World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem, de itt mit kell nézni?

azt azert el kellene fogadni, h egy csapatjatekban, a csapattarsaktol, az ember egy minimalis teljesitmenyt elvarna, foleg h te is azt mondod, h egyedul nem sokra megy az ember. es akarmennyire faj, de ezt a teljesitmenyt, a statisztikak fejezik ki.
Koridor
A lényeg az: Mit élvez benne, ha egyrészt nem ér el eredményt, másrészt ilyen teljesítménnyel a csapata kárára van?

Roger6
A lényeg ez (ezek szerint nem olvastad, idézem): "Te mit élvezel ebben a játékban?" - 193403 hsz

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem a nyerési arány a lényeg, nem is arról volt szó. Hanem pontatlan, nem ud célozni sem sebezni. Az egy dolog, hogy valami perverzió folytán ezt élvezi, de ezzel a csapta kárára is van.

Roger6
És te mondjuk otthon ****** ki a képernyõre, hogy milyen sok a gyõzelmed, vagy a találati pontosságod? Vagy mi? Honnan tudod, hogy mi sikerélmény neki? Én ma egymás után 15 olyan csatát vívtam, ahol kikaptunk, mégis több xp-t kaptam az ellenfél 80%-ánál. És élvezem, rohadtul! Ki nem szarja le, hogy nyertem-e, vagy sem? Vagy XP-ben és az istenített effiben hol jelenik az meg,hogy a sok lemming közül én vagyok az egyetlen, aki visszafordul bázist védeni a foglalóktól, aztán persze egyedül 4 ellen kilõnek mint a szart? Haggyámá a hülyeségekkel. Megint a rohadt számokkal jöttök. 49% a Win Ratiom, de mindenki nagyon jól tudja, hogy a nyereség, nagyon kis %-ban múlik csak rajtad. Innentõl fosom le magasról a nyomorék számokat.

Lehet egy kérdésem? Hol mutatják meg a számok, hogy mennyire szeretem a játékot, vagy sem? Mert a lejátszott csaták száma csak azt árulja el, hogy mennyi idõd van játszani... <#whatever> Ennyit errõl.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

88-assal is jobban kéne teljesíteni. Sokkal jobban.

Koridor
a 88 van rajta, nekem nincs pénzem goldammoval lövöldözni.

pointer4
prém JT gondolom

Mondjuk 8.8 lehetett,akkor nem szóltam....
Mit kerestél te Jgtiger ellen? Mert az MM szerint nem rakott volna ellene...
Ok köszi akkor ez global, nem rakom újra.
Most futottam bele egy elsõ csatás!! Löwe platoonba, Himmelsdorf, hegyre fel..
A Vk36-ra ott a konisch ágyú. Az gyors, pontos, brutális pen, jó sebzés. Csak annyi hogy prém ammó kelle bele. Gyerekjáték vele 2000 körüli sebzéseket csinálni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Meg tudod az a baj, hogy néztem, azonos típusú tankkal, fele annyit sebzel csatánként mint mondjuk én, és nem én vagyok itt itt a legprofibb. Na ez a kellemetlen

Koridor
Ensken védtuk a vármöggötti részt, én a vk36-al, egy t29 és valami német t7-es td-vel egy kv4, kv2, vk30 és jgtiger ellen. A kv2-böl kb 200hp és a vk-bol kb 160hp-t leszedtem aztán kilötték öket, a kv4-re meg a jgtigerre csak szeböl tudtam löni.

KV-4-ese is van már

toocha
Nem

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Nektek mûködik az xvm?
..remlem tier6nal nagyobb tankod nincs. neked mar az is sok..
Pontosan. Teljesen irracionális arra törekedni, hogy minél több lövésed eltalálja a célpontot. Ki az a hülye, aki ezt másként gondolja?

Úgyis kell eltalálni hogy sebezd. VK36-at mi a rákot nem tudtál átütni?

Mondjuk az hogy ha az a 38 találat megfelelõ helyre megy, akkor az jó pár ezer dmg. Ami rengeteg XP+kredit és egy valószínûleg megnyert csata. Azért ahhoz nem kell különösebb logika hogy rájöjj, hogy mennél több találat=több sebzés=több xp+kredit.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mondjuk azt, ami nem HE-vel "mûködik".
Koridor
És mire megyek azzal ha nem csak 33x hanem mind a 38x eltalálom? Kapok +2 átutést és sebzek 50-el többet?

Köszönöm,most már ok minden.

Artman
Melyik 122-es? Kettõ is van.

Töröld az audio mappát a 8.2-bõl.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Kis segítséget kérnék.Felraktam én is ezt a módot:
http://drongo-lab.ru/archives/43199
Viszont nincs most hang se lövéskor se mozgás közben.Mintha süket volnék. 😊
Mondanom se kell,h nem készítettem biztonsági másolatot.

Gondolom azért vagyok gonosz mivel az arty rasszizmus elszánt képviselõje vagyok<#eplus2>. Am grat a bat artyhoz, majd jó kis 600hp dmg többlet lesz amikor kilövöm egy meddel <#vigyor1>.

Feldobhatnál egy replayt, csak hogy lássuk mit csinálsz. Úgy könnyebb lenne elmondani hogy min változtass.

Az nem kifogás hogy artyztál. Mert nincs olyan tankod amivel kb értékelhetõ eredményed lenne.
Kezdetnek csak azt tudom javasolni amit TomDantes kolléga. Tanulj meg célozni és máris sokkal több sebzés jön majd.

akkor ezekutan igazabol miert csodalkozol, h 33bol, csak 13 sebzett?
Hát például a csapatot érdekli ha a fele mellé megy, mert azért lesz vereség, mert a 15-ból a fele vakegér és nem tud célozni, ami miatt nem is talál, ami miatt nem is sebez,ami miatt nem lesz, ami miatt meg jó nagy vereség lesz. Capisce?

pointer4
Nem emiatt, de igen, gonosznak tartalak 😄
Na akkor én is...akkor én is beléd kötök...na nem, csak viccelek, nem kötözködök.

Én azt nem értem, hogy tudsz ilyen pontatlanul célozni? 43%-osan lõsz Panzer IV-el? Azt ügye tudod hogy van a shift gomb, és akkor sniper nézet?
Nem basztatás képp, de tanulj meg célozni, és akkor sokkal, sokkal jobban menne a játék.

A célzás megtanulása után, hogy hova kell célozni. Mik a gyenge pontok.

Ezután, hogy a saját tankodat, hogy mozgasd, hogy forgasd.

De legelébb célozni tanulj már meg! Be csukud a szemed lövés közben, vagy micsoda?

Koridor
Régen sokat artyztam, kb a 2000 csatát mente velük, meg sok olyan tankom volt (van) amibe 80-100 skulo belefér ráadásul fillérekbe kerül ,ki érdekel hogy mellé megy a fele <#violent>

Mondjuk lehet nem auto aim-al kellene lõni.
Egyetértek.Nem akarok ilyen kis csataszámmal beleugatni, de egy klán, vagy egy baráti közösség rengeteget dobhat a tudásodon és így a játékélményen is!😊

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Konischal lövöldöztél?

Koridor
Kinomban már HE-vel löttem, de az se ért többet.

Tudom hogy most sokan gonosznak fognak tartani, de azért megkérdem, mert régóta furdalja az oldalamat a kíváncsiság.
Te mit élvezel ebben a játékban? Mert a statodat elnézve kb semmi sikerélményed nincs. Esetleg nem gondoltál még arra hogy valakitõl segítséget kérjél? Akár klánban vagy csak valami tehetségesebb havertól.
Lassan eléred a 8000 lejátszott csatát, nem gondolkoztál még el rajta hogy valamit nagyon de nagyon rosszul csinálsz?

38 lövés, 33 találat, 13 sebzõ lövés, 536 sebzés? LOOOOOL <#banplz>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Koridor
Roger6
Teljes mértékben egyetértek.

A 122-es nélkül használhatatlan. Addig én csak a napi duplázókat toltam le. Utána viszont jutalomjáték.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Artman
Kipróbálom a KV1S-t, vettem is egyet hirtelen 😊 Melyik ágyú a legideálisabb rá?

Roger6
Szerintem anélkül a csõ nélkül átlagon aluli Tier6 heavy. Saját vélemény persze.