World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap mielőtt abba hagytam volna a játékot észrevettem hogy a garázsban sok fölösleges vacak van,eladtam őket és lett 4 milla creditem.
Ma meg felmegyek és van három és fél.
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Adatok:
Levettem róla az álcahálót, a fotó idejére. Egyébként a defendernek is elég jó MM-je van.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.09.25. 14:34:24
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az a baj, hogy régen a KV-5-el minden 2.-3. meccs élvezetes volt, bemenni a sűrűjébe, osztani a sebzést ezerrel. Most jó ha 10 meccsből 1 ami megközelíti ezt. Még most is lehet vele kreditet termelni, de nem élvezet vele a játék és hülye leszek szenvedni, ha kreditet akarok szerezni.
Meg néha mikor szinte már nulla hp-ja van akkor lehet hogy a jpze100 prém sem viszi,de egyébként már akármelyik T6 suttyó átlövi.
Múltkori buff után jó fürge lett,viszont azóta sokkal sérülékenyebb.Régen volt hogy beforgatva vagy félpercig lövöldöztek de csak lánc jött le,most fél perc alatt vége ha lövik.
Az új MM óta szinte sosem voltam vele top,iszonyú ritka az olyan,főleg t10 csatába kerül.
De jobban szeretem mint a süketperzsát,mert az lassú tetű ez meg fürge,igaz Süketperzsának jó a páncélja de jó szar az ágyúja meg a mozgékonysága nulla.
Ciki mikor e100 le előzi a süketperzsát.<#hehe>#hehe>
Fv mozgékony egész jó az ágyúja,csak tollból van a páncélja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.25. 10:00:11
Már megint kap egy "kis" buffot, így már elég brutálnak tűnik.
Szerintetek megéri megvenni?
Kellene egy prém tank, ami használhatóbb a mostani MM mellett(főleg a penetration miatt), mint a meglévő KV-5 és T-34-3, de nincs 12-13-14 ezer pénzem egy jobb tankra(lenne, csak nem akarok annyit költeni), meg lenne bele egy 3 skilles legénységem is, amit most nem használok.
Véleményeket kérnék attól, akinek van ilyen járgánya.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nyertünk is és benne voltam a 10 legjobb játékosban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu
245 mecss, 42% !!! winrate (mondjuk ezt 30%-ről sikerült kínkeservesen felkínlódnom). 55% az overall win ratem.
T8-at a legelső meccsén látott, t9-et sem sokkal többször de nem ez a legnagyobb gond (215 pen papíron, de pl. egy CDC -t nem mindig képes beütni.).
Az RNG mindent megtesz amit meglehet hogy megkeserítse a 110 tanker életét. Minden hit egyben legalább egy modult is visz, mindig olyat amire szükség van. Ha épp töltesz akkor ammo rack, ha be vagy töltve és lőnél akkor turret traverse vagy ágyú. Ha menekülnöd kell akkor engine és track egyben. A kigyújtás még skillel és nagy oltóval is mindennapos, ammo rack szintén. Szemből egy t6 light simán keresztülhugyoz mert egy irgalmatlan nagy mágnes van a kupolájában ami minden lövést odaránt, kivétel nélkül. Egy idő után fel sem veszed hogy minden létező tank full gáznál simán snapshotolja azt az egy pixel sort ami éppen kilóg a kupoládból.
Ha ennyi csatát mentem ezzel a vacakkal és vmi érthetetlen oknál fogva megtartottam, mégis mi az oka hogy most eladtam?
Beálltam egy AFK E75 seggébe (szemléletesen szólva beletoltam az ágyúcső hegyét). 5db lövésből egy sem sebezte. Viszont valamilyen érthetetlen módon mindkét lánca lesett. (valszeg egy madzag van tankon keresztül húzva ami fent tartja a láncot...). Ez már olyan fokú buzizása az RNG -nek amit ép ésszel nem lehet bírni. Feladtam, 1:0 a WG-nek.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.09.24. 15:42:16
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
T49 skorpio és asszem amx 13 90 meg én neki indultunk az ellenségnek,nem tudom miért,de néha elkap a gépszíj és csak úgy kamikaze nekimegyek a sokszoros túlerőnek is,most is ez volt,4 idióta neki ment minimum 9 ellenségnek.<#buck>#buck>
Poén az hogy ezek megijedtek és elkezdtek menekülni.Mi meg nekik padlógázzal le a dombról.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.24. 12:15:32
na mind1... valaki tud adni tippet, hogy az obj 260 mt11 égetőséhez mi a jó? 😄
ezt leszámítva a 2 szakaszos med, és a 2 szakaszos td (gondolom ezek annyira nem nehezek cska jó társ kell 😄)...+ a 2 végső küldi választ majd el az obj-től a kövi patchnél...
Nem kötekedésből kérdem,de tényleg nem tudom.
Egyébként ezzel nem pénzt lehet farmolni,hanem véennyócat:-DDD
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ap az nem nagyon tetszik benn
sajnos a kreditet zabálja rendesen
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.09.23. 12:55:26
Ugyan még nincsen benne jö legénység(1skill),de minden percét élvezem.A legjobb mikor alulra tesz,lehet láthatatlanul gyepàlni a vaksi nehezeket:-)
Igaz ha felspotolnak akkor hamar garàzzsmenet van,de ennek ellenére,szeretem.