World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép felderítés, drakulálok 😊

Azért nem túl gyakori még scouttal se hogy ekkora spotdamage öszejön, ha meg lõnöd is kell, mindjárt nem lesz olyan jó farmtank 😄

Farmtanknak is jó a T-54. :-) Persze ez közel sem igaz, de ha egyedüli med vagy T10-es csatában és a másik oldalon nincs sok közepes tank, akkor elég brutál kört lehet futni. Ilyen verseny nincs, hogy mennyi a legnagyobb sebzés, amit felderítés közben okoznak a csapattársak?

Tufa
igen, ilyenre gondoltam.
Esetleg Hetzerrõl infó? arról nem találtam

Mától bebizonyosodott számomra, hogy az MM nézi a winrate-t, és akinek nagyobb azt az ellenfélnél is kompenzálja.

Sajnos ez nagyon unfair. Teljesen random a csata.

Itt viszont az idegbaj forrása:

Érthetetlen.
Nem értem, és nem. Többynire azonnal meghalok a csatákban, pedig elvileg egyre jobbnak kéne lennünk, ha tapasztaltabbak leszünk.
Akkor is meghalok, ha direkt arra törekszem hogy ne.
Roger6

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
http://wotguru.com/ - talán itt van, amit keresel.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tufa
létezik esetleg valahol egy olyan tutorial ahol bemutatják hogy bizonyos, nehezen lõhetõ tankokat hol érdemes lõni hogy sebezzek is?

Tényleg csak azt tudom mondani, hogy valószínûleg én jó játékosokkal találkozom. Persze ha kimegy vele valaki a mezõre az így jár. Nagyon sok olyan hely van a pályákon, ahol nem tudsz meddel bemenni mellé a jó játékosok pontosan tudják ezeket és nem mennek velük máshova.

ja igen, még annyit hogy múltkor a 6-os szintû t21-el lõttem ki, a "csatamezõ királyát" 😄 szegény tehetetlen volt 😄

Tigris a kedvenc tankom😊 én nagyon szeretem azt a jószágot😊 (vele a legnagyobb az átlag xp-m is...😄)
Le fordul med-eket? Nem értem. Maus-al nem tudott lefordulni, pedig az csak 20-al megy maximum...

milyen meded van neked lol? 😄😄 Mert mondjuk T-62met még egy heavy se nagyon tudja lekövetni, nemhogy az a fos lomha szar, és akkor még a batchatet meg se említettem. Esetleg az angolt le tudja követni, de még abban se vagyok biztos😄
mindegy használom angolul😊
Ez valami helyi probléma lehet, csak a poén kedvéért kipróbáltam, nekem is megy.

Pedig elvileg most jónak kellene lenni, nálam megy, remélem azért van akinek sikerül.

fsb1000
Van akinek 5-6K csatával is már 53% a win aránya...
Én kb. akkor kezdtem el értelmesebben játszani, úgyhogy nagy koloncokat cipelek magammal, mint pl a Tigris meg a Pz38Na.
Ja... és addig szinte csak német tankokkal mentem.

Pedig az igazi e100 az, ami ugy koszon hogy siema es piros 😊

Gratula😄, azért mennyivel szebben néz ki mintha az lenne ott, hogy 20k 600 43% 😄

fsb1000
Új projektbe kezdek, feljavítom a Tigrisem...

Az egyik legbénábban játszott tankom a Tigris 380 csatával, alacsony effel és csak 767 átlag dmg-vel.
El kéne érni vele az 1 kill/csata 1500 dmg/csata és 1200 eff értékeket.
Lehet nem lesz türelmem újabb 300+ csatához ezzel a híres tankkal, ami egy kissé alul van paraméterezve ebben a játékban.

fsb1000
Üdv!
Rég jártam erre, de gondoltam ide is berakom:

Sok csata kellett, hogy ezt lássam az XVM-ben. A cél az 1500-as eff és 53%-os gyõzelmi arány volt.

Solten
<#eljen>

Saor Alba

ahogy rányomok a download gombra elkezd töltögetni aztán weboldal nem található,az elõzõ linkeden is ezt csinálta nállam😊
Bedobtam egy állományba az arany prémium tankokat is:
Arany színû prémium tankok a csata végi összesítõlistában és a hangárban

Lehet így másnak majd megy a link: Statistics Pack for 0.8.2 magyarul

a második link nem mûködik,legalábbis nekem nem,itt a mûködõ:

http://www.mediafire.com/?t4w67wvlacbz8tu
Sõt még tovább is gondolnám. Egy a jelenlegi fõ nyerési arányomnál rosszabb nap után, mikor tényleg néha nekem is sok, pedig pontosan tudom, hogy ez csak játék nagyon sokat segít, hogy másnap a planetWoTon kivétel nélkül az fogad, hogy szépen nõtt az effem. Kicsit logikus is, gyenge csapatban sokszor több a lehetõség nagyokat sebezni, míg nagyon jó játékosokkal teli csapatokban a félpályáig se jutok el, mert õk mindenkit ledarálnak. Mivel nem használok XMV modot véletlenszerûen, illetve kedvenc helyek felé indulok el és nem a jó játékosokkal, mert nevek alapján nem tudhatom ki az. Persze, ha látom, hogy HUNS, MUMMY, HAMI, akkor velük megyek, de kb. ennyi jó klánt ismerek. :-)

Még a JPz E-100-hoz szeretnék hozzászólni. Meglepett múltkor is a kritika róla, lehet pechem van, de talán az egyetlen tank, amitõl tartok a játékban, még meddel is. Na jó, arty-val nem. :-) De a lényeg, hogy lomhasága ellenére is ki tud fordulni medeket is és én még nem láttam vele gyenge játékost vagy nincs szerencsém. Nagyon jól tudják használni. Olyan jó helyeket találnak vele, hogy nagyon sokat tanulok látva õket a TD-zésrõl. Egyértelmûen a TD-k mennek számomra leggyengébben és nagyon szeretem a JPz-ket nézni. Elismerem, az Object 268-al könnyebb jól játszani az agilitása miatt, de a JPz ha valakinek odapörköl, az már nem fickándozik utána. Én egyáltalán nem látom gyengének ellenfélként, sõt.

Droughert és mások is segítettek nekem, ezért álljon itt a pontos megoldás az aranytankok (a listában és a hangárban aranyszínûként jelzi a prémium tankokat) modhoz. Tehát a következõ kell hozzá:
Elõször is a Droughert által linkelt mod pack. Itt a kép alatt a fehér keretben levõ szövegre kattintva jön le az állomány.
Ebbõl a következõ könyvtárra van szükség csak:
res_mods\0.8.2\gui\maps\icons\vehicle
Ebben lesz egy small könyvtár is, az is kell. Be kell másolni a megfelelõ helyre. Ezek tulajdonképpen a prémium tankok nagy és kis képei.

A másik kérdésedre a válasz pedig a Statistics pack nevû mod. Ez jelzi ki az adott nap ment csatáid arányait is. Ez már cscsali munkája a PH fórumról, aki magyarította is. Köszönet érte itt is!

Renault UE 57
40 csata, 48 kilövés, 12700 sérülés, 43% win

Marder II
41 csata, 36 kilövés 10700 sérülés, 61% win

Konklúzió?
A szerver gyûlöli a franciákat. <#mf2>
A Dimitru érmet kifelejtetted.

wot nick: PsychoTrooper

Solten
Szep, bar utaltam mikor nagyok koze dob be homokzsaknak, de ha top vagy tenyleg igazi pedotank... <#eplus2>

Saor Alba

Solten
<#hehe> <#hehe> <#hehe>

<#worship>

Saor Alba

Grat. Es meg en vagyok a makos mi? <#taps>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Maala
Én a T1 Cunninghammel vagyok így...

Tegnap próbáltam ki, és... Már értem, mi a jó a pedomaciskodásban.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyszerûen nem bírok betelni ezzel a tankkal 😛

Maala
Nono, a kor nem volt feltétel! 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ja, persze, egyidõsek vagyunk. 😊

Amúgy meg: Hülye. <#nevetes1>

Gyáááááá.... Csak beszélni kellett róla és be is csúszott a második 😄

Na, most akkor beszélgessük a nimfomán koreai vagy svéd mintájú hölgyekrõl, akik hajnali 1 és 2 között becsöngetnek hogy nem bírnak nélkülem élni....

Nekem is... az alá raknám be az összes olyan állatfajt, akinek a legyilkolása szükséges ehhez a medálhoz 😄

A burdárol mindig egy kötõgép jut az eszembe.

Hö, és tényleg. Hát akkor nem is olyan nagy dolog, ha még nekem is van.
Számomra két medál az értékes: a burda meg a pascucci.

Szentimentális okokból.... 😄

Én nem ezt mondtam. Én sokkal több logikát tudnék találni JT koncepciójának t10-be emelésével, mintsem egy ilyen szörnyetegben. Mondjuk sokan a JT-t is utálták, pedig szerintem az egyik legjobb tank a maga környezetében.

Hát pont ezaz, hogy ezt mindíg elfelejtik megalománék, és a WG olyan mint a bájkeverõben az ördögcsajszi.... 😊

Más: látszi hogy a WGnél én bennfentes vagyok, mert már a csapattársak sebzééséért is kapok XP (Fine for causing damage to allies: +650 xp)

Meg legyen gyors és forduljon, mint a kispolszki, ne feledd. 😉

Ebben van valami könyörtelen logika. <#eljen>

Német fanok, olyanok mint a keresztapjuk, Hitler... nagy ágyú legyen, meg sok armor, meg sok HP... 😊

okostojások, inkább kértek volna mozgékonyat...
Neked is van belõle 😛

Képzelem milyen fanok lehettek...Logikátlan shit, ami a JE100-al történt. Pontatlan német ágyú, szar DPM-el és nagy alphával. Végülis ez jellemzõ a német ágra... 😄 Még jó, hogy a gyulladást azért nem felejtették ki.

ÁÁÁ... csak honnan tudnám én hogy milyen medál jár ahhoz amikor az ember 8 killt összelõ... 😉

ilyet akartak a fanok fórumon, mindig ment a sírás, hogy az object jobb, mint a JT, mert nagyobb az alfája...