World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
@Kubukli: mindenki tiszta lappal indulna, de amint személyeskedésbe menne át, alkalmaznám a törlés gombot 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Vazze ez csak most jutott eszedbe 😊
Most akkor már mit fogunk csinálni?
inkabb arrol meseljetek pls, az e50m-t miert huzzak le a t62-hoz kepest ?
nekem meg csak sima e50 van, t54-t meg szoktam enni vele.
lovok egyet ijesztesnek valahova, aztan nekimegyek, durr 3-400 hp, esetleg meg tobb, patton detto.
e50m ugynezem meg fordulekonyabb is lesz joval, loero/tonnabol vastagon veri a t62-t, agyuja jobb, pontosabb, ha meg csattanas van azt mar mondtam 😊
szal miert ?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2013. január 2. 22:31:28
Jármû: Churchill VII
Szerzett tapasztalat: 1 474
Szerzett kredit: 33 977
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
ennyi idiótát nem mostanában fogtam ki, annyit röhögtem ezen a csatán😄
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
feldobok egy par lehetoseget
1. keves az arty...
2. miert is szeretjuk a matchmakinget?
3. 800 eff alatt legyen ingyen az goldammo... (meg a sor es a csajok)
4. miert nem buffoljak az orosz tankokat?
5. miert is volt valojaban szar tank a tigris?
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Van kedve valakinek aktív adminnak lenni - valami régi motorost megszavaznék.
Vagy - rablóból lesz a legjobb pandúr - felajánlkozom én is, ha úgyis minden account az enyém a topikban. Ki tudja, egy troll kiesne, mert jól kell viselkednem, mert bárki felnyomhat a modiknak ezután.
Na?
Megint elõkerült egy ilyen izé.
vonKurz alatt lehet reszletezni is, foleg este tudok jatszani, bar telen egesz sokat napkozben is.
tele van a hocipom az idiotakkal random meccsen, 40% effes batchatok es tarsaik.
komoly klanba nem vesznek fel, mert gyurjak meg minimum egy t110e5-t, jovan, lesz majd, de most egyenlore 18+eves platoon tarsakat keresek, randomhoz, akik 8-10 szinten minimum 50% gyozelmi atlaggal toljak...
illetve ha van klan akit erdeklek, keressen meg pls...
is7-l 1800 korul sebeztem 160 meccs atlagaban,48-49 win rate kornyeke...

annyira sablonosan megy ez a musor.. ejj..
Bár állítólag többlemezes istencsászár Koreában ez csak a nezetközi ismertséget hozta.
Remélem Korda Gyuri bácsi is robbant hamarosan. 😊
valasz gomb bonyolult? 😊)
arc van, jolmegmondas van, teljesitmeny nulla, csak az egeszestes vinnyogas.
vigyazz hosszu mondat 😊)
Igazán megnézhetnétek párszor még, hogy meglegyen a 4000-es nézettség. Onnantól már csak egy lépés lenne hogy befogjam Psy-t meg a gangnam stylet 😊
Kubukli, láttad mán a videómat? 😊
ha oylan komoly nagyembervagy akkro minek rinyalsz egesz este kislany?
...problémád?
De nem vette volna észre...
Neked éppen mi a mentális problémád!
(Vigyázz egy idegen szó!)
Addig erõteljesen maradjál csendben.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Azé mindennek van határa....
"az összes heavy mehet a kukába, élükön az amcsi Tier 10essel"...
Ja, nem tudsz...