World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Bár szerintem ilyen 10Ks embereknél ez már csak elméletben kivitelezhetõ. Olyat nem nagyon lehet hogy harc nélkül csak úgy átmegy vki cappelni 😄
Szóval az hogy most mennyi a statja sztem nem releváns, de grabo, majd olyan 5-6k környékén meglássuk.
Grabo: a kiegyensúlyozott poszt érdekében azért neked is jár infó: a stat sajnos tényleg mutatja hogy egy játékos mennyire jó. Természetesen veszthet az ember a csapat többi része miatt (pl amiket linkeltél) de globálisan, a nagy számok törvénye miatt ha jó vagy, 50% felett lesz a winrátád. Kb olyan tankoktól kezdve mint a KV1 vagy a KV1s.
Én voltam a legnagyobb ellensége a Winrate nézegetésenek kb 1 éve, pont amiatt amiket te is irsz (csapatjáték, nem csak rajtad múlik), ezért efficiency párti voltam (sebzés/kill ami számít). Aztán kiderült, hogy az esetek 99%ban a kettõ együtt jár, azaz magas effes embereknek 50% feletti winrátások.
Nagyon-nagyon ritkán látok olyan anomáliákat, hogy egy több ezer csatás viszonylag jó effû embernek rossz (50% alatti a WRje). Õk azok akik különösen szerencsétlenek, vagy a WG nerfelte az accountjukat 😄
Megint elbasszák a jó körömet.
Tényleg nem értem mi a bánatot kéne még csinálni, hogy nyerni is lehessen. Egyedül kiirtani az egész ellenfél csapatot?

Ezt kapjátok ki micsoda mákom volt,jó pár tankot szödtem ki egyetlen lövéssel,hetzert is full hp-ról.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Elnézést, hogy a képekkel próbáltam igazolni a saját állításom, belátom, én hibáztam. Téma off, jóccakát.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szóval ha én jó vagyok, a csapat szar = vereség. Ezt nem tudom miért nem lehet felfogni. Tényleg sajnálom. És ettõl, mert vereség a vége, én jól szórakozom, és élvezem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A legutolsó lengyel siemka mágusok is magasan fölötük állanak értelmi képességekben és csapatmunkában.
Sebzek mellettük 1,8k-t de persze elbasszák.
Következõ meccs 340 sebzés és win és 2x.<#falbav>#falbav>
Azt hiszem, számodra a betett kép sem bizonyíték, szóval nem hinném, hogy te bármit megértettél abból, amit leírtam. Semmi gond, még hosszú az élet, tanulhatsz sokat.
Szpecnyaz: te mégis mirõl beszélsz? <#idiota>#idiota>
arrol nem is beszelve h 30 meccsbol 20at elveszteni azt jelenti, h kurvara nem jol teljesit.. de ez is reszletkerdes gondolom..
Szeretném magam helyesbíteni! 😊
Anno szidtam a T62A-t hogy, mennyire szar, lassú, gagyi stb a T54-hez képest.
Nem bírtam tovább, visszavettem a T54-et és újra felruháztam(legénység vissza stb.)!
És rá kellett jönnöm nem a tankban van a hiba!!!
Valamit nem jól csinálok...!
Vissza minden... (T54-bõl a T62A-ba) 😊 (kéretik nem röhögni és nem noobozni! 😊)
Szal változtattam a hozzáállásomon (nem MED, nem rohan elõre, nincs távcsõ, vár, stb) és láss csodát... bejött!
Mindezt csak a magam helyesbítésére és a hasonló esetek elkerülésére osztottam meg! 😊
mert akarhogy vergodsz, ha nem erdekelne, akkor nem nyomnad itt folyton ezt a musort. ez ennyire egyszeru.
Nem tudom ezek után képes vagy-e ezt felfogni, mert parasztságodon kívül szürkeállományból sokat nem mutattál fel ezidáig.
Teccikérteni a mutatványt? Ennél egyszerûbben tényleg nem tudom leírni.
33k csata IS-7el. Vajon hány skilles lehet a legénység?
Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+
Eddig 5 volt a legtöbb amit láttam, de nem találtam rá sehol írást, hogy mi a max.
Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+
És itt reagálnék is gyorsan TENKENORMAN-ra, miszerint: " de ha csatát sem nyersz szar az egész." Ma nem sok csatát nyertünk, nagy részét vesztettük a kis niggerekkel, de én kibaszott jól érzem magam, szinte szárnyalok velük, és paripám nyergében! Pont leszarom a WR arány, és hogy jó fos a mai átlag is, mert így is teljesen elégedett vagyok a mai teljesítménnyel. Folyamatosan top3-ban vagyok a saját csapatban, minden meccsen.
És ez a lényeg! Ez az értelme! ÉN EZÉRT csinálom! <#mf1>#mf1> Fuck you WR arány, fuck you eff! <#violent>#violent><#nezze>#nezze><#mf1>#mf1>
egy osztálytársam faterja is nyomja, 6K-n felül van, van neki ez stock királytigrise, láttam játszani, elindul, megy mint a marha, isteni csoda fojtán mellélövöldözött az ellen, majd visszaért a saját bázisára, és el akarta foglalni, nekem meg nem hitte el hogy az a saját bázisa!! így volt komolyan mondom, a gyõzelmi rátája 30%-körüli, a többire nem emlékszem, de nem is érdekes.
Ezzel amúgy semmi probléma sincs, én is így kezdtem, majd kb a 3-400. csatánál elkezdtem agyalni hogy járhatnék túl az eszükön, volt hogy 2 -percig el sem indultam, figyeltem a térképet merre lenne értelme, próbálkoztam a fronton lenni, középen, hátul, de a lényeg hogy elõbb utóbb ráéreztem, a stat meg az eff teljesen mindegy hogy milyen, de ha csatát sem nyersz szar az egész.
amúgy van ellenpéld is. összefutottam egy sráccal, 13 éves, most már kb 3000 csatája lehet, amcsi td-t húz amikor utoljára láttam már proto -ja volt! 1390 eff, majdnem 60% -os gyõzelmi arány!
http://www.tenke.hu
Bocs az elõzõ stílusomért.