World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prémiummal 2607
Mennyi az annyi?Prémiummal rekord, vagy anélkül?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

pointer4
J1mb0 célkeresztnek tûnik.
hawken
hehe hehe, retard teammel ma nagyon el van látva a szerver
iménti csatám himmelsdorfon: M6-al fel a hegyre, tornyot kidugom, és sniperkedve (meg a rohadt pontatlan orosz ágyúknak köszönhetõen) sikerül 6 tankot kilõni. Aztán látom a mapon hogy egyedül vagyok, le is rohantak rövidesen hárman és bedaráltak. Sebaj mondom, én megtettem a magam feladatát, akkor nézem hogy 6-11 az állás, és két top tankunk a pálya közepén szerencsétlenkedik, persze a hegyrõl kiluggatták õket. Az épségben maredt arty ezután "kapitulált".
Pedig ha a két top heavy az artyval támogatva beáll mögém, simán nyerünk, mert az enemy lemmingvonatban tolta.

akkor reménykedem😊 tegnap csináltam meg a rekordomat és be is küldtem este😄
2300xp?Tippelel csak😊De szerintem jó pár igen penge játékos fog jelentkezni, szal ez alatt én nem nagyon küldenék be, bár ennyi xp-t el sem tudok érni😊

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

End of the Year Contest - mennyi xp-vel lenne esélyes bekerülni a legjobb 10-be a warrior kategóriában? Szerintetek?😊
Megjött a kakas, torka átvágva, számítógép és környezete össze vérezve:
[/url][/img]
polluxware
ezt csak megerõsíteni tudom.. a pörsi nagyon gáz pont ez miatt

ha nagyon bukik a csata, akkor egyedül már nem nagyon lehet vele mit kezdeni

próbálj meg inkább te is lemmingelni vele😉 úgyértem menni velük, és nem azon kattogni mi marad nyitva

Közben megjött az eredmény:
[/url][/img]
Nincs benne semmi meglepõ, úgy mentek át rajtunk, mint kés a vajon.
toocha
[url=http://drongo-lab.ru/archives/43199
Azt a célzóbizbaszt keresem ami ebben a packban van. Valaki tudja honnan lehet leszedni?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

úgy ahogy...
Kellene nekem birka vagy kakas de gyorsan. Nem tudom mi a fasz van ma, de a pershinggel egyszerûen nem tudok nyerni. Folyamatosan retard teambe kerülök, lemming train hegyek, védtelenül hagyott oldalak és egész nap ez megy.24meccsbõl 18bukó. Mellette a másik 2 t8-as medel semmi gondd. Panther2-bel pl 1900+os az avg dmg-em, azzal is volt sok bukó, de bõven jól állok vele. Pershing meg el van átkozva.
Legutóbbi csapatom ez volt, persze sima bukó kör:
[/url][/img]
toocha
Mûködik már az xvm?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

pointer4
Ha nem lenne muszáj a 10es tankhoz, tuti nem fejleszteném ki. Mint pl a T29/T32 nagyobb motorjai se érnek semmit, vagy az ISU152 BL9S-e.
ja, hogy ez neked nem különbség?!

ok. akkor az orosz ágyúkat neked találták ki.

azt hiszem, hogy én ezt itt most veled be is fejeztem.

Jól számolom hogy a Caern-nál nem kell felfüggesztés a toronyhoz,és a középsõ löveghez?
Elvileg 4 kg marad,akinek van,az megerõsíthetne ebben.
pointer4
Caern-en csak 1.9, 2.3-ról az nem egy észveszejtõ különbség, legalábbis nem 45.000 XP-ért 😄
Az a bazi nagy csavarkulcs nem semmi.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

már hogy a f*szba ne lenne, az az 1,7 sec célzásidõ azért odabasz.

mind1, ha valakinek nem megy, minek erõlteti?

patchaou
Talán ha nem free-bõl ugrottál volna neki akkor közben megtanultad volna értékelni. Én az E75-öt vettem szinte fullosan, nem is vagyok oda érte pedig tudom hogy egy jó tank.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

pointer4
Muszáj neki, mert a nagy ágyú u.a., semmivel se jobb 😄
pfff .. sztem az egy kurva jó tank a középsõ ágyúval is.

Na jó, hagyjuk, 6/0 nyerés a szépséggel. Hummel szembejön , megáll 137 méterre belelövök villan, következõ lövésre lepattan. Komolytalan szarhalom

Most nem azért, de szerintem azt a hobbi tevékenységet élvezi az ember, amiben van egy minimális siker élménye. Szemléltessük egy példával. Indulsz mondjuk a K1-en, persze a szart is kiverik belõled, élvezed?
Mellesleg szerintem teljesen normálisan szóltam hozzá, adtam segítõ jellegû tanácsokat, mondtam neki hogy tegyen fel replayt. Szóval nem igazán értem miért kell beleugatnod, bár már hozzá szoktam a hasonló építõ jellegû hozzászólásaidhoz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

voivod32
Köszönöm, megvan! :-)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Caernarvon tanácsot kérnék. Gondoltam a nagy t10 heavy-td csere kell nekem és elkezdtem a grindet. Mi ez a rakás ... meg kell kérdeznem. Szóval alapból gagyi, free xp a láncra. Oké, fölszereléssel még mindig gagyi. Torony free xp sok minden nem változik, még mindig 171 pennel lövünk. Na free xp az ágyúra segít de még mindig iszonyat lomha viszont több free xp már nem jut rá.
Szóval nem ájultam el, lassúcska is, t8-tól mindenki átlõ, 6,75 secenként lõni 230-at kicsit röhely t8 heavytõl de legyen. Gondolom snipernek lenne jó de ezt olyan ritkán tudom megcsinálni. Ha meg bármi t8 szembejön annyi. Fullosan lesz ez jobb vagy szopás végig?

en is ettol tartok igazabol. a szokasos osszabasszuk, aztan majd reszelgetunk rajta egy fel evig.. 😊
Kurva anyját az ilyennek....
Van elég bajom a játékkal, de még a csapatársakkal is meg kell küzdeni.
Replay

Elsõ pár percig "érdekes"... és még csak rossz játékosnak sem mondanám. Szarjon sünt!!!!
Gyanítom, hogy mindent elbalanszolnak majd a francba és kezdõdik elõröl az egész. 😊

Mondjuk nem tudom miért kell balanszolni bármit is az artykon kívül. Pár tizes heavynek lehetne esetleg egy kicsit nagyobb pent, gyengébb artykat, oszt csók a család. 😊

Monjuk abba lenne fantazia, ha a szupernagy atutesu agyukon reszelnenek, h ujra legyen ertelme a pancelzatnak..
Bánja a tököm, csak a KV-5-höz ne nyúljanak. Vagyis, buff-olni lehet persze. Szinte minden helyzetben élvezhetõ tank.

Szerinted? Az adatbázisban benyomnak egy +xy stat, meg 3-xy stat gopmbot és kész is a rebalance az összes tankra 😊
patchaou
Felül kattints a fórum gombra, aztán bal oldalt nézelõdj.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

nem tudom ez mit fog igazabol jelenteni naluk. mert minimum 140 tank van a jatekban, a munka meg naluk elegge budos szokott lenni..
kösz
Most erre mit mondjak? Lehet hogy ez szeritned átlagos, de inkább vacak össz.teljesítmény. De mindegy. De nem akarnál jobb lenni? Sokadjára is írjam le, hogy ez a csapatod érdeke is?
Nem azért koptatom a számat hidd el, mert nekem ez jól esik, meg csesztetni akarlak.

Tele a tököm azzal, mikor azért kalapálnak el, mert mellettem lévõ csapattárs például el se találja az ellenfelét.

Nem az a baj hogy nem vagy tankász, a baj ott kezdõdik ,hogy nem is akarsz jobb lenni. Na mindegy, részemrõl befejezve.
Csak ne kerüljünk akkor egy csapatba.

patchaou
Minimális odafigyeléssel és gondolkodással simán lehetsz wotban az átlag fölött. Ne légy kisigényû 😊

Lesz ám sírás rívás. 😊 Én is fogok tuti, ha elrontják a kedvenckéimet. <#lama>

Koridor
Belölem sose lesz tankász, ráadásul nekem az is sokat számit hogy melyik mappon játszom. A csatapontokat szoktam nézni a végén, az alapján hozom az átlagot.

Meg tudod, még egy dolog. Nem a kill számít, meg hányba sebeztél , hanem hogy mennyit. Összesen. Lehet öt tankot is sebezni, de ha 100-at sebzel mindbe, az lófasz.
Ha 3 tankba viszont sebzel 250-et, 300-at az már jobb.

De ehhez pontosabban kell célozni, ismerni a ellenséges tank gyenge pontjait.

Nem rossz.
De. Ezzel ne legyél elégedett. Akarj jobb lenni, és fogad meg azokat amiket már írtunk, mondom nem csak amiatt hogy neked jobb statod legyen, de aki szarul csinálja a csapattal is kicseszik.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/164377-developer-qa-the-russian-answers/page__st__1940#top

1956os bejegyzes
nem sértõdünk meg ilyenkor egy linkért
ez meg erdekesebb... "ALL vehicles"

- there will be a global rebalance (of ALL vehicles) after the arties are pushed to tier 10, this is scheduled for spring or early summer""
voivod32
Srácok, mondja már meg valaki, hogy itt a fórumban , hogy a retekben lehet szerkeszteni az adatlapomat?!

Koridor
Én ezzel elégedett vagyok, kettök kilöttem, négyet megsebesztem, párat mutattam a többieknek.

pointer4
Ne bántsd Specnyázt, teljesen jó hiszemûen kérdezte. Tehet õ arról, hogy nem tudja elképzelni azt, hogy ilyen eredmény mellett lehet élvezetesen játszani ? Neki nem menne, az tuti. (amúgy nekem sem)

Fórumos megnyilvánulások közül, nehéz találni építõ jellegû kritikát. És valahogy el kell kezdeni egy beszélgetést, tudatára adni az illetõnek, mit hogy csinál rosszul. ÉS erre a gesztusra mindenki segítõen reagált (amennyire telik).
Jobban tette volna, ha valahogy így kezdi ? :
- "fasznak lõsz gazsi 38at, ha abból kettõ egész lövésed sebez csak be, bandzsa vagy?"

Ugye mennyivel jobban hangzik az õ kérdése?
development forum:

" Sturmtiger: yes, it will be implemented, but not in 2013"

ez is mar egy vegtelen tortenet 😊)))
voivod32
Teljesen igazat írtál, hiába játszol te ésszel, ha a többi f@sz csak megy elõre mint egy idióta! A csatáim 80%-ban én kapom a legtöbb pontot, miközben egy killem sincs. De ki a f@szt érdekel? Attól még lehet jó egy csata!