418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ki vagy te, hogy megítéld, hogy játszik a másik? :-D
Ha ő csak T8 és felette szeret játszani, akkor úgy szeret játszani. Szerintem is sokkal jobb móka, mint low tierben szarakodni. -
pett3rson #400797 Nem tudom Ti nézitek-e a Ranked listát, de tegnap egy olyan ember vezette akinek nincs semmilyen más tankja csak Tier 9-es vagy 10-es és tavaly nyáron vagy hogy kezdte...pénz beszél? -
Ha úgy fejleszted a crewt, hogy az első töltőst lecseréled, miután rá tudod rakni a BIA-t, akkor a második töltőnek is meglesz a BIA-ja, mire eléred a T10-et. Csak ez előre tervezést igényel. :-)
Aztán 2. skillnek mehet a situational awareness.
Egyébként nem gyengébb az APCR, mint a heat, csak más. A már meglévő weak spotokat tudod biztosabban átlőni, és nyit egy pár újabb weakspotot. (Pl. SConq. ágyú alatt) Meg kell becsülni az ilyen HT-ket, nem sok van.
Nyilván, ha IS7-el úgy akarsz játszani, mint T-10/O.257-el, akkor gyengébben teljesítesz, én is bele estem ebbe a hibába pár100 csata erejéig, és nem szerettem az IS7-et. Aztán rájöttem, hogy kb. egy mozgó torony az egész, a testét el kell rejteni, és azóta jó haverok vagyunk. Csak a statját addigra már elkúrtam. :-D (első T10 tankom volt)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.24. 12:42:25 -
MuldR #400795 Nem veszik el. 2 nap múlva mindenkit vissza tudnak venni 3 óra múlva már 3 területük lesz GM-en. Leszarják, nem esnek kétségbe.
Múltkor néztem a landingjukat, végig röhögték és ilyen 15-2 re vertek mindenkit. -
Sir Charles #400794 Azért is írtam, hogy lehessen úgy használni, mint most, változatlan átütéssel és sebzéssel, csak ne járjon érte a meccs végén se XP, se credit.
Akkor a gold eső megszűnne, viszont a kényes helyzetekben lehetne még használni(super HT-k ellen, ha akarja az ember).
Mondjuk legalább test szerveren egyszer ki lehetne próbálni, hogy milyen gold ammo nélkül a játék.
A Super HT-k-ról meg TD-k-ről meg csak annyit, hogy nem azért grindel az ember hónapokat egy tankért, hogy utána egy két szinttel alacsonyabb light tank szemből golddal szétpirítsa, mert most ez van.
Mint már írtam korábban egy párszor, nekem a gold ammo-val az az egyedüli bajom, hogy csak azokat a tankokat sújtja, amik a páncéljukból "élnek". A 70-el száguldó light, vagy arty vagy a papír mednek éppen mindegy mivel hugyozod át. Ha mondjuk a He lőszer lassítaná/kábítaná ezeket a tankokat, akkor már lenne helye a páncélt felülíró gold ammo-nak.
De mindegy, mert úgyse veszik ki, hiszen akkor paradicsoméknak nem lehetne sikerélménye a játékban, és a játékosok 2/3-a szépen abbahagyná a játékot, ezt a WG meg nem fogja engedni. -
asolyom #400793 Eh...második meccs után el is ment a kedvem az egésztől megint. 
Azt már kezdem megszokni, hogy mindig +2 tierben megyek, de amikor T7-ben többet sebzek a kis szutyok BDR-rel, mint az IS, vagy a T29, akkor nem nagyon van kedvem ezzel szenvedni. Nem nekem kellene húzni a csapatot. Megyek keresek egy másik játékot. Jó, hogy csili-vili lesz a játék, de gyakorlatilag továbbra is élvezhetetlen. Egyrészt a konstans +2 tier miatt, másrészt pedig a játékosok gyatra képességei miatt. Én sem vagyok a WoT Mozart-ja, de amit itt a legtöbben előadnak, az mondjuk csillós véglény szellemi színvonalát sem üti meg. -
Mondjuk az a klànlogó bejön nagyon:-DD -
Földi halandóknak biztos ez lenne a vàlasz:-))
Egy ilyen klànt biztos nem hagynak veszni.Meg hàt tuti sok-sok 100k arany is volt ott. -
Rammsch31n #400790 vagy megmondja az illetőnek, hogy ők valahova leírták, hogy sose add meg a jelszavad, azt csááá :DDD -
Gondolom majd a wg vissza àllitja a helyzetet,egy ejnyebejnye kiséretében. -
asolyom #400788 "a) removing prem ammo (new would appear in its place)"
Ez elég rejtélyes....amolyan Mátyás királyos, hozzon is ajándékot, meg ne is.
"making gold-only prem ammo"
Ilyen már volt, ez még inkább pay to win, mint ha kreditért veszed.
"c) rework prem ammo economy completely"
Ez sem kevésbé rejtélyes, mint az első, ki tudja mit jelent.
-
Erre kíváncsi vagyok én is. -
Rammsch31n #400786 hány százezer arany lett azé a 18 csatás köcsögé? xDDDDD -
"Szerezz pontokat, hogy jutalmakat szerezz a döntőben" Milyen döntő? 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Amúgy gold ammo kérdésről itt normálisan le van írva, hogy miken gondolkoznak, magyar fordítások nem nagyon tetszenek, sosincs leírva minden.
Q: Any gold changes?
A: In patch 1.0 we’ll remove the option to pay for consumables and ammo for gold. This will make it easier to rebalance premium ammo. We have three different solutions for this:
a) removing prem ammo (new would appear in its place)
b) making gold-only prem ammo
c) rework prem ammo economy completely -
asolyom #400783 Ez teljesen így van, viszont most a szuper HT-ok ellen a gold jelenti a skill-t, persze csak annak, aki nem döngeti a mellét, hogy én soha nem lövök goldot.
-
Ja a klàn mottó beszédes:-)) -
Mi történt?
Új klánt alakítanak, vagy what?
közben észrevettem (gondolom feltörték)
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2018.02.24. 10:49:12 -
Csak tudod gold ammora vannak balance-olva a jelenlegi Super HT-k. Ha kiveszik a goldot szemből szinte sosem fogod belőni a weakspot-jaikat sem. Újra kéne dolgozni a heviket, hogy weak spotot gold nélkül be lehessen lőni az RNG rásegítése nélkül. Másképp a Super HT-k elérik a teljes noskill csak W-t kell nyomni szintet. -
Ez de durva,a jóember lenullàzta a FAME-t:-) -
asolyom #400778 Ebből a Maus esetbeől tanulva kihúzom az IS-7-et, de nem veszem meg, legalább is egyelőre. Nem is tudom, hogy melyik lenne most a legértelmesebb T10 HT. Talán az 5A, vagy a Super Conqueror. A japán tehenekhez nem nagyon van kedvem. Az O-Ho megvan, de a Type 4-nél ki kellene húzni a lánctalpat valami 27k xp-ért, meg a két ágyút összesen 130k xp-ért, na kösz, de nem,
-
Sir Charles #400777 Mekkora marhaság ez a gold ammo mizéria. Először csak pénzért adják, aztán már kreditért is ,most meg csak kreditért.
Én amúgy simán kivenném a játékból, bár mivel gazdasági okai vannak(lásd pénzéhség), hogy bent van a játékban, ezért én úgy módosítanám a gold ammot, hogy a csatában ugyanúgy lehetne használni, mint most, viszont a gold-dal sebző lövésekért nem járna se XP, se kredit. Szorult helyzetbe tudná használni az ember, viszont a konstans gold ammo lövöldözésről leszoktatná az embereket, ha néha beugrana egy-egy 0 XP és mínusz 140000-es kör, még győzelemnél is.
Tegnap amúgy akkora szopórollerre rakott a játék a ranked csatában(ugyanúgy, mint randomba szokott néha). Egész héten játszottam kb 8-10 meccset, ez elég volt hogy eljussak 5 szintig. Na tegnap letoltam 16 meccset és 4 egész győzelem volt, úgyhogy annyit tudtam kihozni belőle, hogy megtartottam ezt a szintet. Amúgy elgondolkodtató ez, hogy a hét elején tök jó (izgalmas, taktikus) meccseket játszottam ranked-ben, most meg gyakorlatilag visszaállt minden a randomban megszokott 2-3/15-ös állapotra.
Remélem jól megcsinálják a KV-5-öt, nagy kedvenc tankom volt, de már használhatatlan. Mondjuk annyit kellene vele csinálni, hogy a rádiós tornyának adjanak nagyobb páncélt, és az ágyúnak akkora penje legyen alapból, mint most gold-dal(220 mm) és máris használható lenne akár tier 10 ellen is.
Az új legénységi képzésről meg csak annyit, hogy szerintem nincs baj a mostani fejlődési rendszerrel, csak a meglévő skillek és perkek kb 70%-a teljesen felesleges és használhatatlan és ezeket kellene átdolgozni. 6. érzék minden Parancsnoknak? szerintem faszság, megint a paradicsomoknak akarják megkönnyíteni a játékot.
Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2018.02.24. 08:20:50 -
Plata #400776 Nekem még T10 után jött Is7,de azt is jobbnak éreztem. -
asolyom #400775 Akkor már több értelme lenne arányosan megcsinláni, vagyis sebezzen arányaiban annyival kevesebbet, mint amennyivel több átütést ad. Nem minden tanknál ad ugyanolyan nagy pluszt a prémium lőszer.
Ez az IS-7 jó nagy szívás az Objekt 257 után, kell bele egy plusz töltő, és ráadásul az egyik töltő a rádiós, nem a parancsnok. Ja, és ha már a prémium lőszernél tartunk, az gyengébb, mint a 9-es tanknál.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.02.24. 08:05:24 -
Lichtmaschin #400774 Kiváló ötletnek tartom hogy a gold lőszer sebezzen fele(vagy 60%) akkorát a nagyobb pen miatt. Aztán majd elgondolkoznak az emberek, hogy megeri e minden szarra arannyal lőni. És csak azoknak a tank oknak adnék több lőszert akik eleve keveset visznek. -
Ahahaha :D Utolsó csatával megint Rank9. Holnap folytatjuk... Mint első nap után. :-D Hihetetlen. -
Angelus1991ster #400772 -Terveznek kötvényekért megvásárolható tankokat:
-gondolom azokat amik a tech tree-ben bennt vannak :D és csak ilyen Skoda T40-eket, Churchill III-akat lehet majd venni :D
-Az 1.0-s patchtől kezdve nem lehet többet prémium lőszer venni aranyért, csak ezüsttel lehet majd érte fizetni. Az utána következő pár patchben az átdolgozásuk is meg fog történni
- akkor a kurva lőszerkapacitást meg általánosan növeljék. 2.-es lőszer ha kevesebb sebzésű lesz akkor már legyen egy kis kompenzálás.
"Ki akarjuk venni a játékból a limitált MM-et." . álljon beléjük lódildó..
"-Szeretnék kivenni a csapattárs sebzést. Májusban jöhet egy speciális esemény, amiben tesztelik a gyakorlatban is ezt":
- Örvendetes lépés.
-Új legénységi képesség rendszeren dolgoznak a fejlesztők, a 6. érzéket a parancsnokok valószínűleg külön képzés nélkül, alapból megkapják":
- ez is.
bár az aranyért/kötvényért 0.sor BiA skill behoznám.
"-Októberben érkezhetnek az újabb személyes küldetések, már két hónapja dolgoznak rajtuk a fejlesztők":
- inkább 3 éve és 2 hónapja. -
Jól hangzik ez a sok új dolog. Csak jöjjenek és ne ígéretek maradjanak. -
A mai nap nyilatkoztak a fejlesztők a limitált MM-ű tankok jövőjéről:
Több ötletünk is van, de ezek nem működnének a jelenlegi MM-el. Megpróbáljuk újraegyensúlyozni a járműveket. A szovjet KV-5 lesz az első a sorban. A szükséges teszteket először a Sandbox, majd a publikus tesztszervereken hajtjuk végre és amikor úgy látjuk, hogy elkészült a jármű, az éles szerveren is megjelenhet a tank. Az átdolgozott jármű megjelenésekor több lehetőséget is biztosítunk a játékosoknak:
1. visszavesszük tőlük a tankot a teljes aranyárért
2. megkaphatják az átdolgozott tankot
3. elcserélhetik egy másik prémium járműre a tankot (nagy valószínűséggel extra ráfizetés nélkül)
Az átdolgozásra több lehetőségünk is van, például eltávolíthatjuk a rádiós tornyát a tankról és cserébe valamennyit gyengítünk a páncélzaton, stb.
Nem fogunk egyszerre az összes limitált MM-ű tank átdolgozásának nekiesni, egyesével csináljuk majd. Az átdolgozott KV-5 idén valamikor jelenhet majd meg.
Ki akarjuk venni a játékból a limitált MM-et.
Egyéb hírek a fejlesztőktől:
-Októberben érkezhetnek az újabb személyes küldetések, már két hónapja dolgoznak rajtuk a fejlesztők
-Terveznek kötvényekért megvásárolható tankokat
-Szeretnék kivenni a csapattárs sebzést. Májusban jöhet egy speciális esemény, amiben tesztelik a gyakorlatban is ezt
-Új legénységi képesség rendszeren dolgoznak a fejlesztők, a 6. érzéket a parancsnokok valószínűleg külön képzés nélkül, alapból megkapják
-Az 1.0-s patchtől kezdve nem lehet többet prémium lőszer venni aranyért, csak ezüsttel lehet majd érte fizetni. Az utána következő pár patchben az átdolgozásuk is meg fog történni
-
pett3rson #400769 onnan már nincs tovább, csak extra sávokat vagy mi a szart gyűjthetsz (hogy azok mik nemtom..vagy pont azokat vesztheted el?? :)) -
Jó tudni, bár ez nekem teljesen felesleges infó. :-D -
Rank 15 állandó, azt már nem tudom, hogy 16-os szintről lehet-e bukni. -
És utána mi a helyzet, 15-ról visszaeshetsz ugyanúgy, folytatódik a plusz-minusz rendszer?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.23. 20:55:12 -
Ok
-
87db
és 52-ben kaptam kitüntetést
59.77%-os winrate-el. -
asolyom #400763 Pont ez a lényeg, hogy T10-es tankokhoz kell prémium fiók, hogy ne vigyék a kreditet. 
A teszt szerveren mentem egy kört a Type 5-tel, lőttem 3000+ sebzést, elvették a fél HP-mat, győztünk, és így is mínuszos kör lett, pedig egyetlen prémium lőszert sem lőttem.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.02.23. 20:44:02 -
Még lehet venni 2 napig, értelmező olvasás. :-D -
Grat!!
Hàny csata kellett hozzá? -
Lehetett venni kredit boostert???
Erröl lemaradtam,ugy tudtam azt csak küldikkel lehet szerezni,a többit tudtam,hogy lehet venni,de az meg a kutyàt se érdekli.Mert azt adjàk màr jóformàn minden mellé. -
Persze, hogy nem. :-D