World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Lassan több prém lesz,mint normál.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
A csigaszem megállás után 3 másodperccel ad 25%-ot, amint megmozdulsz nullát, az optika mindig ad 10-et, ha szerinted előbbi a jobb nem csoda a szar teljesítményed.
Miért kap más is spotot arra, amit te spotolsz? Áll a tank, spotolod, villan a lámpa, megmozdul, leugrik a camo értéke, spotolja a hátrébb álló is. Ha lő is, akkor nulla lesz a camo értéke.
A lepattanóra azért ír átlagot, mert így rengeteg számítási teljesítményt spórolnak meg.
Minden hasonló kérdésedre ott van a válasz a neten.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Húú akkor betolok egy duplázót és hetvenszeres xp.Meglesz a t10 britt td.
Egyébként teszten elsö csatàra, 1lövés hijàn majdnem megcsinàltam az mt15öt.1x pattantam egy Jge100 ról,nanà,hogy az hiànyzott.:-/
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ha ki jön meg is veszem,csak mikor jön má ki.
Bár az új prém t8 angol nehézen is gondolkoztam,de szegényke csúnya.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.22. 19:45:18
És ki is nyiffant.
Ma este kétszer kamikazeztam le light tankkal td-t,elsőnél bukta volt,mert nem halt bele ,de agyon lőttem.<#buck>#buck>
Másodiknál sikeresen rárontottam belementem de túl gyorsan mentem és felfordult,de nem kaptam meg a killt.
Csak kiírta hogy a td felborult.<#wilting>#wilting>
WoT-ban még nem de STO-ban meg egyéb játékban már passzoltam el promós kódot amit én kaptam.
Oda adtam flotta társnak hajó kódot,nekem már úgyis megvolt,be tudta őket váltani gond nélkül.
Az optika +10% látótáv, a csigaszem meg + 25%, akkor meg főleg tudatlan vagyok. A legénységben van 500 csata, a Ruban meg 85.
Az is lehet, hogy értetlen vagyok, sőt! De ha én fedezek fel egy tankot amit 4mp alatt kilőnek, akkor mások miért kapnak több spot sebzést mint én, akkor mi értelme a felderítésnek a saját szempontomból? Tudom, noob vagyok így 5k csatával csak nem értem..... mint amikor lősz és az rng az 500-as alfával ad 389-et, de ha lepattansz, akkor az ellen megkapja az 500 pattintást, ott miért nincs rng?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Közben találtam egy képet meg hírt prém minimaus-ról.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kapott még +8 db mini nuke-t a 12 mellé:-DDD
Gyorsan fordul a torony+90fok,és eléggé mozgékony is lett sztem.
A -10 fok csölehajlàs is f@szànyos.
AType59et nem tudtam kiprobàlni,mert nem rakott csatàba, 3 percrket vàrtam azt semmi.
Az előbb overlord-on lttb-vel voltam,három light tankból 1 a bázis mögötti partra mászott fel arty mellé,a másik a bázis feletti sarokban baszta rezet,csapat meg kempelt a bázis mellett a szikla peremén vagy le ment a beachre.Ok hogy 3 td a bázison kempel,de med meg heavy minek?még a pálya közepén lévő dombig sem jutottak el.Öszvissz az arty sebezte azt amit spotoltam.
pedal to the metal...
Hiába spotolsz 10-12 tankot ha végén nulla spot sebzés.
Ha meg Is7-el csinálok 3-4 spot sebzést azt kenhetem hajamra mert nem light.
Mióta valaki libkelte a nyáron azóta várok rá.De semmi infó mostanában.
De például 3 artys spotolós küldetés csakis seggelés kérdése. Vagy megvan 1 nap alatt vagy 1 hétig se dob be 3 artyt ilyenkor. 😞
Szintén ilyen a 6 spot felderítődés nélkül. Ki kell várni a Malinovka, Prohorovka kombót + ne legyen 3 LT-nél több és meg is van. De Serence Cost, Highway, Artic Region, stb pályákon is könnyen megvan ha elég HT-van, akik 1 irányba vonulnak a csata elején.
Jah, és tegnapi kicsi gonoszkodás 😄

Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.09.22. 15:03:19
angelus1991ster.blogspot.hu
Feltennék egy tisztán elméleti kérdést.
Ha mondjuk lenne egy raklap aranyam,bármennyi (ami nincsen),és mondjuk a prém/elit tankkal legénységet húznák,mivel lehetne gyorsabban húzni:
1: ha rendesen ,xp/legénységi xp boost,meg prém fizu,és bekapcsolt gyorsított képzés.
2: ugyanez,csak a gyorsított képzés kikapcsolva,de aranyért konvertálni szabad,majd legénységi xp-be.
Csak úgy eszembe jutott úgy este fél 11 körül,épp félálomban. <#buck>#buck>
Egész nap ez volt eszemben a munkahelyen,csak fejből nem tudom a free->legénységi átváltást,a napi robotban elfoglalt egy darabig. <#idiota>#idiota>
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Kàr hogy nagyon ritkàn dob be ,a multkor direkt figyeltem,8 csata utàn rakott oda.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.09.22. 11:14:01
Meddel sosem látok értelmes td-t ha ez a küldi aktív.T8 meddel vagyok jó ha van T6 td,T9-el max összefutok egy t7-essel.
Bezzeg ha más küldi van akkor minimum 1 szinttel nagyobb td-k jönnek szembe.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.22. 11:12:09
2.5k sebzés Td-k be,és még 7 sebzés màs tankokba.Ja és win.
Van egy kollégám kék játékos, mentünk pár kört együtt és nem értette, hogy ha a ház egyik oldalán áll scouttal, akkor miért nem kap spot sebzést azokért, akik a ház másik oldalán kapják a lövéseket a 100m-re álló csapattársaktól... talán mert azok is látják őket?
Tényleg olyan egyszerű ez a játék, mint egy százas szeg, csak el kell olvasni azt a pár oldalt, hogy miről is szól és mi hogyan működik.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2017.09.21. 23:23:09
Mellesleg az egyéni missziós egyéni felület az 10/10-es. Az akit megbíztak az átszerkesztésével azt azonnal, de azonnal klónozni kéne és csatarendbe állítani más frontra (mm, balansz, testreszabhatóság stb.).
angelus1991ster.blogspot.hu