World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
de a random isten nem volt velem.
8ér nem topgun jár, hanem jobb 😄 Böllér legalábbis 7ért van...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Embert tudnék ölni néha 1-2 meccs után ezzel a fossal..
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
3074 duplázva... na jó, kapsz egy buksisimit 😊
A kituntetesekert kapott exp nem fugg, hogy prem accod van vagy sem es nem duplazodik az elso csataert. Az mindig annyi.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
De amúgy most ha volt benne egy topgun (+2000 xp), akkor anélkül csak 2500 lett volna prémmel és duplázva? 😊
Victory! Map: Serene Coast 25 December 2012 21:57:37
Vehicle: T-54
Exp: 4,574 (x2) + Credits: 51,057
Achievements: : Radley-Walters's Medal, Top Gun
[/url][/img]
(26k XP hogy maxoljam, brrr... Szilveszterre meglesz. 😄)
Kár érte, jó blog volt.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
<#shakehead>#shakehead>
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Mondjuk ilyen kódtörõs játékot szívesen játszanék puszta szórakozásból, majd figyelek rá.
Azért érdekes, hogy az ember, hogy rá tud gerjedni ilyen filléres hülyeségekre.
Tuti egyik másik elmebeteg rajongó a színfalak mögött BÁRMIT megtett volna egy WOtos egérpadért 😊

Wot: Totti93
Ezt meg nemrég 😊
Azért benyaltam. <#awink>#awink>
Utána volt is olyan post, hogy:
I have been a really good World of Tanks player because én tudom milyen nyelvet kell használni a fórumon.
Vagy valami ilyesmi. (persze angolul)
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ez sajnos adott.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
I have been a really good World of Tanks player because I want to win this competition.