World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

T1 M6

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ez az év is jól végzõdik 😊

Sok Dimitrut és Pascucci-t mindenkinek jövõre <#wave>

Solten

Baratnem is kiprobalta magat a T1 lighttal, hasonlo volt a vegeredmeny 😄

Saor Alba

2 évnél hosszabbra nem lehet.. 😛

Tier 5 és Tier 6 ágban melyik a jobb:

Tier 5:
Churchill 1 vagy T1-heavy

Tier 6:
Churchill VIII vagy M6

Elõre is köszöntem!
Solten
Mert SerB utal teged.

Saor Alba

Nem érdemled meg, ennyi!

sziasztok uj vagyok itt a fórumon.lenne egy kérdésem.aki játszik tier 7 tankokkal hova tüntek a top tieres csatákból a tier 5ös tankok?most már egy ideje ez van és eléggé zavar.persze a tier 9 nem tünt el a tier 7 match makingjébõl...másnál is ez van?mi az oka?nagyon nem tartom fairnek még a játékhoz képest sem(amugy sem a fair play-rõl hires...)mi ez már hogy kiveszik a könnyü killeket.
most igy néz ki ha top tier vagyok az adott csatában:rengeteg 7es pár hatos általában de max a fele.tier 5 sehol.még scout se.ez van td-vel és heavyvel is.több mint 30 ilyen csata tapasztalata.ágyunál pont az ellenkezõjét látom.ott nagyon baráti a match making.
Miért nem engedi a rendszer azt, hogy meghosszabbítsam a prémium account idejét? Valami tipp?

u.i. Aranyam van. 😊

Sippie
reportoljad "pushing out an ally"
fsb1000
Ismer itt valaki sensei 1975 nevû játékost?
sensei1975

Ekkora egy köcsög álatot... azért mert t10-es tankja van kitol a fedezékbõl és a helyemre áll.
Milyen mocsok klán lehet az, ahol ilyen jellemûeket tenyésztenek?
Hogy rohadjon meg, és még neki állt feljebb, csata alatt anyázni és magáncheten folytatta + azt hazudta hogy én sebeztem le.

Ez a legnagyobb genyaság a játékban, a kisebbet kitolni az ellenség elé. Milyen ember ez???? Rég tapasztaltam ilyet, mert fõleg t10-esekkel megyek.
Persze egy alacsony effes kis köcsög...

BÚÉK, meg a többi!
Ok, akkor azt szögeljük rá. <#zavart2>

? 😊

Jól van nem vagyok egyedül ebben a szar helyzetben 😄
Solten
57-es ftw.

Saor Alba

Solten
En a melohelyrol WOT-ozok majd 😊

Saor Alba

+

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ha szögben éri, nem feltétlen.

Jah a sok kis fecske itt nyomja ,hogy nem játszom megyek buliba:s bezselézett kölnis farokkal az utolsó percig is még egy csata belefér címszóval😄
😄 a legjobb ha melóval töltöd a szilt 😄 köbö mint én,hallujjja
patchaou
Amúgy havernál is fent van a wot, szóval nem kizárt hogy felugrok egy éjfél utáni részeges csatára! Na BUÉK nektek!

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Kivételesen Én is pont most megyek el itthonról házibuliba ilyenkor, jó pár éve nem szilvesztereztem sehol. Illetve jó pár évig minden nap szilveszter volt 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Jó pár éve nem voltam így szilveszterkor sehol, most úgy alakult, hogy összejött a baráti társaság. Egyszer-egyszer belefér, mondjuk a szilvesztert én is leszarom.

Az még mindíg kevés...

Az M8A1-en érdemes az 57-essel pukkogtatni? Nagyobb páncél átütés, de kevesebb sebzés, mint a 75-össel.

patchaou
Te még ilyenkor is azt nézed, hogy mennyi mínusz illetve pluszod van? (nem mintha ez a nap bármiben is különbözne a többitõl, legfeljebb abban, hogy akik egész évben lófaszt nem csinálnak ilyenkor eleresztik magukat.) Csak ezért is ment a mínusz 😄

Trabant93
Sziasztok!
Elkészítettem saját Wotos hangcsomagomat.Még javában tesztelés alatt áll,mivel ma készült el.Töltsétek le nyugodtan és várom a véleményeket.
Köszönöm.
Hangcsomag

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Az erõátvitel burkolata mindig is 101mm volt, mint a Wolverine-nél.

Multitaszkolok, megy közben a Swords of the Stars 2 is 😊

Én 10-12 éve kiéltem a buli hajlamaimat, azóta szilveszterkor nem nagyon van event, fõleg ilyen nagyon italozós nincs 😄

Ja, és a minuszoló kollégának is Boldog Új Évet. <#eljen>

Te még ezzel a szarral játszol? Én már nagyban alapozok az estére. <#eplus2>

Én épp most találkoztam a jövõ évi lotto ötös nyertessel.

5 v 6 lövés az OP cromwell 145 átlag átütésû ágyújából egy priest 12 mm-es frontjába, és MIND BOUNCE.

Azokra a kifejezésekre melyeket használtam, még a család is megjelent a szobában, és hab a tortán, a végén a priest kilõtt 😄

Gondoltam gurulok egyet a T34-el:

Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. december 31. 17:43:41
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 11 255 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 140 865
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész
7 lövés lett 0 hit... ment artyba is egy,mert abba miért ne,ha a többibe is tudok nullát lõni..

Siemka!
Megosztanám mai egyik kedvenc köröm...2 medál,de a 2.kép érdekesebb,sebzés a lényeg...BÚÉK WG!

wmisi
imadom a hasonlataidat....lehet letoltok valami jo kis hardcoret torrentrol...😄

De most egy ilyen setuppal menni kb olyan mint ha szopó álarcban mennél be a fasz erdõbe 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

wmisi
nem lepodtem meg.....csak nem volt tul jo..😄

patchaou
Plusz már minden idióta siemkázik csata elején, így lehetetlen megtudni, hogy ezek közül mennyi a Lengyel.

Ilyen tankokkal ne lepõdj meg ha bukta. Fõleg egy ilyen team ellen.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem is az, mert persze, hogy vannak közöttük brutálisan jó játékosok, csak õk már ugye leszoktak a Sziemkázásól.
Ugyan ezt amikor beírják: Van magyar?
Meg se kell nézni a statját.
Megkérdezik, aztán ha válaszol valaki beírja, hogy: cs!
És ennyi, semmi olyan, hogy együtt mozogjanak, csak annyit akart írni, hogy !cs!.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

wmisi
kicsit tank szazadoztam...mikor harmadszor rakott ossze veluk akkor elment a kedvem az egesztol....😄

Na de hogy ne tudjam 10-bõl leötszörözni a nyomorult T-34-85-öt, mert a polák mágusok itt baszakodnak a KV szériával ez nonszensz.
Miért nincs könnyített lengyel szerver?

Nekem a kedvencem az E-100 volt, aki 6 leadott lövés után 18 sebzéssel zárt. 😊

Mivel õk "lengyelek",minden netes játék abszolút anti-hírói😄
Nekem is az arty 140k xp-je volt a sok 😄

Nem tudok napirendre térni ezek felett az ergya lengyelek felett!
Hogy a tökömbe tudnak nulla, zéro, semmi sebzést öszehozni tier V és VI csatákban KV-1, KV-1S, KV-2 és Su-100 vasakkal?
û<#falbav>

Eagle16
Én még akkor is játszottam vele, mikor tier 5-ös volt, akkor sokkal rosszabb volt. Most van rajta 26k xp, egészen használható, csak az idegesítõ hogy alig mozog fel és le az ágyúja.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Annyira nem durva azért az,én az artyt is abból húztam ki amikor még T5-ös volt...a végére szabályosan megkedveltem a kis férget,mekkora már hogy a kis szarral kiszedsz egy T95-öst?(akkor még top TD)