World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klasszikus med feladatokra jobb a T62. Az E50M afféle fél heavy fél med. A többi med ellen õ a leghatékonyabb, viszont a T62 jobban rejtõzködik, mozgékonyabb, tûzerõben se marad el.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Már megint magamnak válaszolok 😊

@Kubukli: mindenki tiszta lappal indulna, de amint személyeskedésbe menne át, alkalmaznám a törlés gombot 😊

patchaou
Ugye? Ha a tankos része is ilyen lesz, akkor a wg talán leszáll a magas lóról...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

800 eff alatt legyen ingyen az goldammo... (meg a sor es a csajok)

Vazze ez csak most jutott eszedbe 😊
Most akkor már mit fogunk csinálni?

haliho amugy, az elobb lemaradt 😊
inkabb arrol meseljetek pls, az e50m-t miert huzzak le a t62-hoz kepest ?
nekem meg csak sima e50 van, t54-t meg szoktam enni vele.
lovok egyet ijesztesnek valahova, aztan nekimegyek, durr 3-400 hp, esetleg meg tobb, patton detto.
e50m ugynezem meg fordulekonyabb is lesz joval, loero/tonnabol vastagon veri a t62-t, agyuja jobb, pontosabb, ha meg csattanas van azt mar mondtam 😊
szal miert ?
patchaou
Ha van kedved dumálhatunk egy MSZH klántagságról.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na, végre megtaláltam a Szpecnyazos account jelszavát. Tudod, sok fake account van, kell a nagy slepp.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Kipróbáltam a War Thundert. Hát hú b+.
Na kész, akkor végem.

Tudod hogy ma a meccseim felében egyáltalán nincs arty, a maradékban meg leginkább csak 1 és kettõ? T8-T9-T10eket duplázok 😄

Az kimaradt, hogy az Easy8 a faszagányosabb vagy a Jumbo.

Bugi Misi
<#eplus2><#idiota>
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2013. január 2. 22:31:28
Jármû: Churchill VII
Szerzett tapasztalat: 1 474
Szerzett kredit: 33 977
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

ennyi idiótát nem mostanában fogtam ki, annyit röhögtem ezen a csatán😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Akkor most legyél szíves visszaolvasni és nézd meg ki, kinek mit válaszolt és miért tartunk itt. A YTAR nevû a csúcspont, õ csak úgy belebüfizett a sodrásba.

Hehe... te is öreg motoros vagy 😊

asszem itt az ideje a tema valtasnak...

feldobok egy par lehetoseget

1. keves az arty...
2. miert is szeretjuk a matchmakinget?
3. 800 eff alatt legyen ingyen az goldammo... (meg a sor es a csajok)
4. miert nem buffoljak az orosz tankokat?
5. miert is volt valojaban szar tank a tigris?

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Ezen gondolkodtam pár napja, TVelvet már nem foglalkozik a topikkal, kéne egy új házigazda mert tényleg egész gyepedt lett a topik.

Van kedve valakinek aktív adminnak lenni - valami régi motorost megszavaznék.

Vagy - rablóból lesz a legjobb pandúr - felajánlkozom én is, ha úgyis minden account az enyém a topikban. Ki tudja, egy troll kiesne, mert jól kell viselkednem, mert bárki felnyomhat a modiknak ezután.

Na?

Tejesen igazad van! De nézd már meg a hsz-ed után következõt lsz!
Megint elõkerült egy ilyen izé.

hali, nyaron kezdtem a Wotot, sokat toltam med tankkal, van vagy 500 t34-85 csatam 😊 szerettem, de nem javitotta a statisztikat, lenyeg a lenyeg, 1 is7-m van, hamarosan veszek egy e100-t, tom az xar 😊 de erdekel, xp reg megvan ra, marcsak a lovet gyujtom.
vonKurz alatt lehet reszletezni is, foleg este tudok jatszani, bar telen egesz sokat napkozben is.
tele van a hocipom az idiotakkal random meccsen, 40% effes batchatok es tarsaik.
komoly klanba nem vesznek fel, mert gyurjak meg minimum egy t110e5-t, jovan, lesz majd, de most egyenlore 18+eves platoon tarsakat keresek, randomhoz, akik 8-10 szinten minimum 50% gyozelmi atlaggal toljak...

illetve ha van klan akit erdeklek, keressen meg pls...

is7-l 1800 korul sebeztem 160 meccs atlagaban,48-49 win rate kornyeke...
MY OVERLORD!

Én a helyedben inkább letagadnám a koromat,mert így a viselkedésed még vállalhatatlanabb,tudva hogy nem is vagy gyerek.
Gyerekek színvonalon aluli sz*rdobálás folyik itt már tényleg. Én is megesik hogy harcias kedvemben vagyok, de ez már minden eleganciát nélkülözõ, fárasztó bullshit-áradat, hagyjátok már.<#puszi>
igen, ettol kapok agyfaszt. amikro bejon egy retardalt, ossze vissza gagyaraszik. azt amikro tobben is mondjak, h edesapam sok volt aza kisfroccs. marhanagy gyokerseg amit itt egesz este ugat. akkor hirtelen egy globalis vilagosszeeskuves tor ki ellene, es aki ellentmond, az az ellenseg csahos kutyaja, es mindenki hulye csak o nem helikopter.

annyira sablonosan megy ez a musor.. ejj..
Mondjuk a koreai csávó ebbõl vastagon kaszál és már semmit sem kell tennie az életben.
Bár állítólag többlemezes istencsászár Koreában ez csak a nezetközi ismertséget hozta.
Remélem Korda Gyuri bácsi is robbant hamarosan. 😊

<#phone>
Gyerünk minionjaim, tépjétek szét!

lammaer ez a barom éppen melyik fázisnál jár?

Lassan jöhetne a csõsz mindenkit kizavarni az erdõbõl.

Akkor nem is mutatom meg. Doh doh.

Megnézem, ha van annyira xar mint amire hivatkozol.

bonyolult is az internet ebbe a korban 😊)
Bocs de ez tényleg totálisan hülye vagy be van b@szva.

Az egy gyöngyszem, el kell ismerni.
kihez beszelsz?

valasz gomb bonyolult? 😊)
csak megertetted a hatalmas sotetesegeddel 😊) ilyenkro jona szokasos nyelvtannaci duma😊 mert et aztan tzudod kivel beszelsz mi😄DD

arc van, jolmegmondas van, teljesitmeny nulla, csak az egeszestes vinnyogas.

vigyazz hosszu mondat 😊)
<#eljen>

Igazán megnézhetnétek párszor még, hogy meglegyen a 4000-es nézettség. Onnantól már csak egy lépés lenne hogy befogjam Psy-t meg a gangnam stylet 😊

Kubukli, láttad mán a videómat? 😊

juju.. meg a vegen en is megkapom 😊)

ha oylan komoly nagyembervagy akkro minek rinyalsz egesz este kislany?
kár h 2009ben még nem volt meg a Cowboys új stadionja 😄 azt megnézhetted volna
dallas2009?
Na fasza...
...problémád?
De nem vette volna észre...

Illetve legalább egy tõmondatot írjál már le helyesen!
Neked éppen mi a mentális problémád!
(Vigyázz egy idegen szó!)

lolPistike, kisfiam kérdezd már meg kis barátodtól Ytar-tól a koromat.
Addig erõteljesen maradjál csendben.

Hehe... alakul, de az év nem stimmel 😄

dallas2012?
menjel szepen alukalni ikisfiu.. lottek a pizsamat, holnap iskola.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Nem tudja vki a szpecnyazos accountom jelszavát?

Ez sértés volt, te sertés!

Azé mindennek van határa....

De volt egy, a végítélet hírnöke, a T10es medek idején...

"az összes heavy mehet a kukába, élükön az amcsi Tier 10essel"...

Ytar, kértem hogy hozz már egy kevésbé retardált felmenõt mint te.
Ja, nem tudsz...

Upsz, nem lammaer, hanem a Mester. (mindig elfeljtem a megszólítást fõnök)