World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Köszönöm 😊
hogy kapják be.
ez azt jelenti hogy ha picit is ügyes vagy, és átlag feletti, akkor erõsebb ellenfeleket kapsz.

Azt is szeretem ha egy magyar azért puffog, mert egy másik magyar kilõtte...no de kérem, ez a játék lényege.
Azt bírom a legjobban, amikor a klánból ketten az ellentétes oldalon vagyunk. Volt már hogy vmi eszes észrevette, ésegybõl elkezdte írogatni hogy biztos kiadjuk az infót egymásnak TSen. Pedig ha tudná, a klános csapattárs a legkeresettebb célpont olyankor 😊
Feco777
A Hungarian Pro Noobs klánból. Innen szeretnék a klánnak gratulálni, az értelmes, és színvonalas játékosaihoz. Remélem olvassa valaki a klánból a soraimat.
Feco777 2563 csata alatt elért 1276 kill-t, és 42%-os pontosságot! Ez már valami! 40 % felett van a pontossága! Húha!
Nos hát elõssször is, Feco barátom, a csata elsõ perceiben nekem jött szándékosan a PZIII szarjával( csak épp rácseszett és õ sebzõdött) perceken keresztül blokkolt, beállt elém, nem tudtam tõle kanyarodni...az ilyen tetveket nagyon tudom szeretni.
A csata végén persze le prém buzizott, meg egyéb hasonlókat. Mert persze vesztettünk ám. Öröm magyarokkal összefutni.
Saor Alba
M3 Lee guide
http://tinyurl.com/casual-scrub
Win Találati arány Átlag dmg
IS 57% 76% 984
TigerP 52% 77% 1066
Tiger 48% 78% 916
T29 52% 80% 1640
Ahhoz képest hogy a többivel jó pár ezer csatával a hátam mögött és több tapasztalattal álltam neki, a winrate sokkal jobb és a találati arány és a sebzés is csak a tényleg OP T29-tõl van lemaradva. Igaz T29-et kb 8-9k csata után vettem meg.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A 100as mellett szól a gazdaságossága és a magasabb rof, ami fõleg kis tankok ellen vagy nyílt pályás küzdelemnél (nagy távolságok, minimális fedezékhasználat) elõny.
A 122-es viszont a klasszikus heavys játékstílushoz kell, a nagy alfa miatt a fedezéket ritkábban kell elhagyni. Õszintén szólva ha kezdõ játékos húzza az ISt, én ajánlani szoktam hogy tegye csak fel a 122-est, hogy megszokja, mivel az IS3-nál csúnya pofáraesés lesz ha nem tudja hogyan kell használni 😄
Ez minden lövésnél véletlenszerû.
Tigrisrõl 100 mm-es frontja azért nem olyan nagy hogy a 175mm az csak úgy pattogjon róla (még ha beforgatod, akkor se).
Az meg a másik, hogyha fedezék van, okos IS sofõr majd csak akkor jön ki ha már betöltött, ergo hajadra kenheted a magasabb ROFodat.
Pontosság meg csak papíron létezik. Nálam:
Tigris: 76%
KV1s: 74% (azt is 122essel használom egy hete)
IS: 66%
Ugyan az IS minusz 10%-a nagynak tûnik, de ha belegondolsz és átfordítod a gyakorlati életre: 10 lövésbõl a Tigrisem 7x talál, az ISem meg 6x (de KV1s-el látszik, megfeleõen használva ugyanazt hozom vele mint a Tigrincsel).
Szóval, nem a tankon és az ágyún múlik, hanem a játékoson és a szituáción. Tudod hányszár látok viszakozni egy Tigris játékost amikor beköszönök egy 400as sebzéssel hulldownból? Ha meg nem viszakozik és rámjön, ha 100mnél messzebb van kap mégegyet amikor odaér.
Saor Alba
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
pedal to the metal...
A játék -+25%-os randommal dolgozik átütés és sebzés terén is.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
pedal to the metal...
Nemis. A te kinyilatkozatásod alapján teljesen normális játékos vagyok. Ugyanis 5% az artyhasználatom. 😊
A másik lehetõség, hogy amikor ezt megállapítottad, akkor is hülyeséget beszéltél. Megint.
Bírom, amikor kinyilatkoztatsz 😄
105mm-es M3 Howitzer. Ha még aranylõszert is tesz bele, 150mm-es átütést is kap hozzá(Tier4en). Hajrá játékegyensúly.
Bár a Crusader páncélzatának átlövéséhez nem lesz szüksége aranylõszerre. 😄
A Tiger egyébként az ágyú miatt alázza az IS-t. A hosszú 88mm-essel beviszel négy halálpontos sebzõ lövést addig amíg az IS lead kettõt a 122mm-ébõl, abból is az egyik nem talál(majd félméteres szórás 100 méteren), a másik meg pattan(175 átütés).
pedal to the metal...
nézd meg ezt ...mindegy mit csinálok,csak csökken..
ez meg..
mindegy melyiket rakom be,mindegyik nõ csak a win nem

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nagyon gáz tank. És akkor ha az ember odaállítja a Tiger P vagy a T29 adatai és képességei mellé, hát elég nevetséges látványt nyújt. Hát hogy ezzel nem fogok két Tier8 heavyt agyoncsapni mint a TigerP/T29el, az egész biztos.
A legszebb az hogy még a sima Tigris is köröket ver az IS-re a remek lövegével és jó gyorsulásával, páncélzatával.
Az egész szovjet heavy ágat csak a CW miatti IS-7 miatt kezdtem el folytatni, de kábé minden meccsen eszembe jut hogy tényleg kell e nekem ez az egész, fõleg hogy a CW már egyáltalán nem motivál engem. És ennek a szovjet heavy ágnak a tankjai bûnrosszak az amerikai heavy ághoz képest, amit kimaxoltam. Eladás lesz ebbõl nagyon hamar.