World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszönöm ! És Békés, boldog karácsonyt mindenkinek !
nickname: doki09
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"ezt egyébként speciel a legjobban utáltam benne, vagyis nemis a kilövést, hanem az utána "elcseszek egy órát amig újra összerakok vmit" játékot" - talán pont ezért becsülted, amid van, és nem csináltál hülyeséget, nem?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Senki sem állította hogy a WOT bonyolult, az evehez képest faék nehézségû.
"Egy Marauder kifejlesztése több hónap, fegyverekkel, skillekkel akár egy év is."
Igen, és ezért kell tenned bármit? Nem kérdéses, sokáig tart, de ha én a nagymamámnak adok egy accot, vajh neki ha letelik az egy év nem lesz meg a skill?
De az EVE is egy MMO, hogy meglegyen a lóvé seggelned kell, és ahhoz egy szalmaszálat nem kell keresztbetenned, hogy meglegyen az SP a Nyxedre, lehetsz akármilyen hülyegyerek, pont olyan hamar lesz meg mint másnak.
Tudtam hogy fel fogod hozni azt hogy ha kilövik alólad bukod a cuccot, csakhogy ez itt irreleváns, nem errõl beszélünk (ezt egyébként speciel a legjobban utáltam benne, vagyis nemis a kilövést, hanem az utána "elcseszek egy órát amig újra összerakok vmit" játékot.)
Meg hát ne felejtsd el, a WGnek minden ember kell, õket nem zavarja ha van olyan aki elrontja más játékát (amig nem tisztességtelenül teszi, csak ügyetlenségbõl).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BOT-okat már másfél éve figyelik, és bannoltak több száz acc-ot, valószínû a tiedre is ez vár. Vagyis akinek odaadtad.
Én egy dolgot mondok: attól, mert nem tudsz úszni, nem a víz a hülye. Azért megnézem egy Nyx-re hogy fúrod össze a 25 milliárd ISK-et okoska, nem beszélve a skillbook-okról, ami még pár milliárd. Na EZT speciel seggeléssel nem fogod elérni. Köszönöm hogy végighallgattál, mindenkinek jobb, hogy odaadtad a karaktereidet, hidd el.
[/url][/img]
A képen amúgy jól látszódik, hogy a csapat nem nagyon akart megindulni. Nem volt arty így mentem a hegyre. A kb8 perc volt még hátra és még mindig egyedül voltam a hegyen, csak a scoutunk volt fent.
4579dmg és 5kill lett a vége (azzal a szerencsétlennel együtt 6 kill).
5sec volt hátra mikor az utolsó T29-et kilõttem, így gyõzelem lett a vége 😊
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Az alsó "top cucc" meg a mindenféle faction meg named szuper ketyere.
Tesó, két karival toltam az EVE-t, nemrég adtam oda õket vkinek, hadd játsszon vele.
Kezdjük mondjuk ott, hogyha egy percre se lépsz be, már ketyeg a skill, és 1 percnyi játék nélkül bármilyen hajót ki lehet tanulni.
Utána már csak barát kell aki ad neked pár millió ISkt, azt mehetsz. Pénz nem probléma, szarrá BOTozhatod magad (én special írtam is hozzá, reggel beüzemeltem, estére ott állt a 40-60 milla ISK értékû high secben rizikómentesen kifúrt érc).
Az meg hogy top cuccaid legyenek, végeláthatatlan komplexelés, agentezés meg a franc tudja azóta mit találtak még ki.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Ja, nincs nekem semmi bajom - utólag - hogy megnéztem a statjait annak a cuccnak. Jól páncélozott, és még jól is forog. Ha nem lenne pénzes, ráhajtanék egyre 😊 Csak már nem bírom követni ezt a sok tankot...
1330+ xp-re nem adott ace tankert, 1430+-ra már igen. 2900 sebzést kellett hozzá és az ellen t30-nak kinyírása full hp-ról.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
<#gonosz2>#gonosz2>
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Maala tovább nem megyek...
Op KV1S-emmel összefutottam egy AT-15A-val.. sose láttam még olyat, de hát mondom TD, Tier7-ben vagyunk, 175 pen tán csak elég lesz, aztán meg kiforgom. Hát a 175 pen szembõl sehogy se elég, és gyorsabban pörög mint ahogy az OP tankom száguldozott körülötte.
A tech treeben is alig találtam meg, hogy rohadna rá az ég 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU