World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grat, kiemelted pont azt a 2 játékost akikkel rendszeresen randomozok 😄. Meg ha alaposan megnézed, mindegyik végighúzta az adott top tankhoz tartozó ágat. Szóval jó példa választás volt<#taps>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

505thzajcev

High effi jórészt t10 és prém meg t7-8 arty. Az elmúlt 30 napban. Sokan vagyok tovább nem kutakodom.
Na mára nekem is elég lett. Az ilyen degenerált barmok miért nem játszanak egy csattogós lepkével? Az való nekik. És seregestõl jönnek, egyik hülyébb mint a másik. Mai top 3 kedvencem:
1. Westfields-en top E75 kigurul a híd közepére, majd mikor félig szétlövik a mélybe veti magát. Anyád. <#boxer>
2. Siegfriden KV4 kitol engem egy IS3 és egy Type elé, majd mikor szóvá teszem engem nooboz le, mert elé mertem álltam. Anyád. <#violent>
3. Fishermans-en a városban csatárunk, erõs létszámhátrányban, mert a lemmingtrain a másik irányba ment. Aztán amikor az IS-KT-Tiger szakasz látja hogy nincs esély egymás után a vízbe hajtanak, othagyva engem egyedül 7 tankkal szemben. ANYÁTOK <#gun>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Kicist megnéztem. Téged nem érint amit mondok. 1300 vagy hogy van az effid. noob vagy 😛

marchizor viszont a high effi high winrate. T10 vagy type. némi 13 90 és t71el fûszerezve de ez elhanyagolható.
Most komolyan ennyire szûk látókörû vagy? Nézd már meg mondjuk ez én klánom top játékosait, hogy közülük hánynak van úgy amit Te állítasz. Meg vajon hol tanulnak meg játszani ezek a high effis playerek? Mert biztos nem CW-n.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Vagy mint a high effiseknek ált 5000 csata t10el vagy t9el - a régi TDk végett - aztán ne.
Egy ág kihúz prémmel maxra. Akkor az effi nagyon nem esik aztán full Tier max csaták és kész is a high effi meg a free xp.
Pérm tank. ennyi.
Tök midnegy. irány random és tapasztaljátok meg csatáról catára mi az hogy szopás. De scak min t9 10el mert ott vannak nagyon hülyék.
a lidl-ben akciós áron csomagolják egy kiló kenyér mellé
És mit gondolsz, az xp ami át van váltva az honnan van?

én free xpre gyanakszom😊
Szerinted az õ tankjaik maguktól termelõdnek ki vagy mi?

Minden high effis azt hiszem én vagyok a sztár klános húzzon most azonnal randomba és lássa mit kell kiállnia a RENDES játékosoknak nap mint nap. Köszöntem!
Hmm letöltöttem, de annyi minden van benne, nem találom azt, ami kéne (prem tankok arany ikonnal és a garázsban a meccs végén a jobb lent lévõ statisztika részletesebb, levonja a javítást és a lõszereket, így mutatja a tiszta haszont, ezen a képen látni jobb lenn)

<#conf> hát akkor bele kell húznom
Köszönöm szépen! <#worship>

Ezt raktam fel, persze a nekem nem tetszõ dolgokat cseréltem. Hogy ezen belül pontosan melyik felelõs érte nem tudom, de talán a readme fileban benne van.
Maala
Nekem anno 1,6k xp-re adta meg tán, 5k körüli dmg-el... 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Höhö, akkor lehet hogy én játszanék egyedül azon a pályán.. alapvetõen szeretem, az assault meg sztem különösen jó lett ha mondjuk csak 2 arty van oldalanként. Jó balanceos, bejáratott pálya 😊

erre komolyan választ várok...
Értem, köszönöm. Pedig örültem volna, ha kikapcsolhatom a kínait, egyszerûen az õrületbe kerget.
Eredetileg volt róla szó, de nem pár hete, hanem régebben. Végül a módok kikapcsolását tették be ehelyett. Nem akarták, hogy senki ne játsszon kempirovkán. 😊

Pár hete halottam, hogy majd ki lehet kapcsolni 1-1 pályát, mint például a különbözõ játékmódokat. Ez igaz, vagy csak pletyka?
Ejjj, mint veterán SG-s, erre komolyan választ vársz? 😄. Vagy csak így akarod elõugrasztani az artykat a rejtekhelyükrõl? <#nevetes1>

valaki mostanában szerzett S-51el tank ászt???
Vagy nem tudja valaki, hogy mennyi exp/sebzésre adja meg????
még csak a 2.osztály van meg <#zavart2>
pedig már mentem 5000 sebzéses köröket is
Egy már itt is ólálkodik 😄

Van amikor néha kivesznek egyet egyet, viszont sokkal többet raknak be újat. A végeredmény az hogy mostmár igensok pálya van (bõven 20 felett már sztem), igy simán elõfordulhat hogy egy-két napig egy pálya nálad elõ sem kerül. Fõleg amikor zsinórban berak mondjuk a kínaira, mint engem, olyankor úgy tûnik mintha csak 1 pálya lenne a játékban 😊

Legközelebb legyél óvatosabb! Mert riasztja a csatlós trollokat és úgy szétszednek bárkit, mondjon bármilyen nagy igazságot is a delikvens. <#nevetes1>

Értem, köszönöm.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

óó😞
Van olyan amit kivettek(Swamp, Komarin), és van olyan ami tier limites lett(Province), de nem jellemzõ, hogy peccsenként vennének ki pályákat.
Akkor pont kettõvel többet érdekelt mint a tied 😛

Ajánlom a patch note-ok, esetleg a WoT wiki tanulmányozását.....

Solten
Because dogs, not humans... <#alien>

Saor Alba

Maala
Rossz acc, YossarianHUN. 😄 Trololol. -.-

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem szeretek pár ember alapján megítélni klánokat, de ahogy elnéztem a DOH különösen nagy számban gyûjti össze a retardáltakat.
Múltkor az egyik tagjuk már a csata kezdetekor elkezdte írni hogy "kapjátok be a faszom", aztán amikor kilõttem (ellenség volt), akkor nagyon kipécézett magának 😊. De egyéb esetekben is láttam ilyen megnyilvánulásokat tõlük.

Srácok!
Amikor jön egy peccs és "bekerül" egy-egy új map, akkor a "régebbiekbõl" vesznek ki?
Mert van néhány olyan map, amin nem is tudom már mikor játszottam utoljára...

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

[/url][/img][/url][/img]

neki is boldogan telik a Karácsony, bár a dogs of hungary sosem arról volt híres, hogy normális emberek játszanak ott 😊
Milyen addon/beállítás az, hogy az eredeti hud mellett a premium tankok arany színûek?

Egyébként nem tudom mekkora betûméret lenne jó, hogy észrevegyék néha a FAQ feliratot. Lehet hogy a fél képernyõt ki kéne töltenie.

csodás hogy kibékültetek,de azthiszem ez a jópár üzenetváltás rajtatok kívül senkit sem érdekelt😊
Ma jó kedvemben talált és leírtam neki. Máskor mindig elküldöm õket olvasgatni 😊:

Igazad van, nem volt túl vészes, lehet hogy csak az ünnepi hangulatban (tûzijáték a garázsban) túl puhánnyá tett. 😊

Benne van a FAK-ban is 😊

Roger6
Elnézésedet kérem, abszolút nem volt agresszív a hozzászólásom, talán ha elolvasod még egyszer, máshogy látod. Bocsánat, tényleg. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Bár napi 5x le van írva mostanság, de azért újra elmondom hogy ne vegyél semmi prém tankot ami T8 alatti. Max T7est ha nagyon nincs pénzed. De szerintem azalatt már tényleg pénz pocsékolás farm tankot venni (ha csak crew képzõnek kell akkor még meg is éri). Egy KV1S is simán hozza azt a 20k pénzt amit mondjuk egy Dicker Max és még élvezetesebb is.

Pénzkeresésre egyik sem a legjobb, vedd meg azt amelyik legénységet a legprofibbra szeretnéd képezni. Amúgy megvettem akciósan a Dicker Maxot, nekem tetszik, bár csak játszogatok vele, nem farmra van. 1-el kevesebb tag kell bele, mint a Jagdtigerbe.
Figyu, vegyél vissza az agresszivitásodból, beszélgetünk egy témáról, nem az anyádat szídtam vagy ilyesmi hogy felkapd a vizet. Fikáznod se kell, talán azért az eddigiekbõl is már rájöttél hogy játszottam az EVE-vel, szóval már buktál egyet.

"talán pont ezért becsülted, amid van, és nem csináltál hülyeséget, nem?"

Nekem a risk / reward arány nem tetszett, illeve az hogy az EVE nagyon hasonlít a valós életre, politika, ármány, köcsögösködés, gankolás, bubiskemp stb. Elsõ kézbõl láttam/szoptam be egy egy éve beépült "kém" munkáját akit havernak tartottunk, ami tény hogy nagy teljesítmény, viszont egy büdös gerinctelen féregség ettõl függõen. Na ebbõl nem kértem.

Az EVE rohadt nagy elkötelezettséget kíván, nekem sokáig második munkahelyem volt (POSok felügyelése egy cégnél lowsecben)

"Ennyi pénzt pont hogy nem tudsz kiseggelni, azt már ésszel kell megteremteni. "
Akik kereskedéssel foglalkoznak, azok eszesek, ez tény. A többség viszont tudtommal nyomatja a wormholekat, 0.0-s komplexeket, ahhoz meg nem ész kell, csak tudni hogy melyik hogy mûködik és megfelelõ fittel jönni.

ha ügyes vagy közepes tankal,és sok sebzest tudsz elerni csatankent,a pz4,ha inkabb tisztes tavolból akarsz figyelni,es szeretsz vedekezni,meg kis tierben nagyokat sebezni egy lövessel,akkor a dickermax.
Roger6
Na, asszem nem vagy tisztában a fogalmakkal. Kerbír az, aki biztonságos zónában, senkit nem bántva keresi a pénzét (Carebear). A kerbír kõgazdag, csak nem PVP-zik. Kerbír lehet bányász is, de akár durván skilles pilóta is, aki csak NPC-ket öl. A növényrõl pedig itt az jött le, hogy tehetségtelen senki. A kettõ rohadtul nem ugyanaz. Ezt jobb, ha tisztáztuk.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever