World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
Ha itt mindenki annyit tudna a játékról mint Te,akkor örömmel bólogatnál a kommentek olvasása közben,hogy ezt Te sem tudnád jobban megcsinálni!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Az a gond, hogy nem érted a játék működését.
Ha többen látjátok, akkor osztódik a spot. Ha az is látja, aki lövi, akkor semmit nem kapsz. Csigaszemet TD-n kívül semmilyen tankra nem rakok, mert baromság. Amikor mozogsz alap a látótávod, miközben azok, akik jobban ismerik a játékot simán 450+ látótávval futkosnak körülötted. Tényleg árulja el valaki mi értelme van light tankon álcahálót és csigaszemet használni?! Ráadásul az a legénység... OMG! Ezt így miért? Hogyan? Ne csodálkozz, hogy nem megy, ha már a garázsban eldöntöd, hogy szopni fogsz. A játékosok zöme ezt csinálja. Fogalma sincs, hogy mit kell a tankra tenni, nem érti a skilleket, nincs tisztába az alap mechanikával, semmivel és nyihog, hogy jajj nem lehet játszani. Ha direkt bukásra játszol miért baj, ha szívsz? El nem hiszem, hogy bármikor is akár 5 percet rászántál arra, hogy átgondold mit csinálsz, pedig nem venne el sokat az életedből. Mi értelme van a BIA-nak úgy, hogy nincs minden tagon? Semmi? Bingó! Elolvastad a leírását? Nem? Jackpot! Spotolni akarsz? Hol az optika? Hol a venti? Hol a situational awareness skill? Netán egy ellátmány? Sehol? Akkor mégis mit vársz? Azt, hogy odamész egy bokorba és majd hozzád igazodik mindenki? A light tank a leggyorsabb osztály a játékban, a light mindig oda megy segíteni, ahol szükség van rá és nem ő spotol ott, ahol azt hiszi, hogy az jó. Komolyan mondom nem értelek benneteket, direkt csináljátok az biztos, de miért?!

angelus1991ster.blogspot.hu

McFrost
Az imént felderítek egy strv s1-et, kilövik 3 lövésből és kapok érte 209 spot dmg-t, az 1000 helyett......

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Ilyen:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

lehet nagyon szar a legénységed, akkor próbálj közel menni, de legyél mindig fedezékben, használj egy dombot. Prohon menj be középre. Éppenhogy csak menj fel, hogy felderítsd a tankokat és húzd vissza azonnal. 2000 spot dmg az semmi, jgdpz egyet lő a spotodról az már 1000. Ja és tegyél rá 10%os optikát és binot is, meg ventit.
Maala
Vagy csak addig aktív spotolni kell, hisz úgyis tudod, hogy épp spoton vagy. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

HTS s3rg1nh00
pedig bokorban kell állni,camo net+bino (25%-os)alap,valamint legénységben camo a négyzeten,illetve akinek lehet situational awareness (meg kommandernek 6th sense sem árt)
amíg nincs meg legalább az első skill végig,de inkább a második,addig a LT-ok haszna meglehetősen kevés...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Az előbb jót röhögtem,T6-8 csata volt,Fjords map,Kv2 szemétkedik m12 artyval lökdösi a vízparton,arty arrébb ment de Kv2 ott is szemétkedett vele,arty újra odébb ment egész ki a víz szélére,kv2 megindul felé m12 lazán kitér Kv2 meg rájön hogy nem tud úszni.<#whatever>

McFrost
Próbálok egy olyan bokrot fogni az elején, ahol tudok deríteni. De valahogy más előbb látja meg az ellent, mint én, mert ha kilőnek mellőlem valakit, alig csorog a spot dmg. Nem tudom igazából mi a hiba, az biztos, hogy nem tudok vele játszani. A bokorban állás sem nagyon megy vele, mert a vakok is észrevesznek, akkor meg már ezzel nem lehet elmenekülni, mert ez a zsírpapírnál is vékonyabb szar.

nekem sem a kedvenceim a lightok, de volt már hogy 10k fölött spotoltam ruval, kombinálva meg még könnyebb. Kell keresni egy jó bokrot, vagy aktív spotolni. Mit csinálsz vele? Ha berohansz vele az elején megdögleni, akkor nyilván, hogy nem lesz meg, és akkor sem, ha leghátul állsz vele.
Én táv kukkeres amx 13-90.m41.t49.bc12t.lttb-vel nem tudom a 6 spotost megcsinálni.
6 spot úgy hogy engem nem spotolnak.
Ma is csapatárs td meg med ki tolt bokorból meg hegyről.

McFrost
De könnyűvel kell, és egyszerűen nem tudok játszani a Ruval.

Az pedig TD-vel is sima ügy, nem ám LT-vel.
McFrost
Én még a 2k felderítőset sem tudom megcsinálni Ruval.

Várd meg amig át lehet ugrani... 😊

barret
Tegnap csak ilyen csatáim voltak... Hamar rá is untam. Miért mindig az ellenségnél vannak az ügyes játékosok??? 10 meccs: 20% winrate...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Inkább elmentem stonghold légiózni gyengébb klánokhoz.Vicces mikor majd 3000-et sebeztem 6-os csatában.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Jesszus anyám,sosem lesz meg a 6 spotolós küldetésem.

Sikerült véletlen a medes rammolós küldi,múltkoriban mikor görcsöltem miatta sosem sikerült,most meg el is felejtettem csak pénz miatt mentem FV-vel,de elég szar csata lett alig láttam valamit,túl sok gyors tank volt.
A bázison kempelt skorpió fos és wt pz4 defender wz132,mivel a 3 td menekült le a beach felé úgy gondoltam inkább rájuk rontok,wt pz4 megállt célzott én meg becsapódtam.Nem sikerült neki lőni.

Sikerült behozni képet,bár fura,a francia kis képen jött be a német nagy.
Szar a mobil net.
A francia egész jó.
Bár újra töltése borzalmas,a páncélja ultra gáz.

Nekem az olyan tankok jönnek be mint M41 T49 M4 vagy Perzsa.Az ilyeneket szeretem és nagyon jókat tudok velük játszani.Na azt nem mondom hogy mindig hatékonyan és jól játszom velük.De ha velük megyek nem is izgat.Csak az érdekel hogy jól érezzem magam vele.
Perzsával még megy a normális játék de a gyorsakkal sokszor elkap a gépszíj és csak robogok mint egy őrült amíg ki nem lőnek.De jó hecc az is.Kihívás hogy meddig maradok életben,vagy túlélem-e az ütközést.

Nekem valami vad gyors és fordulékony light kéne amivel lehet kamikazet szedni de sniperkedni is lehet.Az sem ártana ha szép amerikai vagy angol tank lenne.

Franc az nem kell.
Amcsi angol kéne.
De ha hazaérek megnézem képet.
De asszem maradok t8 minimausnál ha jön.

Hogyne, rögtön veszek kettőt. 😄

De már van bi-bi-biii! <#fogmosas>
Egy franci, egy német. Hogy mikor, azt még nem tudni. Vagy a 9.20.1-ben, vagy utána valamikor.
Bakker.Mobilnet nem hozza be.
Melyik országhoz érkeznek?
Mikor?

Maala
Szerintem a T6-T7 japánnal könnyebb azt megcsinálni, mint T10-ben.

Bár, mindent könnyű megcsinálni, ha van elég barátod. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.09.20. 16:46:01

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Sherman0070
Tier8 afk Panther? XD
Talán ha 330-as pent kapna és 160as alfát... 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Jó hír Platának.

Két új T8 prém light.
Jesszasz. És már eladtak kettőt. Ennek a feléért vihetné az accountomat, és azon még nem is csak egy E 25 van...
joe662
Jo ha az nem kell,akkor esetleg akciósan E25? <#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

<#ejnye1>
csaba90
Eladó account ha valakit érdekel:
https://m.ebay.de/itm/253161362190?_trksid=p3984.m1555.l2649&_mwBanner=1

Csaby

1-2 hónap pihenőt javaslok, saját tapasztalat alapján.
Már lassan ezért nem fogom elindítani a játékot.Marha élvezetes stock tankot grindelni.Főleg úgy hogy a top tier jórészt marhák gyülekezete.
Top tier Tortoise-ben ülő 67wn8-as majom képes volt a csatát az artyk mellett végig campigozni.Majd mikor mindenki meghalt lőtt 1-et és szarászedték.Mi lehet neki ebben a játékban ami érdekelheti nem tudom.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

joe662
Még ne jöjjön,mert 390k xp kell a 215b ig<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Sherman0070
YouTube-on egyre több videót látok az elrontott tier6, tier8 mm-ről. Nem kéne ezt az egész új mm-et visszavonni, mint ahogy az új lepattanási rendszerrel volt a svédeknél teszt szerveren?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Jöhetne már ez az új patch. Kéne valami, hogy kedvem legyen wotozni.

tegnap mentem 5 kört rankedbe, elég is volt. Első 2 kör győzelem, de küzdős. BC-vel első körbe a 4 kill kellett, másodikban a 7.5k spot, hogy nyerjünk. Következő 3 csata BC és IS7-el volt és bárhogy hajtottam esélytelen voltunk nyerni. A legjobb amikor prohorovkán 2 tankunknak 1 perc kelett hogy meghaljon, majd jött 12 perc rohangálás tőlem, ellenségtől camp. A végén megjelent full HP-s csillagromboló és E4, a két arty meg vigan végig röhögve szedte a csapatot. Ebből elég is volt.
Inkább rohangálok random, kevésbé unalmas, kreditet is lehet keresni és nem idegesitenek annyira a top tier gyökerek se.
Végre nekem is meglehet az O260, 50B-vel és 5a-val nem akarta beadni a 3x hp blokkolós küldetést, nem mintha érdekelt volna.
*De számomra az azért való idegeskedés teljesen felesleges volt, ha ezt tudom, hogy ilyen rendszeren dolgoznak, akkor az egészet letojom és értelmesebb dologgal töltöm az időt.

Nem kell feleslegesen rágörcsölni a 15.-ös misszióra és végre meglesz a szar T-55A. De az azért való idegeskedés teljesen felesleges volt, ha ezt tudom mégjobban leojom az egészetés értelesebb dologgal töltöm az időt.

Ma megint ritka szarul megy.
Annyi marhával találkoztam hogy nem igaz.
Sokszor sajna csapattársak voltak a barmok,az előbb bc12-t akartam leduplázni,erre belém kötött egyből indulás után T28 proto,lökdösött meg nekem jött mikor jó spot helyre akartam menni,végül fogtam magam és mikor újra lökdösni kezdett elkezdtem hátrálni,erre a bc felmászott a protóra.<#idiota>
Elkezdett sérülni protó,vette az adást és többet nem piszkált.
Amx m4 45 jön szembe és lődöz golddal,klasszul pattan az O-Ho elejéről,a troll ágyú nem pattan az amx-ról.Erre amx úgy gondolja hogy le rammol.<#ijedt>Meg sem karcolta O-Ho-t de ő meg szarrá ment.

Sherman0070
Na ez egész jól hangzik. Még lehet meglesz az Obj.260.

joe662
Hát ha a kövi peccsben lévöre gondolsz,az csak átdolgozása lesz a réginek.Pár küldit megváltoztattak,folytathatod onnan ahol abbahagytad.
És az uj rendszernek köszönhetöen,át is lehet ugrani küldetéseket.Bövebben.

Reggeli pedózás E25-el<#hehe>
Persze lt-el nincsen ilyen szerencsém,3 arty kill<#idiota>

Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.09.19. 10:09:50

Sherman0070
Sziasztok. Ideje nem olvasgattam a fórumot. Új IM, ami jönni fog majd az elejéről kell kezdeni, vagy ott folytatom, ahol abbahagytam?

A Rangsorolt csata tegnap még bugos volt - nálam legalábbis - . A vesztes csapatban 2x is voltam az alsó részben mégsem veszíttettem stráfot.
joe662
A beforgatott maus lövegpajzsa lőhető,a legtöbb 10es goldja viszi.Cw-n Sh-n csak ott lövöm,persze ha az rng nem máshová teszi a találatot
Meg persze messziről tényleg lutri a dolog.

Hááát azért nem teljesen. Mikor szidom magamat, mert csak 6 gold lőszert vittem wz-111-5el a nagy pályára és jönnek a Mausok. Múltkor is amx30l golddal sehogy se tudtam belőni meszebbről, forgatva volt persze, de a tornya is pattint messziről Maus be van forgatva lőheted te azt arannyal. Max a jgdpz meg ezek viszik át, de még azok is simán pattannak.