World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davis98
Sziasztok ! Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy melyik Prém. tank lenne a jobb választás. A D. Max, és a PzIV S. harckocsikon gondolkozom, de nem tudom melyik lenne a jobb vásárlás. Szerintetek prémium számla nélkül melyik hozhat több creditet ? Sok embert megkérdeztem már de egyik ezt, a másik meg azt mondta, megoszlanak a vélemények. De talán én a PzIV S. hez vonzódom jobban, de viszont TD-zni is szeretek.

Elõre is köszönöm ! És Békés, boldog karácsonyt mindenkinek !

nickname: doki09

Roger6
Ennyi pénzt pont hogy nem tudsz kiseggelni, azt már ésszel kell megteremteni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az alapján amit leírtál, nekem pont úgy tûnik hogy eléggé sokat kell seggelni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Roger6
Tudtam, hogy nem fogod felfogni, hogy a 25 milliárd (de inkább 30) kitermelése azért nem gyerekjáték, és az XP-vel jössz. Téma lezárva, de egy dolgot talán érdemes átgondolnod:

"ezt egyébként speciel a legjobban utáltam benne, vagyis nemis a kilövést, hanem az utána "elcseszek egy órát amig újra összerakok vmit" játékot" - talán pont ezért becsülted, amid van, és nem csináltál hülyeséget, nem?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

A jobbakra miért lenne befolyással? Nyilván az olyan lenne negatív XP aki kb lófaszt se csinál és úgy hal megy. Vegyük pl a klasszikus 2 perc alatt haló öngyilkos lórikat, az ilyen delikvensek mondjuk -200al jönnének ki és máris vagy megtanulna játszani valamelyest, vagy nem lenne batcset neki.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az EVEs növényke konkréten high secben kerbírkedik, azaz rizikó nélkül gyûjtöget. És 2 év múlva mutogatja neked hogy megvan az új marauder 😊

Nézd, arról beszéltünk SEGGELÉS kérdése hogy elérj bármit az MMOkban. semmi olyat nem írtál, ami ezt megcáfolta volna, SEMMIT.
Senki sem állította hogy a WOT bonyolult, az evehez képest faék nehézségû.

"Egy Marauder kifejlesztése több hónap, fegyverekkel, skillekkel akár egy év is."
Igen, és ezért kell tenned bármit? Nem kérdéses, sokáig tart, de ha én a nagymamámnak adok egy accot, vajh neki ha letelik az egy év nem lesz meg a skill?

De az EVE is egy MMO, hogy meglegyen a lóvé seggelned kell, és ahhoz egy szalmaszálat nem kell keresztbetenned, hogy meglegyen az SP a Nyxedre, lehetsz akármilyen hülyegyerek, pont olyan hamar lesz meg mint másnak.

Tudtam hogy fel fogod hozni azt hogy ha kilövik alólad bukod a cuccot, csakhogy ez itt irreleváns, nem errõl beszélünk (ezt egyébként speciel a legjobban utáltam benne, vagyis nemis a kilövést, hanem az utána "elcseszek egy órát amig újra összerakok vmit" játékot.)

Roger6
De a növényke akkor is kap zsetont, ha bukja a csatákat, EVE-ben meg nem. És hidd el, drága jószágok vannak ott...

A növényke nem halad ennyire gyorsan, mint ahogy írod. 50-100 xp-ként lassan jön össze a tier5. Hát még a tier10. Viszont összejön másfél év alatt, csak nézd meg azt "akinek nem mondjuk ki a nevét". 😊

Hát, azért ez ugye a jobbak XP bevételére is hatással lenne, ergó alapvetõen mindenkinek csökkenne a bejövõ XPje, azért meg lincselés lenne hogy rohadt WG.

Meg hát ne felejtsd el, a WGnek minden ember kell, õket nem zavarja ha van olyan aki elrontja más játékát (amig nem tisztességtelenül teszi, csak ügyetlenségbõl).

Miért hülyék az emberek? Miért nem mer egy kurva t28 megtámadni egy 544 HP-s arl-44et? A sarok mögül mikor még 2 tankunk is fedezné ara az estere ha esetleg félankolnia akrna amit nem si tudot volna?
Roger6
Csak neked:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jön az SP magától. Te... nem azért, de semmi komoly cuccod nem lehetett, ha ezt írod. Egy Marauder kifejlesztése több hónap, fegyverekkel, skillekkel akár egy év is. Mondjuk ez a 60 millós érc / nap elég vicces, mert azt egy óra játékkal meg lehet keresni, de inkább 40 perccel. Gratulálok, hogy te egy egész napig ezért küzdesz. XDDD Ismét egy bizonyíték, mennyire "értettél" hozzá. Itt egy nap alatt feltoltam egy TD-t Tier IV-ig, másnap V-ig. Mirõl beszélünk? Kell itt várni egy évet, vagy akár hónapokat? Nincs több kérdésem. Amúgy pont ezért nem tisztelik a tankokat, és szarnak bele, hogy mit akarsz, mert minden elérhetõ megerõltetés nélkül. És ha veszted a csatát, kilõttek, akkor mi van? Semmi? Még XP-t is kapsz, meg zsetont is. Hogy is van EVE-ben? Ha kilõnek, akkor... ja, mindened bukod. Nem is értem, miért tisztelik jobban a saját tulajdont ott ugyebár.

BOT-okat már másfél éve figyelik, és bannoltak több száz acc-ot, valószínû a tiedre is ez vár. Vagyis akinek odaadtad.

Én egy dolgot mondok: attól, mert nem tudsz úszni, nem a víz a hülye. Azért megnézem egy Nyx-re hogy fúrod össze a 25 milliárd ISK-et okoska, nem beszélve a skillbook-okról, ami még pár milliárd. Na EZT speciel seggeléssel nem fogod elérni. Köszönöm hogy végighallgattál, mindenkinek jobb, hogy odaadtad a karaktereidet, hidd el.

Itt sírnának egy csomóan, hogy nincs ingyenfrag. 😊

Ideges lett a TD picit, pörgött a chat egy ideig rendesen 😊
[/url][/img]

A képen amúgy jól látszódik, hogy a csapat nem nagyon akart megindulni. Nem volt arty így mentem a hegyre. A kb8 perc volt még hátra és még mindig egyedül voltam a hegyen, csak a scoutunk volt fent.
4579dmg és 5kill lett a vége (azzal a szerencsétlennel együtt 6 kill).
5sec volt hátra mikor az utolsó T29-et kilõttem, így gyõzelem lett a vége 😊
Trabant93
Így van!

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Antimat
Ugye KV-1-re 85mm F30?

cyka blyat

"top cucc" - top hajó skill, az elsõ mondatban.

Az alsó "top cucc" meg a mindenféle faction meg named szuper ketyere.

Semmi baj ha szereted az EVE-t, jó játék az is, de ott még annyit sem kell görcsölni egy top cucc megszerzéséért mint a WOTban.. jön az SP magától 😊 Nem kelll azon berágni ha van akinek nem tetszik az ami neked igen 😊

Tesó, két karival toltam az EVE-t, nemrég adtam oda õket vkinek, hadd játsszon vele.

Kezdjük mondjuk ott, hogyha egy percre se lépsz be, már ketyeg a skill, és 1 percnyi játék nélkül bármilyen hajót ki lehet tanulni.
Utána már csak barát kell aki ad neked pár millió ISkt, azt mehetsz. Pénz nem probléma, szarrá BOTozhatod magad (én special írtam is hozzá, reggel beüzemeltem, estére ott állt a 40-60 milla ISK értékû high secben rizikómentesen kifúrt érc).

Az meg hogy top cuccaid legyenek, végeláthatatlan komplexelés, agentezés meg a franc tudja azóta mit találtak még ki.

Trabant93
Ámen atyám!😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Roger6
Abszolút egyetértek. <#eljen>

Igazából csak szimplán be kéne vezetni a negatív XP-t és kész. Máris nem tudnának felfejlõdni T10be a babuinok.

Roger6
XDDDDD Most megtudtam mennyit értesz hozzá. Köszönöm. Imádom a hozzá nem értõket, akik égetik magukat. Még, kérlek, karácsonykor úgyis vidám akarok lenni. <#vigyor>

Na az aztán meg végképp a seggelésrõl szól...

Nézd meg a politikai "elitünket"... 😊

Roger6

Real Life? 😄

Ez mondjuk MINDEN játékban így van. Mutass egy olyan MMO-t ahol egy kevésbé skilles játékos NEM tudja elérni a csúcstartalmat....

mennyitõl érdemes szerintetek megpróbálni? tegnap egy 2148as köröm volt, azt beküldtem...
én tegnap az elsõrõl csináltam, azon minden rajta van dátum xp név, a többi ilyen szempontból sztem lényegtelen és hiányos is.
mindkettõrõl screen kell.
Trabant93
Sajnos ez túlzottan igaz a játékosállomány kb. 70 százalékára minden szinten,nem is érdekli õket,hogy meg kellene tanulni használni azt a kurva tankot,nem... Minél hamarabb elérni és akkor én vagyok a faszagyerek,mindenkit kiszedek a 15%-os találati arányommal és 250 effivel...

Nem szám1t bele, most írtak a post fórumába. Engem az érdekel melyik tab-ról kell képet csinálni amit a replay-el küldünk? Az elsõ megfelelõ? Vagy a team/detailed?

Nem tudja valaki, hogy ebben a 7 napos játékban ami most van, beleszámolják a medálok által elért xp-t, vagy csak az alap xp számít?
t10-be se tudják, mivel nem intelligencia vagy játéktudáshoz van kötve a különbözõ tier-ek, hanem csak ki kell seggelni és már meg is van a csodatank
Durva balance, kár hogy nincs ilyen gyakrabban... Ez a pár perces meccs is mutatja, mennyien még mindig nem tudják mit kéne csinálni a játékban, pedig ez már t7...

thx a segitséget
Nerfelték az accountom! 😊

Ja, nincs nekem semmi bajom - utólag - hogy megnéztem a statjait annak a cuccnak. Jól páncélozott, és még jól is forog. Ha nem lenne pénzes, ráhajtanék egyre 😊 Csak már nem bírom követni ezt a sok tankot...

vinki1
Én Jgpanther-rel olyan 1200csatát toltam le és olyan 1500 tankot löttem ki persze a 88-as löveggel.Az eggyik kedvenc tankom.

Solten
Nagy halak akadtak horogra... <#alien>

Saor Alba

régen a t34-85öt ha megvetted és rátetted a 100as gunt + venti+rammer+gyorsító akkor 666.666 creditért tudtad eladni 😄
Nekem venti, periszkóp, álca van rajta. Többet rákölteni nem érdemes szerintem. 2 eset fordul elõ vele, A) csata elején beszállok a kedvenc bokromba és mutatok. 😎 medként használva legyeskedem. Rohangálós scoutra nem jó.

1330+ xp-re nem adott ace tankert, 1430+-ra már igen. 2900 sebzést kellett hozzá és az ellen t30-nak kinyírása full hp-ról.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Meg is találtam: The front Hull armour can bounce tier 7s outright in most cases, although, the Gun mantle - despite its good traverse angles - is a weak point on its front armour.

Sunsetjoy
Most nézem, a T-44-esem 6.66 másodperc alatt tölt be 😄

<#gonosz2>

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

jaja 5 sec alatt tölt be 😊
Maala tovább nem megyek...
Mivé lesz már a világ ha egy OP tankkal nem tudsz megölni valamit, fõleg hogy még feltett T7be, ami külön galádság 😄. Én azon gondolkodok, hogy lehet hogy belenyúltak a játékodba a tudod kik 😄.

Azt írták róla valahol, hogy az ágyújánál kell lõni. Na most már, én egyszer találkoztam vele szembõl.. Hát nem vitte az ágyúnál a 175pen😊.

Hehe, hócipõmm tele van már hogy a WG fossa ki a tankokat, lassan már nem lehet követni annyi van belõle. 😊

Op KV1S-emmel összefutottam egy AT-15A-val.. sose láttam még olyat, de hát mondom TD, Tier7-ben vagyunk, 175 pen tán csak elég lesz, aztán meg kiforgom. Hát a 175 pen szembõl sehogy se elég, és gyorsabban pörög mint ahogy az OP tankom száguldozott körülötte.

A tech treeben is alig találtam meg, hogy rohadna rá az ég 😊

Maala
Jobb célzásidõ, nagyobb alfa, picivel rosszabb pontosság, és DPM. Én az elsõ miatt a 10,5-essel mentem. Meg amúgy is szokni kell, a következõ tier elején is fogod jócskán még használni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Én korábban is mondtam, hogy a 88-as jobban megéri, nem tudom pontosan, de kb 5mp alatt tölt be (venti, töltésgyorsító, 100% legénység), rohadtul pontos és a 88-assal simán lehet vele pénzt keresni.

hát most nem lettem elõrébb :/