World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Német buffokban és szovjet nerfekben gazdag Új Évet Kívánok minden topictársnak. <#eplus2>

Durva grindet vállalsz az AMX 12t-vel 😄 Nekem most lett elit és néhányszor megbántam útközben 😄

Eagle16
A csata elején véletlenül lerammoltam a GW Tiger-ünket, 2 Hp ment le róla erre rögtön idiot-ozik. Azért egy medál összejött.

Victory!
Battle: Live Oaks 2012. december 31. 16:33:23
Vehicle: T30
Experience received: 4 540 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 32 688 (fine for causing damage to allies: 60)
Battle Achievements: Pascucci's Medal

Szerintetek mennyi xp kell majd arra a tankra, amire az AMX-12t-rõl lehet átmenni? A Tier 6-osra. Én 30k xp-re gondoltam. Persze még soká jön az új ág, de most nincs más grindelni való igazán.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Áááá, sok Siemka még akkor sem nyerne, ha minden csatában elõttük vinnék a frigyládát.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Írtam korábban, hogy mennyire jóképességû csapattársaim voltak.
1ik csatába beírtam, hogy: Kto Pl?
Az egész csapat elkezdett siemkázni, meg ja-zni.
Sima vereség volt.
Gondoltam LOLozok 1 kicsit, ott csak 3-5 emberen múlik a végeredmény.
1. kör: gyerek beírja: Kto pl? 1 válaszol rá. A kérdezõ utána végig AFK volt, másik srácnak meg nem sok köze volt játékhoz. Feladtuk.
2. kör: Kezdõdik 1 Siemkával, gyerek nem csinál semmi hasznosat, ezt is feladtuk.
3. kört úgy kezdetem, hogy én írtam be: Kto pl? Az összes csapattárs válaszolt.
Azonnal, még a karakterválasztásnál kiléptem.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Gondolom lassan lép le innen mindenki (kivéve a no life kockák<#nevetes1>). Szóval úgy gondoltam ezt a képet még megosztom (ajánlom hû csatlós társamnak, Lammaernek is 😄 )

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

hawken
Az a 75-ös ágyú ami a stugon a legnagyobb, a jagdpantheren semmit sem ér amikor a tier VIII-IX szintû dögök jönnek szembe.
De ha gyorsan akarsz túljutni a jagdpanzerIV-en akkor vegyél inkább prémium fiókot, azzal elég hamar megvan.

Köszi,én is erre gondoltam. Igen kell replayt is küldeni,az is megvan.
értem. köszönöm a válaszokat!
Better Safe Than Sorry, röviden BSTS. Gondolom ezt kell beírni tárgynak, hogy tudják mire küldöd a képet. De ide replayt is kell küldeni, nem?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

"Alapesetben minden XP amit egy tankkal megszerzünk csak az adott tank fejlesztéseire költhetõ el. Azonban minden csata után a szerzett XP 5%-a free XP-be kerül. A free XP bármely tankon felhasználható, nincs rá semmilyen megkötés."
Na neked ebbõl a free XP-bõl kellene 60 ezer hogy átugorhasd a JPZIV-et. Ehhez ha jól számolom 1,200,000 TP kell szerezned összesen.
Egyébként nem olyan rossz gép az, 1-2 hete én is hevesen védtem itt a fórumon, mert mindenhol lehúzzák, de szerintem megállja a helyét, bár nem kiemelkedõ tank. Nekem egyáltalán nem volt vele szenvedés a játék, de hát kinek a pap kinek a paplan.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Megteheted éppen, ha aranyért átváltasz csekély 60.000 XPt szabad xp-re. Persze ehhez az kell, hogy más tankjaidon legyen 60.000 XP átváltható(kimaxolt jármûveken gyûlik az ilyen). Ja és az átváltáshoz kell majd kb 2000 arany is, kb 2500 Ft.

(Nekem két év játék alatt kb 14.000 aranyért átváltható xp halmozódott fel, neked 60.000 kell)

Minden más esetben kénytelen leszel végigszenvedni a JagdpanzerIV-et, mint bárki más. Egyébként én játszottam az összes páncélvadásszal ami utána következik, és szerintem nem érik meg a fáradtságot, nagyon nem. Persze ez csak személyes vélemény.

Van ez a Better Safe Than Sorry verseny. Valaki tudja,hogy hogyan kell beküldeni a csata eredményét. Azt írják,hogy az email tárgyának meg kell adni a Bsts -t . Ez mit jelent? A havernak sikerült menni egy szép kört,és szeretné elküldeni.
[/url][/img]
szval ha összekaparok 60k XP-t akkor nem kell megvennem a JgdpzIV-t?
JgdpzIV--->botrány!!
ha megnezed a techtreet, alig 60,5k kozos xp-vel atugorhatod..
Üdv! StugIII esetében meg lehet-e csinálni azt hogy a 6 szintû páncélvadásztt nem fejlesztem ki hanem egybõl átugrok a 7 szintû páncélvadászra? Mivel az ágyú olyan a stugon ami jó a 7 szintûre is. Válaszokat elõre is köszönöm! Remélem nem hülye kérdést raktam fel 😄(Minden más felszerelés is kompatibilis a 6 szintûvel)
Solten
Miota a WG belenyult az arty temaba, azota elcsesztek az MM-et is, 7-8 scout kerul oldalankent a csapatba 😄
En vigyorgok ezerrel, mert fele csapat 5-os scout, azokat megis konnyebb gyilkolaszni az 5-os scouttal nem? 😊

Saor Alba

Sztem meg mindenkinél kellett jvulni,nekem is 2 éves a vidi kari a masinában,tehát elég xarr,Cod-hoz kiváló volt ,ide kevésbé,de minden patchal kicsit jobb lett
Nekem pl maradt a régi fps-em, de nincs is egy erõs gépem.Jobb gépeken javult ha jól emlékszem!😊

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Valakinek javult, valakinek nem, de szerintem jo esellyel tobb fpsed lesz!

Hogyhogy nem ér? Te írtad hogy WOW😊) World Of Warcraft😄DDD

0.7.5
[/url][/img]

Hatalmas fun ez a tank, mondjuk kell hozzá jó nagy adag szerencse is, de amikor a ferdit akartam kinyírni az priceless volt😄 COBRA 11-bõl tanultam😛 😄
Melyik volt az utolso verzio, amivel jatszottal?

Még sose posztoltam ide, de most megteszem. Vissza néztem, és látom, már voltak ilyen gondok.
Mégis ilyen hogy lehet?

Vagy 3 hónapja játszottam és akkor gyakorta borzalmas FPS-t produkált 15 re is leesett medium-high szinten.
Kérdésem az optimalizáción azóta javítottak? mert elég nonszensz hogy minden más high szinten jó fpst produkál kivéve ezt a gamet.
Persze ezt èrtem ugy, hogy ez a mod csak tier x folott elerheto.

nekem szórakoztató kinyírni a bénákat! 😛 😄 Hát ha velem vannak szívás de ez van. Amúgy, ha ilyen szûrés lenne, jóval kevesebb top gun meg hasonló medál születne, mivel közel azonos tudású játékosok csatáznának. A ilyen radley walters is akkor alakul ki, ha a mi csapatunk is béna de az övéké teljesen hülye. Jó persze vannak kivételek, mikor szoros csatában hozza le az ember a meccset!
Szerintem nagyon egyszerûen el lehetne szeparálni a játèkosokat a tudásuk szerint egymástól úgy, hogy senkinek se legyen szívás.Egyszerûen be kellene rakni a játèkba egy ranked módot, mint pl a League of Legendsben, csak itt nem az elo rendszerrt kellene alkalmazni, hanem effi szerint kène csoportosítani.

miii? Én nem arra a kérdésre válaszoltam, elõbb ARMA-t írtak!
f24sg
A MH tényleg jó.
De idénre elég volt ennyi a WoTból: legutóbbi csatában 48 hp-s IS-8 a ház mögött, és két oldaról barát M103 és Black prince percekig vártak, hogy "na, ki merjen kiugrani és kivégezni??"
Óbazmeg kategória volt, még az 5x ismeretében is.

Úgyhogy küldöm nekik a Ten ton hammert, vagy a Take my scars ot...<#bdead>
Arma (azaz Armed Assault) nem egyenlõ az Americas Armyval.

kabel15
Hmm. Köszönöm. Nem gondoltam volna hogy így el fogja indítani. Eddig mindig innen indítottam és semmi baja nem volt.

BattleTag: kabel15#2672

Pales27
exe-vel indítsd ne a launcherrel.

.exe

kabel15
Sziasztok!
Ma reggel mikor be akartam lépni. Ez a felirat fogad:
A launcher frissítése: Frissítések keresése...
Tegnap éjszaka még játszottam simán semmi baja nem volt.
Most próbálok belépni de csak tölt. Semmi letölthetõ tartalmat nem talál.
Gépet már ki/be kapcsoltam de semmi. Valami ötlet?

BattleTag: kabel15#2672

Nem véletlenül "excel az ûrben" a beceneve a játéknak 😊

Az intrókkal meg a teaser-ekkel nagyon át tudják verni az ember fejét, mert tényleg iszonyatosan jól néz ki. Csak éppen a mindennapi játékban nem ez dominál 😞

na végre mentem egy jó kört ami gyõzelem.... fú de elegem van már a gyík idiótákból!
nem nagyképûségbõl de ha itt nem vagyok akkor ez is lose <#pardon1>
Fefe82-nak akartam
Nekem meg van 8k csatám és 3db T10 tankom,és nem fogom használni õket mert mai nap lépek ki a klánból.
patchaou
Ezzel nem vitatkozom 😊 De nem is ez volt a lényeg.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

popey8
Nekem ilyen szempontból tegnap volt jó és rossz köröm is. Az E-75-tel sikerült prémmel és 5x-sel 9105 xp-t csinálni. Pont jó csatát fogtam ki. Viszont a Lórival még 1k-t sem sikerült összehozni, amikor nyertünk. M7-tel kemény 903-mat csináltam prémmel+5x-sel. Elég bosszantó volt😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

patchaou
Ott a tankok szintje szerint is passzolnia kellene a dolgoknak. Bírom amikor a 3 toptankuk összesen annyi effivel rendelkezik mint Én a tornasor alján, miközben az ellennél ott van mondjuk a top tankok között egy BIA platoon. (tegnapi csata)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

armanak az irányítása szégyen gyalázat a bugokkal együtt. Operation Flashpoint dragon rising vagy red river. Ezek sztem sokkal jobbak.
Nekem 5k csatám van,nincs egy szál T10 tankom sem,de szobanövénynek sem vallom magam😄
Szerintem nem kéne szétszedni a brancsot. Inkább valami egyenlõ elosztás kéne. Ha az egyik oldalon van 8 piros játékos, akkor a másikon is hasonló arányokban legyenek a játékosok, ha az egyik oldalon van 2db 1200-300 effes pléjer, akkor a másikon is annyi lesz. Ez korrektebb lenne, de tán kicsit bonyolultabb is!
Én is így voltam az EVE Onlineal. Ûrhajós MMO, szép hajók, zseniális zene, gyönyörûen kideolgozott, egybefüggõ "végtelen" ûr, mi kellhet még? Aztán az borzalmas irányítás(és az igénytelen kezelõfelület) úgy arcul csapott, hogy egy nap próbálkozás után töröltem az egészet. Mai napig nem értem, ki találhatta ki, hogy egy ûrhajós játékban a végtelen ûrben nem mozoghatok szabadon a WASD-al, csak a különbözõ objetumokhoz képest, meg egérkattintással úgy nagyjából.

1100-as effivel nem mondanám magam prónak,sõt,de sajnos ennyit tudok kihozni magamból.Talán feltudnám tornászni magam 1200-ra,de többre nem hiszem,hogy képes vagyok.Így inkább a növényekhez sorolnám magam.
Off:
Régen azt mennyire imádtam, mielõtt megjelentek a netes leírások és aimhackek. Emlékszem, egyik este orvos szülõkkel közösen töltöttük ki a medic kvízt. <#vigyor>