World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Csata végén kérdem töle,hogy Charioteerel,a 317dmgt azt minek nevezzük?
Erre az volt a vàlasza:dögöljek meg.:-)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
angelus1991ster.blogspot.hu
Az ilyen agyhalottak nem gondolnak arra hogy az ilyen gyerekes név láttán max kiröhögik?
Utoljára szerkesztette: plutoka, 2017.09.28. 17:36:25
Szerintem csak 435-en játszottak ezzel a tankkal mert én annyira szar vagyok vele, hogy csak na. <#buck>#buck>
Vagy olyan hihetetlen rossz ez a tank, hogy más még gázabb vele, mint én.(El sem tudom képzelni hogyan)
Gun mark nem izgat most creditet húzok.<#whatever>#whatever>
Pár dologra használható, például ha gun markot akarsz kihuzni egy tankot, ahhoz ad elég információt.
Utoljára szerkesztette: plutoka, 2017.09.28. 17:27:28
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Aszondja 50 csatát kéne legalább játszanom vele.Na ne röhögtessen má.T49-el van vagy 2kcsata/acc.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
St. Emillel 12. pl 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Durva látni, hogy vannak akik pl. 1000-3000 csatát játszanak a Toldival.
Turán 3. és más tank 1-2-3. günmarkjának eléréséhez jó kiegészítő ez a tank stac nézegető.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.09.28. 16:05:48
Elég jó helyezéseim vannak. 😄
de 1-2 tankot nem ír ki nekem mert több csatát vár el (~700 csatás IS-3ra nem ad helyezést)
Minek vesződjenek vele, eddig sem hallgattak játékosokra,s most sem fognak. Néha behazudják azt, hogy bannoltak pár ezer csalót aztán annyiban marad a dolog.
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Erröl jut eszembe régebben volt egy oldal ahovà ha beirtàl egy wot nicket akkor kidobta az elözményeit,elözö nickek klànok stb .Nem tudja valaki mi volt a neve.
Bár múltkor elvonta a figyelmemet hogy valamelyik bokorba amibe belementem valami hülye madarak szálltak ki.Néztem is hogy mi a rosseb ez má megen.
Ez kb olyan mit az a hülye koreai vagy kínai csaj aki élő stream közben kapcsolta be a hacket Cs:go-hoz.
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2017.09.28. 12:54:53
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
a tundrát nem értem, LT és TD nek fontos a bokrok 😊
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
De kösz a videót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.28. 12:45:24
A videót nem tudnátok belinkelni?Vagy végleg törölték?
+ ezek a cheatek nem fizetősök? ha igen a PH most elég sok pénz generált a moddereknek 😄
Utoljára szerkesztette: plutoka, 2017.09.28. 11:24:18
De volt màr olyan cw is ahol 6 embernek az elsö talàlat ammoràk volt,el is lett küldve a replay ha jól emlékszem.
Viszont mostanàban sokan,talàlklzunk azzal a jelenséggel,hogy bizonyos tank ha felspotolodik akkor belaggol a jàték.
Olvastam,hogy màs multik-ban létezik egy lag swich nevü csalàs,lehet màr it is van hasonló?
A Pro-mod csomagban benne van és működik is .Pathfinder 3D a neve.
Én is használom<#eplus2>#eplus2>
Van már megint hegymászós mod?
Az kéne megint ökörködni,de nem tudom múltkor kitől és honnan kaptam.
Fogalmam sincs olyan rohadt rég.
Nem mondtam hogy sűrűn kerül oda,csak azt mondtam hogy T34 most megsértődött és lement T6-ba.<#buck>#buck>
Szakadok:-DDD
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Most kell ezek mellé egy középszerű HT, mert hát nem maradhat szent tier 8 nélkül egy ágrész.
Tényleg csehszlovákok mikor kapnak tényócas TVP VTU Ásóval prémiumot? Hiányérzetem van.
T34 meghallotta hogy új t8 heavyt akarok venni és megsértődött.
Le ment t6-ba hogy meg mutassa hogy igen is ő a Jani.<#buck>#buck>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mivel nincs benne gold ammó jött több mint 100 nettó.
Jah az poénvolt hogy Udes-t vagy 300 méterről spotoltam.Ő lőtt lepattant,én lőttem 400 valamennyit,erre visítva menekült.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.27. 20:20:32
Bérbe vehet? reklámfelület...
Én arra várok nyár óta.