World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Nem tudtam kihagyni.<#nevetes1>#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Ha nyer a csapat akkor is jusson eszedbe, hogy milyen jo ha a top tankokban lila jatekosok ulnek.
Az MM szopat mindenkit egyforman csak egyesek ha szopoagon vannak akkor is sebeznek vagy hozzateszenk annyit egy vesztes csatahoz is, hogy igy is no az effijuk mert az nem fugg a csata kimeneteletol. Masok meg mikor kegyes veluk az MM akkor sem tudnak elni a lehetoseggel es meghalnak az elso percekben.
A platoonok is randomban mennek es ha nem hasznalnak TS-t akkor legtobbszor annyi az elonye, hogy visznek magukkal egy masik jo jatekost ezzel talan kiszoritva egy 700 effis E-100-at.
A free xp atvaltasa mindenki goldert mindenki sajat dontese. Az effihez tenyleg tud hozzatenni ha mar az elejetol fullos tankkal mesz, de nem hiszem, hogy olyan mertekben megnoveli, hogy egy 1100-as jatekosbol 1800-ast csinal.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Santa is here!
I have been a really good World of Tanks player because...
Ezt a mondattöredéket kell befejezni, egy a WG tetszését elnyerõ indokkal, ugyanis a 10 általuk legjobbnak ítélt mondatbefejezés egy prémium kódot ér ami a következõt tartalmazza:
1 free garage slot
300 gold
1 day of premium
Tier 4 premium heavy tank - PzKpfw B2 740!
Ma éjjel 23:59-ig lehet beküldeni a fentebb linkelt fórumra, hozzászólás formájában az ötletes mondatokat.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Venti sztem felesleges - meglesz rajta a BIA -, sokkal fontosabb az, hogy 10 helyett 7,5mp alatt pakolják fel a láncot a fiúk. Az egyik a két idõbõl az egyik hosszabb, mint egy heavy rld ideje.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
http://mwreplays.com/replay/NRLGTYSPMHR9/
22 kapott talalat mellett 100% maradtam a vegere.
Victory! Map: Fjords 25 December 2012 19:18:03
Vehicle: T1 Heavy Tank
Exp: 5,178 (x2) + Credits: 40,989
Achievements: : Steel Wall, Top Gun, Sharpshooter, Cool-Headed, Mastery Badge: "Ace Tanker"
[/url][/img]
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Most vettem meg az IS-3-at és szeretnék bele felszereléseket venni! Melyik az a 3 felszerelés, amit érdemes bele venni!?
Köszönöm nektek elõre is!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
De ha még buktok is meg az egész csapat szar volt te még élvezheted mert tudsz tenni VMIT! Egy is-4el bevédesz eegy sarkot jól érzed magad mert feltartottál 4-5 tankot élvezetes volt a csata pattantak rólad és fordítva de nagy nehezen leküzdötted õket és GG volt. NEKED. még a torasor alján kuporgó kis t8as szerencsétlennek meg nem
Csata: Live Oaks 2012. december 25. 19:31:31
Jármû: Bat Chatillon 25 t
Szerzett tapasztalat: 3 670
Szerzett kredit: 112 590
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész
ez kevés csak 1670 ha nicns benne az a + 2000 xp!
mennyi xpt kellene összeszednem hogy legyen esélyem a versenyen?
type 59 el csináltam anno 2580 xpt dupla nélkül és 165 000 kreditet!
SOK A BAROM! Húzám p2õt, centuriont megyek be t10be. Vagy éppen e-75. Kemper maus, excalibur lõszeres enemy arty, t-44, persing és is-8at senbezni nem tudó sebzés nélkül meghaló t30 és isu páros - mind a 2 top ágyúval már - ARL-44et megtámadni nem merõ t28 majd meghaló. Ostoba klánosok akik azt hszik midne szép és jó a wotban.
Nem vagyok féltékeny a jó effire. Van egy 1150 meg 50es winratem én ezzel megvagyok.
De jön a konstans szopás és... így nem lehetne maradni lila effisnek ha az ember nem csinál vmit. Vagy egyszerûen õket cak szereti a wot tök midnegy. Zavarnak a lila klános effisek mert úgy tûnik nekik a játék ÉLVEZET!
Ártani? Azt leszámítva hogy ti élvezitek a gémet - legalább is nyertek - én meg cirdázom. Lehet tévedek. Na és. Vkit okolni kell. Nem a pirosat fogom mert az úgy is sík hülye ha lõ 2õt már tapsol és boldog, hogy júj júj de jó! sebeztem egy vk3001p-be a kv-5el 350et. juj juj juj. de boldog vagyok.
Na de aki nem fizet az mért háborog, na mindegy majd elmúlik.
Eltort a csattogos lepke amit tegnap kaptal ajandekba?
(nem troll modban: ez az egesz most hogy jutott eszedbe? Csak igy minden elozmeny nelkul ilyet belokni, ennek vmi oka van. Mint tegnap annak, aki itt haborgott hogy egy 1700 effes e75 kilotte a kv5jebol... Remelem nalad nem ilyen prozai az ok....)
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
-boldog karacsonyt-
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Lakeville a másik. A csapat 80%-a a halál-völgy felé megy. Ott megállítja õket egy PzIV meg egy arty, a másik oldalon meg halál van.
Ma is meg volt a nap eladott accja. Egy E-75 1600 effel közölte, hogy ha nem hagyom abba a foglalást, akkor kilõ. Egy 75HP-s spottolt T28 maradt az ellenféltõl.
A csúcs mégis El-Halluf volt JP-vel. Némi csatározások után elesik a Typeunk(jól nyomta), ezért nyilván én megyek spottolni. T34 és Panther világít, de a Tiger(P) és a KV-3 nem akarja kinyírni õket. Valamelyik HE-vel volt töltve, mert 50-eket sebzett a T34-be. Bukta.