World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Victory!
Battle: Live Oaks 2012. december 31. 16:33:23
Vehicle: T30
Experience received: 4 540 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 32 688 (fine for causing damage to allies: 60)
Battle Achievements: Pascucci's Medal
Szerintetek mennyi xp kell majd arra a tankra, amire az AMX-12t-rõl lehet átmenni? A Tier 6-osra. Én 30k xp-re gondoltam. Persze még soká jön az új ág, de most nincs más grindelni való igazán.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
1ik csatába beírtam, hogy: Kto Pl?
Az egész csapat elkezdett siemkázni, meg ja-zni.
Sima vereség volt.
Gondoltam LOLozok 1 kicsit, ott csak 3-5 emberen múlik a végeredmény.
1. kör: gyerek beírja: Kto pl? 1 válaszol rá. A kérdezõ utána végig AFK volt, másik srácnak meg nem sok köze volt játékhoz. Feladtuk.
2. kör: Kezdõdik 1 Siemkával, gyerek nem csinál semmi hasznosat, ezt is feladtuk.
3. kört úgy kezdetem, hogy én írtam be: Kto pl? Az összes csapattárs válaszolt.
Azonnal, még a karakterválasztásnál kiléptem.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
De ha gyorsan akarsz túljutni a jagdpanzerIV-en akkor vegyél inkább prémium fiókot, azzal elég hamar megvan.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Na neked ebbõl a free XP-bõl kellene 60 ezer hogy átugorhasd a JPZIV-et. Ehhez ha jól számolom 1,200,000 TP kell szerezned összesen.
Egyébként nem olyan rossz gép az, 1-2 hete én is hevesen védtem itt a fórumon, mert mindenhol lehúzzák, de szerintem megállja a helyét, bár nem kiemelkedõ tank. Nekem egyáltalán nem volt vele szenvedés a játék, de hát kinek a pap kinek a paplan.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
(Nekem két év játék alatt kb 14.000 aranyért átváltható xp halmozódott fel, neked 60.000 kell)
Minden más esetben kénytelen leszel végigszenvedni a JagdpanzerIV-et, mint bárki más. Egyébként én játszottam az összes páncélvadásszal ami utána következik, és szerintem nem érik meg a fáradtságot, nagyon nem. Persze ez csak személyes vélemény.
[/url][/img]
En vigyorgok ezerrel, mert fele csapat 5-os scout, azokat megis konnyebb gyilkolaszni az 5-os scouttal nem? 😊
Saor Alba
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Hatalmas fun ez a tank, mondjuk kell hozzá jó nagy adag szerencse is, de amikor a ferdit akartam kinyírni az priceless volt😄 COBRA 11-bõl tanultam😛 😄
Mégis ilyen hogy lehet?
Kérdésem az optimalizáción azóta javítottak? mert elég nonszensz hogy minden más high szinten jó fpst produkál kivéve ezt a gamet.
De idénre elég volt ennyi a WoTból: legutóbbi csatában 48 hp-s IS-8 a ház mögött, és két oldaról barát M103 és Black prince percekig vártak, hogy "na, ki merjen kiugrani és kivégezni??"
Óbazmeg kategória volt, még az 5x ismeretében is.
Úgyhogy küldöm nekik a Ten ton hammert, vagy a Take my scars ot...<#bdead>#bdead>
BattleTag: kabel15#2672
Ma reggel mikor be akartam lépni. Ez a felirat fogad:
A launcher frissítése: Frissítések keresése...
Tegnap éjszaka még játszottam simán semmi baja nem volt.
Most próbálok belépni de csak tölt. Semmi letölthetõ tartalmat nem talál.
Gépet már ki/be kapcsoltam de semmi. Valami ötlet?
BattleTag: kabel15#2672
Az intrókkal meg a teaser-ekkel nagyon át tudják verni az ember fejét, mert tényleg iszonyatosan jól néz ki. Csak éppen a mindennapi játékban nem ez dominál 😞
nem nagyképûségbõl de ha itt nem vagyok akkor ez is lose <#pardon1>#pardon1>

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Régen azt mennyire imádtam, mielõtt megjelentek a netes leírások és aimhackek. Emlékszem, egyik este orvos szülõkkel közösen töltöttük ki a medic kvízt. <#vigyor>#vigyor>