni. folyamatosan T10 csatákba tett, még egy szaros Löve oldalát sem lõtte át .. useless.
a legénységet azért elraktam, hátha egyszer lesz értelmes francia med ág is.
a legénységet azért elraktam, hátha egyszer lesz értelmes francia med ág is.
Megtettem
No, lassan konszenzusra jutunk.
SAjnos az utolsó mondatodat egyelõre nem tudom elfogadni, ha ingame rám pmezel hogy szia én vagyok nyomiarti, talán akkor átkerülsz a "gyökér artista" kategóriából a "senior troll" fokozatba 😊
SAjnos az utolsó mondatodat egyelõre nem tudom elfogadni, ha ingame rám pmezel hogy szia én vagyok nyomiarti, talán akkor átkerülsz a "gyökér artista" kategóriából a "senior troll" fokozatba 😊
Amikkel szembe kerül az IS-8 azok nagy valószínûséggel át fogják lõni a test páncélzatát. Szóval gyenge a páncélja, kb ugyanaz mint az IS-3-é, annak ellenére, hogy a valóságban kicsit vastagabb és jóval döntöttebb volt a homlokpáncélja: IS-8-nak 120 mm 25°+40° az IS-3-nak 110 mm 34°+43°. (A T-10 döntöttsége az orosz wikin is rosszul szerepel.)
Valahogy nem sikerült reálisan lemodellezni ezeket a csukaorrokat. Az IS-8, IS-7 orra kategóriákkal gyengébb, mint amennyinek a valós adatok alapján lennie kéne. A IS-3-é nem sokkal gyengébb, de gyengébb. Az AMX-50-120 és Lorraine 40t harckocsikét nem tudom pontosan mert arról nincsenek döntöttségi adataim, de egyik se erõs. Az elképzelhetõ, hogy szándékosan gyengébbek az egyensúly miatt.
Az IS-8 elmegy kategória. Az M103 és az AMX-50-120 fura keveréke. Az a baj vele, hogy ami az elõnye, abban ez a két harckocsi jobb. Az AMX-50-120 mozgékonyságban. Az M103 tûzerõben. Az AMX-nél páncélozottabb de lassabb, az M103-nál gyorsabb de kevésbé védett. A torony védettsége szembõl egész jó, abban jobb mint az M103. Bár a kupolákat átlõhetik és az erõs APCR/HEAT lövedékeknek már nem nagy kihívás. Nem lehet vele olyan jó hull down pozíciókat felvenni mint M103-al, mert gyengébb a löveg negatív irányú kitéríthetõsége.
A 122 mm M-62T2 löveg egész jó. A 2,9 másodperces célzási ideje oroszoknál nem rossz, de ennek ellenére lassan céloz, mert ~40 km/h-s sebességrõl kell megállni és célozni. Majdnem olyan sokáig céloz 40 km/h-ról, mint az ST-I 30 km/h-ról pedig az ST-I-nél 3,4 másodperc az M-62T2 célzási ideje. El lehet vele lenni de nem kiemelkedõ gép az M103 és az E-75 jobb.
Valahogy nem sikerült reálisan lemodellezni ezeket a csukaorrokat. Az IS-8, IS-7 orra kategóriákkal gyengébb, mint amennyinek a valós adatok alapján lennie kéne. A IS-3-é nem sokkal gyengébb, de gyengébb. Az AMX-50-120 és Lorraine 40t harckocsikét nem tudom pontosan mert arról nincsenek döntöttségi adataim, de egyik se erõs. Az elképzelhetõ, hogy szándékosan gyengébbek az egyensúly miatt.
Az IS-8 elmegy kategória. Az M103 és az AMX-50-120 fura keveréke. Az a baj vele, hogy ami az elõnye, abban ez a két harckocsi jobb. Az AMX-50-120 mozgékonyságban. Az M103 tûzerõben. Az AMX-nél páncélozottabb de lassabb, az M103-nál gyorsabb de kevésbé védett. A torony védettsége szembõl egész jó, abban jobb mint az M103. Bár a kupolákat átlõhetik és az erõs APCR/HEAT lövedékeknek már nem nagy kihívás. Nem lehet vele olyan jó hull down pozíciókat felvenni mint M103-al, mert gyengébb a löveg negatív irányú kitéríthetõsége.
A 122 mm M-62T2 löveg egész jó. A 2,9 másodperces célzási ideje oroszoknál nem rossz, de ennek ellenére lassan céloz, mert ~40 km/h-s sebességrõl kell megállni és célozni. Majdnem olyan sokáig céloz 40 km/h-ról, mint az ST-I 30 km/h-ról pedig az ST-I-nél 3,4 másodperc az M-62T2 célzási ideje. El lehet vele lenni de nem kiemelkedõ gép az M103 és az E-75 jobb.
Néhány dologban igazad van,de nem mindenben.
Tényleg szándékosan választottam ezt a nevet és tényleg szándékosan borzolom itt néha a kedélyeket.(pont emiatt az artygyûlölet miatt)
Egy dolgot azért elárulok neked,tudok tankokkal játszani.Ez a nyomi egy 2. karakterem,amit csak azért hoztam létre hogy kiismerjem az artykat és a tankos karakteremmel tudjam kamatoztatni az így megszerzett tudást.(vele nem játszom artyval mert útálja õket)(kicsit skizofrén,mi??)
20K csata után 1500 feletti effim van tankokkal. Annak a karakternek a nevét most természetesen nem fedem itt fel(érthetõ okokból) de páran akik elég figyelmesek,vagy ismernek,tudják hogy nem kamuzok. 😊
Tényleg szándékosan választottam ezt a nevet és tényleg szándékosan borzolom itt néha a kedélyeket.(pont emiatt az artygyûlölet miatt)
Egy dolgot azért elárulok neked,tudok tankokkal játszani.Ez a nyomi egy 2. karakterem,amit csak azért hoztam létre hogy kiismerjem az artykat és a tankos karakteremmel tudjam kamatoztatni az így megszerzett tudást.(vele nem játszom artyval mert útálja õket)(kicsit skizofrén,mi??)
20K csata után 1500 feletti effim van tankokkal. Annak a karakternek a nevét most természetesen nem fedem itt fel(érthetõ okokból) de páran akik elég figyelmesek,vagy ismernek,tudják hogy nem kamuzok. 😊
Amit még nem értek: mindig minden pályán ugyanaz a f@szság. Elmegy a gyökér lemming vonat a köztudomásúan szopós oldalra (nincs fedezék vagy nem tudnak egymástól mozogni, stb.) megállnak félpályán (ahonnan nem látnak rá semmire persze) aztán megdöglenek egymás után mert az arty szétszedi õket és még azt sem veszik észre hogy a mások oldal kipusztul és végül s_ggbe tosszák õket.
Na mára elég lesz mert ennyit nem ér az egész...
Na mára elég lesz mert ennyit nem ér az egész...
Siema!
annyi a válaszom hogy oké😊 és ezzel mindent elmondtam😊
Lehet hogy én sem....😊
Lehet hogy nem éreztettem eléggé az iróniát.No mindegy😊
Mi a tököm készteti az összes buzi lengyelt, hogy 10k+ csatát játszanak 620 eff értékkel és IS-3-ban szopassák magukat és ezzel engem is?
Figyu, látom te se érted, de benned van remény: õ szándékosan választott egy nicket, ráadásul - eredményei alapján - õ iskolapéldája az "artyn kívül mással nem tudok játszani" embereknek. Erre még rátesz egy lapáttal, hogy egy trollkodásról híres fórumra bejön hõzöngeni, mert a barátnõje tegnap lelépett a postással és nincs kivel beszélgetnie.
Mindegyikünk artizott valamennyit, mert amellett hogy töbségünk nem élvezi, az egyik legjobb módja a térképek kiismerésének, hogy pl hova NEM tud belõni egy SPG. Ismerd meg ellenségedet, ez a játékban is igaz.
Viszont nem vagyünk büszkék olyanra, amire nincs ok büszkének lenni.
ui: menj be a 8kerbe utálom a cigányokat táblával, majd oktasd ki õket is miközben agyonszúrkáltak hogy "ugyan már, tudtam hogy rám fogtok ugrani" 😊
Mindegyikünk artizott valamennyit, mert amellett hogy töbségünk nem élvezi, az egyik legjobb módja a térképek kiismerésének, hogy pl hova NEM tud belõni egy SPG. Ismerd meg ellenségedet, ez a játékban is igaz.
Viszont nem vagyünk büszkék olyanra, amire nincs ok büszkének lenni.
ui: menj be a 8kerbe utálom a cigányokat táblával, majd oktasd ki õket is miközben agyonszúrkáltak hogy "ugyan már, tudtam hogy rám fogtok ugrani" 😊
Köszi a gratulációt,igyekszem így tovább!
Kinek mi az értelmes....
Nekem pl. az arty az.Szerintem inkább az gáz amit te írtál.Kicsit egysíkú gondolkodásra vall.
Nekem pl. az arty az.Szerintem inkább az gáz amit te írtál.Kicsit egysíkú gondolkodásra vall.
hehe KT-val beidegültem a sok lose miatt és elõre "rusholtam" 😄 bebújtam egy kilõtt JT mögé 😄
eredmény: Sebzés felderítésnek köszönhetõen: 4397 😄DDD muhahah
eredmény: Sebzés felderítésnek köszönhetõen: 4397 😄DDD muhahah
Tudod hogy ezen a fórumon nagyon sokan utálják az artykat(jogosan) erre Te berakod a fantasztikus artys eredményeid,és még azt várod hogy elismerjék.Grat,csak így tovább!
de 😊
a francia.
Melyik a legjobb Tier 8-as TD?
hogy ne legyen egysíkú a topik azáltal hogy csak nyomiarty a fõ ellenség,és a sátán maga a megtestesült valójában elárulom,511 csatám van batchatartyval😊 a sátán nem jár egyedül😊
Egy ertelmes tankkal sem tudsz ertelmes eredmenyt felmutatni, kisse gaz ilyet belinkelni... 😊 Jah, MS-1 el te vagy az asz.. 😄DD
Saor Alba
Azt a mindenit, milyen kreatív és frappáns visszavágás....
Véletlenül nem te vagy Feribácsi, a visszavágások nagymestere? 😊
Véletlenül nem te vagy Feribácsi, a visszavágások nagymestere? 😊
Arty statot nem illik feltenni, ott kezdõdik😊 Mellesleg az elõbb kifejtetted, hogy ezen fórum lakói szánalmas banda, akkor meg eleve miért akartál egy általad szánalmasnak tartott banda elõtt felvágni?😄
Nem akarok én semmi lenni,csak gondoltam feldobom itt a kedvenc fórum témát,hátha érdekel valakit.Lett is egybõl egy kis élet 😊
Hogy témába vágó tankos dolog is legyen, itt egy tegnapi KV3-replay. Csak a napi dupla miatt mentem vele egy kört(még a legénység sem százas), nem volt nagy szám kör, de érdemes megnézni, hogy néha az arty mire képes. 8-2-rõl fordítottuk meg a meccset, kaptam egy 400+os dmg-et is saját artytól, de a végén szépen ráugrottak a t95-re és melee-fightban lenyomták, pedig ilyenkor jellemzõen padlógázzal tolják a biciklit messzire.
T9-es csata volt, 3200dmg-szaladt ki a KV3-ból 😊

T9-es csata volt, 3200dmg-szaladt ki a KV3-ból 😊
Nem azzal kezdtem! Csak feltettem a statomat és egybõl lebuzizott valaki.Erre reagáltam úgy,ahogy erre reagálni illik. 😊
Lehet hogy buzi vagyok de anyádat azért megbasztam kisfiam! Szólíts ezután apának,légyszíves! 😊 Köszi!!(lehet buzi apa is ha úgy jobban tetszik)
Navárjál. Most akkor troll akarsz lenni, vagy attention whore? A kettõ együtt nem megy. <#puszi>#puszi>