World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Ha többen látjátok, akkor osztódik a spot. Ha az is látja, aki lövi, akkor semmit nem kapsz. Csigaszemet TD-n kívül semmilyen tankra nem rakok, mert baromság. Amikor mozogsz alap a látótávod, miközben azok, akik jobban ismerik a játékot simán 450+ látótávval futkosnak körülötted. Tényleg árulja el valaki mi értelme van light tankon álcahálót és csigaszemet használni?! Ráadásul az a legénység... OMG! Ezt így miért? Hogyan? Ne csodálkozz, hogy nem megy, ha már a garázsban eldöntöd, hogy szopni fogsz. A játékosok zöme ezt csinálja. Fogalma sincs, hogy mit kell a tankra tenni, nem érti a skilleket, nincs tisztába az alap mechanikával, semmivel és nyihog, hogy jajj nem lehet játszani. Ha direkt bukásra játszol miért baj, ha szívsz? El nem hiszem, hogy bármikor is akár 5 percet rászántál arra, hogy átgondold mit csinálsz, pedig nem venne el sokat az életedből. Mi értelme van a BIA-nak úgy, hogy nincs minden tagon? Semmi? Bingó! Elolvastad a leírását? Nem? Jackpot! Spotolni akarsz? Hol az optika? Hol a venti? Hol a situational awareness skill? Netán egy ellátmány? Sehol? Akkor mégis mit vársz? Azt, hogy odamész egy bokorba és majd hozzád igazodik mindenki? A light tank a leggyorsabb osztály a játékban, a light mindig oda megy segíteni, ahol szükség van rá és nem ő spotol ott, ahol azt hiszi, hogy az jó. Komolyan mondom nem értelek benneteket, direkt csináljátok az biztos, de miért?!
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/920-1-common-test/
angelus1991ster.blogspot.hu
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
amíg nincs meg legalább az első skill végig,de inkább a második,addig a LT-ok haszna meglehetősen kevés...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
6 spot úgy hogy engem nem spotolnak.
Ma is csapatárs td meg med ki tolt bokorból meg hegyről.
Bérbe vehet? reklámfelület...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

A bázison kempelt skorpió fos és wt pz4 defender wz132,mivel a 3 td menekült le a beach felé úgy gondoltam inkább rájuk rontok,wt pz4 megállt célzott én meg becsapódtam.Nem sikerült neki lőni.

Szar a mobil net.
A francia egész jó.
Bár újra töltése borzalmas,a páncélja ultra gáz.
Perzsával még megy a normális játék de a gyorsakkal sokszor elkap a gépszíj és csak robogok mint egy őrült amíg ki nem lőnek.De jó hecc az is.Kihívás hogy meddig maradok életben,vagy túlélem-e az ütközést.
Amcsi angol kéne.
De ha hazaérek megnézem képet.
De asszem maradok t8 minimausnál ha jön.
De már van bi-bi-biii! <#fogmosas>#fogmosas>
Melyik országhoz érkeznek?
Mikor?
Bár, mindent könnyű megcsinálni, ha van elég barátod. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.09.20. 16:46:01
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Talán ha 330-as pent kapna és 160as alfát... 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Két új T8 prém light.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
https://m.ebay.de/itm/253161362190?_trksid=p3984.m1555.l2649&_mwBanner=1
Csaby
Top tier Tortoise-ben ülő 67wn8-as majom képes volt a csatát az artyk mellett végig campigozni.Majd mikor mindenki meghalt lőtt 1-et és szarászedték.Mi lehet neki ebben a játékban ami érdekelheti nem tudom.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Inkább rohangálok random, kevésbé unalmas, kreditet is lehet keresni és nem idegesitenek annyira a top tier gyökerek se.
Annyi marhával találkoztam hogy nem igaz.
Sokszor sajna csapattársak voltak a barmok,az előbb bc12-t akartam leduplázni,erre belém kötött egyből indulás után T28 proto,lökdösött meg nekem jött mikor jó spot helyre akartam menni,végül fogtam magam és mikor újra lökdösni kezdett elkezdtem hátrálni,erre a bc felmászott a protóra.<#idiota>#idiota>
Elkezdett sérülni protó,vette az adást és többet nem piszkált.
Amx m4 45 jön szembe és lődöz golddal,klasszul pattan az O-Ho elejéről,a troll ágyú nem pattan az amx-ról.Erre amx úgy gondolja hogy le rammol.<#ijedt>#ijedt>Meg sem karcolta O-Ho-t de ő meg szarrá ment.
És az uj rendszernek köszönhetöen,át is lehet ugrani küldetéseket.Bövebben.
Reggeli pedózás E25-el<#hehe>#hehe>
Persze lt-el nincsen ilyen szerencsém,3 arty kill<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.09.19. 10:09:50
Meg persze messziről tényleg lutri a dolog.