418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malachit #400958 Akár :D -
TiborTamas #400957 Madder, az örök HUNS-os! :D Hát mi lesz itt, osztálytalálkozó? -
Értem én, nem is mozgat annyira de konkrétan volt egy manus 3x annyi sebzésem volt, spot/pattintás minden 1 átütő találata mégis berakta negyediknek, egy vicc volt... vagy ha sokat voltál a faszerdőben akkor kapsz egy ajándékot?:)) -
Malachit #400955 Gondoltam elkezdek megint kicsit tankozni. Elővettem az öreget. Még midig tud troll lenni :)
Amúgy csak 3-ast adott rá.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2018.02.27. 20:50:05 -
MuldR #400954 Meg quickygayby szerint a túlélést. -
Közelharcot díjazza nagyon ez a ranked rendszer meg a killeket ja meg a spotolást. -
Megnéztem a csodálatos rankedet LOL,ott dobókockával dönti el a kapott XP-t vagy egy szerencse kereket forgatnak meg a meccs végén? -
Plata #400951 T62 ágyúja sem hozza az alfát.
Nagyon ritka amikor sebzi azt ami oda van írva. -
viper07 #400950 Húzom az Object 430 -at. Alapvetően jó tanknak tartom, az ágyú sebzése azonban tűrhetetlen. A 390 -es alfa sehol. 30 lövést írtam, 3x 400 felett, de alig, a többi mélyen az alfa alatt, az átlag nem volt 355 sem. Ezt ilyen töltésidővel nehéz tolerálni. Csak engem szopat, vagy ez van másnál is ?
A másik ilyen tankom a Revo. -
Képzelj el egy nemzetet akit 2 generációval ezelőtt két szuperhatalom ok nélkül megtámadott, úgy hogy a fél világgal szövetségben volt és amire még sok példa nem volt a szövetség ellenére nem kapott segítséget. Tartották magukat a szerencsétlenek holott németország + oroszország együtt az egész világot letarolhatta volna, emiatt a városaikat elég jól lebombázták, a civil áldozatok nem számítottak. Ami ez után következett az megint csak példa nélküli, 4.000 tisztet akik megadták magukat a ruszkiknak simán kivégeztek (ez se legális) egy gödörbe behajították a holtesteket. A polgári lakosságból rengeteget gettókba küldtek és meghaltak, oké hogy zsidók voltak de akkor is. Akkor a háború vége felé jöttek a ruszkik és megint letarolták az országot, megbaszták a nőket, stb. Után meg jött a kommunizmus.
Szal egy lengyel fejében semmi más nem járhat ha pl játszik csak hogy szivasson mindenkit akit csak tud, és oké hogy lengyel magyar jóbarát, de tudtommal mi se sokat segítettünk nekik sőt, holott ők 48-ban hadosztályt, és tábornokokat küldtek nekünk.. szal megértem őket ha utálnak mindenkit. -
"De tele ilyen majmokkal más nemzet is"
Itt a lényeg. Nem para, ha szidod a piroskákat - már, ha felfogod, hogy nekik köszönhetően van több HP-d a játékban, időd odaérni a másik oldalra, miután az egyiket kinyírtad -, de kipécézni egy nemzetet és szidni őket. Mi van a csehekkel, ők többen vannak, mint a lengyelek... Ukránok, top1 legtöbb player? Még ha egy részük RU-n tolja is...
Vagy mondjuk azok az izék, a magyarok... 4. legtöbb playert felvonultató nemzet WoT-on belül. Múltkor is láttam egy magyart, oszt tök bénán tolta. Biztos kétgyerekes magyar apuka volt a zorbáncfűtea-kormány alatt. :-o
I mean, túl sokat foglalkozol a másik játékával, és túl keveset a sajátoddal. Ezért fáj, ha kikap "a csapat". A linkelt kép csatája után pl. semmi okod nincs arra, hogy rosszul érezd magad. :) -
-
Gyuszopapa #400946 Nem retardál hanem életképtelen.Most képzeld el ezek közül sok még autót is vezet.
Amúgy ezek a lengyelek azt hiszik hogy volt egy "4 páncélos és a kutya" film és nekik kötelező ezzel a játékkal játszani.
Nagy részük szerintem még a szupermario első pályáján se menne át annyira gyökerek.De tele ilyen majmokkal más nemzet is.
Azon csodálkozom hogy egyátalán ezek be tudnak kapcsolni egy PC-t. -
Engem zavar ha 10-ből 8 meccs 15:2.. stb.. jóformán azonnal vége lövök 3-at abból érdekes módon lepattan 4:D -
Jó az tény de a random ezért is "könnyű", ellenségnél is vannak ilyenek és csak le kell farmolni őket szinte -
Ha szar csapatban játszol jó meccset, akkor sem gáz, ha kikapsz. Jó meccs = courageous resistance bónusz, olyan, mintha a győztes csapatban lennél.
Tegnap nekem is 9 csata kellett UDES 03-at letripázni, és a végén sikerült egy olyan csatában, aminek az elején felfordultam egy buckán. So what? :-D Érezzem magam rosszul pár rossz csata miatt a 100-ból, amit menni kell vele a T9-ig? -
Régen waroztam sokat szóval képben vagyok, de pont ez a lényeg ha jó csapatban játszol nem gát ha kikapsz egy jó meccsen. Nade pl a mulkor a kinai prem TD-vel 12 meccs kellett a győzelemhez, gondolod hude fasza meccsek voltak? Aki 50k csata alatt 200 meg 300-as ratingot ér el az igenis retardált mert azt kb csukott szemmel hozni lehet... -
Visszatért a régi " konföderalista " ?
-
Ovoda.. -
Do it
-
Lel
-
Bant neked, masik fel beleegyezese nelkul megosztod itt az uzenetet. Megyek is modtopikba! -
Nekem is. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lett egy
rajongom
Ehhez már mekkora szánalomnak kell lenni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ott a ranked, ott olyanok ellen mehetnél és meglátnád, hogy nem olyan könnyű az.
Igaz ahhoz el kellett volna kezdeni az elején, mert most, aki jól játszik, az már 10es szint környékén mozog. -
Jó is lenne mert akkor mindig nyernénk:DD -
Phorum. :-O -
Plata #400931 Erre mit mondjak?
Nem tudom milyen warn-ra gondolsz,játékban vagy fórumon?
-
De én kapok warnt:))) GJ -
Lehet a totenkopf érdemrendre hajt ö is, 
,akár csak a tegnapi kollégája
-
Plata #400928 XVM-et használsz,mit csodálkozol még?
Az MM csak összesorsol téged a hozzád hasonlókkal.
-
Nekem pl van xvm de a player értékelések ki vannak kapcsolva. -
Arról, hogy ez már meg lett beszélve párszor és nincs értelme felhozni ezt a témát.
XVM nélkül nem ennyire zavaró ez az egész probléma. -
Nem igazán belinkeltem egy elég jó kört, amiben látszik hogy ha amőbákkal játszol ez is kevés. Ehet hozzá tettem egy "vicces" kommentet, erre te belém kötöttél.
Hozzá tenném hogy nem a "két gyermekes lengyel apuka" a vicces hanem hogy ezt le írta valaki egy WOT fórumban, a két gyermekes lengyel apukák védelmében:DDDDD -
Lenéző igen, tényektől beszélünk tele a játék lengyel piros playerekkel? igen
Kb olyanok mintha egy amőba játszana? igen
Most akkor miről beszélünk? -
Gondoltam nem veszekedés miatt jöttél fórumozni. -
Csak neked:))))) azt hiszem itt csak te akarsz komolyan venni:))))) -
Szerintem az már eléggé lenéző, megalázó stílus ha több posztodba is a lengyeleket hozod fel probléma képp. -
Te kértél idézést és már ebbe is belekötsz...
Ha lehetne ne rakd már minden mondatod végére a " :)))))))))))))))) "-t, mert nem lehet komolyan venni. -
"ketgyermekes lengyel apuka" na ezt fejtsd ki kerlek:) ebben mi a megalazas?
Sarcasm tablat legkozelebb kirakom majd a gyengebbek miatt.