World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Tier 5:
Churchill 1 vagy T1-heavy
Tier 6:
Churchill VIII vagy M6
Elõre is köszöntem!
most igy néz ki ha top tier vagyok az adott csatában:rengeteg 7es pár hatos általában de max a fele.tier 5 sehol.még scout se.ez van td-vel és heavyvel is.több mint 30 ilyen csata tapasztalata.ágyunál pont az ellenkezõjét látom.ott nagyon baráti a match making.
u.i. Aranyam van. 😊
sensei1975
Ekkora egy köcsög álatot... azért mert t10-es tankja van kitol a fedezékbõl és a helyemre áll.
Milyen mocsok klán lehet az, ahol ilyen jellemûeket tenyésztenek?
Hogy rohadjon meg, és még neki állt feljebb, csata alatt anyázni és magáncheten folytatta + azt hazudta hogy én sebeztem le.
Ez a legnagyobb genyaság a játékban, a kisebbet kitolni az ellenség elé. Milyen ember ez???? Rég tapasztaltam ilyet, mert fõleg t10-esekkel megyek.
Persze egy alacsony effes kis köcsög...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Elkészítettem saját Wotos hangcsomagomat.Még javában tesztelés alatt áll,mivel ma készült el.Töltsétek le nyugodtan és várom a véleményeket.
Köszönöm.
Hangcsomag
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Én 10-12 éve kiéltem a buli hajlamaimat, azóta szilveszterkor nem nagyon van event, fõleg ilyen nagyon italozós nincs 😄
5 v 6 lövés az OP cromwell 145 átlag átütésû ágyújából egy priest 12 mm-es frontjába, és MIND BOUNCE.
Azokra a kifejezésekre melyeket használtam, még a család is megjelent a szobában, és hab a tortán, a végén a priest kilõtt 😄
Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. december 31. 17:43:41
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 11 255 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 140 865
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész
Megosztanám mai egyik kedvenc köröm...2 medál,de a 2.kép érdekesebb,sebzés a lényeg...BÚÉK WG!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ugyan ezt amikor beírják: Van magyar?
Meg se kell nézni a statját.
Megkérdezik, aztán ha válaszol valaki beírja, hogy: cs!
És ennyi, semmi olyan, hogy együtt mozogjanak, csak annyit akart írni, hogy !cs!.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Miért nincs könnyített lengyel szerver?
Hogy a tökömbe tudnak nulla, zéro, semmi sebzést öszehozni tier V és VI csatákban KV-1, KV-1S, KV-2 és Su-100 vasakkal?
û<#falbav>#falbav>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius