World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Lehet egy kérdésem? Hol mutatják meg a számok, hogy mennyire szeretem a játékot, vagy sem? Mert a lejátszott csaták száma csak azt árulja el, hogy mennyi idõd van játszani... <#whatever>#whatever> Ennyit errõl.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/191022-fv215b-tier-10-td-confirmed-by-wg/#top
Most futottam bele egy elsõ csatás!! Löwe platoonba, Himmelsdorf, hegyre fel..
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
http://drongo-lab.ru/archives/43199
Viszont nincs most hang se lövéskor se mozgás közben.Mintha süket volnék. 😊
Mondanom se kell,h nem készítettem biztonsági másolatot.
Kezdetnek csak azt tudom javasolni amit TomDantes kolléga. Tanulj meg célozni és máris sokkal több sebzés jön majd.
Én azt nem értem, hogy tudsz ilyen pontatlanul célozni? 43%-osan lõsz Panzer IV-el? Azt ügye tudod hogy van a shift gomb, és akkor sniper nézet?
Nem basztatás képp, de tanulj meg célozni, és akkor sokkal, sokkal jobban menne a játék.
A célzás megtanulása után, hogy hova kell célozni. Mik a gyenge pontok.
Ezután, hogy a saját tankodat, hogy mozgasd, hogy forgasd.
De legelébb célozni tanulj már meg! Be csukud a szemed lövés közben, vagy micsoda?
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Te mit élvezel ebben a játékban? Mert a statodat elnézve kb semmi sikerélményed nincs. Esetleg nem gondoltál még arra hogy valakitõl segítséget kérjél? Akár klánban vagy csak valami tehetségesebb havertól.
Lassan eléred a 8000 lejátszott csatát, nem gondolkoztál még el rajta hogy valamit nagyon de nagyon rosszul csinálsz?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.