World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
High effi jórészt t10 és prém meg t7-8 arty. Az elmúlt 30 napban. Sokan vagyok tovább nem kutakodom.
1. Westfields-en top E75 kigurul a híd közepére, majd mikor félig szétlövik a mélybe veti magát. Anyád. <#boxer>#boxer>
2. Siegfriden KV4 kitol engem egy IS3 és egy Type elé, majd mikor szóvá teszem engem nooboz le, mert elé mertem álltam. Anyád. <#violent>#violent>
3. Fishermans-en a városban csatárunk, erõs létszámhátrányban, mert a lemmingtrain a másik irányba ment. Aztán amikor az IS-KT-Tiger szakasz látja hogy nincs esély egymás után a vízbe hajtanak, othagyva engem egyedül 7 tankkal szemben. ANYÁTOK <#gun>#gun>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
marchizor viszont a high effi high winrate. T10 vagy type. némi 13 90 és t71el fûszerezve de ez elhanyagolható.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egy ág kihúz prémmel maxra. Akkor az effi nagyon nem esik aztán full Tier max csaták és kész is a high effi meg a free xp.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Vagy nem tudja valaki, hogy mennyi exp/sebzésre adja meg????
még csak a 2.osztály van meg <#zavart2>#zavart2>
pedig már mentem 5000 sebzéses köröket is
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Múltkor az egyik tagjuk már a csata kezdetekor elkezdte írni hogy "kapjátok be a faszom", aztán amikor kilõttem (ellenség volt), akkor nagyon kipécézett magának 😊. De egyéb esetekben is láttam ilyen megnyilvánulásokat tõlük.
Amikor jön egy peccs és "bekerül" egy-egy új map, akkor a "régebbiekbõl" vesznek ki?
Mert van néhány olyan map, amin nem is tudom már mikor játszottam utoljára...
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
neki is boldogan telik a Karácsony, bár a dogs of hungary sosem arról volt híres, hogy normális emberek játszanak ott 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"talán pont ezért becsülted, amid van, és nem csináltál hülyeséget, nem?"
Nekem a risk / reward arány nem tetszett, illeve az hogy az EVE nagyon hasonlít a valós életre, politika, ármány, köcsögösködés, gankolás, bubiskemp stb. Elsõ kézbõl láttam/szoptam be egy egy éve beépült "kém" munkáját akit havernak tartottunk, ami tény hogy nagy teljesítmény, viszont egy büdös gerinctelen féregség ettõl függõen. Na ebbõl nem kértem.
Az EVE rohadt nagy elkötelezettséget kíván, nekem sokáig második munkahelyem volt (POSok felügyelése egy cégnél lowsecben)
"Ennyi pénzt pont hogy nem tudsz kiseggelni, azt már ésszel kell megteremteni. "
Akik kereskedéssel foglalkoznak, azok eszesek, ez tény. A többség viszont tudtommal nyomatja a wormholekat, 0.0-s komplexeket, ahhoz meg nem ész kell, csak tudni hogy melyik hogy mûködik és megfelelõ fittel jönni.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever